The Best Squat du ikke gør

Her er hvad du behøver at vide ...

  1. Landmine squats er løsningen til løftere, som ikke kan kneppe korrekt på grund af ledsmerter eller mobilitetsproblemer.
  2. For nybegynderløfterer lærer landmine squats ordentlig squat form. For veteranløftere er de mere bløde på leddene, så du kan øge dine tunge rygklemmer med landmineklubber uden repercussion.
  3. Bøjlen i baren bevæger sig tilbage, mens du sidder ned, så du har ikke andet valg end at læne dig tilbage og holde dig oprejst. Gør det så bygger og styrker quads.

Problemet med squats

Squats er hyped-up som kongen af ​​ben øvelser, men det gælder kun for en meget lille procentdel af løftere: dem der faktisk kneppe godt og dem, der ikke er skadet.

De fleste løftere suger faktisk på ryggen squats, i hvert fald oprindeligt. Mobilitetsrestriktioner eller deres egen antropometri gør det svært at kneppe med en opretstående torso. Som følge heraf lader bevægelsen se ud som en grim godmorgen-squat hybrid.

Selv de med god form finder rygsmerter at være problematiske, når de har lavere ryg, knæ eller skulderproblemer.

Forreste squats er en mulighed, men mange finder det svært at holde baren, og det kræver en masse øvelse for at få fat i det. At lære at kneppe korrekt er værd at gøre, men forsøger at tilføje store belastninger til en øvelse, du ikke kan klare, er at bede om problemer.

Landmine Squat Solution

Landmine squats lærer squat mønsteret, så de er en fremragende måde at arbejde på at kunne gøre rygkampe og front squats. De er også et godt alternativ til dem, der ikke kan udføre regelmæssige squats på grund af skade.

Start med den ene ende af baren i en landminenhed, eller hvis du ikke har en landminer, skal du blot sætte den ene ende af baren i et hjørne ved at bruge et håndklæde til at pusse baren, så du ikke ridder væggen.

Hvis dit gym har 45 pund plader med huller i dem, kan du også lægge en plade fladt mod en væg og læg den ene ende af stangen i et af hullerne.

Derefter holder du den anden ende af stangen mod brystet og knepper ned og forsøger at røre albuerne til toppen af ​​lårene eller lige inden for knæene, afhængigt af bredden af ​​din holdning.

Det er vigtigt at sætte op med stangen mod brystet i stedet for væk fra kroppen, så du opretholder en opretstående torso og ikke behøver at stole udelukkende på dine arme for at holde vægten.

The Goblet Squat Sammenligning

Sammenlign landmine squat til goblet squat. De ligner piggeklubber, fordi de er anteriorly loaded, men de er bedre til at undervise i et godt squatting mønster, fordi stangen bevæger sig i en lille buet.

Udnyt den bue for at hjælpe med at styrke mønsteret for at sidde tilbage i knebøjet og opretholde en oprejst torso - to ting folk kæmper mest med, når det kommer til at kneppe godt.

Da buebjælken bevæger sig tilbage, når du kommer ned, har du ikke andet valg end at læne dig tilbage, og du er også tvunget til at holde sig oprejst, så ikke syltetøj i brystet.

Bemærk, at landmine squat giver liften mulighed for at holde sig meget mere oprejst med langt mindre fremad knærejse, hvilket gør det mere fællesvenligt for knæ og bageste ryg, mens du stadig knuser quads.

Landmine squat giver også mulighed for langt større belastning end spændeknold, hvilket betyder, at det ikke kun er et undervisningsværktøj, men en levedygtig måde at opbygge styrke og muskler på, hvis du lægger det op.

Landmine Box Squats

Her er hvad en landmine box squat ligner som demonstreret af UFC atlet Brendan Schaub. Det kan også være nyttigt at udføre landmine squats til en kasse eller lav bænk, der tjener som dybdemåler.

En kasse eller bænk vil også fungere som en påmindelse om at sidde tilbage i knebøjet, hvilket er særligt nyttigt for folk, der har tendens til at komme for langt frem i stedet for bare at sidde tilbage og engagere hofterne. Bare sørg for at oprette tæt på kassen, så dine kalve er lige foran den eller endda let at røre ved den.

Hvornår og hvordan man bruger dem

  • Kombineret med en tung dosis mobilitetsarbejde er de en perfekt gateway til almindelige squats og front squats for at spore mønsteret.
  • For løftere, der ønsker at øge volumenet af deres underkrops træning, skal du prøve landmine squats som et supplement til regelmæssige squats, da de er meget lettere på leddene.
  • De fleste mennesker kan ikke tolerere at gøre tunge squats mere end 1-2 gange om ugen, men du kan øge traditionelle squats med 1-2 dages landmine squats for at træne squat mønsteret og arbejde quads uden at slå op på ryg og knæ.
  • For løftere, der ikke kan gøre traditionelle squats på grund af skader, er landmineklubber et godt alternativ. Før du scoff ved ideen, prøv at gøre dem tunge og se hvad jeg mener.
  • Landmine squats er en fantastisk mulighed for større fyre, der kæmper for at blive oprejst og har problemer med at målrette quads med traditionelle squats.
  • At gøre 10-20 efter at du har gennemført dit tyngre benarbejde vil sprænge dine quads i glemsel.

Forrige Artikel «
Næste Artikel