• Vigtigste
  • >
  • fitness
  • >
  • 6 daglige strækninger til mennesker, der sidder for meget

6 daglige strækninger til mennesker, der sidder for meget

Nu har du helt sikkert hørt sætningen "Siddende er den nye rygning", hvilket betyder, at det udgør en langt større sundhedsrisiko, end folk genkender. (Selv om det forekommer utænkeligt i dag, var det engang engang almindeligt at lægerne skulle optræde i cigaretannoncer.)

En voksende undersøgelse tyder på, at man kan være lige så hårdt på din krop (hvis ikke hårdere) end manuel arbejdskraft, at sidde i otte timer (eller mere) om dagen. Når du sidder og slæber, strækker musklerne i din øvre ryg ud. Når du gør det hver dag, sætter noget, der hedder "kryb" ind, det vil sige langvarig strækning af en muskel. Når en muskel strækkes for meget, vil den ikke blive revet, og dens reaktion er at spænde og spændes op, så den ikke kan strækkes mere. Det er din krop, der forsøger at beskytte og låse det pågældende område.

Derfor anbefaler jeg daglige strækninger for at lindre kryb.

Et simpelt tip til at holde dig væk fra slouching er at lægge en lændebøjle eller en lille pude i den lille af din lænderyg. Det pres, det udøver mod din lave ryg, vil tvinge dig til at holde sig oprejst gennem din øvre ryg. Prøv også ikke at sidde længere end en halv time ad gangen. Jeg fortæller mine patienter at sætte en alarm på deres telefon for hver 20 til 30 minutter. Når alarmen går ud, stå op, strække ud, tag en drink vand, gå på badeværelset, gøre noget andet for at bevæge sig rundt. Selvom du står op i 30 sekunder og derefter læner dig tilbage, er det meget bedre end langvarigt møde.

Disse seks hverdagsstrækninger hjælper dig, når du skal sidde i lange perioder:

Forrige Artikel «
Næste Artikel