Brænd fedt, bygg muskel med forskolin

Her er hvad du behøver at vide ...

 1. Forskolin øger stofskiftet, forbrænder fedt, bryder ned triglycerider og øger magert kropsmasse
 2. Den thyroidstimulerende styrke af forskolin er blevet sammenlignet med TSH (thyrotropin). Thyroid hormon niveauer er vigtige for leanness.
 3. Forskolin har øget total testosteron med 16% hos mandlige forsøgspersoner under en 12-ugers forsøg.

Fordelene og beviset

Forskolin, der er afledt af urt, Coleus forskohlii, hæver thyroidhormonniveauer og testosteron. De forhøjede niveauer af disse to hormoner fører naturligt til en stigning i fedtforbrænding og magert kropsmasse (muskel).

Her er en hurtig-brand samling af resultater fra blot nogle få undersøgelser:

 • Mandlige forsøgspersoner i en 12-ugers prøve oplevede en 16, 77 +/- 33, 77% stigning i total testosteron sammenlignet med et 1, 08 +/- 18, 35% fald i placebogruppen.
 • Kvindelige emner i et 8-ugers studie tabte et gennemsnit på 9, 17 pounds vægt, mens de oplevede gevinster i magert kropsmasse (uden vægttræning).
 • Den samlede kropsvægt for en blandet gruppe af mænd og kvinder i et 12-ugers studie faldt fra 74, 7 kilo til 73, 5 kilo mens man oplevede stigninger i magert kropsmasse (uden vægttræning).
 • Forskolin-brugerne i en blandeteks-gruppe på 50 forsøgspersoner oplevede en stigning på 1, 78 procent i magert kropsmasse (sammenlignet med en 0, 20 fald i placebogruppen) og et fald i gennemsnitlig kropsfedt fra 35, 8 til 34, 0 procent (mens placebogruppen viste en stigning fra 38, 8 til 39, 0 procent).

Der er også mange andre undersøgelser, alle ganske imponerende.

Forskolin 1, 9-carbonat er det faktiske kemiske navn på forbindelsen, og det findes i Carbolin 19®.

Hvordan fedt bliver brudt ned

Forskolin stimulerer et enzym, der hedder adenylatcyklase, hvilket øger cellulære koncentrationer af en cellulær messenger kaldet cyclisk AMP eller cAMP.

Nu er cAMP en alsidig lille bugger, idet den interagerer med en lang række forskellige typer celler.

Når du hæver niveauer af cAMP, nedsætter du blodtrykket, hæmmer blodpladeaggregeringer (koagulering), fremmer vasodilatation (åbning af blodkar), øger bronchodilation (forbedret vejrtrækning) og vigtigst for os øger thyreoideahormonsekretionen og fremskynder lipolyse (fedtforbrænding).

Forskolin's skjoldbruskkirtelstimulerende styrke er endog blevet sammenlignet med thyrotropin eller TSH (thyroid stimulerende hormon).

Ikke alene øger denne øgede thyroidhormonproduktion fedt tab, men forhøjede niveauer af cAMP aktiverer noget, der kaldes proteinkinase, der har vist sig at aktivere hormonfølsomme lipaser, som er involveret i nedbrydning af byggestenene af fedtsvæv kendt som triglycerider.

Fedt går ned, magert kropsmasse går op

Forskolin øger niveauet af cAMP, hvilket betyder at du ender efter at efterligne virkningerne af mild kaloriebegrænsning og motion uden at reducere kalorierne eller endda udøve.

Selvfølgelig, hvis du tilføjer motion til billedet, får du naturligvis meget mere imponerende resultater.

Ud over at nedbryde og brænde fedt, øger forskolin også magert kropsmasse.

Et højere niveau af intra-testikulært cAMP efterligner virkningen af ​​luteiniserende hormon, og det betyder en stigning i testosteronproduktionen, som som du ved, er en temmelig god ting at have, hvis du vil have mere muskel.

Denne stigning i testosteronniveauer bidrager naturligvis til yderligere magert kropsmasse, men højere niveauer af cAMP i skeletmuskulaturen fører også til en stigning i proteinsyntese (som forstærkes af den gratis stigning i testosteron), så du får en dejlig tokantet handlingsmåde.

Sådan får du fordelene

Konventionelle forskolintilskud, dvs. dem, der er lavet med jordede dele af planten, lider af den samme triade af problemer, som påvirker de fleste naturlægemidler: standardisering, styrke og absorption.

Kort sagt står planteprodukter normalt over for de samme udfordringer som planterne selv.

Har jeg nogensinde spist en godsmagende tomat, kun for at følge den op med en tomat, der kun er egnet til at blive slået til naboen, der kører en bladblæser kl. 7 på en lørdag?

Hvis noget som smag varierer så meget, kan du se, hvordan niveauer og styrke i forskellige plantekemikalier kan variere fra afgrøde til afgrøde og endda plante til plante. En flaske af en urte supplement kan fungere godt, mens den næste ikke kan.

For at få et effektivt produkt, ekstraher og rens det aktive stof, i dette tilfælde forskolin 1, 9-carbonat ("carbonatester" af forskolin). Så får du en meget ren forbindelse, der giver konsistente resultater.

Ved ekstraktion af de aktive ingredienser udvider du forskolins varighed af virkning fra 4 timer til 12 timer.

Endelig skal du forbedre biotilgængeligheden (gør den absorberbar / anvendelig for den menneskelige krop) ved at kombinere forskolin 1, 9-carbonat med et næringsmiddelafgivelsessystem, så din krop faktisk kan få fordelene.

Eller du kunne bare bruge Carbolin 19®.

Referencer

 1. Godard et al., "Body sammensætning og hormonelle tilpasninger forbundet med forskolin forbrug i overvægtige og overvægtige mænd, " Obesity Research, 2005 Aug; 13 (8): 1335-43.
 2. Majeed et al., Diterpene forskolin: En mulig ny forbindelse til reduktion af kropsvægt ved at øge magert kropsmasse, "Nutraceuticals, marts / april 2002, s. 6 - 7.
 3. Tsuguyoshi, "Klinisk rapport om root-ekstrakt af Perilla Plant (coleus forskholii) til reduktion af kropsfedt, " Asanto Institute, Tokyo, Japan, 2001.
 4. Kamath, "Effektivitet og sikkerhed af Forslean i øget magertroppe", Department of Ayurvedic Medicine, Kasturba Medical College, Manipal, Indien, 2005.

Forrige Artikel «
Næste Artikel