[STUDY] College fodboldspillere kender farligt lidt om hydration

College fodboldspillere scorede en D + på en hydration viden test. Og det er et alvorligt problem.

En nylig undersøgelse vurderede i alt 100 Division I fodboldspillere fra to kollegiale programmer. Sytten spørgsmål testede grundlæggende hydreringskendskab, som enhver atlet skal sikre sig, at de kan udføre deres bedste og beskytte sig mod de negative bivirkninger af dehydrering.

Gennemsnitlig score var 69% med en dårlig score på 42 procent.

I betragtning af risikoen for dehydrering-nedsat præstation, for tidlig træthed, nedsat mental fokus, øget risiko for skade, varmeslag og endog død - du ville tro at atleter ville have en bedre forståelse af, hvordan man korrekt hydrerer deres kroppe.

Undersøgelsen pegede imidlertid på fire alvorlige misforståelser, der er almindelige blandt omkring halvdelen af ​​fodboldspillerne.

RELATERET : 5 Drikkevarer du havde ingen ide var så dårlig (eller værre) end soda

Misforståelse 1: Vand er bedre end en sportsdrink, når du træner i mere end en time

Det anbefales generelt at have en form for sportsdrik, da du nærmer dig en times motion for at genopbygge natrium og kalium, som går tabt via sved. Disse elektrolytter er afgørende for muskelfunktion og for at opretholde væskebalance.

Misforståelse 2: Vand er bedre end en sportsdrik til genopfyldning af energibutikker

Vand har ingen kalorier, så det er umuligt at genopbygge din energi med det. Sportsdrinks har 100-150 kalorier af kulhydrater, som er den ideelle mængde til hurtigt at genoplive dine muskler under længere træning. Bananer og pretzels er også gode muligheder, men de bør indtages med vand.

Misforståelse 3: Salt tabletter forhindrer dehydrering

Det var opmuntrende atleterne vidste, at salt (natrium) spiller en rolle i hydrering. Det er kritisk at genopbygge natriumniveauer, der er tabt gennem sved. Men ikke med salt tabletter. Forbruger natrium uden væske ændrer væsken og elektrolytbalancen i kroppen og øger dehydrering.

Misforståelse 4: Tørst er den bedste indikator for hydrering

Hvis du tørster, så er du godt på vej til at blive dehydreret. Så simpelt er det.

Korrekt hydrering er mere kompliceret end mange indser, og denne undersøgelse viser, at fodboldspillere enten ikke modtager ordentlig uddannelse eller de overvejer at hydrere en eftertanke. Vi kan antage at atleter, der spiller andre sportsgrene, har en lignende mangel på viden om hydrering.

Så hvor går vi herfra?

Forskerne lægger stor byrde på styrke og konditioneringspersonale til at uddanne atleter om hydrering. Dette er gyldig rådgivning til en kollegial indstilling, men mange gymnasier har ikke luksusen af ​​en fuldtidsstyrketræner. I disse miljøer er det på både trænere og atleter at tage hydrering i egne hænder. Trænere skal gøre, hvad de kan for at give tilstrækkelige vandafbrydelser, holde kontakten med atleter om deres hydratiseringsstatus og være opmærksom på højrisiko vejr.

Der er et par enkle ting, som atleter kan gøre for at hydrere deres kroppe, maksimere deres ydeevne og beskytte sig mod farlige bivirkninger. Sportsdietist Leslie Bonci bryder ned disse retningslinjer som følger:
  • Drik vand regelmæssigt hele dagen, især under måltider og snacks. Sip ofte vand mellem måltiderne.
  • Drik 20 ounce vand en time før træning.
  • Hyppigt tage store vandløb under træning.
  • Drik 24 ounces vand for hvert pund tabt efter motion ved at sammenligne din vægt før og efter.
  • Hælde vand på dit ansigt eller spytte det regner ikke som hydrering.
  • Drikke en sportsdrink, hvis din aktivitet varer længere end en time, det er en uhyggelig begivenhed, eller du har flere begivenheder i løbet af dagen.
  • Undgå energidrikke.

RELATERET : Hvad eller Sport Drikkevarer: Hvad skal man drikke når?

Forrige Artikel «
Næste Artikel