• Vigtigste
 • >
 • mening
 • >
 • Kardashian Butt må dø: Den gode, dårlige og den grimme

Kardashian Butt må dø: Den gode, dårlige og den grimme

Den kvindelige version af en Traktor-Trailer

I 2015 var det svært at differentiere amerikanske plastikkirurger fra Mayflower Moving Company.

Hvad disse plastikkirurger gjorde var at overføre fedtet på over 15.000 kvinder. De fjernede det fra deres bælg, pakket det og re-placeret det til kvinders stumper, som skal være som plastikkirurgversionen af ​​Texas, hvor skatterne er lave og job er rigelige.

Som følge af de fede overførsler i samme år var over 4.800 stødlifter og over 2.500 stumpimplantater, og antallet er sandsynligvis meget højere nu.

På overfladen virker denne praksis godartet, måske endda stor for mænd, der sætter pris på en buet bund, men en stor procentdel af disse kvinder spænder ikke bare lidt ud de har dem forbedret til gigantiske, monstrøse proportioner. De er ikke symmetriske, de er ikke proportionerlige, og de er helt sikkert som helvede ikke funktionelle.

Meget af skylden kan placeres på Kim Kardashian, den kvindelige version af en traktor-trailer.

Utallige kvinder rundt om i landet har vokset op med den ting i deres ansigter, bemærkede hvor meget opmærksomhed det fik og havde perversigt ønsket at have en eller anden, hvad enten det var ved kirurgisk indgreb, marathon træningssessioner udelukkende rettet mod buttudvikling, vedtagelse mode stilarter, der accentuerer størrelse over substans, eller værre, frigøre det fra kostholdsbegrebet og lade det vokse ubemærket, alt sammen kan de være som Kim.

Butt på hvert gadehjørne, begging for Change

Denne store bag mani minder om, hvad der skete efter udgivelsen af ​​Disney-film, 101 dalmatere. Efter at have set det, ønskede tusindvis af børn også at have deres egen plettet bundt af glæde, og sentimentelle forældre indhentede. Måneder senere, efter at filmen var andet end en hukommelse, blev mange trætte af disse hunde på grund af deres lave intelligens og træningsvanskeligheder.

Derefter ignorerede de dem, dumpede dem ud på hundpund eller simpelthen forladte dem.

Du spekulerer på, om det samme vil ske med alle disse forstørrede butter, spottet eller på anden måde. Måske kommer der en dag, når de er ude af mode, og byernes bakkegange bliver fyldt med uønskede hjemløse kejsere, der svæver sammen for varme og forsøger at tjene nogle lommeskift ved at rense forruder med en scoot af deres rigelige rumpeknopper.

Okay, det vil nok ikke ske, men jeg hævder, at disse uforholdsmæssige bagender er bare en forbipasserende måde.

En Giant Pumpkin smothered i Havregryn

Problemet er, at lige efter Kim Kardashian startede sin mediehumor omkring 2007, begyndte mange amerikanske kvinder at forvirre de akademiske støddeskriptorer callipygian og steatopygian. Den førstnævnte er fra græsk betegnelse "kalli" og "puge" og betyder smukke balder, mens sidstnævnte er fra de græske udtryk "stear" og "puge", som sammen sætter betyder "tallow rump". Det er rigtigt, lard butt.

I øjnene af disse kvinder, der var forvirret af Kardashian's backside, var steatopygøs ikke anderledes end callipygous. De værdsatte stof, ikke stil, og med substans mener jeg 100% rent skødkød, jo mere jo bedre.

Ved de fleste skønhedens barometer er et forholdsmæssigt eller noget forholdsmæssigt bageste, der har en overflade, du kan se dit ansigt i som en skinnende ny bil, fantastisk, men det er en helt anden sag, når den nævnte rump har udseende af et kæmpe græskar i klumpet havregryn.

Når man ser tilbage, er søgen efter den store, forholdsmæssige, smukke røv - den rystende røv - lige så gammel som selve civilisationen.

Historien om at tilføje junk til stammen

Brug af kunstige midler til at øge størrelsen af ​​derriere kan spores tilbage til det antikke grækenland, hvor kvinder faktisk ville udføre en dans, hvor de bogstaveligt talt sparkede sig bagtil for at gøre det større og fastere.

Mens denne tvivlsomme metode ikke overlevede de antikke grækere, fremhævede kvinder i nyere kulturer størrelsen af ​​deres bagkvartser ved at bære bustles, hoop nederdele og kjoler designet til at overdrive overdrevne hofter.

Det var først i 1950'erne, at lægerne blev involveret. Det var da kirurger fra Brasilien og Mexico begyndte at tage fedt skåret fra maven og overføre det til glutealområdet, men meget af det blev reabsorberet.

Efter at silikonebrystimplantatet blev opfundet på 70'erne, begyndte nogle få læger at skære implantaterne halvt og implantere dem i skinkerne, men resultatet var for tæt på en underlig, fire-lobet, halvkugleformet symmetrisk væsen fra disse nukleare nedbrændingsfilm.

1980'erne så fremkomsten af ​​kontaktlinsformede silikoneimplantater specielt designet til derrieren, men der var bare ikke så mange kvinder interesseret i at have proceduren, i hvert fald i Amerika, hvor bryster har været kongen af ​​bakken eller bakkerne, i lang, lang tid.

De fleste af de kvinder, der oprindeligt ville have røvimplantater, var enten brasilianske eller mexicanske, hvor røven altid har haft mere fornemmelse end brysterne. Indtast 1990'erne. Indtast J-Lo. Min ven, den sene plastikkirurg Bruce Nadler, en af ​​røvimplantatpionererne, sagde: "J-Lo gjorde for stumpimplantatet, hvad Pamela Anderson gjorde for brystimplantatet."

Pludselig var der æsler. De var så i, at plastikkirurger og amatørafrikanter begge brugte meget tid på at diskutere de kvaliteter, der var unikke for æstetisk tiltalende behinds.

Keister Klassifikation

To mexicanske læger, Dr. Ramon Cuenca-Guerra og Dr. Jorge Quenzada, på forespørgsel fra The New York Times, studerede 132 patienter og mere end 1100 billeder og fastslog, at et smukt æsel har følgende egenskaber:

 • Små huler på hver side.
 • En buet fold, hvor røret møder lårene.
 • En V-formet krone, der ligner spaltning.
 • To dimples i nedre ryg.

En anden ekspert, plastikkirurg Constantino Mendieta, var ligeledes opdraget, men han kom med en anden konklusion. Dr. Mendieta mener, at overordnet stumpform er vigtigere. Han konkluderede, at de kommer i 4 forskellige former:

 1. Firkant
 2. Rund
 3. V-form
 4. A-form

"De smukkeste skinker, " forklarer han, "ligner A'er, som på hovedet hjerter med en bredere bund end toppen."

Det var klart, at Dr. Mendieta aldrig arbejdede i en købmand. Ellers ville han lægge mere værdi på pladsen, fordi han var stablet på hylderne. Men denne nuværende præference for mega-store bageste ender kan ikke skyldes en moderat talentfulde Latina med en pinata-størrelse stød. Nej, tingene blev superstørrelser, da Kim Kardashian's røv overtrådte verdensmediens ocean.

Det var klart, at Dr. Mendieta aldrig stødte på Kardashian-rumpen, som som Brody i "Jaws" ville have fået ham til at insistere på at gå tilbage og få en større båd.

Caveat Emptor

Bevilgede, nyere billeder af Kardashian viser en mindre version, men stumpen er stadig preternaturalt stor. Oprindelsen af ​​hendes mytiske bag er mange (lidt af en storrevne radioaktive edderkopp, født på en planet med en enorm rød, stumpformet sol), men de fleste synes, at det er et produkt af injektioner.

Kardashian nægter kirurgisk eller medicinsk indgreb af nogen art, men hun indrømmede i 2016 at få injektioner i bunden til, hvad hun hævdede var psoriasis. Plastikkirurg Aaron Rollins er dog blevet ryget for at have arbejdet på sin skæg, uden tvivl med et arbejdsbesætning på 40 mænd med hakke og økse, men selv mener han, at det er blevet for stort: ​​"Lad hende tjene som lektion for alle, der ønsker at gøre en kropsdel ​​større. "

Intet Andel, Ingen Fasthed, Ingen Fitness

Mange kvinder forhindrer selvfølgelig plastikkirurgi og i stedet forsøger at øge deres røv gennem træning. Fint, men de synes at basere deres hele træning på at bygge glutes til udelukkelse af alle andre kropsdele, spar måske abs.

Forestil dig, om der var mænd, der kun trænede en kropsdel ​​som pecs eller biceps eller mænd, der aldrig trænede deres ben og havde uforholdsmæssigt store overkrop ... okay, dårligt eksempel.

Den værste del af dette, ikke at det er nuklear spredning eller klimaændringer eller noget, er, at Kardashian Butt har givet et foruroligende antal kvinder carte blanchere for at reklamere for deres rigelige men ikke sødmefulde bundflader på sociale medier og gaden. De sender og blinker væk uden hensyn til proportionalitet eller fasthed eller egnethed.

Desuden kan de glæde sig over deres guddommelige steatopygøse røv ("lard butt") og vælge ikke at "ødelægge det" gennem kost eller motion og i stedet afsætte utallige timer, der udsender billeder af den fluffede røv på internettet, hvor mange af mandlige fat-ass-givere signalerer deres elektroniske godkendelse.

For mange år siden havde kvinder ikke været stolte af disse overdimensionerede bilag. For flere år siden, da en kvinde spurgte om hendes "rumpa ser stor ud i disse bukser", ville det sikre og forventede svar have været "ingen måde". Nu er det sikre og forventede svar "helvede ja".

Forrige Artikel «
Næste Artikel