Hvordan Vægt træning reddet mit liv

De fleste af os begyndte at løfte vægte, fordi vi ønskede at udfylde ærmerne på vores T-shirts lidt mere, eller måske, så vi kunne føle os bedre om at tage vores skjorte fra på stranden. Andre af os ønskede bogstaveligt at opbygge en kjole af muskelpanser for at beskytte os mod verdens onde.

Uanset vores første grund til at afhente et stykke jern fandt de fleste af os, at løftevægte skete en uventet betydning. Det blev en blanding mellem terapi, spiritualitet og liv coach, der ofte ansporet os til at opnå større og bedre ting.

For nogle har vægttræning stort set reddet deres liv. Her er et par sådanne historier.

Matt Kroc

Havde det ikke været for mit intense ønske om at træne og forbedre mig selv fra en ung alder, er det svært at sige, hvor jeg måske har endt, men det er sandsynligt, at det ikke ville have været på et bedre sted.

Jeg voksede op den ældste af tre drenge i et meget landligt område, opvokset i fattigdom af en ung mor og far, hvoraf ingen af ​​dem nogensinde har opnået gymnasiale eksamensbeviser. Min far var kædeløjer, alkoholiker og i løbet af mine unge år tjente meget af hans indkomst ved at sælge marihuana.

Det var ikke ualmindeligt at se min far sidde på sofaen med en cigaret, der konstant brændte, mens han sigtede frø og adskilt det dope han planlagde at sælge. Da mine brødre og jeg var unge, var vi virkelig ikke klar over, hvad han lavede og det blev aldrig gjort at virke som om det var acceptabelt, men det ændrer ikke det faktum, at vi blev udsat for disse ting rutinemæssigt.

Han voksede i en hemmelig kælder, der var anbragt under et lille skur, der var usynligt for det uformelle forbipasserende. Kælderen var altid låst, og vi var selvfølgelig aldrig tilladt dernede og aldrig rigtig fortalt hvorfor.

Jeg husker en gang, min far tilbyder forklaringen på, at "der er farlige kemikalier dernede." Lidt vidste vi, at det kemiske han refererede til var THC. Men da mine brødre og jeg var i vores teenagere, havde vi regnet ud, hvad der foregik, selv om det stadig var et emne, der virkelig ikke var acceptabelt at bringe op.

Man ville tænke sig at vokse op i et miljø som dette, jeg ville have været fristet til at følge i min fars fodspor eller i det mindste have været nysgerrig nok til at eksperimentere med de ting, som han regelmæssigt deltog i. Trods alt min yngste bror og hans bedste ven slog nogle af min fars stash i en alder af 11 og slog ud i skoven for at blive høj. Jeg vil vove at sige, at de fleste mennesker, der rejser sig i en lignende situation, sandsynligvis ville have været fristet til at gøre det samme.

Jeg kan med fuld ærlighed sige, at på trods af det miljø, jeg voksede op, blev jeg aldrig fristet selv en gang til at prøve ukrudt eller cigaretter eller endda alkohol, mens jeg voksede op. Den eneste grund til dette var min stærke beslutsomhed om at blive større og stærkere ved at løfte vægte.

Fra en meget ung alder kan jeg tydeligt huske at have et meget stærkt ønske om at være stor og stærk. Hver gang jeg så en person, der var stor og muskuløs, var jeg fascineret af det og lovede mig selv, at jeg engang ville være sådan også.

Jeg var et meget tyndt barn med dårlig genetik for at få muskler, men da jeg var ni, blev jeg regelmæssigt tortureret med et midlertidigt sæt vægte, jeg havde lavet af mælkekande fyldt med sand læsset over et bøjet rørstykke, jeg havde fundet i skoven.

Min bænk var en træ 2 "x 12" placeret på tværs af to børste blokke. Jeg ville udføre hønse fra trægrene og bære logs op sand hill for at arbejde mine ben. Det var denne form for tvang med at få muskler, der holdt mig ude af at vælge mange forskellige veje, der i sidste ende ville have ført mig til steder, som jeg ikke ønskede at være.

Det var netop på grund af mine mål, at jeg aldrig følte fristelsen til at gøre noget, der ville forringe min evne til at nå dem. Havde det ikke været for min kærlighed til at løfte og de mål, jeg tildelte denne kærlighed, hvem ved, hvor jeg måske har endt, men en ting er sikkert: det ville ikke have været hvor jeg er i dag.

Dave Tate

Kort sagt: Træningen har aldrig ændret mit liv, fordi det er en del af, hvem jeg er.

Faktisk så jeg næsten vægterummet som årsagen til at holde mig ude af at håndtere de ting, jeg undgik, og på nogle måder kan det have været sandt. Hvad jeg skulle lære, var imidlertid at gymnastiksalen ikke var en flugt fra ting, men faktisk en indgang til virkeligheden som jeg vidste det.

Det var stedet, hvor jeg kunne finde inspiration og motivation, hvor jeg har været nødt til at håndtere nogle af livets største udfordringer. Og hvor jeg har haft nogle af mine bedste træningstræninger, forretningsidéer og forhandlinger. I vægterummet har jeg smedet magtfulde venskaber, holdt terapi sessioner og gjort nogle fremragende gennembrud i retning af at nå mine mål.

For mig og for mange andre rundt om i verden er vægtrummet ikke bare et sted at træne, men snarere et zenlignende tempel - et sted med symbolsk højere jord, hvor vi bringer vores håb, drømme og forhåbninger. Et sted hvor vi forpligter os til at grublende personlig disciplin og den løbende udfordring for at forbedre os selv: fem pund på linjen, endnu en rep, et andet pund af muskelmasse, et andet pund mindre kropsfedt, mere selvforståelse. Hvis vi er seriøse, er det en måde at leve på .

Vægrummet er et sted hvor forsøgene aldrig slutter. Det er stedet hvor vi tester os selv kontinuerligt - vi kæmper for at nå ét mål, og så snart vi når frem til det, er der en anden og vanskeligere at mødes.

Og ligesom i matematikkens hårdknokede rige lyver tallene ikke. Hvis dit træningsmål er at bænke 350 pund., Vil 345 eller 349 ikke skære det. Der er kun ét rigtigt svar: 350. I vægtrummet lærer vi det rigtige fra det onde, det gode fra det onde.

Det er et sted, hvor vi i vores vilje til at forbedre os selv lærer kontrol og selvrealisering. Som i meget af livet, kan tingene ikke altid gå vores vej, men i vægtrummet træner vi for at forsøge at forme udfaldet af vores mål, så godt vi kan.

I vores programmer og rutiner forsøger vi at finde den rigtige måde at træne på, for at "vende øjet indad" og uddybe vores forståelse af, hvad vi gør. Vi lægger vægt på daglig praksis og en fokuseret koncentration på opgaven, så vi kan forsøge at opnå perfektion. Det betyder at slukke negative eller fremmede tanker og kontrollere alt, hvad du har brug for.

Som med enhver vanskelig udfordring vil der være ofre, skuffelser, bekymringer og frustrationer, og mest sandsynlige skader. Men disse forsøg, hvis vi overlever, gør os alle stærkere og bedre individer. Det, vi lærer i vægtrummet, vil forberede os på, at kroppen blæser, at livet kaster hos os.

Under mit livs mest alvorlige krise gik jeg til gymnastiksalen for at træne, og jeg lærte mere om mig selv på den ene dag end på nogen anden tid i mit liv. Jeg var alene, og i en bevægelse efter den anden fortsatte min intensitet af følelser at bygge inde, lige fra ekstrem vrede til abject frygt.

Jeg kan ikke fortælle dig, hvordan jeg trænede eller den vægt jeg brugte, men jeg kan fortælle dig, jeg arbejdede så hårdt, at jeg havde tårer, der strømmede ned i mit ansigt. Dette græd ikke, men de var tårer af vrede, frygt og endelig - glædelig tårer.

Dan John

I den 9. klasse, da jeg lærte at drive ren og militær presse, kunne jeg holde mig selv med gutterne, der IKKE laver elevatorer. Jeg vejede 118 pund. Som senior har jeg vejet 162 pund og forskudt folk med min styrke.

Men ingen ønskede mig som en atlet i Division One.

Derefter mødte jeg Dick Notmeyer og lærte de olympiske elevatorer. Fire måneder senere vejede jeg 202. Derfra var det svært at matche min rene absolutte styrke og stabilitet, selv om jeg stadig var underdimensioneret, og det har gjort hele forskellen.

Bogstaveligt talt gjorde løft mit liv (LMML).

Alwyn Cosgrove

Hvis jeg skulle fortælle dig at du var ved at komme ind i en kamp med den hårdeste modstander, verden nogensinde har stået overfor, hvordan ville du forberede dig?

Du vil nok lære nogle kampsport, gøre nogle kamptræning, blive stærkere, hurtigere, bedre betingede, leje instruktører og formulere en strategi til at tage modstanderen.

Men hvad hvis jeg fortalte dig, at alle spark, slag og chokeholds ikke vil fungere mod denne modstander? Det er usynligt. Dine instruktører kan ikke hjælpe dig.

Det er virkeligheden af ​​kræft.

Jeg bestedte kræft. To gange. De fleste mennesker overlever ikke første gang. Jeg har ingen anelse om, hvorfor jeg fik disse ekstra dage på denne planet, men jeg behandler dem som en gave.

Forud for min knoglemarv og stamcelle transplantation måtte jeg gennemgå et batteri af fitness test. Behandlingen i sig selv er så brutal, du har brug for en vis grad af konditionering, før lægerne selv overvejer at gøre behandlingen. De gjorde hjerteprøver, lungekapacitetstest og et ton mere.

Jeg bestod testene og kom ind i "kampen" og vandt. Jeg tænkte ikke meget om det, før jeg var i remission, da jeg mødte en ung pige, der stod over for samme transplantationssituation. Hun sagde: "Åh wow! Du har transplantationen - det er fantastisk!"

Jeg må indrømme, at jeg ikke følte det fantastisk.

Hun fortsatte: "Jeg skal få en, men jeg kan ikke bestå testene lige nu. Jeg er ikke i god nok form til at overleve proceduren lige nu."

Det var da jeg indså skræmningen af ​​hendes situation. Hun var nødt til at forbedre sin kondition, mens hun kæmpede for kræft, så hun kunne vinde.

Hvordan kommer en kræftpatient i form, når han eller hun bliver bombarderet med en ondartet sygdom, kemoterapi, medicin og stråling? Det er en opadgående kamp for alle, men kræftpatienter starter godt bag startblokken.

Jeg vidste da, at jeg havde overlevet delvist, fordi når sygdommen ramte mig, var jeg i stand. Jeg var stærk. Jeg havde muskler. Jeg havde cardio fitness. Jeg havde gridt mine tænder og slået ud en tung sidste rep, eller en max indsats sprint.

Min krop kunne klare det, lægerne ville kaste på mig. Kræft kunne ikke.

Fordi kræft ikke trænede den måde, vi træner på.

Jeg begyndte at træne vægt for at forbedre min kampsport konkurrence færdigheder. Hvem vidste, at erfaringerne i ringen, og de kvaliteter, der blev udviklet under stangen, ville redde mit liv?

Tchad Waterbury

Løftevægte har ikke reddet mit liv i sig selv, men det har været en helt integreret del af opbygningen af ​​min virksomhed. Hvordan? Fordi man skifter to ekstra reps af en tung squat når du dør for at stoppe, eller tilføje 15 pund til baren i stedet for fem, bygger mettle.

Træning hårdt gør dig fysisk hårdere, men det faktum at det gør dig mentalt hårdere er det vigtigste. At trække dig igennem en krævende træning gør dig omfavne ideen om at stå over for en udfordrende opgave i erhvervslivet. Der er helt sikkert en direkte sammenhæng mellem at skubbe dig selv i vægtrummet og skubbe dig selv i livet. Når jeg arbejder for første gang med en klient, er det straks tydeligt, hvor heldig han er i erhvervslivet, når jeg udfordrer ham i vægtrummet.

De mest succesrige mennesker arbejder hårdest i gymnastiksalen. Jo længere og hårdere jeg træner, jo lettere er det at få mig til at afslutte et arbejdsprojekt i stedet for at sove på sofaen.

Bret Contreras

Jeg begyndte at træne vægt i en alder af 15 år, fordi jeg hadede at få plukket onby gymnasieelever på gymnasiet.

Altid begynde nogen problemer, jeg hader bare rygning ned.

Igrew8 inches og 80 lbs. fra min sophomore til senior år. Efter dette syntes ingen mere ondskabsfuld på mig længere. Storebaren holdt mig ude af en masse offights gennem årene, fordi de fleste ikke ønsker at rodne med en fyr, der er 6'4 "og 230 lbs.

Mine træningsproblemer beroliger mig og tjener som "stress relief", så jeg kan klare mig bedre med hverdagen.

Bodybuilding har hjulpet mig med mange flere smukke piger og lander meget mere sexede veninder i løbet af de sidste femten år, da kvinder generelt er mere tiltrukket af fyre, der tager sig af deres fysik. Nogle gange føler jeg mig, at jeg kan dø en glad mand på grund af den kaliber, som jeg har været involveret i mine yngre år.

Jeg lavede masser af venner gennem årene i kommercielle sportscentre med ligesindede individer. Bodybuilding har bidraget til mange af mine største minder i en rundkørsel måde.

I øjeblikket leve jeg af at skrive om bodybuilding og styrketræning, så det har arbejdet sig ud af gymnastiksalen og ind i min hverdag. Jeg kan også få en ph.d. i biomekanik, hvilket er et yderligere bevis på kroppsbygningens store rolle i mit liv.

Vigtigst, bodybuilding har indstillet mig dedikation, konsistens og indsats. Når du forstår, hvordan du lykkes i bodybuilding, lærer du, hvordan du overfører det til andre områder af dit liv for fortsat succes.

Shelby Starnes

I naturen er jeg en temmelig obsessiv-kompulsiv person, og bodybuilding har tilladt mig at kanalisere det træk i noget "positivt", at jeg også er kommet for at leve fra.

Hvis det ikke var for at have fundet bodybuilding i mine sene teenagere, ville jeg nok ikke nyde livet næsten lige så meget som jeg, og måske gøre noget meget mindre produktivt med min tid (som at vaske mine hænder 38 gange efter at jeg har trykket på nogen dørhåndtag ).

Bodybuilding har også tilladt mig at "redde" andres liv ved at lære dem at spise rigtigt, styre deres vægt og leve en mere aktiv livsstil. Jeg får konstant email fra kunder om forbedrede lipidprofiler, nedsat blodtryk osv.

Det ville være sejt at vide, hvor mange pund fedt jeg har hjulpet folk med at tabe gennem årene - jeg er sikker på at den nærmer titusinderne.

TC

Bodybuilding har reddet mit liv, både internt og eksternt. Dermed mener jeg, at det ikke kun ændrede ting, der måtte med mit sind, følelser og naturligvis min krop, men også ting, der havde med min økonomiske sikkerhed og levestandard at gøre.

Da jeg begyndte at træne på træning, var jeg ikke langt fra Urkel eller Sheldon fra "The Big Bang Theory." Jeg var bare intellekt, eller i hvert fald pseudo-intellekt, men med en vægt på 155 pund og en højde på 6'2 "manglede jeg absolut fysisk karakter.

Jeg var socialt uheldig, havde en penis, men vidste ikke, hvordan man kunne bruge den og manglede kørsel, selvtillid og dristighed.

Vægtløftning ændrede det. Da jeg voksede fysisk, gjorde det også min tillid og det samme. Det var som om jeg blev en helt anden person.

Jeg ved nu, at jeg stort set kan klare noget, og jeg tror stort set, at jeg kan gøre næsten alt, hvis jeg tænker på det.

Ligeledes tillade vægtløftning mig at ændre karriereforløbet.

Det var ikke så mange år siden, at jeg arbejdede i en kabine, skriver softwarehåndbøger, fordi jeg med min forskelligartede uddannelsesmæssige baggrund inden for naturvidenskab og kunst handler om alle, der troede jeg var kvalificeret til at gøre.

Jeg bar slips og crappy sko og bukser lavet af mærkelige syntetiske fibre, som jeg ikke ville blive fanget død iført uden for arbejdet.

Arbejdet var så kedeligt, at jeg måtte kæmpe for at holde mig vågen. Jeg lejede med ideen om at gøre det gamle trick fra Curly of the Three Stooges, hvor du male øjne på dine øjenlåg, så du kan tage en lur uden nogen, der ved at du sover.

Frokost var højdepunktet af dagen.

Jeg hadede mit liv. Jeg holdt min sjæl i en gammel cigar boks, som jeg lagrede under trappen til kælderen.

Løftevægte var det eneste, der holdt mig forholdsvis sane.

Jeg troede jeg havde noget talent som forfatter (og ikke kun som en software manuel forfatter), men jeg vidste ikke hvordan jeg skulle klage mig ud af min Biff Loman-verden.

Serendipitøst mødte jeg en fotograf, der levede på at sælge billeder til bodybuilding mags. Han sagde, at han havde brug for nogen til at skrive artikler til at ledsage sine billeder.

Jeg gjorde mit første interview med nogle uklare kvindelige bodybuilder ved at tilslutte den ene ende af en sugekopmikrofon til en boombox med en båndoptager indbygget i den, og den anden ende til telefonmodtageren. Jeg har betalt et par hundrede kroner for det. I seks måneder slog jeg 3 artikler om ugen.

Jeg blev offentliggjort i de fleste af de store bodybuilding mags, herunder nogle i Mexico og Europa.

Før længe var jeg i stand til at holde op med mit job som software manuskriptforfatter. Skrive til bodybuilding mags var ikke altid stor, og jeg havde ofte interviewe folk, der havde en brødristers intellektuelle kapacitet, men jeg kaldte i det mindste skuddene. Jeg reddede endelig nok selvrespekt tilbage for at hente min støvede sjæl fra cigarlåsen.

Inden for tre år fik jeg et job som chefredaktør for et bodybuilding magazine (Muscle Media). Jeg var ansvarlig for alt redaktionelt indhold, og jeg skrev det meste af det. Jeg hjalp med at udvikle kosttilskud og fik betalt en procentdel af salget. Jeg begyndte at møde interessante og usædvanlige mennesker. Jeg skal bruge min baggrund i biovidenskaberne. Jeg må skrive artikler om min penis og få betalt for det.

Jeg købte et dejligt hus. Faktisk, til denne dag fortæller jeg folk, at Arnold Schwarzenegger byggede mit hus, fordi han på en måde havde det. Han fik mig interesseret i vægtløftning og bodybuilding, og han fik andre interesserede i vægtløftning og bodybuilding. Han er ansvarlig for min levebrød og vigtigere, giver mig min sjæl tilbage.

Fik en historie om hvordan bodybuilding reddede dit liv? Lad os vide i forummet.

Forrige Artikel «
Næste Artikel