• Vigtigste
  • >
  • uddannelse
  • >
  • 3 grunde du ikke kan træne som en JuicerPlus Hvordan naturlige bodybuilders bør træne

3 grunde du ikke kan træne som en JuicerPlus Hvordan naturlige bodybuilders bør træne

Du er blevet narret af Drugged Lifters

Hvis du er en lægemiddelfri løfter, er det højst sandsynligt, at du har fået duped af løftere, der bruger stoffer. De gjorde det ikke med vilje, men du har dog lidt.

Her er hvad de gjorde: De gjorde dig, den naturlige løfter, antager, at stoffer kun forbedrede responsen på træningen. Du regnede med, at der ikke var nogen grund til, at du ikke kunne træne som stofbrugeren. Det eneste der ville være anderledes var størrelsen af ​​resultaterne.

Ikke alene var denne antagelse forkert, men den tankegang forvirrede dig på en række måder. Gør det ikke fejl, naturløftere bør ikke træne på samme måde som forbedrede løftere. Her er hvorfor.

1 - Juicers overbeviste dig om at bruge for meget volumen

Vi ved, at bygningsmuskel handler om proteinsyntese. Jo højere proteinsyntesen er, og jo længere proteinsyntesen er, desto mere muskel produceres.

Præstationsforbedrende stofbrugere har en forbedret niveau af proteinsyntese 24/7, fordi det er en af ​​de vigtigste virkninger af steroider (virkningen af ​​væksthormon på proteinsyntese er diskutabel).

Selvom PED-brugere ikke udløste et højere protein syntesesynthed gennem træning, er det ligegyldigt, at de stadig vil komme fremad. En naturlig løfteres normale tilstand er homeostase: proteinsyntese og proteinafbrydelse er stort set ens. Han har brug for at stimulere proteinsyntese (gennem mTor-aktivering, for det meste) med træningen selv.

Med andre ord er den naturlige fyr afhængig af træningssessionen for at stimulere proteinsyntese. Det gælder ikke for den forbedrede løfter. Det betyder ikke, at træningen ikke er vigtig for narkotikabrugeren, det betyder bare, at hans træning er temmelig meget skudtæt.

Selvom PED-brugeren nedbryder meget væv ved at bruge for meget volumen, eller selvom han ikke gør nok for at maksimere proteinsyntese, vil han være i orden. Proteinsyntese og vækst vil stadig forekomme. Ikke så for den medicinfri løfter. Han har brug for "Goldilocks" træning: Ikke for lille volumen, ikke for meget volumen, men bare den rigtige mængde volumen. Ellers vokser han ikke, og han kan endda miste muskler.

2 - Juicers gjorde dig til et kortisolaffald

Cortisol er ødelæggende for naturlige løftere. For det første modsætter det sig proteinsyntesen ved at øge proteinbruddet, men det har også indflydelse på udtrykket af myostatin-genet, hvilket begrænser mængden af ​​muskel, du kan bære.

Cortisol kan også hæmme mTor-aktivering via en stigning i AMPK. mTor er dybest set en muskelbygningsomskifter, så hvis du hæmmer mTor, stopper du muskelvæksten. Det betyder, at cortisol ikke kun øger proteinforstyrrelsen (muskeltab), det kan faktisk nedsætte eller endda stoppe proteinsyntese.

Kortisols rolle under træning er at mobilisere energibutikker for at give dit kropsbrændstof til muskelvirkning. Jo mere brændstof du har brug for under din træning, desto mere kortisol vil du producere.

Det er nemt at forstå, at jo mere træningsvolumen du gør, jo mere brændstof skal du mobilisere, og dermed jo mere kortisol du frigiver. Derfor er for stort volumen det første problem for naturlige bodybuildere. At gøre for meget højt volumen i en træning kan faktisk stoppe en naturlig fyrs gevinster.

En steroidbruger er imidlertid noget beskyttet mod den negative virkning af kortisol. Da de anabole lægemidler øger proteinsyntesen dygnet rundt, vil han mere end opveje stigningen i cortisol, inden for grund.

Steroider og cortisol deler også samme intracellulære anden messenger, så jo mere anabolske hormoner du har i din krop, desto sværere er det for kortisolen at forstyrre muskelvæksten. Igen er det, der kræves, et volumen sødested, hvor kortisolfrigivelsen er begrænset.

3 - Juicers gjorde du tror du kan vokse fra High-Rep sæt

Forbedrede løftere kan få en masse muskler fra at gøre masser af arbejde med lettere reps - ting som high-rep arbejde, drop sæt, osv. Det er fordi de ikke behøver at udløse proteinsyntese med træningen selv.

At udføre meget højt rep-arbejde vil drive mere blod ind i musklerne, og hvis blodet er fyldt med aminosyrer, leverer de derefter deres muskler (som allerede har et forbedret niveau af proteinsyntese) med de næringsstoffer, der er nødvendige for at udnytte deres høje protein syntesesats.

Som sådan har steroidbrugere ikke brug for ret tungt arbejde så meget som naturlige løftere gør. Faktisk, da mange steroider har tendens til at gøre musklerne forholdsmæssigt stærkere end senerne selv, kan fokusering for meget på tung løft føre til ødelæggende skader.

Jeg siger ikke, at lyspumpetræning ikke virker for naturlige løftere. Hypertrofi kan stimuleres med lette vægte, hvis du går til fiasko. Problemet er, hvad der sker i kroppen, når meget høje reps kombineres med lette vægte. Sikker på, at du i sidste ende får maksimal rekruttering af muskelfibre, mens du opbygger træthed under sættet, men hvis du får 15 eller 20 reps til at "komme der" i stedet for 6 til 8, så bruger du dobbelt så meget glycogen for at opnå samme effekt.

Husk, jo mere energi (glykogen) du har brug for at mobilisere, jo mere kortisolfrigivelse får du! Derfor er super højt rep arbejde ikke ideelt til naturlige løftere, især hvis du gør mange sæt.

Hvordan naturløftere skal træne

  1. Volumen pr træning bør begrænses. Overdreven motion variation er fjenden for muskel vækst. Se på alle de bedste naturlige løftere. De holder sig til et lille antal øvelser. De vil bruge nogle variationer fra tid til anden, men for det meste holder de sig til de samme øvelser.
  2. Push / pull rutiner er ofte optimale for den naturlige bodybuilder. De giver mulighed for den mest tilbagesøgning mellem træningssessioner.
  3. Generelt set skal de fleste sæt være i nærheden af ​​8 til 10 reps, med højere rep sæt reserveret til opvarmning eller forberedelse sæt. Men hvis en naturlig fyr skal gøre lettere pumpe arbejde, skal han sørge for at forbruge en carb / protein blanding præ-træning og under træningen. (Plazma ™ er det bedste valg her.) Dette gør glukose let tilgængelig til brændstof, så han behøver ikke at mobilisere så meget gemt glykogen, og han vil ikke frigøre overskydende kortisol.
  4. Da en naturlig løfter har brug for at stole på den egentlige træning for at udløse proteinsyntese, og i betragtning af at proteinsyntese forbliver forhøjet i 24-36 timer i en muskel, efter at den er trænet, skal en natty træne hver muskel oftere. Ellers vil proteinsyntese i en muskel ikke blive hævet tilstrækkeligt i løbet af en uge for at opnå maksimal vækst. En gang er ikke nok. For det meste er det at arbejde en kropsdel ​​to gange hver 8-dages periode optimalt.

Forrige Artikel «
Næste Artikel