• Vigtigste
  • >
  • levende
  • >
  • 7 ting du skal gøre før du dør Den Bodybuilding Bucket List

7 ting du skal gøre før du dør Den Bodybuilding Bucket List

1 - Få revet mindst én gang

Jeg har været voluminøs, og jeg har været lidt rippet. Revet er bedre. Stort og klumpet er en dunkel, psykologisk rustning. Det er en fed facade. Du føler dig stor udenfor, så du ikke føler dig så lille indeni. Men rippet er hurtigfod, advarsel og elektrisk. Og måske paradoksalt nok, revet får dig til at se større ud.

Stor, men udefineret muskel er en svinekød; bare en stor hunk af tilfældigt kød, bemærkelsesværdigt kun for sin rene størrelse og stygge mol. Rippet er visuelt spændende, en ide eller en tanke, der er rigtig ved hårdt arbejde og kostholdsbegrænsning. Rippet er sværere at opnå, hvorfor det er så sjældent og ofte så flygtigt. Pas på, men når du bliver rippet, vil du gøre alt, hvad du kan for at blive i klubben, men medlemsprisen er stejl.

2 - Tog på Golds Gym i Venice Beach

En god baseballfan længes efter at se Wrigley Field eller Fenway mindst én gang, mens en racecar entusiast ikke længere er færdig, før han ser Indy 500 personligt, men bodybuilders og generiske vægtløftere har deres eget mekka, og det er stadig Gold's Gym i Venice Beach, Californien.

Det er grimt, ofte snavset og ildelugtende. Udstyret somme tider sidder ublandet i uger, og hellig crap tilbyder de endda yoga og Zumba nu, men for en bodybuilder eller weightlifter er det stadig strålende.

Dette er det sted, hvor det hele startede, hvor Arnold trænede, der tjente som baggrund i mange scener i Pumping Iron, der blev kendt og tegnet tusindvis af løftere fra hele verden, fordi de vidste, at stedet var noget særligt, en sted med en håndgribelig elektricitet i luften.

Tildelt, det er ikke engang i den oprindelige placering længere, men det bevarer stadig historiens aura og i betragtning af at det stadig er i Venice Beach, er det tæt på den berømte boardwalk og den samme Rose Café, hvor Arnold angiveligt stadig tager den lejlighedsvise morgenmad. Det er også stadig et stadium til verdens største samling af freaks.

Når du er færdig med at træne, gå halvvejs eller deromkring ned ad Venedig Boardwalk (også hjemsted for 98% af verdens freakbefolkning) til den berømte Muscle Beach Venice. Det er også gennemsyret i bodybuilding historie.

3 - Gå på en steroidcyklus

Ja, de vægtløftende purister derude vil uden tvivl aspirere deres hvede Chex og derefter spy en mælkskum over deres skærmbilleder, som de læser dette, men en kort, beskeden, velplanlagt cyklus kan ikke skade nogen og måske endda forbedre dit helbred.

Endvidere vil du endelig vide, hvordan de forskellige bodybuilders på højt niveau, preternaturligt begavede atleter og actionfilmstjerner (som formår at omdanne deres tidligere ikke-beskrivende fysik til noget virkelig bemærkelsesværdigt på bare nogle få korte måneder) er i stand til at se eller udføre så fænomenalt godt. Du vil undre sig over hvor hurtigt musklerne hoper op, og fedtet smelter ud, stort set uanset hvor sofistikeret dit træningsprogram er, eller hvor god (eller dårlig) din kost er.

Det er virkelig bemærkelsesværdigt. Du vil sandsynligvis beholde nogle af den opnåede muskel, halvt hvis du er heldig, men vigtigere vil du få en vis forståelse og ro i sindet. Ikke længere vil du føle sig utilstrækkelig eller tror, ​​at du gør noget forkert, hvis du ikke løber op i løbet af kort tid, kan din kropsfedt ikke let krympes til lave enkeltcifre, eller hvis du ikke rammer din bench presse mål om tre uger, fordi du vil vide, hvor den slags fremskridt normalt kommer fra.

Jeg er klar over, at det er ulovligt i USA, og at at lave en cyklus kan få dig i store problemer, hvis du er fanget. Af den grund må du kun gøre en cyklus, hvis du bor i eller besøger et land, hvor sådanne ting er lovlige. (Der har jeg formentlig befriet mig fra ethvert juridisk ansvar.)

4 - Stram dine nøgne ting

Du har brugt mange år til at bygge og skulpturere din krop, indtil den er tæt på levende, vejrtrækningskulptur, men kun et udvalg af få får se det hele. Det er især sandt, hvis du bor på et sted, hvor den globale opvarmning endnu ikke har fået sin svedige tilstedeværelse kendt. Som sådan skylder du det selv at gå til Blacks Beach i La Jolla, Californien mindst en gang og stut dine nøgne ting under den strålende sol.

Blacks er en afsides del af tøj-valgfri strand under blufferne af Torrey Pines State Reserve. En del af stranden forvaltes af byen San Diego, og det er strengt forbudt at droppe dine bikinibunde. Den nordlige del af stranden ledes imidlertid af California Department of Parks and Recreation, og de er nok for travle rullende doobies til guvernør Jerry Brown til at bekymre sig meget om offentlig nøgenhed.

Jeg har kun været hos Blacks et par gange, og jeg indrømmer at jeg har set vidunderlige ting der, og jeg har oplevet forfærdelige ting der. Jeg har set smukke nøgne coeds fra nærliggende UCSD, der går rundt i nøgne pigekampe, der kæmper stranden for skaller, men jeg har også måttet lide synet af et familiegjenforeningsvolleyballspil, komplet med en nøgen, grå og forfærdelig døvende bedstefar gingerly springer op i et forsøg på at spike bolden.

At gå på en nøgne strand er altid et risikabelt venture for dine øjenkugler, men uanset bør du gå der mindst en gang før puritanismen lukker det ned. Hjælp med at fylde din nøgne skovliste ved at være en disrobed guddom, en nøgen Neptunus, en overlord for havet. Feel din nutsack eller dame dele bliver buffet af blide havbrise som sejlene på et vikingeskib helvedebøjet på plunder. Ingen Instagram selfies, hvis du er en fyr, tak.

5 - Sæt disse muskler og den styrke til at bruge

De fleste løftere minder mig om en bibelpassage:

"Overvej hvordan de vilde blomster vokser. De arbejder ikke eller spinder. Alligevel siger jeg dig, ikke engang Salomo i al sin pragt var klædt som en af ​​disse. "

Og jeg siger til dig, at bodybuilders og CrossFitters ser stærkere ud end nogen og er nok stærkere end alle, men deres styrke er ofte værdiløs. De tåler ikke, og de spinder ikke, i det mindste ikke hvor som helst uden for gymnastiksalen. De er smukt muskulerede showheste, der aldrig har trukket et plov. I stedet sætter de blot sig og fryder sig i deres refleksioner i observatørernes øjne.

Er dine muskler noget værd? Kan de faktisk løfte alt, hvad der ikke er perfekt afbalanceret eller fastgjort til en perfekt knurled cadmium stålstang? Kan de gøre funktionelle arbejde, eller er de bare til show?

Gør dig selv en tjeneste og test dem på en reel og praktisk måde. Grave ud et træ du normalt vil ansætte en entreprenør at gøre. Grave et hegn post. Bland noget cement med en slange og en skovl. Dræb Nemean løven eller ryd op Augean stalde.

Brug din fantasi. Der er utvivlsomt noget fysisk arbejde, der skal gøres næsten overalt, hvor du ser ud. Du kan aflevere hundemad til et dyrs husly, bygge nogle levesteder for menneskeheden eller finde nogle Amish-folk og hjælpe dem med at oprejse en laden. Du kan endda bygge din egen version af Wheel of Pain fra den første Conan-film og male noget korn. Jeg garanterer at det vil være mindst lige så tilfredsstillende som enhver træning du nogensinde har gjort, og det vil vise dig, om disse muskler er værd at spytte.

6 - Tog i skønhed i Bora Bora

Sikker på at træne på Westside Barbell eller Big Lous Mesomorph Gym hvor de ikke kun regelmæssigt frigiver Kraken, men han og hans knopper træner der, er en god ting. At arbejde sammen med nogle af de stærkeste mofos på planeten giver et skynd og en masse inspiration, men den slags inspiration er flygtig og måske i sidste ende lidt deflerende, fordi det kan få dig til at indse, hvor langt væk fra styrken du virkelig er.

Træning i naturlig skønhed giver dog en anden form for inspiration. Det er genoprettende og det føder sjælen store skåle med gås-pimply følelser. Og du kan genopleve den herlige følelse når som helst ved blot at lukke øjnene og trække op den hukommelsesfil. Desværre er de fleste gymnastiksaler placeret i lagerområder eller travle bygader, og den eneste skønhed, der findes, er i de brilliantly sequined pumper af hookers hængende udenfor.

Derfor bør du lægge træning på fitnesscentret i Four Seasons Resort i Bora Bora, Fransk Polynesien, på din bucket liste. Udvej og gym ligger på en koral atoll, der omgiver øen Bora Bora. Gør hældning af håndvægtsbænken, mens du ser den pounding surf bare et par meter væk. Brug løbebåndet eller den stationære cykel, som du ser på tusindvis af miles af havet. Fange duften af ​​Hibiscus bragt sammen af ​​havbrise.

Tildelt, der er ikke nok udstyr eller vægt til at sætte nye PR'er, men en smart, kreativ løfter vil nemt kunne gøre. Derefter afkøles ved at gå langs den sædvanligvis ubeboede strand og føle dine bekymringer om alting og alt forsvinde.

Det kan være dyrt, afhængigt af årstiden, men der er ofte reducerede satser til rådighed i lavsæsonen (november til april). Bare tag midnat flyvningen ud af LA, og du kan være i Tahiti kun ni timer senere. Derfra tager du den time-lange prop fly tur til Bora Bora. På grund af tidsforskellen kan du være i din over-the-water hytte ved 9 eller 10 AM.

Få morgenmad udbragt til dig af en udriggerkano. Varm op med en svømmetur i det evigt 80-graders vand og derefter til gymnastiksalen. Pass himlen. Saml 200 fransk polynesiske francer.

7 - Læs Pumping Iron

Jeg føler mig ret sikker i at sige, at hvis det ikke var for bogen, Pumping Iron, eller filmen med samme navn det inspirerede, ville du sandsynligvis ikke løfte vægte. Mere sandsynligt vil du rulle ned ad en bakke i en zorb, snorkling eller spille quidditch; alt andet end løfte vægte.

Vægtløftning, før Pumping Iron, blev anset for at være bare for underligt, for ikke-normalt, og udførelsen af ​​afvigende homoseksuelle, men da Pumping Iron kom ud, troede unge mænd overalt, at de netop var blevet vist et univers befolket af væsener så underligt og vidunderligt som noget i en orcs-fordømt JRR Tolkien bog.

Og de store væsener af disse underlige væsener var selvfølgelig en østrigsk hedder Arnold Schwarzenegger, som ved sin egen styrke blev introduceret til den nationale offentlighed af en fawning Barbara Walters i 1974.

Bogens forfattere, Gaines og Butler, var planlagt til at fremme bogen om The Today Show, men Barbra var tilbageholdende med at have kødhoveder på showet. Men Arnolds charme lassede i Bobwa og fik hende til at presse sine biceps på nationalt fjernsyn og squeal i glæde. En nation havde fundet sin helt nye, muskuløse østrigske bamse, komplet med sin sjove måde at tale på.

Resultatet var en generation af unge mænd, der flockede til off-the-track-fitnesscentre, der førte til oprettelsen af ​​masser af mainstream-sportsgallerier, der havde masser af nye løftere, der havde tusindvis af mænd og kvinder, der ønskede at løfte eller undervise mennesker hvordan man løfter deres karriere Og det førte til at supplere virksomheder og magasinerne, konkurrencerne og hjemmesiderne og katten, der spiste rotten, der boede i huset, som Arnold byggede. Det har også direkte eller indirekte ført dig til at læse dette websted.

Forrige Artikel «
Næste Artikel