Et åbent brev til CrossFit HQRespect your athletes

Her er hvad du behøver at vide ...

  1. CrossFit Games er et fantastisk skuespil, men HQ skal gøre mere for at beskytte atleternes sundhed.
  2. CrossFit's popularitet har overskredet sin modenhed ifølge Dr. Schulte.
  3. Dedikeret medicinsk personale, hvis det er korrekt udnyttet af HQ, kunne rådgive gamemakers og hjælpe med at forhindre mange problemer.
  4. CrossFit Games fans skal tale op og kræve at atleter behandles bedre. CrossFit HQ skal desuden undskylde for konkurrenter.

Ingen plads ved bordet

Jeg er for nylig vendt tilbage fra at dække 2015 CrossFit Games, der markerer det tredje år i træk, at jeg har frivilligt min tjeneste som sportsmedicinske læge på EMS / Medical teamet til den årlige konkurrence.

Hvert år har vi lært og forbedret det foregående års erfaringer for at give vores atleter den bedste pleje, der er tilgængelig hos erfarne læger inden for CrossFit-samfundet.

Mange af os frivillige hele året på forskellige lokalt arrangementer, alt sammen i en samordnet indsats for yderligere at styrke de tjenester, vi leverer.

Hvad der (eller måske ikke) kan komme som en overraskelse for de fleste af jer, er, at ingen af ​​os har plads på CrossFit HQs bord.

På trods af flere forsøg fra mig selv og andre dedikerede medicinske medarbejdere, har der været absolut ingen diskussion om udvikling af en medicinsk tilsynsafdeling inden for elfenbenstårne ​​i CrossFit HQ.

Popularitet> Modenhed

Jeg har ofte læger med mig, når jeg dækker lokale og spil-niveau CrossFit arrangementer. Før dagen begynder, giver jeg dem to formularer fraskrivelser:

  1. CrossFit's popularitet har dramatisk overskredet sin modenhed.
  2. CrossFit HQ's hubris får sporten til at tage to trin bagud for hvert enkelt skridt fremad.

Et post-event citat fra en af ​​CrossFit HQs mere berygtede mediebuldoger, Russell Berger, karakteriserer kortfattet disse to observationer:

"Dette var en af ​​de bedste CrossFit Games konkurrencer, jeg har set. Nye top atleter, dramatiske sidste minut sejre og nederlag og god programmering. Ja, jeg sagde det - god programmering.

"De valgte arrangementer var enkle, men ødelæggende udfordrende. Pegboard-arrangementet kan være min favorit af alle. Jeg har set mange klager over, at for mange atleter ikke er i stand til at gennemføre en så enkel opgave (en der går tilbage til tidlige CrossFit Journal- artikler). Men det er netop punktet.

"CrossFit Games er ikke et sted at fremhæve talent, men at teste det. Som med hvert år har der været masser af klager over programmeringen af ​​spillene. Jeg tror, ​​at disse klager er helt forkert ...

Udmattelser, skader og svigt bør forventes. Træthed er en populær undskyldning for dem, der ikke kunne klatre, men at træthed magisk ikke påvirker Margaux [Alvarez], [Amanda] Goodman eller [Kari] Pearce. De viste at atleticisme var den begrænsende faktor, ikke energi. "

At oplyse, at programmeringen var stor, er at indføre, at der blev lagt omhyggeligt og grundigt overvejelse under planlægningen og afslutningen af ​​arrangementets design og implementering.

Det indebærer, at lægepersonale og andre fagfolk, der har erfaring med sportsbegivenhedsplanlægning, blev hørt og bedt om deres faglige udtalelser for at sikre sikkerheden og hensigtsmæssigheden af ​​træningen.

Det er ikke som om medarbejderne i Games var helt uvidende om potentielle miljøpåvirkninger. Faktisk, ret modsat.

Som for nylig som sidste års CrossFit Games ramte varmeudmattelsen adskillige atleter som følge af Triple 3 træningen, som bestod af en 3000 meter række, 300 double-unders og en tre mile runde.

Noget utroligt var Triple 3-træningen også den første individuelle begivenhed fredag ​​morgen samme år, og omgivelsestemperaturen var uensartet over for dem under Murph i år.

Redaktørens note: "Murph" er en WOD / begivenhed bestående af en 1 mile run, 100 pull-ups, 200 push-ups, 300 squats og en anden 1 mile løb, alle sammen med en vægtet vest.

Desuden erhvervede dusinvis af mestre atleter termiske håndskader som følge af udstyr udsat for langvarig sol og strålende varme. Dette har længe været kendt for at være en hyppig skademekanisme ved udendørs begivenheder på lokalplan, men ingen forebyggende indsats blev foretaget af spillets medarbejdere for at reducere denne særlige skaderisiko.

Billede af alvorlige termiske skader. Atleter opretholdt lignende skader under Murph som følge af øget overfladetemperaturer fra udsolgt udsættelse for udstyret. CrossFit Games-medarbejdere gav ikke nogen beskyttelsesdækning af pull-up-riflet mellem varmer, selv om det var en kendt mekanisme for skade på adskillige mestere atleter ved 2014-spillene.

En af mine kolleger bumpede ind i CrossFit CEO Greg Glassman ved afslutningen af ​​arrangementet og udtrykte vores bekymring over, at Murph bliver udført i løbet af dagens varmeste del. "Vi vil ikke have nogen til skade, vi vil ikke have nogen at dø", var hans svar.

Virkelig? Fordi du næsten dybde en af ​​de mest anerkendte og respekterede kvindelige atleter i sporten.

Uden tøven, et medlem af Glassman's posse - en af ​​de angiveligt 100 advokater, de stolt fortsætter med at holde fast på - pipede op, "Hvis det skulle ske, ville du have brug for et par flere af os!"

En grim portræt

Tilskuersfoto af en kvindelig atlet, der blev understøttet af gulvet under 2015 CrossFit Games sekundært til mistanke om varmeudmattelse.

Et interview af den kvindelige individuelle konkurrent Emily Abbott indeholdt et grumt portræt af Murph-eftervirkningen: Atleterne satte sig op imod muren under stadion, græd, forvirrede, obtunded og frygtede, at de på mindre end 90 minutter skulle gå tilbage til Næste begivenhed, Speed ​​Speed ​​Ladder.

"Efter Murph, der gik ind i snatch stigen, havde vi ikke meget tid, jeg så på alle i corralen, og alle så så kæmmet op. Du kunne se det i deres øjne.

"Kara Webb gik ud efter Murph og sagde, at hun kom til, da hun blev kørt ind i det medicinske område. Da jeg gik ud for mit løb, gik Annie [Thorisdottir] tilbage - som om hun tog en langsom spadseretur. venstre, jeg ville have jaget hende så meget som jeg kunne have.

"Efter Murph greb jeg min jordnøddesmør og jelly sandwich og sad mod væggen ved siden af ​​Lindsey Valenzuela, der græd, og læger kom over til mig og spurgte mig:" Ved du hvilken dag det er? " fordi jeg så ret groft ud.

"Jeg var ret vred efter Murph, jeg følte mig som:" Det er bare latterligt. Jeg har lyst til, at vi var en del af et cirkus. ""

I ingen af ​​de 30 plus sportsbegivenheder, jeg har dækket i de seneste tre år, har jeg nogensinde været vidne til en sådan uforklarlig forsømmelse for atleternes velfærd.

Maddy Myers, den 18-årige junior olympiske weightlifter og CrossFit Games rookie, blev indlagt på hospitalet efter at have trukket sig tilbage fra konkurrencen, mistænkt tilfælde af eksproprieret rabdomyolyse.

Anne Thorisdotttir, der er blevet kronet to gange som den fedeste kvinde på jorden, skrev på sin Instagram-konto:

"Jeg havde svært ved at stå og mit syn var sløret. Medicinsk personale på stedet førte mig ind og sørgede for, at jeg var sund nok til at fortsætte i konkurrencen. 1, 5 timer og 2, 5 liter saltopløsning senere stod jeg på gulvet for at gøre det snatch stigen. "

Hun trak sig senere tilbage fra konkurrencen.

Infrarøde overfladetemperaturaflæsninger i størrelsesordenen 120-150 grader blev registreret af vores EMS-medarbejdere i fodbold- og tennisstadionerne, men spilpersonalet slog aldrig øje eller spurgte, om det var sikkert at fortsætte konkurrencen.

Dave Castro, den ofte ridiculerede Ryan Seacrest fra CrossFit Games, og Justin Bergh, general manager for CrossFit Games, usikker på det medicinske behandlingsområde efter Murph, havde en kort diskussion med medicinsk direktør og gik derefter ud.

Ingen undskyldninger, ingen ydre udtryk for bekymring over de berørte atleter. Ikke noget.

Forslag til CrossFit HQ

  1. Undskyld omgående for dine atleter og samfund for ikke at tage alle forholdsregler for at sikre sportens sikkerhed og integritet.
    Dette er en høj ordre, men det er nødvendigt at vise, at du forstår vigtige ændringer, der skal foretages.
  2. Anerkend at du har en grund til medicinsk ekspertise til din rådighed, som i øjeblikket er underudnyttet, fordi du insisterer på at tro, at du ved så meget - om ikke mere - end de gør.

Der er etablerede retningslinjer fastsat af American Medical Society of Sports Medicine, der skal følges for at beskytte dine sportsfolk, hvilket er vigtigere end at fremme dit brand, forny kontrakter med dine sponsorer eller sikre øget lufttid på ESPN.

Uden dine atleter, uden dette samfund, har du ikke noget arbejde.

Konstruktive Kritik eller Sacrilege?

At lave disse dristige udsagn vil meget sandsynligt få mig fjernet fra frivilligt arbejde ved fremtidige begivenheder, da CrossFit HQ historisk har fortolket konstruktiv kritik som sacrilege.

Jeg har aldrig frivilligt udvist mig selv for at skamløse fremme mig selv eller at få et gratis backstage-pass. Jeg startede frivilligt arbejde i 2013, da jeg så et stort behov for at forbedre den medicinske behandling og styring af en befolkning af atleter, der i øjeblikket ikke blev behandlet af den enhed, der repræsenterede dem.

Jeg vil fortsætte med at gøre det i mine øvelser og på lokalt plan begivenheder, men for de Regionals and Games atleter, som jeg har haft fornøjelsen af ​​at kende personligt gennem årene, vil jeg kraftigt opfordre dig til at tale op.

Hvis du vil have, at plejestandarden skal forbedres, hvis du vil have læger som mig til at fortsætte med at tjene som dine advokater og sidde i HQ's rundbord, bedes du tale din mening.

Ellers vil CrossFit fortsætte med at gøre som de "ser passende".

Opdatering: Jeg modtog ord for nylig, at CrossFit ikke vil tillade mig at deltage i nogen frivillig kapacitet denne spil sæson. Dette er altomfattende. Det betyder, at ansatte blev fortalt, at jeg ikke skulle være en del af en regional hændelsestjeneste. Jeg er ikke ked af det så meget som jeg er skuffet over, at HQ ville bevidst mindske standarden for pleje til rådighed for deres atleter, alt på grund af en personlig tvist.

Om forfatteren

Dr. Adam Schulte er en primær pleje sportsmedicin læge baseret i Fort Worth, Texas. Han har fungeret som medicinsk teamledere på fire CrossFit Regional Events, medicinsk personale på tre CrossFit Games, og har ydet lægehjælp på adskillige lokale CrossFit-tilknyttede arrangementer. Han har gennemført tre medicinske studier fokuseret på CrossFit befolkningen, og har været aktiv medlem af CrossFit samfund siden 2011.

Forrige Artikel «
Næste Artikel