5 Hacks for at gøre ferie træning mere effektive

Der er en grund til, at "jeg vil udøve" er et af de mest almindelige nytårs resolutioner. Som folk slap af ferie træning og spise lækker mad, pakker de på pund. Det hårde arbejde de gjorde i løbet af de sidste elleve måneder kan forsvinde om et par uger med kager og stege.

Det vil sige, hvis du ikke er forsigtig. Faktisk kan ferien give mulighed for at forbedre din rutine. Her er fem enkle ting, du kan gøre for at sikre, at du ikke bliver skuffet, når du ser i spejlet den 2. januar.

1. Træn tidligt

Hvis du træner tidligt om morgenen alligevel, fantastisk.

Hvis du ikke er det, er ferien perfekt til at starte. Du kan have en hel masse familieforpligtelser i løbet af ferien, men de starter normalt ikke om 5 om morgenen. Det er en perfekt tid at starte tidligt og sikre, at du vil udøve. Hvis du vælger at vente til eftermiddagen, forstyrrer alt for ofte en uventet familie ting.

At udøve tidligt om morgenen hele året har mange fordele. Det øger din metabolisme hele dagen og får dig til at være opmærksom og vågen til dagens arbejde.

2. Spis dine grøntsager

Vi må måske spise mere omkring jul end på noget andet tidspunkt i året. Men vi spiser ikke meget flere grøntsager. Meget få jule retter er vegetabilske, og de få, der ofte ødelægger deres ernæringsværdi med saucer dukker op på toppen af ​​dem.

I stedet, når din familie har et væld af retter, skal du først få grøntsager på din tallerken. Lad dem fylde hvor som helst fra en tredjedel til den ene halvdel af din plade. Fortrinsvis få grøntsager med meget fiber, såsom bønner, ærter og broccoli. Højfibre grøntsager kan fylde, hvilket vil gøre dig mindre tilbøjelig til at udfylde alt andet.

3. Hurtig ikke

Alt for ofte beslutter folk, der er forsigtige med at gå i vægt over ferien, at springe over et par måltider. Logikken er, at ved ikke at spise nu, vil de kunne forkæle sig senere med et større måltid.

Ingen.

Som flere kilder bekræfter, fastende faktisk forårsager vægtforøgelse. Problemet er, at fasting skaber en undskyldning for folk at svine ud senere, hvilket resulterer i større fødevareforbrug sammenlignet med almindelige måltider. Dette forværres af den kendsgerning, at kroppens metabolisme falder ned under fasten.

Rutine er et vigtigt punkt for både motion og kost. Ved at ændre din rutine ved fasting ændrer du dit stofskifte, hvilket kan have uforudsigelige og ofte negative resultater.

I stedet for at faste, spis regelmæssige måltider. Faktisk kan det være en god idé at spise en højprotein snack forud for at fylde dig og forhindre overspisning.

4. Få alle involveret i motion

Du er sammen med din familie i løbet af ferien.

Alle i din familie skal være bekymret for en større talje bagefter. Så der er et stærkt incitament til at få alle til at deltage i ferie træning, hvilket vil forbedre dit helbred og dine relationer. Planlæg en tur i skoven eller i en lokal park. Du tænker måske, det er mit gamle hus, da jeg boede tæt ved skoven. Men du har sandsynligvis stadig en baghave, så gå spille spil udenfor, eller har en sneboldkamp. Selv tidligt om morgenen er calisthenics bedre end slet ikke at gøre noget.

Gruppearbejde er altid bedre end solo motion, fordi det opfordrer alle til at være motiverede foran andre. Og ingen gruppe er bedre til at motivere folk end familie.

5. Forkæl dig selv-lidt

Lad os være ærlige. Ingen kan lide folk, der slår ned alle de lækre feriefødevarer i sundhedens navn. Det får dem til at føle sig dårlige, hvis du giver dem indtryk af, at de ikke er ligeglade med deres helbred, eller måske opmuntrer dem til at svine mere ud på din bekostning. Og i øvrigt vil du ikke føle dig bedre, når du lugter de vidunderlige dufte.

Husk 80/20-reglen. Hvis du spiser sunde 80 procent af tiden, er det ok at forkæle dig selv de andre 20 procent. Selv hvis du sænker det til 70/30 for ferien, vil du stadig komme ud foran de fleste amerikanere. Spiser et stykke kage, du vil nyde dig selv. Du behøver ikke at spise som en munk til at forbedre din fysik og ikke gå på vej i løbet af ferien.

Ferieperioden varer kun et par uger. Hvad du gør i løbet af resten af ​​året er langt vigtigere. Ved at arbejde regelmæssigt og spise sundt hele året, kan du sikre dig, at du ikke bliver for skuffet med din talje når ferien slutter.

Forrige Artikel «
Næste Artikel