• Vigtigste
  • >
  • kosttilskud
  • >
  • Hjertesundhed: 5 strategier, du ikke kender stoffer Din læge har ikke engang en clue om

Hjertesundhed: 5 strategier, du ikke kender stoffer Din læge har ikke engang en clue om

Udover Cardio og Clean Eating

Når det kommer til din ticker, ved alle om fordelene ved fiskeolie, regelmæssig træning, stressafvigelse, ikke snacking på svin og forsøger ikke at lade elektriske apparater falde ind i dit badvand.

Der er dog flere mindre kendte, om end lige vigtige hjertesundhedsstrategier. Her er de fem, jeg kan lide at prædike om de fleste.

1 - Baby Aspirin - En er ikke nok

Forskere ledet af Peter Rothwell fra Oxford udarbejdede resultaterne af 10 kliniske forsøg på aspirins primære forebyggelsesfunktioner, som indeholdt statistikker fra over 100.000 mennesker (1). Forskerne analyserede dataene for kardiovaskulære hændelser.

Lavdosis af aspirin (75 til 100 mg.) Var kun effektiv til forebyggelse af kardiovaskulære hændelser hos patienter, der vejede mindre end 70 kg (ca. 152 pund). Desuden havde de lave doser ingen effekt på 80% af mændene og 50% af kvinderne på over 70 kg. Over 70 kg-gruppen krævede højere doser for at høste eventuelle fordele fra aspirin.

(I øvrigt bemærkede forskerne også, at eventuelle aspirin-medierede reduktioner i tarmkræftcellerne også var dosisrelaterede.)

Det betyder, at kvinder (og mænd), der vejer mindre end 70 kilo (152 pund), kan have gavn af den ofte ordinerede en baby aspirin om dagen, om end delt op i to lige 41 mg. doser og ikke den belagte sort.

Personer, der vejer mere end 70 kg, og især dem med mere magert kropsmasse som løftere, ville være mere tilbøjelige til at høste aspirins fordele ved at tage en enkelt 81 mg. tablet to gange dagligt i stedet for den generelt anbefalede enkelt tablet en gang dagligt.

2 - Niacin - lige så god som statiner?

Læger afskedede niacin som kolesterolkæmper for flere år siden, men ny forskning viser, at det passer godt sammen med statiner ganske godt og uden de negative bivirkninger (2).

Endnu vigtigere ser det ud til, at niacin er en af ​​de to kendte ting (den anden er et medicin på $ 14.000 om året), der kan bekæmpe noget kaldet lipoprotein (a), et næsten ignoreret lipoprotein, som næsten ingen læger tester for og menes at tredobbelt risikoen for at have et hjerteanfald i en tidlig alder (3).

Uanset om du vil bruge niacin, afhænger det af nogle få faktorer. For eksempel, hvis din doc allerede har dig på statiner, kan du måske spørge ham, mens du brænder en kopi af det ovenfor nævnte papir om at tilføje niacin til din behandling.

Nu er der gnidning. Mange mennesker kan ikke lide niacin, fordi det kan forårsage en bølge af hudspylende prostaglandiner hos følsomme individer, hvilket også kan forårsage en kortvarig prikkende følelse over hele kroppen. Derfor vælger mange mennesker ER-formlen, hvilket reducerer eller negerer bivirkningerne betydeligt.

Undersøgelser tyder dog på, at formuleringen med umiddelbar frigivelse kan fungere bedre i det lange løb, og hvis du tager det med måltider, bør du ikke have rødme eller følelse af vrede myrer, der kryber på din hud.

Hvad angår dosering, foreslår undersøgelser ikke mere end 2.000 mg om dagen for formuleringen med forlænget frigivelse og ikke mere end 3.000 om dagen for formuleringen med øjeblikkelig frigivelse. Disse anbefalinger udviklede sig naturligvis ud af studier med hjertepasienter, som også tog statiner.

For regelmæssig Joes, der bare er på udkig efter en hjertesikring, skal du overveje at tage en 500 mg. tablet med øjeblikkelig frigivelse med morgenmad og en anden med middag.

3 - Vand - Et fuldt glas før dine fødder ramte gulvet

De fleste hjerteanfald forekommer om morgenen. Hvis du vil blive rigtig specifik om det, forekommer de fleste hjerteanfald mandag morgen.

En del af det har at gøre med stress, både mentalt og fysiologisk, hvilket er hvor mandag kommer ind. Den første dag i ugen er også den første dag i arbejdsugen, og mange mænd frygter alt det lort, de går at skulle spise i de næste fem dage, indtil de er tilbage i den søde omfavnelse af weekenden.

Men der er mere til morgenhjertetilfælde end en frygt for job. Der er fysiologiske faktorer til spil, hvoraf nogle ikke forstår og nogle af dem gør vi.

Chief blandt de ting, vi forstår, er rollen dehydrering spiller i blodpropper, slagtilfælde og hjerteanfald (4). De fleste af os drikker ikke vand om natten, fordi a) vi sover, og at vi vælger at drikke meget vand, fordi vi ikke ønsker at skubbe til badeværelset for at kaste alle det vand tilbage.

Denne mangel på vand gør vores blod viskøst, som melasse på en kold vintermorgen, og hjertet skal arbejde ekstra hårdt for at pumpe det slam gennem vene. For at gøre tingene værre er det første, som de fleste mænd når til om morgenen, en kop kaffe eller appelsinsaft, og det øger kun dehydrering og risikoen for morgeninfarkt.

Koffein er naturligvis et mildt vanddrivende middel, mens appelsinsaft (samt andre frugtsaft eller læskedrikke) er osmotisk og forårsager væske at bevæge sig fra karsystemet ind i tarmene. Enten kan man forlade hjertet højt og tørt.

For at hjælpe dig med at beskytte dig mod "morgenhjertetilfælde" anbefaler kardiologen Joel K. Kahn at holde et glas vand ved din sengelinned og drikke det, før du kommer ud af sengen.

Vandet øger blodets væskevolumen, hvilket reducerer risikoen for blodpropper og hjerteanfald. I det mindste drikke vand med din morgenkaffe eller appelsinjuice. Lad ikke slam ske.

4 - Magnesium - Hold dine vene og arterier fra at vende til rock

Ifølge National Health and Nutrition Examination Survey (NHANES) får 61% af amerikanerne ikke nok magnesium. I betragtning af at meget magnesium går tabt gennem sved, er det fornuftigt, at atleterne er endnu mere mangelfuld i mineralet.

Husk ikke, at magnesium spiller en rolle i over 300 biokemiske reaktioner, for ikke at nævne at holde testosteronniveauerne høje, men indtag er også omvendt relateret til arteriel forkalkning. Tilstrækkelige magnesiumniveauer holder calcium opløst i blodet, så det ikke kan "vende sig til rock" i dine blodårer og arterier (eller dine nyrer, hvilket også hjælper med at forhindre nyresten).

For hjertesundhed og generel sundhed, overvej at tage mellem 400 og 1.000 mg magnesiumtilskud hver dag.

5 - Testosteron - Det er godt for dit hjerte

En meta-undersøgelse i Journal of the American Heart Association undersøgte over 100 testosteron undersøgelser og fandt lav testosteron at være forbundet med unormale EKG-aflæsninger (5).

Desuden fandt de, at mænd med højere niveauer var 25% mindre tilbøjelige til at lide af pludselig hjertestop. Hvis du har symptomer på lavt testosteron (lav libido, lav energi, vanskeligheder med at lægge muskler osv.), Har du flere muligheder.

Du kan selvfølgelig eliminere nogle eller alle de tilstande som fedme, stress eller medicin, der kan berøve dig af din testosteron.

Du kan også bruge testosteron-boosting kosttilskud. Nogle, som Alpha Male®, arbejder synergistisk for at øge testosteron ved at påvirke hypofysen og testiklerne til at øge T, mens andre som Rez-V ™ vil hæmme omdannelsen af ​​testosteron til østrogen og derved sikre højere T-niveauer.

Selv at tage supplerende magnesium kan øge T-niveauerne betydeligt, forudsat at du har en mangel på det pågældende mineral.

Masser af naysayers poo-poo testosteron hævende kosttilskud, men de kigger på dem gennem en smal, gunked-up linse. Det er rigtigt, at et teststimulerende tilskud måske ikke hæver T til punktet at tilføje tonsvis af muskler, men de kan hæve T, så niveauerne er i det sunde, hjerteanfald og diabetesforstyrrende normale interval.

Endelig, og især hvis en blodprøve (sammen med symptomer) viser, at dine T-niveauer er på lige fod med en påskelilje, skal du kontakte en læge om mulig testosteronudskiftning. Det kan ændre dit liv. Det kan også redde dit liv.

Referencer

  1. Rothwell, Peter M, et al. "Virkninger af aspirin på risici ved vaskulære hændelser og kræft ifølge legemsvægt og dosis: analyse af individuelle patientdata fra randomiserede forsøg." The Lancet, 12. juli, 2018.
  2. Superko, Harold Robert. "Niacin og hjertesygdomsforebyggelse: Gravering sin gravsten er en fejl, " Clinical Lipidology, "November-December, 2017Volume 11, Issue 6, Sider 1309-1317.
  3. O'Connor, Anahad, "En hjerte risikofaktor, selv om læger ved lidt om", New York Times, 9. januar 2018.
  4. Chan, Jacqueline. "Vand, andre væsker og dødelig koronar hjertesygdom: Adventistundersøgelsen, " American Journal of Epidemiology, Volume 155, Issue 9, 1. maj 2002, Sider 827-833.
  5. Oskui, M. "Testosteron og det kardiovaskulære system: En omfattende gennemgang af den kliniske litteratur." JAHA, 15. november 2013.

Forrige Artikel «
Næste Artikel