• Vigtigste
  • >
  • fitness
  • >
  • Essential Supplement Stack til mandlige atleter i alle aldre

Essential Supplement Stack til mandlige atleter i alle aldre

At vælge om at tage kosttilskud kan være vanskelig på grund af alle de modstridende oplysninger. De fleste atleter har en ven, der sværger ved et bestemt supplement, og en anden, der hævder det samme, gjorde intet for ham. Spørgsmålet bliver mere forvirret for de fleste mennesker, når de hører sundhedseksperter hævder, at kosttilskud ikke virker, hvis de har en dårlig kost.

En del af problemet er, at vi ofte er uvidende om, hvad et bestemt supplement gør, og hvordan det kan hjælpe med at nå et bestemt mål. Dine mål skal bestemme din samlede suppleringsstabel (dvs. gruppe af kosttilskud), som du tager dagligt. For eksempel kan udholdenhedstilskud som beta-alanin naturligt gavne din ven, der kører en halvmaraton mere end din ven, der jagter en PR på hans Back Squat.

Du bør forsøge at have en velafbalanceret, næringsrig diæt, men en god supplementstabel kan kaste op en svaghed, du måske har i din diæt. Her er en supplerestak, der adresserer de mest almindelige mangler, at sportsfolk har i deres kostvaner, og som kan fremme bedre helbred.

Kreatin

Kreatin er et af de mest klinisk undersøgte kosttilskud. Det findes mest i proteinkilder som oksekød, fjerkræ, fisk og vildtlevende spil. Det er mest forbundet med muskelopbygning, men det kan også være gavnligt for at udvikle andre atletiske egenskaber som eksplosiv kraft, maksimal styrke og udholdenhed. Hvad der ikke er så almindeligt kendt, er, at det også tilbyder en række andre sundhedsmæssige fordele, herunder forbedring af kognitiv funktion og neuroprotektion af hjernen og nedsættelse af homocysteinniveauer, en betydelig biomarkør forbundet med hjerte-kar-problemer som slagtilfælde og hjerteanfald.

Fiskeolie

Fisk olie er ofte brugt som en catch-all term for omega 3 fedtsyrer EPA & DHA, fordi en god pille indeholder begge. Omega 3 er fedtsyrer, som de fleste sundhedspersonale opfordrer mænd til at forbruge. De arbejder som en vasodilator (hvilket betyder at de udvider blodkarrene), hvilket er antagonistisk for Omega 6, en vasokonstrictor (lukker blodkar). Den gennemsnitlige vestlige diæt har et forhold, der er uforholdsmæssigt skævt mod omega 6 fedtsyrer. For mange af dem i vores kostvaner forårsager sundhedsmæssige problemer som insulinresistens, betændelse og fedme. Fiskolie har vist sig at være til gavn for forbedring af biomarkører af hjerte-kar-sundhed som triglycerid- og HDL-niveauer (god kolesterol), nedsættelse af inflammation, forbedring af stemning og nedsættelse af kropsfedt (samtidig med at muskelmassen øges). Fiskolie er også fantastisk til lindring af ledsmerter, så det kan hjælpe atleter med intensive træningsprogrammer, der bliver hurtigere.

Vitamin D

D-vitamin er i fødevarer som æggeblomme, fisk og de fleste mejeriprodukter. Det kan også opnås ved udsættelse for sollys. D-vitamin spiller mange roller i kroppen, herunder beskyttelse af immunforsvaret, forebyggelse af metaboliske tilstande (fx hjertesygdom, diabetes, højt blodtryk), bevarelse af kognitiv funktion og fremme muskelstyrke. Derudover er vitamin D-mangelfulde mennesker observeret at have øget testosteronniveau efter tilskud.

Magnesium

Magnesium er et af de mest almindelige næringsstofmangler, og det er ofte underdoseret i supplerende vitaminer. Derudover kan magnesiumabsorption blive kompromitteret, fordi det konkurrerer med andre mineraler som calcium, fosfor og zink, hvis de tages samtidigt. Omvendt går magnesium særligt godt med vitamin D. Magnesium spiller en række roller i regulering af optimal kropsfunktion. Det øger især biotilgængeligheden af ​​testosteron, et kønshormon, som falder med aldring. Det kan også forbedre insulinfølsomheden, som kan kompromitteres med dårlige kostvaner og som en naturlig følge af aldring, hvilket påvirker, om hvad vi spiser bliver opbevaret som fedt eller muskel. Og det kan sænke højt blodtryk, et fælles kardiovaskulært problem, der findes hos mænd.

Grøn Superfood Pulver

Ifølge USDA skal den gennemsnitlige mand forbruge omkring 5 portioner frugt og grøntsager om dagen. For at sætte det i perspektiv er 1 portion grøntsager 1 kop kogt spinat. Desværre falder de fleste voldsomt uden for dette mål. Grønne superfoodpulvere er tørblandinger af en række frugter og grøntsager fyldt med vitaminer, mineraler og phytonutrienter. Mens de ikke bør erstatte forbruget af egentlige frugter og grøntsager, tjener de som en god form for forsikring. Grønne blandinger er gavnlige for at hjælpe dit immunsystem og energiniveau.

Proteinpulver / barer

De fleste mænd får tilstrækkelige mængder protein fra traditionelle fødekilder, dette er angivet for nemheds skyld. Den gennemsnitlige proteinanbefaling for mænd falder i intervallet 0, 8 g til 1, 2 g pr. Pund legemsvægt. Men for optimal muskelproteinsyntese skal du spike dine proteinportioner hele dagen på omkring 30 g pr. Portion. Pulvere og barer er særligt velegnede, fordi du kan pakke dem og spise dem på farten med lidt indsats eller planlægning påkrævet.

Forrige Artikel «
Næste Artikel