Gør dette, ikke det!

Den lille fyr sidder ved siden af ​​mig på Dan John-seminaret lignede, at han lige var blevet spanket af sin mamma med en forlængerledning.

Den dårlige fyr havde rejst sin ridsede arm som et barn i et gymnasium og stillede Dan et spørgsmål om NO2-kosttilskud. Dan tog et dybt åndedrag, og i sit allerbedste du-virkelig skuffede farfar, gav barnet forelæsningen .

Foredraget kan opsummeres som dette: "Spørg mig ikke engang om det, medmindre du først gør det!"

Viser sig, at barnet ikke engang vidste, hvor meget protein han fik om dagen, et spørgsmål han skulle have taget sig af, før han var bekymret for noget supplerende tillæg, især en som tvivlsom som NO2.

Alt for ofte i verden af ​​muskelopbygning, fedt tab og atletisk præstation fokuserer vi på de små ting, mens vi mangler det store billede. "Hey, se på det lille træ!" vi siger, hele tiden uvidende om, at vi står i en frodig skov.

Det er nemt at gå vild i minutia. Disse små ting kan være meget sej og sjovt. Men ting er, hvis du mangler noget stort, så vil alle små ting i verden ikke pludselig gøre dig større, slankere eller stærkere.

Med andre ord, spørg os ikke om den bedste øvelse for din tibialis fremadrettede udvikling, hvis du ikke engang hugger og dødløftning.

Kort sagt, spørg ikke om det, medmindre du allerede gør dette !

Newbies gør denne fejl hele tiden ud af simpel uvidenhed. Det var okay, vi var alle greenhorns en gang. Men selv dyrlæger har brug for en påmindelse hver gang imellem.

I den ånd har jeg bedt Dan om at nævne nogle af hans yndlingseksempler på dette almindelige problem. Til sidst vil jeg tilføje et par af mine egne.

Så læg din hånd ned. Det er på tide, at professor DJ går op på podiet og giver dig foredrag .

Dan John

Måske må jeg føle mig dårlig om alt dette.

Jeg begynder at blive omdømmet til en skarp gammel mand, der sidder på verandaen og råber på børnene om at lave støj. Jeg barker på folk hele dagen om dette og det, og fortæller dem, at de ikke skal bekymre sig om noget som dette eller det, fordi de simpelthen ikke er klar til "det" endnu.

"Hey Dan, " siger de, "hvornår skal jeg inkorporere back-hackle sled ring krøller med et wombat twist?"

Ja, den slags "dette eller det."

De fleste af os (og jeg er den værste lovovertræder) bliver forelsket i alle frynserne nye elevatorer og fads og fancy annoncer. Men hvad vi virkelig skal gøre er at bruge tid på ting som grundlæggende elevatorer, grundlæggende ernæring og grundlæggende genopretning.

Lad os diskutere.

Hvis du ikke tager vare på PRE-træning ernæring, så spørg mig ikke om POST-træning ernæring.

Jeg vil ikke svare på flere spørgsmål om post-motion-ernæring. Jeg vil ikke høre det. Lyt, hvis du ikke tager sig af før- motion-ernæring, så vil selv den bedste post-workout-drink ikke hjælpe eller forhindre dig på nogen måde.

Og jeg taler ikke engang om alle de avancerede superhemmelige ting Tim Patterson, Christian Thibaudeau og banden arbejder på i Colorado Springs. Jeg taler om meget grundlæggende pre-workout ernæring ... du ved ligesom at spise noget den dag før du går i gymnastiksalen.

Jeg kom op med en lille formel for år siden, der virker vidundere. Jeg insisterer på, at mine atleter har to måltider og et eller to snacks inden de træner sammen med mig.

Hvis du spiser et måltid eller to et par timer før du træner, har du mulighed for at opretholde en vis intensitetsniveau. Det lader til at lindre "hjerne tåge" og giver atleten en chance for at presse hårdt igennem hele træningen.

Spise morgenmad er en vane. Spring over morgenmad er en dårlig vane, der er korrigeret. Det virker som dette: vågn op, spis noget. Mit høringsgebyr er $ 500. Betal.

Jeg har opdaget i de sidste par år, at det faktisk handler sandsynligvis trummet noget andet inden for ernæring. Som jeg tidligere har argumenteret for, hvis du skal lave "tre-æbler-en-dag-diæt" og kun købe et dusin æbler, er du i trøbbel på dag fem.

Jeg har bogstaveligt talt snesevis af æg i mit køleskab, nok proteinindstillinger til at bremse enhver sult, og jeg køber ikke sukkerholdige snacks. Disse shopping valg gør det lettere at ære vane med at spise godt før træning.

Nu er jeg sikker på, at jeg vil få e-mails, der spørger om, hvad man skal gøre, hvis man træner om morgenen. Først velsigner jeg dig. Jeg kan næsten ikke komme ud af sengen de fleste dage, og jeg bifalder nogen, der kan bunke nogle plader på en bar og bang væk mens jeg læser papiret og nipper til kaffe.

Det eneste råd, jeg kan give dig, er det gamle trick at drikke en halv protein drink før sengetid med et glas vand, komme op til pisse et par timer senere og drikke resten af ​​rystet. Det har arbejdet for mange ... men jeg vil bare sove i, tak så meget.

Hvis du spiser carbs hele aftenen, spørg mig ikke om fedtbrændere!

Uanset om du elsker den nye artikel fra Time magazine eller hader det, chokerede det helt sikkert mange mennesker for at finde ud af, at motion alene ikke er en kur mod overskydende kropsfedt.

Ikke for længe siden kom et lokalt bagel sted med en chokoladechip bagel. En af mine universitetsstuderende arbejdede der og bragte det ind som en særlig godbid for mig. På grund af reglerne for gæstfrihed stod jeg fast og nikkede på hovedet og takkede hende meget. Jeg spiste det ... og det var bedre end du tror.

Jeg bemærkede også, at jeg blev famished en time senere.

Jeg bad om ernæringsmæssige oplysninger til bagel. Min elev fortalte mig, at hun ikke skulle lade mig vide. Hvorfor? Efter lidt besked fortalte hun mig. Bagel synes at have 1100 kalorier.

At mange kalorier og jeg var sulten om en time! Jeg er sikker på, at mine blodprofiler ville afspejle, at jeg også var et skridt væk fra døden.

Jeg følte mig som en af ​​de kvinder, jeg plejede at spise frokost med i fakultetets lounge. De ville kritisere, hvad jeg spiste og tout overlegenheden af ​​deres fedtfattige frokoster. Derefter ville de spise fem pund af fødselsdagskage.

Time magazine er rigtigt: Du kan ikke udøve 1100 kalorier snacks. Jo højere carb belastningen er, desto sværere er rammen. Det virker ret nemt at spise en stak sirupdækkede pandekager, men at spise en laksekage synes et skridt fra umuligt.

Så gør mig en tjeneste. Skriv ned alt, hvad du spiser i de næste to uger. Bemærk også sprut og sodavand. Lav en ærlig vurdering af din kalorieindtagelse og carb-indtag. Hvis du hælder seks Big Gulps ned i halsen hver dag, skal du klippe dem ud og notere den fantastiske ændring i antallet af kin du har over dit slips. (Det koster dig en anden $ 500 forresten. Jeg tilføjer den til din fane.)

På Velocity Diet gjorde jeg store fremskridt med hjælp fra HOT-ROX Extreme. Men V-diætet indeholder seks protein shakes om dagen og, vel ikke meget andet. Kalorieindholdet fra en bagel om dagen kan ikke slås ned med et par piller, uanset kvaliteten.

Så skære den oplagte crap fra din kost, spørg mig om fedtbrændere.

Her er et par flere til dig:

Spørg ikke om bi pollen eller noget andet formodentlig "magisk" supplement, før du begynder at sluge nogle fiskeolie kapsler hver dag. Her er hvorfor.

Spørg ikke om elektrolytudskiftning, før du drikker noget vand.

Spørg mig ikke om varmt og koldt nedsænkning til genopretning, før du begynder at få en ægte søvn.

Hvis du ikke kan gøre dette, er du ikke alt det .

Jeg har gode nyheder og dårlige nyheder for dig. Den gode nyhed er, at du kan bænke din kropsvægt. Den dårlige nyhed er mit opfølgende spørgsmål: Hvor mange gange? Jeg anser nogen for at være i minimale styrkeniveauer, når de kan:

  • Bænkekropsvægt
  • Gør en ærlig pull-up
  • Deadlift dobbelt kropsvægt

Derefter skal atleten stræbe efter:

  • 15 reps med kropsvægt i bænkpressen
  • 15 ægte pull-ups
  • 15 reps med kropsvægt på baren i ryggen

Efter disse niveauer er de fleste atleter stærke nok til noget. Problemet er selvfølgelig at komme fra 1 til 15 i disse elevatorer. Vil du kende hemmeligheden? Vær så god:

Hvis du ikke hugger dig, så spørg ikke om noget andet.

Tapt i støvet i de sidste to årtier af træningsråd er ideen om at hugge to gange om ugen med træning, der er værdig til navnet "træne ud". Mine bedste gevinster er blevet lavet på high-rep, hellacious squat træning.

For fedttab, spørg mig ikke om løbebånd, før du har set ned mellem dine fødder på rep 35 med 225 pund på din ryg, da du kun har 15 flere reps at gå.

For masse, spørg ikke om at lave krøller tre dage om ugen verses fire dage om ugen, indtil du har mærket 315 grave i ryggen i to minutter med high-rep squats.

Lige. Gør ikke.

Nu fortæller jeg dig aldrig at prøve nye ting? Nej. Prøv nye træningsideer. Prøv nye diætprotokoller. Prøv nye kosttilskud. Så stop og saml dig selv og kom tilbage til hvad der virker.

Chris Shugart

Hvis du har trænet for alle tre dage, så spørg mig ikke om noget snesket nyt træningsprogram.

Vægt træning og god spisning arbejde. Hver. Enkelt. Tid. Hvis noget ikke virker for dig, og du er lovligt træner hårdt, så har du sandsynligvis bare ikke gjort det længe nok.

Jeg får spørgsmål hele tiden fra V-Dieters, der spørger, hvad de gør forkert. Det ser ud til, at nogle af dem kun har mistet fire pund fedt, og de er meget skuffede. Jeg spørger dem, hvor længe de har været på kosten. De svarer: "En uge." Ligesom Dan John, slapper jeg ufrivilligt af panden så hårdt, at jeg næsten taber bevidstheden.

Med en kost er enhver kost, den bedste måde at lykkes på, at gøre den dårlige kost i mere end tre dage .

Konsistens, konsistens, konsistens. Du skal bare sætte ind i tiden.

Det samme gælder med træning. For nogle dage siden løb jeg ind i en gammel college ven. Sidste gang hun så mig var jeg meget overvægtig. Som hos børn-punkt-og-stirre overvægtige. Hun sagde, "Chris, du ser godt ud! Hvilke slags træningsprogrammer gør du?"

Nu har det været ... Nå, mere end et par år siden jeg har været på college. Jeg har lavet en masse forskellige træningsprogrammer. Så jeg tænkte på spørgsmålet og svarede: "Hej, husk da jeg begyndte at arbejde og spise bedre i mit juniorår? Nå, jeg stoppede aldrig."

Konsistens, konsistens, konsistens.

Og spørg mig ikke om nye kosttilskud, før du konsekvent bruger dem, du allerede tager. Sikker på, nogle supps arbejder, og nogle gør det ikke. Men jeg er altid overrasket over, hvor mange mennesker ikke vil læse den forbandede etiket og være i overensstemmelse med dosering.

Hvis det står to portioner om dagen seks timer fra hinanden, så tag to portioner om dagen seks timer fra hinanden. Gå ikke glip af halvdelen af ​​dine kapsler, så kig efter det næste store supplement, når den første "virker ikke" for dig.

Konsistens, konsistens, konsistens.

Spørg mig ikke om sæt, reps, træningsvalg eller tempo, medmindre du træner med milt-eksploderende intensitet.

Ja, nogle protokoller er bedre end andre til bestemte mål. Men se den fyr derovre ved at bruge det "forkerte" tempo og "forkerte" sæt / rep ordningen på den "forkerte" øvelse? Han får bedre resultater end dig .

Hvorfor? Fordi du går gennem træningsbevægelserne med hele intensiteten af ​​en fedt fyrkanalsurfing, og han efterlader blod på barbell.

Intensitet, intensitet, intensitet.

Et par mere, hvis jeg er tilladt?

Spørg mig ikke om testosteron-boostere, hvis du drikker østrogen, tittie-voksende øl hele tiden. Ægte mænd, i hvert fald hormonalt tal, drikker faktisk vin. Sæt den i en stor tinte krus med en vikingegudinde indgraveret på den, hvis det får dig til at føle sig mere sikker i din manlighed.

Spørg mig ikke om overtraining, medmindre du har gået ud, kastet op eller kollapset på dine knæ mindst en gang i gymnastikken i denne uge.

Spørg mig ikke om catchy artikel konklusioner. Fordi Dan og jeg ikke skrev en.

Forrige Artikel «
Næste Artikel