• Vigtigste
 • >
 • uddannelse
 • >
 • 3 Brutale Udfordringer for Styrke & StaminaViking Day: Rope og Sled Training

3 Brutale Udfordringer for Styrke & StaminaViking Day: Rope og Sled Training

Her er hvad du behøver at vide ...

 1. Fysiske udfordringer skal være en regelmæssig del af dit liv. Fysiske udfordringer bygger et stærkt sind, en stærk krop og holder dig skarp.
 2. Hold værktøjerne enkle og udfordrende. Slæden, reb og Prowler er perfekte. De brutaliserer, men kræver lidt teknik.
 3. PULL - Start med et rebudtræk. Brug et tykt, langt reb (112 ') og træk en tung slæde mod dig med en hånd over håndbevægelsen.
 4. DRAG - Andet er slæden træk. Brug en sele og gør et sæt vendt fremad og et sæt vender baglæns, hver for 50 yards.
 5. PUSH - Tredje er prowler push. Indlæs det tungt og skub det i alt 100 meter. Hvis det tager 15 minutter, skal du håndtere det.

Formålet med vikingedagen

"Odins mænd skyndte sig fremad uden rustning, var så sint som hunde eller ulve, bragte deres skjolde og var stærke som bjørn eller vildtende okser og dræbte folk med et slag, men hverken ild eller jern fortalte dem."

- Snorri Sturluson (1179-1241)

Jeg blev først introduceret til Viking Berserkers i gymnasiet. Jeg havde meget raseri og testosteron på det tidspunkt, så jeg troede at det var "mig imod verden" og jeg identificerede med sådanne krigere.

Hurtig fremad nogle årtier, og vi indser alle, at vi ikke skal jage vores mad, vi har aircondition, og vi er ude af fødekæden - langt fra at være krigere. Jeg tror dog stadig, at fysiske udfordringer skal være en regelmæssig del af hver mand / kvindes liv og er en god måde at opbygge et stærkt sind og krop på. Fysiske udfordringer hjælper med at skærpe personen.

Selvom du ikke køber dette, er Viking Day træning simpelthen fantastisk, især når du er færdig med en tæt gruppe venner. Følgende er, hvordan vi organiserer dagen, hvad udfordringerne er, og nogle mål at skyde for. Husk dog, det er ikke en udfordring, hvis alle kan gøre det.

Målet - Blind styrke og stamme

Vikingedagen består af 3 ting: tovtræk, slædekraft og prowler-push. Hver af disse ting gøres så tungt som muligt og så dumt som muligt. Mens mange kan sammenligne dette med en begivenhedsdag for stærke konkurrenter, kræver disse bevægelser ikke nogen teknik eller tænkning. Enhver med en hjerne kan trykke eller trække en slæde uden vejledning. Og det er præcis det, vi er efter - blind styrke og udholdenhed.

Udfordring One - Rope Træk

Sæt et fedt reb på en slæde og træk det mod dig.

Dette er den nemmeste del af vikingedagen, men lad os være klare, det er ikke rigtig nemt. Rebet er et tykt, 112 fod langt reb, som vi vedhæfter til en slædeslæde. Vi laver dette væsen ud på gaden, og hver person skal trække slæden med en hånd over håndbevægelsen.

Hver atlet skal lave 2 opvarmningssæt og 2 arbejdssæt. Hvert sæt består af at trække slæden hele længden af ​​det 112 fods reb. Det er vigtigt, at du har nogen bag reb-pulleren, der hjælper med at røre rebet ud under ham, da han trækker det. Dette gør en enorm forskel.

Hvor meget vægt du bruger, vil være helt afhængig af hvilken slags overflade du er på. Gaden uden for mit hus er for eksempel asfalt, men det er ikke blevet repaved i 15 år, så det er groft og giver ikke en god trækoverflade. En nylig asfalteret gade vil dog føle sig meget anderledes. Beton er normalt lettere, og græs er simpelthen slemt. Så forstå de angivne vægte er blot retningslinjer.

Eksempel træning:
Opvarmningssæt: 2 x 112 '@ 75 pounds
Arbejdsindstillinger: 2 x 112 '@ 190 pounds

Retningslinjer og tips til reb-træk

 • Den sværeste del er at få slæden bevæge sig. Når du har etableret et godt tempo, så prøv ikke at stoppe. De første få træk bliver korte og hakkete. Få det i bevægelse.
 • Når slæden er i bevægelse, arbejde dine arme hurtigt og træk i lange skridt. Med andre ord dække så meget jord som du kan, når du er frisk, fordi den hårdeste del altid er begyndelsen - du trækker ikke bare slæden, men også det reb.
 • Dine arme vil give ud. Hvis de ikke giver ud, gik du ikke tungt nok. Vi stræber efter at udfordre og brænde ud. Når dine arme dør, stå op, tæl til 10 eller 20, og lav mål for at gøre yderligere 5 eller 10 træk per arm. Hold indstilling og nå mål, indtil du er færdig.
 • Hvis du aldrig har brugt et tykt reb før, være forberedt på dine biceps, underarme, hænder, øvre ryg og lats for at blive røget. Du vil også gribe for åndedræt. Når du er færdig med at få vejret og drikke en drink, gå videre til den næste udfordring.

Udfordring Two - Sled Drag

Træk op og træk en tung slæde - engang vendt fremad, når den vender tilbage - til 50 meter.

For at du kan bruge nogen mærkbar vægt, der endda nærmer dig en udfordring til hofter og ben, har du brug for en sele. Slæden stroppen gennem et bælte er et totalt spild af tid. Sled trækker på Viking Day er gjort på to måder: Vende frem og tilbage. Vi gør kun en af ​​hver for omkring 50 meter.

At trække slæden, især fremad med en sele, vil sandsynligvis skulle ske med en prowler eller en modificeret slæde, fordi de fleste slæder har en kortvægt post og ikke tillader nok vægt til at blive stablet på dem.

Eksempel træning:
255 pounds x 50 yards, fremad (opvarmning)
525 pounds x 50 yards fremad
345 pounds x 50 yards, bagud (bagud suger!)

Retningslinjer og tips til Sled Pull

 • For at gøre det lettere at komme frem, så lav som muligt. Enhver, der nogensinde har spillet en kontakt sport, kender ordspillet: "Lavmand vinder." Det er ikke anderledes med slæden trækker. Grib grunden foran dig og sørg for, at dine hofter er lave.
 • Hvis du bruger prowleren til dit slædearbejde, vil det nok svinge fra side til side. For at undgå at dette er en smerte i æsen, lær at trække slæden med konstant tryk og spænding. Du vil aldrig helt undgå svajen, men du kan stoppe det fra at være til skade.
 • Start med kortere trin med både fremad og bagud trækker, og så snart du opbygger lidt fart, stræber du efter store, dybe skridt.
 • Den sværeste del er at få slæden bevæge sig fra et dødstop, så undgå at stoppe så meget som muligt. Det vil nok være umuligt, men når du bevæger dig, stræber du efter at holde det i bevægelse, selvom det er et par tommer ad gangen.

Udfordring Tre - Prowler Push

Skub en tung prowler eller lignende slæde til to sæt på 50 yards.

Prowleren kan virkelig bringe folk sammen - vi kan alle enige om, at det er forfærdeligt. På trods af hvad lab coatene siger, gør Prowler dig stærk, hjælper dig med at trække vejret lettere i næsten enhver aktivitet, du gør, og er nem at bruge.

De eneste, der afslutter den sidste tur uden at stoppe, er mennesker, der er nye til Viking Day eller er i forfærdelig form - de vælger en letvægt. Vi har haft folk tager 15 minutter at skubbe slæden over målstregen på deres sidste tur.

Vi laver ingen opvarmning til Prowler på Viking Day, men vi må hver især skubbe Prowler 100 samlede værfter med den tyngste vægt, vi kan flytte. Igen vil vægten du bruger i vid udstrækning være afhængig af overfladen, du trykker på.

Eksempel træning:
395 pounds x 50 yards x 2

Retningslinjer og tips til prowler push

 • Som med slæden vinder den lille mand på prowleren. Få din røv ned og grave. En ting der er vigtigt er at sørge for at du ikke skubber ud af dine sko, hvilket sker for de fleste på et tidspunkt. Brug high-top Chuck Taylors, hvis du kan. Bare sørg for at du laver dem op og binder dem.
 • Hvis du har problemer med at få slæden i gang, sænk dine arme på prowlerens horn.
 • Når du først har slæden flyttet, skub den så hurtigt som muligt. Walking med prowleren suger og jo hurtigere du bevæger dig, jo mindre tid bruger du under prowlerens "Halo of Horror", ellers kendt for jomfruer som "tid under spænding."
 • Hold dine øjne nede eller fokuseret foran dig, se på målet. Find ud af, hvad der fungerer bedst for dig og gå med det.

Så sæt nogle foldestole op, tag nogle drikkevarer, tag din skjorte og grave ind. Vær som min Rollins Band shirt en gang sagde, "Part Animal, Part Machine."

Forrige Artikel «
Næste Artikel