• Vigtigste
 • >
 • fitness
 • >
 • 8 sundhedsmæssige fordele ved styrketræning for den gennemsnitlige joe

8 sundhedsmæssige fordele ved styrketræning for den gennemsnitlige joe

Jeg havde en ven spørge mig om det sidste søndag, "Så Ben, hvad er det, mand? Er det 70/30 kost / motion? Er det bare styrketræning? Er det hele ernæring? Hvad er det? Hvordan passer du så godt? "

Jeg svarede: "Nah, jeg tager bare en masse piller, mand."

Hvis du ikke fangede det, var jeg helt sjov.

Sandheden er, at fitness er så mange ting indpakket i en, at der ikke er noget rigtigt sandt svar. Spørg 10 træner eller fitness proffer, og du vil nok få 10 forskellige svar. Chancerne er, at du vil høre yoga, eller at du skal løbe, eller at du skal drikke dette, eller at du skal cykle, danse, spin-listen er uendelig.

Det er fordi vi alle er forskellige, og der er ingen "en størrelse passer til alle" for nogen af ​​os.

Før jeg går ind i, hvad der passer egentlig er, lad mig bare sige at det er tyndt, at det ikke passer. Jeg kan ikke fortælle dig, hvor mange gange jeg mødes med folk der synes at være "fit", men når vi tester dem, finder vi højt kropsfedt. Dette kalder vi "mager fedt", og det er lige så farligt at være fedt.

Vi ved alle, hvor vigtigt det er at kontrollere kropsfedt, ikke?

Se, jeg elsker alle aspekter af fitness, og jeg tror, ​​vi har brug for en god blanding af alt, men hvis jeg skulle grave dybt ned til roden for at komme i form, er det første, jeg vil sige, faktisk løfte vægte.

Uden styrke og godt muskelvæv bruger vi ikke vores kroppe, som de blev designet til at blive brugt.

Lad mig gå lidt videre på hele "tynde vs fit" ting.

Med "tynde" eller "skinny fat" mennesker finder du det:

 • Deres kropsfedtprocent vil være høj, selvom du ikke ser meget fedt på dem. Hvis deres muskelprocent er lav, så vil deres fedtprocent være høj.
 • Deres hvilemetabolisme vil være lav, da lille muskel er til stede for at forbrænde kalorier i ro.
 • Deres krop vil ikke være funktionelt stærk, hvilket vil medføre skader og frustrerende træning.

Okay, så kender vi alt dette, hvad gør vi?

Vi løfter vægte

Når vi træner for styrke, skal vi blot sætte vores muskel i en position, hvor den skal overvinde modstanden. Når modstanden er høj nok, vil musklen tilpasse sig. Din udholdenhed stiger, muskel vokser og du forbrænder fedt. Der er mange måder at gøre på dette-håndvægte, kettlebells, bands, barer, bolde, kabler, sandsække og ja, selv din kropsvægt.

Når du løfter vægte mod modstand, sker der følgende:

 • Muskeltonen stiger
 • Kardiovaskulær kapacitet øges
 • Fleksibiliteten stiger
 • Sygdomsskader reduceres

Hvis det ikke får din opmærksomhed, så ved, at jeg har hjulpet hundreder, hvis ikke tusinder af klienter i Xceleration Fitness mister 10, 30, 70 og endda over 100 pund ved at løfte vægte.

Bliv hos mig.

Her er otte grunde til, at du bør føje styrketræning til dine træningsproblemer, selvom du ikke er en atlet, bodybuilder eller powerlifter:

1. At opbygge muskel. Jeg kan allerede høre damerne derude spørger, og svaret er nej, du vil ikke "bulk up" fra at løfte vægte. Det gør du ikke. Hvis det sker, kan du ild mig. Hvad der vil ske er, at du vil have lavere kropsfedt, bedre energi, en fladere mave og en mere defineret krop fra hoved til tå.

2. at tabe fedt Når der er mere muskel på kroppen, brænder du fedt, bare sidder stille. Muskel bruger mad og næringsstoffer, hvilket gør det til en gigantisk kaloriebrænder. Jo flere muskler du har, desto flere kalorier vil du brænde uden at flytte.

3. At bygge stærke ben. Hvis du ikke bruger dem, mister du dem! Husk det at sige? Osteoporose er ægte, og vi har brug for en måde at bekæmpe det på. Nå, det er hvad styrketræning gør. Du vil stresse dine knogler og gøre dem stærkere. Så når du falder ned eller glider op, går chancerne for at bryde dine knogler ned.

4. At lindre angst, stress og depression. Der er et ordsprog på vores væg, "Wow, jeg fortryder den træning, sagde ingen nogensinde." Det er sandt. Når du løfter, frigiver din krop endorfiner, der får dig til at føle sig fantastisk. Ja, det er en meget bedre tilgang end at pille en pille.

5. at sove bedre Igen, et meget bedre alternativ til piller. Løfte spikes alle de hormoner, din krop elsker og styrer din binyrerne. Dine muskler vil bede dig om at genoprette, hvilket gør din søvn mere effektiv (og vigtigere!)

6. For at forbedre insulinfølsomheden. Endnu engang bliver vi reddet af vægt træning. Jeg kan ikke fortælle dig, hvor mange mennesker jeg ved med diabetes, der har fået hjælp til styrketræning. Præparationer bliver taget væk på grund af deres nye sundhed fra styrketræning.

7. Forbedre godt til dårlig kolesteroltal. Ja, det hjælper. Blodtryk og hjertesundhed forbedres med styrketræning. At opbygge muskler har du brug for ilt. Når du løfter mere og mere, bliver din krop bedre til at transportere iltet. Dit hjerte tilpasser sig og bliver stærkere. Dit kolesterol bliver lavere, og du gør dine læger lykkelige.

8. Du bliver strimlet. Flere muskler = mindre fedt på din krop. Mindre fedt på din krop hjælper med at afsløre flere muskler. Så ja, du er ikke længere bange for at tage din skjorte ud i eller komme ind i den bikini. Og din røv vil blive løftet og fastere - forudsat at du træner dine gluter. Hvem vil ikke have det?

Forrige Artikel «
Næste Artikel