• Vigtigste
 • >
 • pharma
 • >
 • Natural vs Forbedrede LiftersThe 10 vigtigste spørgsmål besvaret

Natural vs Forbedrede LiftersThe 10 vigtigste spørgsmål besvaret

Jeg er ikke her for at bedømme eller anbefale brugen af ​​præstationsfremmende stoffer. Men du er nødt til at indse disse stoffer helt ændre din fysiologi. Det betyder, at nærings- og træningsstrategierne, der er optimale for den forbedrede fyr, ikke vil være ideelle for den naturlige fyr. Og omvendt. Uanset om du er naturlig eller ej, her er de ti største spørgsmål, du har brug for besvaret.

1 - Hvem skal træne mere ofte?

Svar - Naturlige løftere.

Jeg anbefaler normalt en højere træningsfrekvens, både i form af mere ugentlige træningsprogrammer samt at slå hver muskel (direkte eller indirekte) ofte i løbet af ugen. Det er bedst for både forbedrede og naturlige løftere, men det er endnu vigtigere for naturals.

Mens forbedrede løftere stadig kan få betydelige gevinster ved at ramme hver muskel en gang om ugen, skal naturaler stimulere hver muskel mindst to gange om ugen, og ideelt set tre eller endda fire for at få betydelig vækst forbi begynderfasen.

Se, nøglen til at opbygge muskler er udløser proteinsyntese, processen i hvilken din krop bruger aminosyrer til at opbygge væv. Hvis du vil have mere muskelvækst, skal proteinsyntesen hæves i højere grad og skal forblive forhøjet længere.

Efter en træning forbliver proteinsyntesen forhøjet i de træne muskler i omkring 24 timer - lidt mere eller mindre afhængigt af træningen. Ved at træne hver muskel kun en gang om ugen, holder du ikke proteinsyntese forhøjet for længe i hver muskel. Ikke kun det, hvis du træner hver muskel kun en gang om ugen, kan du faktisk tabe den positive tilpasning (muskelvækst) ved ikke at stimulere det hurtigt nok.

Dette kaldes "involution." Kroppen ønsker ikke at bære ekstra muskelmasse, der ikke er nyttigt. Så ved at vente for længe før du får en muskel hård igen, kan du langsomt miste nogle af dine gevinster. Ikke alle af dem, men det kan helt sikkert mindske din fremskridt.

En naturlig lifter har brug for træningssessionerne, da de er den eneste signifikante proteinsynteseudløser, han har. Spise øger også proteinsyntesen, men i et systemisk mønster og i meget mindre grad. Så naturløfteren er langt mere afhængig af hver træning for at stimulere væksten.

På den anden side er forbedrede løftere kunstigt stigende proteinsyntese med lægemidler. Steroiderne forhindrer proteinsyntesen døgnet rundt. Deres træning øger selvfølgelig proteinsyntesen i endnu højere grad, men det er ikke nødvendigt at ramme hver muskel oftere, fordi den samlede syntesehastighed vil forblive forhøjet hele tiden.

Nogle undersøgelser har fundet ud af at tage anabole steroider førte til en vis muskelvækst uden nogen træning. Jeg siger ikke, at folk bliver enorme på den måde, men det forhindrer helt sikkert at miste de tilpasninger, der kan opstå ved kun at træne en muskel en gang om ugen.

Naturlige løftere har brug for træningen til at hæve proteinsyntesen. Og da det kun bliver forhøjet i 24-36 timer efter en træning, skal de slå hver muskel oftere, hvis de håber at få betydelige gevinster. Forbedrede løftere vil også give flere gevinster med højere frekvens træning, men det er ikke nødvendigt for dem.

2 - Hvem skal gøre mere hjerte?

Svar - Forbedrede løftere.

Lad os sige, at du beslutter dig for at bruge steroider, væksthormon, clenbuterol, SARM eller peptider. Godt, det er dit valg. Men du bør forstå vigtigheden af ​​at gøre alt for at minimere de negative virkninger på dit helbred.

De to vigtigste ting, du kan gøre, er at holde både blodtryk og blodlipider / kolesterol under kontrol. Cardio kan gå langt for at holde dig sundere i meget længere tid.

Lavintensiv stabil kardiovaskulatur er god til forbedring af vaskulær sundhed og sænkning af blodtrykket. intervaller kan hjælpe med hjertefunktion. Det kan endda øge hjerteelasticiteten og potentielt hjælpe med at nedbryde arvæv, der begge vil øge hjertefunktionen og mindske risikoen for hjerteproblemer.

Du behøver heller ikke gøre en stor mængde. Selv om kun 20 minutter med steady state cardio (hjertefrekvens på omkring 110-115 slag pr. Minut) i starten eller slutningen af ​​dine træningsprogrammer, ville det være nyttigt. Og bekymre dig ikke, det er ikke nok til at forhindre proteinsyntese at ske. Eller tag lidt lange gåture om ugen og gør HIIT en gang om ugen.

3 - Hvem skal begrænse volumen?

Svar - Naturlige løftere.

Mange løftere, naturlige eller ej, tror at jo mere volumen de gør (flere sæt) jo mere vil de vokse. Vi har været betinget af at tro på, at du får flere resultater ved at gøre mere arbejde. Så i vores søgen efter flere muskler er det let at tro, at pilling på flere sæt er nøglen til at blive større. Og til en vis grad, hvis du er forbedret, kan det være sandt. Men for naturlige løftere kan det være en gevinststoppende mentalitet. Her er hvorfor:

 1. Volumen og frekvens bør være omvendt proportional. Jo oftere du træner en muskel, jo mindre volumen skal du gøre for den muskel ved hver træning. Da naturlige løftere skal træne hver muskel oftere, bør de lave mindre volumen ved hver træning.
 2. Naturløftere vil blive mere negativt påvirket af cortisol end forbedrede løftere. Cortisol øger hastigheden af ​​protein nedbrydning og kan nedsætte hastigheden af ​​proteinsyntese og næringsoptagelsen af ​​musklerne. Væksten afhænger af forskellen mellem proteinsyntese og nedbrydning. Når kortisol hæves for meget, vil det påvirke muskelvæksten negativt.

Cortisol er den største fjende for muskelvækst i den naturlige løfter. Hvorfor? Fordi steroider, især de mere androgener, hæmmer i høj grad virkningen af ​​cortisol på cellulært niveau. Det gør det ved at binde til androgenreceptoren og bruge den samme anden messenger som cortisol til at sende sin besked til cellens kerne. Hvis der er færre andre budbringere til rådighed for kortisol, vil det være svært at gøre sit arbejde.

Steroider som testosteron, trenbolon og halotestin er gode til dette. Og nogle steroider blokerer direkte virkningen af ​​kortisol (f.eks. Dianabol). Så når nogen bruger steroider, vil effekten af ​​kortisol på muskelvækst blive væsentligt reduceret.

Det er også hovedårsagen til, at steroidbrugere mister muskler, når de holder op med at bruge steroider. Folk antager det er simpelthen fordi steroider lukker din egen produktion af testosteron, og når du stopper dine T-niveauer, er lave, indtil du genvinder. Der er noget til det. Men det ville ikke forklare muskelforsinkelsen.

Sikker, lavt T reducerer anabolisme, men det øger ikke katabolismen. Hvad der sker er at når en person er "på", hæmmes virkningen af ​​cortisol. Kroppen forsøger at overvinde det ved at øge produktionen af ​​cortisol såvel som antallet af cortisolreceptorer. Når nogen går væk, er han tilbage med et højere niveau af kortisol, flere cortisolreceptorer og i det væsentlige nul testosteron. Dette vil føre til et højt proteinindbrud og et meget lavt niveau af proteinsyntese. Det betyder muskeltab.

Anyway, tilbage til vores emne. Naturlige praktikanter er ikke så beskyttede mod overdreven cortisolniveau. Og hvad er funktionen af ​​kortisol ved træning? At mobilisere lagret energi for at sikre, at dine muskler har nok brændstof. Jo mere energi du har brug for, det lagrede glykogen (og fedt), du skal mobilisere, desto mere kortisol producerer du.

Det skal være tydeligt, at jo mere volumen du gør, desto mere kortisol frigiver du, fordi mere volumen betyder en større energisk efterspørgsel. En naturlig praktikant skal træne hårdere, oftere fordi han ikke har råd til at kompensere et lavt niveau af disse variabler ved en stigning i den daglige arbejdsbyrde.

4 - Hvem skal presse hårdere under hvert sæt?

Svar - Naturlige løftere.

Naturløftere, hvis de ønsker maksimal vækst, skal skubbe deres arbejdsindstillinger hårdere. Det er fordi de ikke kan gøre så meget volumen. Hvis du ikke kan gøre så meget volumen til træthed i muskelfibre, skal du nå maksimal stimulering på en anden måde, og dette kræver at skubbe hvert af arbejdssætene. Tag et kig på denne skala:

Skala af neurologiske krav

 • Niveau 1 - Komplekse gymnastik øvelser, olympiske lift variationer
 • Niveau 2 - olympisk trækker, flertalsbevægelser, der involverer hele kroppen eller har betydelig aksial / spinal belastning
 • Niveau 3 - Flertalsøvelser med frie vægte, der involverer halvdelen af ​​kroppen og uden signifikant aksial belastning
 • Niveau 4 - Multi-joint øvelser på remskive / kabel
 • Niveau 5 - Multi-joint øvelser på maskiner
 • Niveau 6 - Isolationsøvelser med frie vægte
 • Niveau 7 - Isoleringsøvelser på remskive / kabel eller maskiner

Når du bruger øvelser, der er lavere på den neurologiske skala, eller som har en mindre postural komponent (niveau 4, 5, 6 og 7), går du til fejl eller derudover. Normalt anbefaler jeg, at du går i stykker, når du laver niveau 4 og 5 øvelser, og går til fejl og endda udenfor - ved hjælp af hvile / pause, drop sets, isometrisk hold i slutningen af ​​sættet, delvise reps osv. - på niveau 6 og 7 .

Selvfølgelig, jo sværere du skubber dine sæt, jo færre arbejdssæt skal du gøre per øvelse. Det typiske eksempel er HIT eller Heavy Duty tilgangen til at lave et sæt til total fejl pr. Øvelse. Det er hjørnestenen i min bedste Damn Workout Plan for Natural Lifters, og det har ført til fantastiske gevinster gang for gang. Så naturlige løftere har brug for at skubbe deres arbejdssæt hårdere for at stimulere maksimal vækst.

Når du gør øvelser, der er højere på skalaen (niveau 2 og 3), gå tungere og med lave reps, skubber du virkelig hårdt for at flytte mere vægt.

Hvad med forbedrede løftere? Mens de også skal arbejde hårdt for gradvist at overbelaste disse store elevatorer, skal de være mere konservative ved at bruge en lidt højere rep-rækkevidde (6-8 i stedet for 3-5 for eksempel), fordi steroider får musklerne til at vokse stærkere hurtigere end senerne.

Selvom forbedrede atleter også vil have gavn af det lavere antal arbejdssæt, er højere indsats (fejl eller ud over) og mere hyppighed for naturlige løftere en forudsætning for maksimal vækst.

5 - Hvem skal spise mere protein?

Svar - Forbedrede løftere.

Husk, forbedrede løftere har en forhøjet protein syntesesats døgnet rundt. Ud over at sprænge effekten af ​​cortisol øger steroiderne, hvor meget protein du kan bruge til at opbygge muskler.

En forbedret krop er mere effektiv ved at bruge aminosyrer til at opbygge nyt muskelvæv. Og da proteinsyntesehastigheden er forhøjet 24/7, vil de få gavn af et højere proteinindtag såvel som hyppigere fødninger. En forbedret løfter vil faktisk drage fordel af en konstant tilstrømning af protein i deres blodbanen.

En naturlig løfter vil ikke. Selv om det er ubestrideligt, at stigende proteinindtag til et bestemt punkt vil bidrage til at opbygge muskler, har en naturlig krop en begrænset kapacitet til at bruge den til at opbygge væv. Undersøgelser viser, at stigende proteinindtag op til 1 gram pr. Pund, når det er i et kalorieoverskud, og til 1, 2 til 1, 4 gram pr. Pund, når der er et underskud, har fordele. Men at øge det over det vil ikke give nogen ekstra fordel.

Desuden kan naturlige løftere have mere fordel af mere af en "proteinpuls" -tilgang snarere end at holde et mere konstant proteinindtag. En pludselig stigning i blodets aminosyre niveauer (især leucin, glycin, isoleucin og valin) kan være en anabolsk trigger selv.

Nøgleordet er "pludseligt". Du vil have en spids, men du kan ikke rigtig have en højde hvis proteinindtag er konstant hele dagen. Så du enten har brug for perioder med højere proteinindtag forud for og efterfulgt af perioder med lavere indtagelse for at skabe den spikende virkning eller brugen af ​​et hurtigt absorberet protein som kaseinhydrolysat. Jo hurtigere et protein absorberes, desto større er toppunktet.

Overdriven proteinindtagelse for en naturlig kan faktisk "programmere" kroppen til at gøre protein til energi (glukoneogenese) i stedet for muskelvæv. Og jo mere effektiv din krop bliver på den proces, jo sværere bliver det til at opbygge muskler og endda tabe fedt. En anstændig magert natur, der bruger mere end 1 gram protein pr. Pund legemsvægt, når den er i en massefase eller mere end 1, 2 gram ved skæring, gør sig selv til en dårlig service.

På den anden side kan forbedrede bodybuildere og bør forbruge mere protein end det for at maksimere effekten af ​​de stoffer, de tager. Op til 1, 5 gram per pund, og nogle gange mere afhængigt af stoffet / stofferne de tager.

For eksempel øger trenbolon ikke meget proteinsyntese. Men det reducerer proteinindbruddet drastisk, så nettoeffekten er muskelopbygning. Men det kræver ikke en stigning i proteinindtag, fordi din proteinsynthesrate ikke er forhøjet.

6 - Hvem har brug for flere kalorier?

Svar - Forbedrede løftere (i vækstfaser).

Dette gælder med behovet for mere protein. En forbedret løfter bruger simpelthen næringsstoffer mere effektivt, når det kommer til at opbygge muskler. Desuden øger mange anabolske steroider glykogenlagring. Hvis du er forbedret, kan din muskel lagre mere glykogen, hvilket kan være en af ​​grundene til, at forbedrede løftere ser mere pumpet selv i ro.

Mens du selvfølgelig stadig kan blive fedt, når du tager steroider (især den aromatiserende art), vil du ikke bunke på fedt så hurtigt som en naturlig løfter på samme niveau af kaloriindtag.

Når du lægger superbrændstof i din krop, forbedrer det din evne til at bruge næringsstoffer til at opbygge muskelvæv, så det er kun fornuftigt, at du vil øge tilførslen af ​​næringsstoffer og drage fordel af denne forbedrede tilstand.

Og når du bruger steroider og / eller væksthormon, kan du lettere opretholde muskelmassen mens du slår ned. Så selvom du får en smule mere fedt, vil du være i stand til at foretage drastiske ændringer i kosten uden frygt for at miste muskler.

For en naturlig løfter giver bulking ringe mening, fordi din krop er begrænset i sin evne til at bruge næringsstoffer til brændstofvækst med sin egen naturlige biokemi. Når du har nået din maksimale vækstmængde (næringsstofudnyttelse), vil du ikke være i stand til at fremskynde muskelvæksten yderligere ved blot at spise mere.

Du vil bare beholde mere vand, måske gemme mere intramuskulært glykogen og triglycerider, som får dig til at føle sig større. Men du kan også få fat, hvilket får dig til at se tykkere ud med tøj på. Begge disse kan hjælpe dig med at løfte mere vægt i nogle øvelser (bedre løftestang, fælles stabilitet og fiberpennevinkel), som kan få dig til at tro, at du får mere muskler. Men i virkeligheden er du det ikke.

Tilføjelse af mere fedt vil gøre det sværere for dig at se godt nøgent ud, da det er sværere at blive magert uden at miste muskler til en naturlig.

7 - Hvem skal forsøge at nedsætte cortisol niveauer?

Svar - Naturlige løftere.

Naturløftere skal minimere overskydende cortisol, hvis de ønsker at vokse. Indtagelse af nogle hurtigt absorberede carbs som højt forgrenede cykliske dextriner før og under træning vil gå langt for at forhindre overdreven kortisoludgang.

Hvis du har kulhydrater let tilgængelige for brændstof, mens du træner, er der mindre behov for at mobilisere dine reserver. Hvis du ikke behøver at mobilisere så meget brændstof, frigiver du ikke så meget cortisol. Plazma ™ er det bedste produkt til det formål.

Du kan også bruge andre strategier som at bruge vitamin C før eller efter træning (omkring 2000mg) såvel som glycin efter træning. Noget som Z-12 ™, som vil øge GABA-niveauet (en neurotransmitter, der hjælper med at bekæmpe stress og angst) og magnesium om aftenen, kan holde dine kortisolniveauer lavt om natten, hvilket vil hjælpe dig med at sove bedre, genoprette og vokse.

Rhodiola er et godt adaptogen, som forbedrer din samlede evne til at håndtere stress og kan reducere dit daglige gennemsnitlige kortisoludgang, hvilket vil forbedre dit immunsystem og muskelvæksten.

8 - Hvem skal supplere de fleste?

Svar - Forbedrede løftere.

Alle bør bruge sundhedsfremmende kosttilskud, men de er endnu vigtigere for forbedrede løftere. Liv eller død er vigtig.

Mange forbedrede løftere elsker at sige, at steroider og væksthormon er sikre, når de anvendes intelligent. Men ethvert fremmed stof, der ændrer din fysiologi, kan IKKE have potentielt skadelige virkninger. Det ironiske problem med "smart" brug er, at problemerne kan opstå mere subtilt og føre til langsigtede problemer, der kunne have været forhindret tidligt.

Medmindre du får hyppigt blodarbejde udført, har du ingen idé om, hvordan dine blodlipider er, hvordan dit kolesterol er eller mængden af ​​lever og nyrespænding, du oplever. Langt de fleste forbedrede løftere måler ikke engang deres blodtryk. Disse ting har ikke rigtige indlysende symptomer. Derfor kaldes højt blodtryk ofte "den tavse morder".

Næsten meget alle mundtlige PED'er vil ødelægge din lipidprofil og kolesterol. Og mens leverproblemer ikke er så sandsynlige som nogle mennesker synes, lægger de fleste orale steroider virkelig på din lever. Heck, selv en oral, der virker sikrere, som Anavar, kan øge nyrespændingen, hvilket er meget værre end leveren stress.

Alle steroider, der forårsager vandretention - Dianabol, Anadrol, testosteron, nandrolon osv. - vil øge blodtrykket. Dette gælder også for flere SARMs, peptider og væksthormon. Alt, hvad der øger vandretentionen, vil øge blodtrykket. Ukontrolleret blodtryk er det farligste for steroidbrugere.

De fleste steroider fortykker også blodet. Dette gælder især Equipoise og Anadrol, men testosteron i "bodybuilding" mængder vil også gøre det. Tykkere blod øger også blodtrykket, men det gør også hjertet mere effektivt at skubbe blodet gennem systemet. Dette kan føre til venstre ventrikelhypertrofi, en anden potentiel årsag til hjerteproblemer.

Dette er ikke en skræm taktik. Men hvis du beslutter dig for at gå den forbedrede rute, i stedet for at investere dine penge på kosttilskud, der vil udløse mere muskelvækst (du vil allerede få maksimalt vækst fra anabole midler), bør du investere det i kosttilskud, der vil hjælpe dit helbred. Så hvad skal den forbedrede bruger tage?

Fiskolie, som kan reducere blodtrykket, reducere blodtykkelsen og reducere inflammation. Eller Curcumin, som reducerer inflammation og kan hæmme og endda reversere venstre ventrikelhypertrofi. En anden mulighed er ubiquinon, som drastisk forbedrer hjertets sundhed og funktion. Der er andre kosttilskud, der kan hjælpe med at reducere blodtrykket, som f.eks. Selleriekstrakter.

Og hvis du er forbedret, er det værste for dig at bruge stimulanter. Tænk over det. Dit blodtryk kan være forhøjet, dit blod kan være tykkere, og du tager et produkt, der spiser blodtrykket endnu mere og øger hjertefrekvensen. Det er en opskrift på langsigtet katastrofe.

9 - Hvem kan spise færre kalorier, når man slanker?

Svar - Forbedrede løftere.

Den vigtigste synder for muskelforløb mens slankekure er kronisk forhøjet kortisolniveau. Cortisol har mange funktioner, men her er to vigtige: mobilisering af lagret energi for at give brændstof og forøgelse af blodglukoseniveauer.

Din krop ønsker at opretholde stabile blodglukoseniveauer. Ca. 4, 0 - 5, 0mmol / L og op til 7, 0mmol / L efter et måltid. Hvis det falder ned under det (hypoglykæmi), får du normalt trang, som tvinger dig til at spise og hæve blodsukkeret, eller du frigiver oplagret glukose ind i blodbanen. De hormoner, der øger blodglukoseniveauerne, er cortisol, glucagon og (til en vis grad) væksthormon. Alle tre af disse vil have tendens til at være mere forhøjede i perioder med kaloriebegrænsning.

Og ting kan blive endnu mere problematiske, når du har lav carb-diæt, fordi du kan øge nedbrydning af protein (nedbrydning af muskelvæv) i aminosyrer for at producere glucose (gluconeogenese) fra disse aminos for at opretholde stabile blodsukker.

Det betyder, at jo mere restriktive din kost, og jo længere diætperioden er, desto mere sandsynligt er det at have kronisk forhøjede cortisolniveauer, fordi du hele tiden har brug for at mobilisere mere brændstof og hæve blodglukoseniveauerne. Dette gælder især, når kulhydrater er meget lave, og fedtstoffer er ikke høje nok til at kompensere.

Og da kronisk forhøjede cortisolniveauer kan være ødelæggende for naturlige individer, gør det næsten umuligt at opbygge mere muskel og endda sværere at forhindre muskelabsorption.

Når du bruger steroider, hæmmer du den negative virkning, som cortisol kan have på muskler - både ved at reducere dets virkning på cellulært niveau og ved at øge proteinsyntesen for at kompensere for den øgede proteinafbrydningsgrad.

Hvis nogen bruger væksthormon, kan behovet for at producere cortisol reduceres, fordi GH øger blodglukoseniveauet og mobiliserer lagret energi. Hvis væksthormon tager sig af det, er der mindre behov for at frigive cortisol.

På grund af det har forbedrede atleter langt mindre risiko for at tabe musklerne, mens de slanker og kan bruge en langt strengere kost. De kan endda bygge muskler, mens de taber fedt.

10 - Hvem skal stoppe med at melde sig i mindreårige?

Svar - Naturlige løftere.

Dette går sammen med at undgå for meget volumen pr træning. De mest oplyste naturløftere undgår dette. De fokuserer deres træning omkring de mest effektive øvelser.

Men hver gang jeg træner i et kommercielt motionsrum, er jeg blevet mindet om, at oplyste løftere er få og langt imellem. Jeg kan se mange mennesker lave et uendeligt udvalg af mindre øvelser. Det er ikke ualmindeligt at se gutter gør 6-8 øvelser til pecs, ryg, biceps, triceps, delts og 1-2 for ben, hvis det. Og når du kigger på deres øvelsesvalg, omfatter det sjældent bevægelser, som du eller jeg vil prioritere.

Der er meget få "værdiløse" øvelser, men der er sådan en ting som prioritering. Når du er naturlig og ikke kan vokse fra så meget volumen pr. Session, skal du omhyggeligt vælge dine øvelser for at få det maksimale afkast af din investering. At lave seks typer krøller er ikke en god investering. Jeg siger ikke at undgå krøller, bare undgå redundans og gå med de største udbytte øvelser.

Du behøver ikke at bruge store sammensatte elevatorer. Men undgå at gøre skraldevolumen ved at lave for mange variationer af det samme enkle bevægelsesmønster. Hvis du er en naturlig løfter, har du bare ikke råd til det.

Forrige Artikel «
Næste Artikel