30 ting, som Waterbury sagde

Jeg skulle mødes med Chad Waterbury på en strand i Santa Monica. Han bor i nærheden og træner sine klienter i sol og sand.

Der er intet tegn på ham hidtil, kun et par joggere, det sædvanlige skum af sydlige Californien skønheder, og langt væk fra hinanden, slår to mænd skidtet ud af en fyr.

Mit hjerte løb. Skal jeg ringe 911? Skal jeg risikere at blive shanked og forsøge at redde den stakkels fyr? Skulle jeg...

Derefter indså jeg, at forbrydelsen offer syntes at være en grappling dummy af en slags. Og en af ​​ruffians syntes at være styrke og konditionering specialist, neurofysiolog, og officielle smukke morfucker, Chad Waterbury. Den anden "dårlige fyr" viste sig at være en MMA-kæmper, som Waterbury har trænet til en Strikeforce- debut den 7. november.

I løbet af de næste par timer var det ligegyldigt, om vi var nede på vejen i Venice Golds, kørte rundt LA eller kikede den op på Saddle Ranch baren, vandt Waterbury på træning . Han taler om det, fordi det ser ud til, at han altid tænker på det. Altid .

Heldigvis havde jeg min optager på mig.

Waterbury taler

Der er et omvendt forhold mellem mængden af ​​udstyr, en præstræner har i sit gym og hans ekspertise.

Jo længere jeg træner, jo mindre udstyr bruger jeg. Eller måske skal jeg sige, jo mindre finder jeg det rigtig gavnligt. Alt, hvad jeg bruger, kan passe på bagsiden af ​​min SUV. Jeg talte til Dr. Stuart McGill i går, og han nævnte, hvilke træningsredskaber han har i sit laboratorium: en kabelstabel, nogle kettlebells og et barbell sæt. Det taler mængder.

Mine kolleger og jeg bliver betalt for at forklare, hvad vi gør med vores kunder, og hvorfor. Men hvis vi virkelig kunne forklare, hvad vi gør, ville vi sætte os ude af drift.

Faktum er, meget få af de øvelser du er vant til at se træner anbefaler, har nogen reel overførsel til sport. Hvis et gangstigning gjorde en bedre løbe tilbage, ville hele processen med ydeevneforbedring være meget lettere, og fyre som mig ville være ude af drift.

En træning, der består af intet, men øvelser, der retter sig mod dine svagheder, ville være den mest kedelige - og gavnlige - træning du nogensinde ville gøre.

Instinktiv træning slår enhver anden form for træning, hænder ned. Men kun en brøkdel af befolkningen kan få det rigtigt.

For mig er Arnold den største bodybuilder af alle tider, fordi hans instinkter altid skulle træne sine svagheder. Problemet er, de fleste mennesker, der træner instinktivt, læner sig mod de øvelser, de er gode til. Arnold gjorde det ikke, og det var det der gjorde ham sådan en anomali.

Er der nogen træner derude, hvem har deres kunder hvile i tre minutter mellem sæt? Jeg har ikke set nogen. Alligevel ser jeg tre minutters hvileperioder foreskrevet over internettet. Jeg kan ikke forestille mig hvad en betalende klient må tænke, mens de sidder i tre minutter lige.

Det bedste trættræningsværktøj, du nogensinde vil finde, er hoppetovet. Så hvis du ønsker at designe en kick-ass fedtforbrænding træning, bare sætte tre minutters reb spring hvor disse tre minutters hvileperioder plejede at være.

Skubber en atlet, når han ønsker at blive skubbet, gør ikke noget godt. Du skal skubbe ham, når han er ude af balance.

Du ønsker at få nogle alvorlige muskler, hurtigt? Enkel. Det starter med en halv betjening af Surge® Workout Fuel 10 minutter før træning. Derefter vil du lave en kraftig træning med hele 25 øvelser pr. Øvelse, mens du nipper til den anden halvdel af drikken. Umiddelbart efter træningen drikker en servering af Plazma efterfulgt af en anden servering 30 minutter senere. Endelig tager du en 30-minutters lur. Jeg har set, at intet kommer tæt på den protokol.

Hvis du ikke gør andet end single-lem øvelser til hele dit underkrop arbejde for resten af ​​dit liv, vil du være taknemmelig du gjorde. Det samme kan ikke siges for din overkrop.

Der er ingen erstatning for hager og dips fra ringe.

Når det kommer til fodbold, er bænkpressen maksimal rep-test den mest uhensigtsmæssige måling af fysisk dygtighed, som jeg kan tænke på. Hell, en max rep sit-up test ville fortælle dig mere om evnen hos en fodboldspiller, fordi kerneudhold er groft undervurderet. Men den test suger også.

Et stående loppe - nu er det en prøve værd at tage.

Du skal tælle samlede reps i stedet for konstant at søge efter en magisk kombination af sæt og reps. Næste gang du træner en bevægelse for mere muskler, skal du 25 samlede reps med en vægt, du kan løfte 6 eller 7 gange for det første sæt. Stok med den vægt, indtil du fuldfører 25 samlede reps.

Det er ligegyldigt hvor mange sæt det tager, eller hvor længe du hviler mellem hvert sæt. Bare arbejde hårdt, hold fokus, og få jobbet færdigt.

Det motiverer, fordi du aldrig behøver at bekymre dig om at mangle en rep, hvis der ikke er et mål at begynde med. Belastningen er altid rigtig, fordi den er uændret, og reps er altid rigtige, fordi du kun vil gøre så meget som din krop er i stand til at gøre i det øjeblik. Dette er det mest logiske og effektive træningsprincip, jeg nogensinde har brugt, og derfor er det kernen i mit Kæmpe i et Skynd program.

Kan du ikke tabe fedt? Kan man ikke få muskler eller bygge styrke? Eller måske kan du ikke øge din hastighed? Alt peger på nervesystemet. Derfor studerer jeg det.

Jeg talte til en ven den anden dag. Han er en fyr, der arbejder i en fødevarebutik og er stærkt i fitness. Han nævnte, at han vil være træner, men han vidste ikke, om han ville være god til det.

"Hvorfor ikke?" Jeg spurgte ham.

Han svarede: "Jeg tror, ​​jeg ville være en meget bedre ernæringsekspert."

Jeg fortalte ham, at være en stor ernæringsekspert vil hjælpe sine kunder mere, end hvis han vidste enhver styrke træningsmetode frem og tilbage. Men jeg var nødt til at forlade ham med en advarsel: At foretage permanente ændringer i en kundes kost er den sværeste udfordring, du nogensinde vil møde.

Jeg håber, at jeg ikke afskrækker ham, men det gjorde jeg nok.

Carbs vil ikke gøre dig fed. Fedt vil ikke gøre dig fedt. Carbs og fedt sammen vil ikke gøre dig fedt. Uanset om du får fat, handler det kun om fødevarekvalitet. En kost med 3000 kalorier kan få dig til at blive fedt eller tabe det afhængigt af de fødevarer, du spiser. Når kvaliteten er på plads, så er det tid til at se på mængden.

Jeg har aldrig set nogen fordel ved at spise mere end et gram protein pr. Kilo kropsvægt.

Hvis en mad får dig til at føle dig som en skit, må du ikke spise den. Det er ligegyldigt hvor sund den mad angiveligt er. Jeg kan ikke spise mandler, valnødder, appelsiner, citroner eller røde peberfrugter. Det er nogle af de sundeste fødevarer på jorden, men de får mig til at føle, at døden varmer op.

Kaffe sætter mig i seng. Den eneste gang jeg drikker den er på et fly. Min krop producerer ikke de nødvendige enzymer til at behandle kemikalierne, så jeg bliver liggende i en bunke af sløvhed. Det største gennembrud i ernæring finder sted, når vi kan synkronisere vores specifikke enzymer med de fødevarer, der matcher disse enzymer. I mellemtiden skal du bruge fordøjelseskanalen.

Gastrointestinal støtte er virkelig alt det, der er revnet til at være - hvis du er ældre end 30. Da jeg var 21 troede jeg, det var alt hogwash. Jo ældre du er, desto mere vil det gavne dig. Hver klient, jeg nogensinde har lagt på fordøjelsessupport, har haft gavn på en eller anden måde. Jeg har nu brugt Super Enzymer i årevis. Billig og effektiv. En til tre kapsler med dine tre hovedmåltider kan gøre underværker.

At miste fedt er den enkleste og sværeste opgave, du nogensinde vil møde. Lav en ændring hver dag. Du ved, hvad disse ændringer skal være.

Jeg lærer noget værdifuldt af hver artikel jeg læser. Jeg kan næsten altid fjerne et punkt eller to, der vil gavne mine kunder. Nogle gange er en artikel et komplet togvrag, men det hjælper mig bedre med at forklare, hvorfor jeg gør, hvad jeg gør.

Jeg er konstant i chok over, hvordan ondsindede mennesker kan være, når du anbefaler et alternativ til, hvad de laver. De tager det meget, meget personligt. De fleste mennesker ønsker ikke forandring; de ønsker begrundelse for, hvad de gør i øjeblikket.

Der er muligheder for velhavende mennesker. Hvis du er et røvhul, hold dig til forskning. Jeg vil ikke have en øl med de bedste forskere, jeg ved, men de er gode til, hvad de gør. Der er et sted for alle.

Det er sjovt, hvordan man bliver ældre virkelig påvirker det, du vil have i livet. Da jeg var teenager, ville jeg være enorm. Jeg var 165 pund og 6'3 "på det tidspunkt. Jeg ønskede også en Humvee, en Mustang boss 429, en Harley Davidson Screaming Eagle og Pamela Anderson for en kæreste. Med andre ord, ting der var umulige at få, fordi jeg var fladt brød.

Så begyndte jeg at tjene penge og kunne købe disse ting (vel, køretøjerne alligevel). Men du ved hvad? Når jeg indså, at jeg kunne få disse ting, indså jeg også, at jeg virkelig ikke ønskede dem alle så meget. Dette er hvad der skete med at være enorm også.

Jeg spiste og trænede min vej op til 286 pund. Faktisk stod jeg på min læge skala i 2002 og vejede 290, men jeg var fuldt beklædt med støvler på. Omkring den tid husker jeg at sidde i en biograf med min kæreste og min rygsøjle, der er såret fra belastningen af ​​min overkropsmasse. Jeg indså da og der, at jeg ikke ville være så stor. Så jeg begyndte at barbere kropsfedt, fordi jeg var omkring 18%. Da jeg kom ned til 255 personer, begyndte jeg at spørge mig om jeg tog 'roids fordi jeg så større end da de så mig på 286.

Da jeg flyttede til Santa Monica i 2007 vejede jeg 240. Jeg trænede jiu-jitsu og følte at min vægt var en begrænsende faktor. Plus, i Los Angeles er det dårligt for erhvervslivet at være så stor - for mit målmarked, alligevel. Tre måneder senere var jeg 220. En instruktør på Gracie-skolen, som jeg ikke havde rullet med siden jeg var 240, fortalte mig, at mine jiu-jitsu-færdigheder virkelig var forbedret. Jeg havde ikke hjertet at fortælle ham, at jeg ikke havde uddannet jiu-jitsu, siden jeg sidst så ham. Jeg var bare lettere og mere mobil.

Nu er jeg 218 og jeg har det bedre end nogensinde. For mine mål er det den vægt, jeg føler mig bedst at bære rundt. Hvis jeg kunne snappe mine fingre og ligner Ronnie Coleman, ville jeg være forbandet, at jeg aldrig snakkede mine fingre.

Det er sjovt, hvordan folk tror, ​​de har ret til at fortælle dig, hvordan du skal se.

I løbet af de sidste par år har jeg virkelig lært at nyde træning af kvinder. De fleste af de kvinder, jeg træner, arbejder lige så hårdt som de krigere, jeg træner. Det er den seje del.

Men kvinder er generelt meget mere følsomme over for hvordan du ser ud end fyre er. Uanset om jeg er 280 eller 220, betyder det ikke noget for mine mandlige klienter, så længe de får resultater. Men hvis du mødes med en kvinde, og hvis du ser ud som en stor bodybuilder, vil de være tøvende med at ansætte dig for at give dem en bikini krop.

Hvis jeg besluttede at lægge tilbage på 30 pund af muskel, ville jeg have en helluva tid at få kvindelige klienter i denne by. Det er noget, jeg ikke vil have.

Da jeg kom ud af college og begyndte at træne, var alt, hvad jeg ønskede at gøre, at arbejde med atleter, der ønskede at blive større og stærkere. Men så virkeligheden rammer og du indser, at de har en fælles eller blødt vævsbegrænsning, der holder dem ude af stand til at træne den måde, de har brug for at træne.

Og så, når de bliver nødt til at blive rippet, indser du snart, at træning ikke er nok. Du er nødt til at vide, hvordan man foretager de nødvendige ændringer til deres ernæringsplan. Så skal du gøre det muligt. At fortælle en ung, testosteronfyldt atlet, at han skal gøre kedelige korrigerende øvelser, før han kan komme til de kølige ting, er en hård sælge. Og fortæller ham at spise grillet kylling og ris seks gange om dagen er en lektion i forgæves.

Træning en fyr for at blive større og stærkere er den nemme del. Den hårde del er at overvinde alle de begrænsninger, som han vil gå ind i dit gym med.

Forrige Artikel «
Næste Artikel