8-ugers Spartan Beast Training Program

Der er tre typer spartanske racer: Spartan Sprint (3+ miles), Super Spartan (8+ miles) og Spartan Dyret (13+ miles). Hvis du har noget håb om at fuldføre et Spartansk Beast - det længste og hårdeste Spartanske løb - skal du fokusere på din træning. Det er den ultimative fysiske test, og det har været kendt at skubbe folk til brudpunktet.

Forberedelse til et spartansk dyr kræver et omfattende spartansk træningsprogram, som forbedrer din styrke, magt, muskeludhold, aerob kapacitet og anaerob kapacitet. Det 8-ugers program nedenfor vil nå disse mål.

The Spartan Beast Training Program

Dette 8-ugers Spartan Beast træningsprogram kræver fire træningsprogrammer om ugen. Hver session vil udfordre dig på en anden måde for at forberede dig til de forskellige sprints og forhindringer, du vil møde under løbet.

Træn hårdt i fire dage, og fokus på at genvinde i løbet af dine off-days, som bør omfatte skum rullende og let mobilitet arbejde. Træn hårdt og træn smart.

Dag 1 er en styrke dag i vægtrummet. At blive stærkere sætter grunden til at forbedre dine andre fitnessattributter og sikrer, at du får styrken til at fuldføre enhver hindring.

Dag 2 udfordrer dit anaerobe system. I de første fire uger vil du udføre orkan træning, som er afledt af Training for Warriors System. Det vil forbedre din evne til at sprint og udføre korte udbrud af styrke og magt, og vil endda forbedre dit aerobic system.

Dag tre er en sporet løbende dag, så du kan træne i samme miljø som et løb. Dette vil forbedre din langvarige udholdenhed og forberede dig på det stadigt skiftende terræn. Det opfordrer også til intermitterende kropsvægt øvelser til at simulere tilfældige forhindringer spredt i løbet af kurset.

Dag fire bygger muskel udholdenhed via tæthed træning. Under et Spartansk Dyr vil hele din krop begynde at trække ud og til sidst sænke dig. Tæthedsdagen vil forberede dine muskler til at blive brugt igen og igen.

The Spartan Beast Workout

Dag 1

Dag 2

Dag 3

Dag 4

Forrige Artikel «
Næste Artikel