5 hjernefoder til mental fokus i dit liv

At holde sig i form er lige så meget om mental velvære som det er fysisk. Det kræver vilje og koncentration at dukke op på gymnastiksalen efter at have sat et 10-timers skift, når alt hvad du vil gøre er at plop på sofaen og se tv.

Men vilje er ikke en medfødt kvalitet. Der er teknikker, du kan bruge til at forbedre din koncentration, såsom meditation. Og der er visse fødevarer, du kan spise for at forbedre dit mentale fokus og holde dig i gang, efter at de fleste har givet op.

Nogle af mine foretrukne "hjernemat" omfatter laks og æggeblommer. Men her er fem fødevarer, videnskab har vist sig at være af særlig værdi for at holde dig fokuseret og klar til at gå.

1. Koffein

Lad os begynde med stoffet de fleste amerikanere forbruger for at holde dem i gang. Millioner af kaffedrikkere kan attestere, at koffein forbedrer deres fokus og giver dem en eftermiddagssprængning. Det er lige så nyttigt i gymnastiksalen som på kontoret.

Desuden antyder en undersøgelse offentliggjort i Nature Neuroscience at koffein kan forbedre "konsolidering af langvarige minder hos mennesker." Undersøgelsen bemærkede, at folk, der tog koffeinpiller, gjorde et bedre arbejde med at huske billeder vist til dem 24 timer tidligere end personer, der tog placebo.

Men mens koffein kan forbedre fokus, pas på dens effekter. Overdreven koffeinforbrug, som Mayo Clinic definerer som mere end fire kopper kaffe om dagen, kan føre til nervøsitet, søvnløshed og hurtig hjerteslag.

2. Leafy Greens

Leafy greener indeholder mange vitaminer, der kan forhindre kræft, fungere som antioxidanter og holde stress og depression væk.

Et næringsmiddelgrønne grønne lever er magnesium, som forskere har fundet, kan forbedre hukommelsen. Selvom du kunne bruge magnesiumtilskud, behøver du dem ikke, hvis du spiser en sund kost. Magnesium findes i grønne grøntsager, fuldkorn, fisk og avocado. Alle disse fødevarer har sundhedsmæssige fordele ud over at forbedre sind og hukommelse, men det er endnu en grund til at gøre dem til en regelmæssig del af din kost.

3. Vand

Hvis du nogensinde har været dehydreret, kan du huske at føle dig forvirret, tabt og usikker på dine omgivelser. Dehydrering eller endog simpel tørst kan få dig til at tabe fokus. Du har brug for vand til at helbrede det problem og få din hjerne tilbage til normal. Faktisk øger vandet de elektriske signaler, som din hjerne har brug for at fungere.

Det skal bemærkes, at selv om koffein har sine fordele, kan kaffe og sodavand gøre dig tørstere, hvilket kan skade dit fokus. Drik vand enten før eller efter du har din kaffe. Faktisk skal du starte din dag med mindst et 8 ounce glas vand, før du har din morgenkaffe. Det vil fylde det vand du tabte i din søvn, så du begynder dagen frisk.

4. Mørk Chokolade

Dette betyder ikke, at du får gris på Hershey-barer. Men mørk chokolade har sundhedsmæssige fordele, når de forbruges i moderate mængder. Chokolade indeholder en antioxidant kaldet flavanoler, som forskere viste sig i en undersøgelse kan hjælpe folk med at bevare deres minder og øge blodgennemstrømningen til hjernen.

Hvis du virkelig ønsker at holde sig i form og tror at spise chokolade ikke passer til det mål, fungerer cacao pulver også. Dette er en hemmelig selv pokerspillere, der skal udholde lange turneringer, implementere i deres spil. Bemærk at kakaopulver og kakaopulver ikke er det samme. Kakao er brændt cacao, og stegningsprocessen ødelægger nøgle næringsstoffer. Hvis du vil bruge cacao pulver, skal du holde det rå og bruge det i fødevarer som shakes. Du kan endda spise pulveret, selv om det kan være en erhvervet smag.

5. Havregryn

Vi har alle fået at vide, at vi skal spise en god morgenmad i starten af ​​dagen, men hvad er de egentlige sundhedsmæssige fordele ved at gøre det?

Det viser sig, at en nærende morgenmad kan øge din styrke og udholdenhed, afhente dit stofskifte og forbedre din hukommelse. Du tror måske, at du kan sprede den eftervågne tåge med en kop kaffe og nogle donuts, men en god morgenmad er en bedre mulighed. Det vil give dig al den energi du har brug for til at arbejde hårdt og træne hårdt for en hel dag.

Og når det kommer til morgenmad, er havregryn en af ​​de bedste fødevarer. Det er lavt kalorieindhold endnu påfyldning, så du vil ikke føle sig som snacking hele dagen. Og havregryn indeholder magnesium, som kan øge din hjerne og din hukommelse.

Sørg for, at havregryn, du spiser, har masser af korn og fiber til de største sundhedsmæssige fordele.

Forrige Artikel «
Næste Artikel