Kemisk opløsning

At finde en ph.d.-kandidat inden for farmaceutisk videnskab er ikke så hårdt. Der er hundreder af dem, der arbejder rundt om i landet, hovedsagelig i de hvide, sterile, tilbage rum af lægemiddelfirmaer. At finde en, der er interesseret i alle de kemikalier og stoffer, som bodybuilders og styrke atleter finder så spay-shul er lidt hårdere ... hvorfor kunne du tælle dem på den ene side - en hånd, der var involveret i en forfærdelig kemisk ulykke og tabte et par fingre i processen.

Heldigvis har vi en af ​​de manglede cifre, der arbejder sammen med os. Hans navn er Bill Roberts, og han kan bare være et af landets førende tænkere inden for supplerings- og bodybuilding-stoffer. Hvis du kan sluge det, injicere det eller sprøjte det på, ved Bill det! Faktisk er han temmelig darned vidende på næsten alle områder, herunder træning og ernæring.

Bill har aftalt at begynde at skrive en Q og A kolonne for os, og selvom han til tider kan håndtere noget af samme grund som Brock Strasser eller Cy Willson, er det altid sejt at få en anden mening, især da Bill's specialiseringsområde er leveringssystemer og lægemiddel design.

Spise efter cyklus

Sp: Hvordan skal jeg træne for at holde mine gevinster efter en androgencyklus? Tungt, men med mindre volumen? Lys for at lette udbedringen? Skal jeg tage et par dage af træning lige efter en cyklus med det tidligere høje volumen, når "på"?

A: LBM retention virker klart bedre, når vægten forbliver relativt tung, siger 80% 1RM eller hvilken procentdel du brugte, når steroidcyklusen sluttede, alt efter hvad der er højere. Dette er nødvendigt i kun en eller to uger, hvorefter periodiseringsplanen kan flytte til en relativt lettere vægt, såsom 60% 1RM.

Volumen skal skæres om i halvdelen i den første eller to uger.

Hvis kropsdele blev trænet to gange om ugen i løbet af cyklen, er det godt at tage et par dage, men hvis de kun blev trænet en gang om ugen, tror jeg ikke, at tilføjede hviledage (over 7 dage) er gavnlige for overkroppen, men de kan være acceptable for underkroppen. At reducere lydstyrken er alt, hvad der virkelig er nødvendigt.

Værdien af ​​androgener, når man slanker

Sp: Jeg tænker på at prøve MAG-10 i en kostfase. Er dette en god ide? Artiklerne synes altid at tale om bulking. Jeg antager, at det vil hjælpe mig med at bevare muskler også.

Stefan

A: Det afhænger lidt af, hvor dit kropsfedt er i øjeblikket. Hvis du siger, 15% eller 20% kropsfedt og søger at tabe et beskedent beløb som 10 pounds fedt, kan du have fremragende LBM retention uden androgen-tilskud, forudsat at du holder kalorier og kost rimelige ved at tage på mindst 12 cal / lb LBM / dag.

Men hvis du ønsker at tabe fedt fra et udgangspunkt som 8% eller 10% kropsfedt, eller hvis du vil tabe fedt meget hurtigt med en mere alvorlig kost, så giver androgentilskud en enorm forskel. Med MAG-10 kan kalorier f.eks. Reduceres til ca. 8 cal / lb LBM / dag, med ca. halvdelen kommer fra protein og den anden halvdel fra carbs og / eller fedtstoffer.

Jeg vil især anbefale John Berardi's metode til at forbruge hovedsageligt protein og kulhydrater i den tidligere del af dagen og protein og fedtstoffer på den senere del af dagen, samtidig med at man får mindst 6 gram dagligt kombineret DHA / EPA fra egnede kosttilskud . Personligt bruger jeg Twinlabs Dale Alexander Super MaxEPA, som er så koncentreret at give dette beløb i kun 100 kalorier. Der kan dog være andre gode mærker.

Kvinder Folk

Q: Jeg håber jeg har et spørgsmål, der er et svar værd - en søgning på dit websted fandt intet. Jeg har virkelig ikke kunnet finde en ærlig vurdering overalt.

Her er scoop: Jeg vil gerne vide dine tanker om at supplere med 19-norandrostenedion hos kvinder?

Jeg har været en temmelig højt niveau atlet (triathlete, styrke udholdenhed konkurrencer - noget med sved!) I mange år og vil gerne se, hvad en "mild" forstærker ville gøre. Jeg vil gerne se, om jeg kan komme til 8-9% kropsfedt, normal lavsæson er 15%, konkurrencedygtig er 12ish. Det oversætter til ca. 3 eller 4 pund af kropsfedt erstattet af nogle få pund muskel.

Den kvindelige krop reagerer virkelig mod lave kropsfedtniveauer, som jeg er sikker på, at du ved det. Min mand har nogle forbehold om mig ved hjælp af et prohormon - jeg tror jeg kan være på randen af ​​"for muskuløs" som det er!

Tak venligt.

Leslie

A: 19-norandrostenedion er en usædvanlig prohormon.

Hos mænd er det ofte en forfærdelig inducer af gyno, hvilket sandsynligvis skyldes en progestagen virkning. Så 19-norandrostenediol (nor-4-AD), som ikke har dette problem, er en overlegen forbindelse. Det er også overlegen, fordi det er aktivt alt ved det ensomme uden at kræve konvertering i kroppen, mens dion-versionen gør det.

Jeg er ikke helt sikker på, om en progestagenisk bivirkning nødvendigvis ville være negativ for en kvindelig konkurrent, men jeg formoder, at det kan være, og der er ingen grund til virkelig at tilføje den komplicerende faktor.

Hvis du skal bruge en prohormon, vil ikke 4-AD være et bedre valg. Mens Nandrosol (som indeholder nor-4-AD) ikke længere produceres, er det stadig tilgængeligt hos nogle leverandører. Jeg anbefaler ikke mere end 7 sprøjter to gange om dagen, og det med den forståelse, at der stadig kan være risiko for virilisering.

En alternativ ville ikke være mere end 200 mg / dag pulver, måske fra orale kapsler, fortrinsvis opdelt i fire doser om dagen for at minimere "pigge" og reducere risikoen for virilisering.

Jeg håber bestemt, at du har god succes og ingen problemer!

Steroid cykling på den billige

Q: Jeg har et problem med MAG-10: prisen. Grundlæggende, selvom det gør hvad du siger, synes $ 99 per to uger som for meget at betale. Jeg kan godt lide ideen om at undgå de juridiske risici, der er involveret i sorte markedssteroider, og undgå risikoen for at få falske ting, men jeg kan ikke lide hvor meget flere penge det vil koste. Hvilken form for injicerbare og / eller steroide cyklusser ville du anbefale, at ares 1) tilgængelig og ikke normalt forfalsket, 2) lav i negative bivirkninger, og 3) økonomisk?

Tim

Svar: Jeg vil gerne svare på dit spørgsmål, men jeg vil først svare på den del om prisen på MAG-10.

De fleste brugere afvikler at betale omkring $ 67 pr. Flaske, enten med rabatter fra nogle detailhandlere, eller "buy two get one free." Så omkostningerne afhænger af dosering omkring $ 33 pr. Uge ved en dosis om dagen, $ 44 ved 1, 5 doser om dagen eller $ 67 ved to doser om dagen. For de fleste brugere er en dosis pr. Dag helt tilstrækkelig til gode resultater.

Alt det sagt, om den billigste injicerbare og / eller oral cyklus ville være Sustanon. Dette ville ikke opfylde alle dine krav, og ville typisk være omkring $ 14 pr. 250 mg ampul. Så det ville være $ 56 pr. Uge for en gram-per-ugers cyklus, og dette tæller ikke Clomid og Proscar (eller Propecia), der ville være ønskeligt at modvirke østrogen- og DHT-bivirkningerne fra Sustanon.

Et rimeligt valg, der ville undgå behovet for endnu flere lægemidler til at modvirke bivirkningerne af de første lægemidler, er trenbolonacetat til klasse I-steroidet (bindende godt til androgenreceptoren eller AR) og Winstrol, Anadrol eller en effektiv 4- AD formulering for klasse II steroid (arbejder på anden måde end AR.)

Ved 50 mg / dag koster Humatren-versionen af ​​trenbolonacetat ca. 28 dollar om ugen at bruge, hvis du køber tre flasker ad gangen for at få rabatten,

og den mest bang for buck for en klasse II steroid er typisk Androsol, på omkring $ 23 per uge på rabatten. Så det samlede beløb er $ 51 pr. Uge.

Hvis du vil have en mundtlig klasse II i stedet for den aktuelle, ville det mest omkostningseffektive valg at stable med din trenbolon være Anadrol. Jeg anbefaler typisk 75-100 mg / dag taget i opdelte doser for større effektivitet. Hvis tabletter er korrekt doseret, kan 75 mg / dag (i opdelte doser for større effektivitet) være så lav som omkring 26 dollar pr. Uge, men desværre er underdosering almindelig, så du skal måske tage tre "50 mg" tabletter for at få en faktisk ca. 75 mg.

Primobolan og Winstrol er andre steroider, der opfylder dine krav, bortset fra omkostningsfaktoren. De er dramatisk dyrere.

Lovlighed af pro-steroider

Q: Hvordan er det, at prohormoner og prosteroider er lovlige? Ifølge Hatch Act, skal ikke alle disse ting forekomme i naturen et eller andet sted? Endelig, hvordan i alverden kan disse produkter kaldes pro-steroider uden at nedbryde FDA's vrede?

IronDude

A: Det er grundlæggende korrekt, at kosttilskud skal være forbindelser fundet i naturen, og disse steroider forekommer i naturen.

For eksempel er der faktisk mere 4-AD i humant blod end Testosteron. Det skal også være til stede i kød, selvom jeg ikke har en specifik reference.

Androst-1-en er også til stede hos mennesker, men ikke i store mængder.

Hvad du måske undrer dig over er, hvorfor estere af en forbindelse kan sælges, hvis den pågældende forbindelse ikke forekommer i naturen som den pågældende ester. FDA har længe betragtet estere af et næringsstof eller tilsætningsstof til fødevarer, der er juridisk ækvivalente med den uesterede version, der forekommer i naturen, og estere anvendes ganske almindeligt for at forbedre stabiliteten eller absorptionen. For eksempel leveres vitamin A og E-vitamin som estere.

I modsætning hertil ville tilvejebringelse af et prohormon eller prosteroid af en af ​​de syntetiske anabolske steroider være ulovligt, da modersteroid ikke forekommer i naturen.

Hvad angår terminologien til "prosteroid", kan jeg se, hvor du måske synes det er provokerende for FDA, men det er ikke noget problem. Betegnelsen steroid refererer simpelthen til en type kemisk struktur. For eksempel er kolesterol, protodioscin (fundet i Tribex-500), guggulsteron (fundet i Prolabs metaboliske thyrolan) og hydrocortison alle steroider. Så er 4-AD og Androst-1-en. Vi kunne endda sætte ordet "steroid" på flasken, i stedet for prosteroid, og det ville være helt korrekt og intet problem med regeringen.

Vi anvender udtrykket pro-steroid, fordi så længe ethylcarbonatesteren er til stede, har forbindelserne ingen aktivitet, men ved fjernelse af ethylkarbonatgruppernes krop omdannes de i det væsentlige til 100% til moder steroiderne.

Human Growth Hormone

Q: Hvad har du på GH? Jeg kender snesevis af fyre, der tager det, og alligevel ser det ikke ud til at gøre knep. Men når de kombinerer det med roider, synes der at være en slags synergi foregår. Hvad giver?

Oscar

A: Det er temmelig meget som du sagde. Tidligere alder 40, og til en vis grad tidligere alder 30, kan der være en fordel, men ikke en dramatisk, til en hormonudskiftningstilgang på niveauer som 1 eller 2 IE om dagen. En sådan dosering kan hjælpe lidt med kropsfedt og måske med udseendet af huden. For meget klare resultater med at tilføje muskler er det imidlertid nødvendigt at kombinere GH med anabolske steroider. For de fleste individer er en dosis på 2-4 IE pr. Dag derefter passende. Ikke alle kan tolerere disse doser, selv om der er nogle der kan tolerere mere.

Et problem med høj dosis GH er, at nogle af bivirkningerne er irreversible. For eksempel, når du har bemærket, at dit ansigt ligner Lou Ferrigno eller Kim Chizevski, er det for sent.

Anvendelse af Trenbolonacetat

Q: Er Fina et masse stof eller et stærk stof? Det er det eneste steroid jeg kan få, så hvad kan jeg forvente? Jeg er også fascineret af oxandrolon ... det skal være et stærkt stærkt stof og være meget lavt i toksicitet. Skal jeg kombinere det med trenbolon, hvis jeg kan få det?

Peter

A: Trenbolon (Fina) kan meget effektivt anvendes i en massecyklus, da androgenreceptormedieret aktivitet (som er hvordan trenbolon virker) er vigtig for massevinster. Men det er i sig selv at bruge massen ikke den bedste tilgang, da ikke-androgen-receptor-medierede mekanismer for muskelvækst tilsyneladende ikke stimuleres tilstrækkeligt.

En trenbolon-eneste cyklus er som en Primobolan-eneste cyklus med hensyn til massevinster. Med andre ord, normalt moderat. Det adskiller sig imidlertid fra Primo, idet det er effektivt som CNS (centralnervesystem) stimulant, mens Primo har ringe eller ingen effekt i denne henseende.

Du kan forvente nogle gode styrkegevinster med intet andet end trenbolon, hvis du ikke allerede er stærkere end du kunne have fået naturligt. Men den mængde styrke, der kan opnås uden også at få en masse masse, er begrænset.

Jeg ved, at nogle steroidbøger på markedet giver en implikation, at oxandrolon har nogle unikke egenskaber med hensyn til styrke eller endnu mere unøjagtigt med hensyn til phosphocreatin, men det er ikke tilfældet. Det gør ikke noget, hvad trenbolon ikke gør, undtagen at være giftig for leveren. I modsætning til hvad der var blevet troet for et par år siden, er oxandrolon faktisk omtrent som leveren giftig som nogen af ​​orals.

To ugers cykler: Ivory Tower Theory?

Q: Bill, din to-ugers cyklus metode synes at have et alvorligt problem med det. Jeg har lavet mange steroidcykler, typisk på ca. et gram pr. Uge af testosteron, og mine resultater begynder ikke engang at sparke i virkelig indtil omkring den tredje uge. Hvis jeg ville stoppe i slutningen af ​​anden uge, havde jeg næppe oplevet nogen vækst. Alle dine andre råd synes at være meget praktiske og tydeligt baseret på erfaring, men denne, jeg dunno.

John

A: Den to ugers cykelmetode er helt sikkert baseret på erfaring. Jeg kan dog ikke tage æren for at opfatte det. De æresbevisninger går til Alexander Fillipidis, en kollega i Grækenland.

Når det er sagt, ville jeg vædde på noget, at du ikke frontlæste dine injicerbare steroidcykler. Dette er vigtigt med stoffer, der har en relativt lang halveringstid.

Lad os sige det er den tredje uge i din cyklus, og lad os antage, at du lige havde injiceret 500 mg. Du har mere i din krop end 500 mg, du lige har injiceret. Det skyldes, at du har en betydelig mængde tilbage fra tidligere injektioner, mens du i den første uge og endda i den anden havde lidt eller ingen steroid i systemet fra tidligere injektioner og derfor oplevede langsomme gevinster.

For at korrekt frontlæse en steroidcyklus skal du injicere det samme beløb, som du normalt ville plus en mængde svarende til det gennemsnitlige beløb, du ville injicere i løbet af halveringstiden for lægemidlet. Lad os f.eks. Sige, at halveringstiden er 5 dage, og dit brugsniveau er 1000 mg / uge, som går ud på omkring 150 mg / dagsmidlet, men er faktisk opdelt i to injektioner på 500 mg.

Så på dag 1, skal du til din forside belastning injicere 500 mg plus 750 mg (fem gange 150 mg) eller 1250 mg totalt. Hvis du kun injicerer 500 mg, vil dine niveauer være betydeligt mindre, end hvad der vil være tilfældet senere i cyklen.

En alvorlig steroidcyklus skal vise indlysende resultater inden for 3-5 dage.

Hvorfor vælge fedt over carbs?

Sp: Hvorfor spænder du altid med at spise mange kulhydrater og ikke meget fedt, når du er i en forstærket steroidcyklus?

A: Mens jeg kunne ønske, at alle kunne spise alt, hvad de kunne lide, mens de var i en steroidcyklus og ikke blive fede. Desværre er faktumet, at for de fleste mænd er fedtforøgelse stadig mulig, mens de er på androgener. For en given kaloriindtagelse bidrager kalorierne fra kulhydrater og protein mere til muskelgevinster end fede kalorier, og derfor er det bedst for kostindtaget primært at være carbs og protein.

Eller vigtigere har praktiske resultater vist, at dette er tilfældet.

En fremragende tilgang forbruger omkring 2, 0 - 2, 5 g protein, 2, 5 - 3, 0 g carbs og ca. 0, 5 g fedt pr. Lb LBM pr. Dag. Det er ikke en katastrofe at tillade noget mere fedt end dette, men det kan føre til mere fede gevinster i løbet af cyklen.

Nogle foretrækker måske at reducere kulhydrater under dette noget, men reducerer kulhydrater for meget, som regel har tendens til at skade gevinster.

Mens slankekure, kan protein og carbs reduceres til værdier langt under dette. Desuden er der efter min mening ringe eller ingen værdi ved slankekure for at opretholde proteinindtag over ca. 1, 0 g pr. Lb LBM pr. Dag.

T3 for den lange haul?

Q: Du har skrevet før om brug af lav dosis T3 i længere tid uden bivirkninger. Hvor lavt og hvor længe?

A: Ved langvarig brug, som jeg mener mange måneder, er 12, 5 mcg / dag en dosis, der giver ret mærkbar fordel uden mærkbare bivirkninger og ingen problemer med lav skjoldbruskkirtlen ved seponering.

Fedtforløb er noget hurtigere ved 25-50 mcg / dag, men sammen med det kommer mere undertrykkelse af naturlig thyroidproduktion, og en sådan dosering er uhensigtsmæssig til langvarig brug.

Forrige Artikel «
Næste Artikel