London CallingAn Interview With A Underground Legend

Mange amerikanere tror, ​​at muskelbygningsverdenen begynder og slutter ved kyster og grænser i Nordamerika. Kald det snobbet; kalder det provinsielt; kald det, hvad du vil bare sørg for at kalde det forkert. Hvis du er en af ​​dem, der tror, ​​at fysikverdenen står op og sætter sig på amerikanske kyster, skal du klare dig selv, for jeg skal hælde den metaforiske ækvivalent af en spand iskoldt vand ned foran dine bukser og baby, den krympefaktor vil være mægtig, mægtig, høj.

Case i pointe T: Brian Batcheldor er en engelsk pokal, en 230 pund kraftløftende engelske blokke, der har vægt mellem hans te og crumpets, der ville få de fleste kropsbyggere til at græde store, græde tårer i deres løbende krypterede æg hvide. Han er også ingeniør ved træning og for nogle år siden forvandlede han sin lige så magtfulde hjerne til genstand for sportstilskud. Tror, at mange af de nuværende tendenser blev opdaget i Amerika af selvudpegede stofguruer? Tænk igen. Mange blev brugt af Brian og andre som ham i England og Europa for mange år siden.

På mange måder er det som rock og roll scene i tresserne. Sikker på, vi havde Elvis (og jeg er helt sikkert ikke i helvede, snakker ikke om den faux Elvis-freak Lonnie Teper) og Bo Diddley, men England havde Beatles, the Stones og omkring en million andre bands, der hjalp med at lave amerikansk musik hvad det er i dag. Muskelbygningsverdenen er den samme måde. Tænk amerikanerne opdaget kreatin? Ha! Det blev brugt af britiske spor atleter tilbage i 80'erne!

Det er på tide at åbne vores sind. Det er på tide at anerkende nogle af de store tanker i andre lande. Til at begynde med, mød Brian Batcheldor. Brian talte til os fra hans hjem i England:

T: Brian, meget få mennesker i Amerika ved noget om dig. Og desuden kan de, der læser dette interview, godt vide, hvad dine legitimationsoplysninger er

BB: Nå, jeg trænede som ingeniør, der primært har specialiseret sig i kromatografi, og det er her min interesse overlappede med min træning, da mange ting jeg gjorde var involveret i at producere kromatografienheder til IOC [International Olympic Committee]. Så jeg hentede nogle nyttige oplysninger om lægemiddelprøvning. Resten af ​​det var slags selvøvelse gennem min tilknytning til nogle andre mennesker på banen, især på IOC-siden.

T: Hvornår begyndte du først at træne?

BB: Jeg begyndte at træne for 23 år siden [Brian er nu 36]. Jeg startede med olympisk løft, og du er nødt til at starte meget ung med det og derefter gået i kraftløftning. Jeg var britisk junior olympisk mester, og så gik jeg videre til powerlifting og jeg var britisk junior olympisk powerlifting champion. Jeg forblev med powerlifting, konkurrencedygtigt, indtil omkring 4 år siden da jeg fik meningitis. Det gjorde en masse skader på nerverne i min rygsøjle, så jeg måtte tage en pause fra den.
I øjeblikket arbejder jeg med omkring 15 powerlifting atleter, og jeg er også en investor i gymnastiksalen [The Bournemouth Health Studio].

T: Hvordan er det, at du også er interesseret i bodybuilding? Jeg mener typisk, at powerlifters generelt anser bodybuildere med foragt

BB: Uh, jeg har altid været interesseret i bodybuilding også, fordi jeg også er en bodybuilding dommer, så jeg træner stort set stort set som en bodybuilder. Jeg har altid været smuk ... hvordan skal jeg sætte det? Bekymret med den måde, jeg ser så meget ud som, hvor stærk jeg er.

T: Jeg forstår, at du er knædyb i tilsætningsvirksomheden; ikke bare at sælge dem eller noget, men faktisk at udvikle dem. Med det for øje, fortæl mig om nogle af de ting, du har arbejdet på, begyndende med denne fytinsyre ting.

BB: Der er meget arbejde, der er gjort på fytinsyre i både menneskelige og veterinære områder, der tyder på, at det dramatisk øger optagelsen af ​​næringsstoffer. Det er blevet brugt i flere lande som Rusland og Bulgarien og Tjekkoslovakiet som en tonic i at genoprette appetitten. Bulgarierne har endda studeret dens virkninger, når de kombineres med kreatin. Det forbedrer optagelsen. Det kan også øge optagelsen af ​​andre næringsstoffer eller kosttilskud. Som sådan er jeg overrasket, at ingen er begyndt at markedsføre den endnu. For eksempel kunne det meget godt gøre kreatineleveringssystemer ved brug af almindelig glucose, og aminosyren taurin ser primitiv ud i sammenligning.

T: Jeg forstår, at du også arbejder på en flydende androstenedion

BB: Jeg har ikke rigtig sagt meget om det, men vi ser på at bruge et portalvein-leveringssystem. Jeg laver nogle ting med en gastroenterolog, der specialiserer sig i væskebaserede leveringssystemer. Med andre ord, det ville omgå leveren, ligesom den sofistikerede steroid, testosteron undeconate [ellers kendt som andriol]. Vi kigger på androstenedion anvendt i et lignende system.

T: Du var den fyr, der arbejdede med Biotest Labs på "super flavone" FGP, right? Fortæl os om disse ting. Jeg forstår fra en artikel, der optrådte i Muscle Media for nogle år siden, at den engang blev brugt som et anti-osteoporose lægemiddel i Ungarn

BB: Det er rigtigt. For en lang tid siden læste jeg nogle ting, som det oprindelige lægemiddelfirma gjorde, der viste FGP eller 7-isopropoxyisoflavon for at være anabolske hos husdyr, så jeg kontaktede dem om deres forskning. De antyder, at ipraflavon har vist sig at være mere effektiv som en anabolsk, men fordi de søgte at få et lægemiddellicens i Europa, ønskede de ikke at undersøge eller markedsføre dette aspekt af det. De er partnere med et engelsk selskab, og jeg fik forskningen fra dem om dets anabolske potentiale, og det jeg fandt ud af var, at de ikke generede fornyelse af patentet i USA.
Jeg troede da, at der var meget potentiale for produktet, der i øvrigt er afledt af urtekilder. Oprindeligt ville de ikke fortælle mig hvilke, men jeg tror, ​​det var fordi det ikke var en avenue, de ønskede, at jeg skulle forfølge. Det er dog blevet solgt på det sorte marked i Europa i et stykke tid.

T: Hvorfor blev ikke patentet fornyet?

BB: Det ved jeg ikke. Selskabet selv tror jeg var i økonomiske problemer, så mit gæt er, at de finansielle konsekvenser af at beskytte alle deres patenter verden over var for stor. Det kunne også have været fordi steroider var så let tilgængelige i 70'erne, da patentet først blev tildelt. Disse ting er gode, men steroider fungerer bedre for så vidt angår fremme af gevinster og muskelvækst.

T: Hvad er mekanismen? Hvordan virker det?

BB: Den forskning, jeg har læst, var på grise, og de fik en smule mere magert muskel på ipraflavon, og mit gæt er, at det er gennem dets anti-østrogeniske evner. Det er også dokumentationen. En masse af de antiøstrogener som Promethene og Tamoxifen forårsager sandsynligvis gonadotrofisk stimulation, fordi de blokerer testosteronreceptorer på hypothalamusniveauet og derved simulerer frigivelsen af ​​flere gonadotropiner. Så jeg vil gætte, at dens anabolske egenskaber sandsynligvis kommer som et direkte resultat af disse antiøstrogeniske egenskaber.

T: Hvordan ville du sammenligne det med det andet anti-østrogen, der har poppet op overalt, chrysin?

BB: Jeg har brugt ipraflavon i vid udstrækning med kvindelige atleter og mænd, når de kommer rene, og jeg vil sige det sammenligner sig ganske positivt med nogle af de svagere anabolske stoffer som Stanazolol. Selv om jeg har brugt chrysin, har der ikke været nok af det omkring indtil nu at sige. Det har vist sig at være ret anti-østrogen i in vitro tests, men hvad angår dets anabolske potentiale, kan jeg ikke ærligt sige, at jeg har bemærket noget dramatisk.

T: Fortæl mig mere om dine personlige erfaringer med FGP.

BB: Kvinder bliver især lidt stærkere på det. Jeg kender en kvindelig atlet, der vejer omkring 130, og hun har ikke brugt noget siden hendes seneste konkurrence omkring 4 uger siden, undtagen ipraflavon, og hun er faktisk blevet stærkere på ipraflavonen end hun gjorde, da hun eksperimenterede med oxandrolon. Hun bøjede 290 ved 130 vægt og det mest hun nogensinde gjorde på oxandrolon var 264.

T: Hvad med dens virkning på mænd?

BB: Virkningerne er målbare. Nogle af mine atleter, der har brugt ipraflavonet, som gik ud af steroider, tabte bestemt meget mindre end de steroidbrugende atleter, der bare gik ud af steroider.

T: Biotest har indarbejdet FGP i sit Tribex-500 produkt, men det produkt indeholder også "Tribulus Terrestris" som en aktiv komponent. Nu, efter min erfaring, fungerer de fleste af Tribulus-produkterne bare ikke. Hvad tager du på urten?

BB: De fleste virksomheder laver det forkerte træ med Tribulus, de går til de kinesiske og koreanske kilder, og de bruger kun frugterne. Orienterne høster frugterne for dets vanddrivende egenskaber og dets virkninger på hudforhold som eksem. Frugterne har dog de laveste koncentrationer af saponiner, så bodybuilding supplement producenter har brugt Tribulus, der indeholder den forkerte del af planten, dybest set. Den kinesiske tribulus er også tæt forbundet med tribulus terrestris, men det er ikke lige det samme. Den Tribulus Terrestris, vi bruger, høstes fra de rigtige dele af planterne; dem med den højeste saponinkoncentration. Saponinerne er dog ikke alene ansvarlige for plantens aktivitet, og der er også andre komponenter. For eksempel er der en type kemikalie kaldet et tribulosid, der kun er specifikt for Tribulus, og vi føler det, og en eller to andre ting kan være ansvarlige for dets virkninger på luteiniserende hormon.

T: Tribex-500 indeholder også noget, der hedder "Avena Sativa." Personligt har jeg endnu en masse forskning på ting

BB: Jeg tegner meget veterinærforskning, og det er blevet brugt en hel del med heste og racing greyhounds for sit såkaldte anabolske potentiale. Den indeholder meget høje mængder saponiner, og med det rigtige ekstrakt har det vist anabole egenskaber hos forskellige husdyr, såsom svin, hvor forbindelsen øgede deres appetit og førte til vægtforøgelse.

T: Hvad sker der, når du kombinerer Avena Sativa og Tribulus Terrestris? Arbejder de uafhængigt af hinanden eller sammen?

BB: Jeg tror, ​​at de sikkert arbejder gennem de samme mekanismer. Jeg tror ikke, at Avena Sativa påvirker en bestemt del af den gonadotrofe akse, som Tribulus ikke gør, men Tribulus mekanismer er stadig ikke fuldt ud forstået. Selv SoPharma, der sandsynligvis har gjort mere markedsføring af produktet end noget andet firma, forstår det virkelig ikke. De forsøger at sige, at det er en bestemt saponin, der er ansvarlig, men jeg tror ikke på det. Der er sandsynligvis flere ting, der virker på hypothalamus og hypofyse.

T: Hvad ser du for fremtiden for tilskud? Hvilket område vil være det hotteste i de næste par år?

BB: Jeg tror, ​​at ernæringens fremtid er meget lovende i øjeblikket, men jeg tror det store gennembrud er kommet med fremkomsten af ​​disse hormonanaloger som DHEA og androstenedion, og der er ganske få permutationer af disse produkter, nogle bedre end andre. Dette område synes at være Biotests forte, forhåbentlig vil FDA ikke komme ned på disse slags produkter. Herbal ting er også interessant. Vi tester 4 eller 5 urter lige nu. Der er mange lovende ting blandt dem. Jeg tror, ​​at anti-katabolikere bliver meget, meget varme også. Vi kigger på et system til måling af cortisol / testniveauer og sammensætter en receptpakke. Jeg tror, ​​at hvis og hvornår vi gør det, vil mange mennesker være meget spændte.


Vi er stolte over at kunne meddele, at Brian Batcheldor for nylig er blevet medlem af Biotest Laboratories forskergruppe. Målet? At skabe et globalt baseret suppleringsfirma, der har ører i alle dele af verden; der vil fortsætte med at introducere narkotika og ernæringskoncepter og holde resten af ​​kosttilskudd verden snuble sammen efter os med deres bukser omkring deres ankler og deres sko ubundet.

Forrige Artikel «
Næste Artikel