4 enkle tips til at knuse dit nytårs resolutions

Det nye år er her, og folk gør vægttab og fitness beslutninger. Desværre lavede mange af de samme mennesker mange af de samme beslutninger sidste år og undlod at følge igennem. Hvis du vil undgå at være som dem, hvis du rent faktisk ønsker at gøre 2018 dit bedste år endnu, følg disse fire tips. De kan hjælpe dig med at følge med dine beslutninger.

1. Vær specifik

Sig ikke bare, du vil tabe sig eller komme i form. Der er ingen konkret mål for succes. Lav et bestemt mål, så du kan måle din succes gennem året. Sig, du vil miste 20 pund, eller beslutte at forbedre din squat max med 50 pounds.

2. Skriv dem ned

Det er en ting at sige, du planlægger at gøre noget. Det er et andet at skrive det ned. Håndtryk er fantastisk, men skriftlige kontrakter gør aftaler officielle. Optag dine mål, så du kan se dem i sort / hvid. Opbevar dem også på steder, hvor du ofte vil se dem - herunder dit skab, gymnastiksække, tegnebog og mobiltelefon - hvor som helst du er forpligtet til at se dem hver dag og minde dig om at holde fast ved dem.

3. Brug strømmen af ​​sociale medier

Gør dine sociale medier netværk for dig. Skriv dine mål på din Facebook-side, så dine venner og tilhængere kan motivere og støtte dig og holde dig ansvarlig. Følg også dine foretrukne atleter og andre mennesker, der inspirerer dig til sociale medier for at holde dig motiveret.

4. Beløn ​​dig selv

Giv dig selv et incitament til at fortsætte på dage, hvor du måske ikke vil skubbe dig selv. Hvis du har vægttabsmål, belønne dig selv med en ny garderobe. Er der et sted, du altid har lyst til at gå? Arranger en ferie efter at du har gennemført din marathon eller dit specifikke mål. Det vil være det værd.

Forrige Artikel «
Næste Artikel