Find din kamp

Den mest værdifulde lektion, jeg har lært, har intet at gøre med møtrikker og bolte til træning eller kost. Den sande nøgle, hemmeligheden bag din succes i fysisk transformation eller styrketræning, og måske endda i livet, er dette:

Du skal vide, hvad du kæmper for.

Indtil du finder hvad du virkelig kæmper for, vil alle træningsprogrammer og kostvaner (selv de bedste) være relativt meningsløse.

Den Lost Generation

For det meste er vores generation blevet en flok whiney, doven, berettede pussies. Folk har mistet deres krigerånd, deres engagement og deres vilje til at stræbe efter.

Vi er blevet højt kvalificerede til at erhverve fakta og information, analysere og klare intelligent, men vi gør mindre og mindre. Vi kender distraktion godt, men disciplin er blevet et fremmedsprog. Vi har fået det godt at smide forum og sociale medier ind som højre og venstre kroge, men løber som cowards fra nogen rigtige kampe.

Hvordan ændrer vi det? Nogle moderne guru skal fortælle det handler om at drikke nogle magiske te og flyde gennem rummet i en lotusposition. De vil krydre det med en vis mystik og kult-kohærens. Intet af det er virkelig nødvendigt, fordi det er troværdigt eller ej, svaret er meget mere enkelt og ligetil.

Lær af Cinderella Man

Hvis du ikke har set filmen, Cinderella Man, skal du. Her er Cliff Notes synopsis:

Det er baseret på den "sande historie" af James Braddock, en bokser, som går på pension på grund af skade. Han arbejder som dagarbejder for at støtte sin familie under den store depression. Efter at have mistet alle sine besiddelser og besparelser og ikke kunne betale regningerne, får han mulighed for at vende tilbage til ringen i en sidste chance for at redde sin familie.

Under hans comeback er Braddock pitted mod en fighter, der havde slået ham tidligere i sin karriere. I midten af ​​denne rematch vinder Braddock, som starter følgende udveksling mellem Braddocks modstander og hans træner i mellem runder:

  • Træner: Hvad laver du? Du slog denne fyr let sidste gang.
  • Fighter: Han er ikke den samme fyr.

Braddock havde set sin familie sulte og lider. Brændt af mere end personlig ego, forfængelighed eller endda bare konkurrence, bliver Braddock et andet dyr i ringen og kæmper for at overleve. Han finder på en eller anden måde en måde at slå yngre, stærkere, tyngre og mere dygtige boksere. Når en reporter spurgte, hvordan det umulige blev muligt, giver han et simpelt svar:

"Denne gang ved jeg, hvad jeg kæmper for."

Finde din kamp

Jeg ved ikke, hvad det er for dig. Og jeg tror ikke, at nogen træner eller guru kan give dig en magisk formel til at finde ud af det. Mere end at give dig en fantastisk mad eller træningsplan, ville det være min største fornøjelse i verden at kunne give det svaret for dig. Desværre kan jeg ikke.

I sidste ende skal du tage nogen personlig ansvarlighed, se på dit liv, se inde i dig selv og kom til dine egne konklusioner. Faktisk er en del af at finde din kampånd indse, at du ikke altid kan stole på en anden, eller vente på en frelser for at løse alle dine problemer. Du skal løse dem for dig selv.

Hvad jeg kan gøre er at fortælle dig, hvad der har motiveret andre. Måske vil det give dig nogle ideer. For nogle handlede det virkelig om overlevelse. De havde et helbredsproblem, de måtte rette, og deres liv eller livskvalitet var pludselig på linjen. For nogle var deres sport, hvordan de levede, og mad på bordet var afhængig af sejre.

For nogle var det at give dem en konkurrencefordel i en karriere uden for sport. At arbejde og spise rigtigt gav dem bedre energi, kognitiv funktion og fokusere bag skrivebordet, så de kunne skubbe hårdere end konkurrencen og i sidste ende knuse det.

For nogle handlede det om at blive valgt som børn, og hvis verden ikke ville give dem respekt, skulle de bygge sig op og tage det. For nogle var det ligesom kampsport kan være for andre - en måde at kanalisere negativ energi til positiv, for at lære lektier, der oversætter til livet, for at finde en slags dybere mening gennem fysiske udfordringer. Nogle brugte nunchucks; andre brugte håndvægte. Uanset, enten tjente til at opfylde deres formål.

Jeg kan fortælle nogle af de ting, jeg kæmper for, bare for at give dig ideer. Det er fordi jeg kommer fra en familie, der har kæmpet med afhængighed, og at forbinde min identitet med atletiske sysler har givet mig en bedre besættelse.

Det er fordi jeg tror, ​​at vi alle søger de samme tre ting i livet: en lidenskab, en følelse af formål og ro i sindet. Vi går bare om det på forskellige måder. Det sker bare så, at jeg har haft held nok til at finde alle tre i dette spil, og tror ikke jeg kunne finde det andetsteds.

Hvordan vil du vide?

Jeg kan muligvis ikke fortælle dig hvordan du finder din kamp, ​​men jeg kan helt sikkert fortælle dig, hvordan du ved, hvornår du har fundet den. Der vil ikke være mere begynder eller komme tilbage på sporet. Der er ingen definerede ender som et 90-dages programs løfte. Der vil kun være at sætte en fod foran den anden, i det næste trin i en uendelig rejse.

Dage vil løbe ind i måneder, måneder vil løbe ind i år uden at skulle begynde. Du vil bare fortsætte fremad. Du vil ikke klage over kampene. Du vil omfavne dem, fordi du ved, at din evne til at presse igennem er, hvad der i sidste ende skiller dig fra resten af ​​pakken.

  • Der vil ikke være flere nytårs resolutions, kun daglige. Og holde sig til dem vil ikke være en mulighed. Det bliver en nødvendighed.
  • Du vil ikke finde undskyldninger. Du finder måder.
  • Du vil stoppe med at kigge efter korte nedskæringer og hurtige rettelser, fordi du ved, at en værdig mission varer livet.
  • Du vil stoppe med at træne i gymnastik eller virtuelle high-fives, men snarere for personlig tilfredshed og præstation.
  • Du vil ikke have en sport eller en hobby. Du har en livsstil
  • Pludselig de 20 forskellige kost- og træningsprogrammer, der ikke fungerede tidligere, vil alle fungere.

Det vil gøre vejen lettere. Excellence er aldrig let - det er meningen. Der vil være op og ned, modgang og tilbageslag. Der vil være dage, hvor du absolut vil slutte. Men når du ved, hvad du kæmper for, vil du finde en måde at fortsætte.

Det her er livet. Forhindringerne er uendelige. Derfor er det afgørende, at du finder en sand grund til at fortsætte, ikke noget make-believe, selvinduseret, boblegummi fitness en.

Reglerne

Vejen til succes ligger i formålet, ikke personen. Vi er alle i stand til gode ting. Ordinære mænd, der havde et formål, har opnået store ting. Ekstremt begavede mænd uden mission har kronisk underachieved. Samfundet giver mange eksempler på begge.

  1. Find hvad du kæmper for.
  2. Første lære regel # 1. Alt andet er bare detaljer.

Forrige Artikel «
Næste Artikel