Alting forkert med P90X Plyometrics

P90X Plyometrics er en hård rutine, men lad ikke navnet vildlede dig. Det kvalificerer næppe som en plyometrisk træning.

Træningen har mange spring, hopper og humle, som i starten kan synes at være plyometriske øvelser. Efter alt hører du ofte plyometriske træningstider, der omtales som "hoppetræning". Men ifølge Brandon McGill, sportspræstationsdirektør for STACK Velocity Sports Performance, bare fordi du hopper betyder ikke, at du laver en plyometrisk øvelse.

"Plyometrics er ikke nødvendigvis hoppetræning." han siger. "P90X Plyometrics er virkelig bare P90X hoppe."

I intro til træningen siger værten Tony Horton, "Hvis du laver plyometrics, kan du hoppe højere og løbe hurtigere." Det er rigtigt. Plyometriske øvelser virker ved at forbedre stretch-shortening-cyklusen (SSC), en proces, der forekommer i dine muskler, når de forlænger og hurtigt kontraherer for at frigøre elastisk energi. Træning af SSC forbedrer musklernes evne til at opbevare og hurtigt bruge denne energi som magt, men det spildes som varme, hvis du bevæger dig for langsomt.

RELATERET: De 10 bedste plyometriske øvelser for atleter

For at træne SSC skal du udføre øvelser ved maksimal kraft med fuld opsving og fokus på at begrænse den tid, dine fødder bruger på jorden. Dette udfordrer dine muskler, hvilket får dem til at blive mere magtfulde. Det er her, hvor P90X Plyometrics er kort. Her er hvorfor:

"3 Plyo-færdigheder du skal mestre"

Træningen er 45 minutter lang

P90X Plyometrics kører 60 minutter lang, men den faktiske træning varer cirka 45 minutter. Der er en 10 minutters opvarmning og en fem minutters nedlukning. Det ville være ekstremt svært, om ikke umuligt at udføre øvelser med maksimal effekt i så lang tid.

En plyometrisk træning udføres typisk sammen med et styrketræningsprogram. Atleten opvarmes og udfører plyometrics i mere end 15-20 minutter, før han går ind i styrkedelen af ​​hans eller hendes træning. Denne strategi giver dig mulighed for at udføre hver rep kraftigt og med optimal form.

Der er for mange reps

Plyometriske træningsprogrammer er omhyggeligt designet til at producere maksimale gevinster uden at forårsage for meget træthed. Dette opnås ved at udføre 3 til 8 kraftfulde og rene reps for 3 til 6 sæt-det nøjagtige antal afhængigt af hvor du er i din træning, type motion og dine mål.

I P90X udføres øvelser i cirka 30 sekunder hver. Efter nogle af de mere intense bevægelser kan du se en af ​​gutterne på kameraet bøjet over panting for ånde. Selv Tony Horton trækker vejret hårdt. I en rigtig plyometrisk træning ville du ikke opleve denne type træthed.

Fordelene ved øvre kropsplyos

Plyometrics regler for begyndereForrige Artikel «
Næste Artikel