De 2 mest anabolske timer på dagen

"For hurtigt at få muskler, skal du slam din knytnæve på den anabolske knap og knytte proteinsyntese til meget bestemte tidspunkter. Du er nødt til at punde protein og kulhydrater og slå hårdt hårdt."

Lonnie Lowery, PhD, bruger aggressive verb, når han er psyched, og du er nødt til at modstå trangen til at gøre det samme. Betegnelserne "hammer" og "throw-down" kan være på spidsen af ​​din tunge, men du skal holde dem inde. Det er køligt, når han siger det; Du vil dog lyde som en idiot.

Interviewing Lowery er som at jagte en halv muskelhoved, et halvt geni rundt i en cirkel, mens han råber over dig over skulderen. Du er nødt til at holde op, og få ham til at stoppe med at gentage hele sætninger i lægens vilkår hver gang du hører noget, du tror, ​​kunne være interessant.

Fyren spytter ud af studier som jeg udspiller navnene på kvinder, jeg vil sove med - de er altid på hans mening, let tilgængelige for enhver samtale.

En typisk Lowery sætning:

"Darryn Willoughby og hans kolleger viste at aminosyrer før og efter træning viste meget bedre resultater end blot en kulhydratplacering for at øge muskelproteinsyntese og anabolisme."

Ja. Crazy smart.

Og når du endelig får ham til at blive hjørnet og beroliget, rammer han dig med dette:

"Hvis fyre simpelthen skulle lægge på kulhydrater og protein før deres træningssessioner, tage højkvalitets aminosyrer i løbet af deres træning og have et andet solidt måltid efter træning, ville de udnytte den mest anabolske tid på dagen og bygge alvorlig muskel. "

Vi ved dette som den tredje lov, den enkleste og mest effektive måde at opbygge muskler hurtigt på.

Faktisk vil vi gå så langt som at sige, at alt hvad du behøver for at opbygge plader af muskel er to mager timer med laserlignende fokus, viljen til at sparke røv i vægtrummet og højkvalitets næringsstoffer leveret til højre gange.

Det eneste spørgsmål er, er du virkelig engageret i voksende muskler?

Skønheden i 3. muskelloven

Så hvad betyder Lowery med sin sidste sætning, "... udnyt den mest anabolske tid på dagen?"

Nå, når det kommer til proteinsyntese - den nødvendige reaktion, der skal ske for at opbygge muskler - spiller hormoninsulin en stor rolle. Simpelthen, jo højere du spiser insulin, jo mere proteinsyntese vil forekomme, og jo mere muskel du kan bygge.

Ifølge Lowery er der to ting, der kan øge insulinfølsomheden: spise og træne.

"Uddannelse af sig selv vil ikke maksimere proteinsyntese, " siger Lowery. "Hverken vil bare spise. Men hvis du kombinerer de to, vil du bygge muskler så hurtigt som menneskeligt muligt."

Af alle de anabolske hormoner i din krop er insulin under så dramatisk kontrol, at spiser masser af carbs og protein i peri-workout-vinduet ikke bare er smart, det er absolut nødvendigt.

"Jeg siger dette på alle konferencer og foredrag, jeg giver, " siger Lowery. "Peri-træning ernæring er den vigtigste fremgang inden for sportsnæring i 15 år. Derfor er det så sjovt at tale med Tim Patterson og Biotest - de er på forkanten af ​​denne slags måde før nogen andre."

De tre love af muskel, revideret

Den første lov af muskel er at designe og gennemføre det bedste træningsprogram for dine mål. Den anden lov er at hvile og genoprette. De fleste fyre har dem spikret.

Men det er den tredje lov, der måske er det mest kritiske trin:

For at sikre de største gevinster fra træning, forbrug de præcise forbindelser, der kræves for fuldt brændstof, beskyttelse og genindlæsning af muskler - som kun kan gøres umiddelbart før, under og umiddelbart efter træning.

Og den sejeste del? Hvis du udnytter den tredje lov, kan du stort set sparke og slappe af resten af ​​dagen.

Hvordan er det muligt?

Tænk på det på denne måde: Hvis du spænder ned i to timer, fodrer din krop af høj kvalitet protein og carbs, spikes insulin, træner hårdt og genindfører din krop bagefter garanterer du næsten, at hver aminosyre bliver pumpet lige ind i dine muskler. Du har skabt det ultimative anabolske miljø, og hvis du følger det superffektive Plazma ™.

Medmindre du har planer om at afslutte dagen ved at drikke en fuld flaske Jager, køre en halvmaraton og trække en all-nighter, er der næsten ingen måde, du ikke kan vokse muskler.

Sammenlign det med den fyr, der spiser banan, tog, og så har en lav kvalitet, tvivlsom protein shake, og du kan hurtigt fortælle hvem der skal få kroppen, han ønsker hurtigere.

Men jeg læser, at mit krop kun kan behandle 30 gram protein pr. Måltid!

Lowery læste det også, og han er ikke glad.

"Jeg aner ikke, hvor den forestilling kom fra, " siger Lowery. "Mit gæt er, at de tog en 180 pund fyr, gav ham et gram protein pr. Kilo kropsvægt og opdelte det med seks måltider for at få 30 gram pr. Måltid. Og af en eller anden grund synes folk at tro at det er ' magiske "nummer. Det er bare ikke korrekt."

Ifølge Lowery er menneskekroppen meget god til fordøjelse af proteiner. "Over 90 procent af de fleste proteiner bliver fordøjet, " siger han. "Den virkelige determinant er: Hvad sker der efter dit blod får alle aminosyrerne derinde? Det er ikke nødvendigvis, hvor meget du kan få i blodbanen, men hvor meget protein dine muskler tager i og bruger."

Og for at gøre det har du brug for en træningsfremkaldt frigivelse af væksthormon og testosteron.

"Jo mere anabole hormoner du kan spike - insulin er den direkte under din kontrol - jo mere stimulerer du proteinsyntese, og jo mere muskler får du, " siger Lowery.

Jeg vil drage fordel af den tredje lov. Alt jeg behøver er chokolademælk og riskager, ikke? Ret?

Selvfølgelig, hvis du er i børnehave, nyd godt af proteiner med lav kvalitet, shit-masse sukker og pap. Vi taler om at opbygge muskel her, kammerat, ikke pakke på fedt eller sætte sub-standard ingredienser i vores kroppe.

"På trods af, hvad mejeribranchen vil have dig til at tro, har du brug for mere specialiserede typer af kulhydrater og protein for at få mest udbytte, " siger Lowery. For at udnytte den 3. lov fuldt ud har du brug for kvalitetsingredienser.

The Perfect Carbs

Ifølge Lowery bør den perfekte blanding af kulhydrater til at forbruge inden en træning være insulinogen (spikes insulin), men ikke noget, der indeholder lige sukker eller majssirup med høj fructose.

"Jeg er alt for særlige dextriner [som risoligodextrin, der findes i Finibar ™ Competition Bar, der vil understøtte højtydende præstation, " siger han. "Du kan ikke bare sidde og have en kæmpe skål Applejacks."

Det perfekte protein

For protein er Lowery en fan af hydrolysater [som det kaseinhydrolysat, der findes i Plazma ™, som er proteiner, der hurtigt trænger ind i blodstrømmen og signifikant øger proteinsyntesens hastighed.

"Husk, jo hurtigere aminosyrerne rammer blodbanen og mere proteinsyntese du opretter, desto bedre bliver du, " siger Lowery.

Kun for Fuldt Forpligtet

Hvis du ønsker at få muskler hurtigere end nogensinde før, har du brug for et godt træningsprogram og peri-workout-protokol.

For at se de fulde effekter af 3rdLaw foreslår vi at følge I, BODYBUILDER træningsprogrammet og Plazma ™ -protokollen.

"Hurtige gevinster optimeres, når den rigtige træning kombineres med rigelige næringsstoffer i peri-træningstiden, " siger Lowery. "Hverken træning alene eller spise alene kan gøre jobbet."

Ifølge Lowery er det et meget symbiotisk forhold.

"Muskulære sammentrækninger med tung vægt stimulerer proteinsyntese, " siger han. "Insulin og leucin virker også for at øge proteinsyntese og reducere proteinforstyrrelser. Sæt de to sammen, og gode ting sker. Under de rigtige omstændigheder af anabolske midler og tung bodybuilding har jeg personligt set, at fyre får næsten et pund af (hovedsagelig magert) masse pr. dag i korte perioder. "

Resumé

For at få muskler hurtigt, skal du udnytte den 3. muskellove og få den rigtige mængde kvalitets næringsstoffer i din krop i peri-træningsvinduet.

Og du kan ikke drikke chokolademælk og spise sukkerholdige kornprodukter for at få samme effekt. Det er ikke den tredje muskellov. Det spiser skør mad. Du har brug for kvalitets næringsstoffer fra specialiserede carbs som risoligodextrin og specialiserede proteiner som caseinhydrolysat.

De to vigtigste timer af din dag

Normalt får to timer dig ikke meget (bortset fra måske nok tid til at se en crappy film). Men hvis du kan spænde i to timer, spike insulin med højtydende næringsstoffer for at skabe proteinsyntese og træne din røv ud, kan du stort set sparke resten af ​​dagen, sikker på at din krop er ved at opbygge muskler mens du slapper af .

Nu, hvem ville ikke have det?

Forrige Artikel «
Næste Artikel