• Vigtigste
 • >
 • uddannelse
 • >
 • Den næste store ting i uddannelse og ernæring Hvad eksperterne forudsiger

Den næste store ting i uddannelse og ernæring Hvad eksperterne forudsiger

Spørgsmålet

Hvad er den næste store ting i træning eller ernæring?

Bret Contreras, PhD - Styrketræner og Performance Expert

Uden tvivl vil det være genomics relateret.

Genomics er undersøgelsen af ​​genomer, og genomer er materialet til stede i dine celler. De bestemmer meget om dine fysiske egenskaber. Og områderne af nutrigenomics (ernæring som det vedrører din genetik) og træningsrelateret genomik vokser hurtigt.

Vi regner med, at der er gener relateret til atletisk præstation, hvor meget du skal gøre for styrkegevinster, hvor meget muskelskader du oplever, hvor hurtigt du kan genoprette, hvordan man bedst kan spise i forhold til din genetik og meget mere. Problemet er, vi er en vej væk.

I løbet af 20 år vil vi sandsynligvis gå ind i et laboratorium og forlade med en virtuel guide, der viser os præcis, hvordan vi skal spise og træne for vores mål. Jeg ønsker, at disse oplysninger var tilgængelige for os nu, da det vil gøre en meget stor forskel i at hjælpe folk med at se resultaterne meget hurtigere. - Bret Contreras

TC Luoma - T Nation Editor

Proteinpulver lavet af insekter.

Jeg ved ikke, om det bliver den næste store ting, men en dag relativt snart vil vi forbruge proteinpulver lavet af insekter. Jeg ved, at du laver et opskruet lille, væmmende Yoda ansigt lige nu, men alt peger på denne eventualitet.

Nuværende proteiner stammer fra mejeri er enormt dyre, og prisen er nogensinde eskalerende. Caseins og wheys koster proteinvirksomheder på op til 6 dollars et pund, hvilket er omkring 500 til 600 procent mere end hvad de koster i 90'erne. Og det er bare de grundlæggende ting. Meget højkvalitetsproteiner kan koste så meget som 20 dollars et pund.

Dertil kommer, at virksomhederne skal tjene penge, og de bestemmer et prispunkt, der belønner butikken, der sælger den, mellemmændene, der fik det ind i butikken og selvfølgelig selv.

Ofte, for at reducere omkostningerne, diskutere virksomheder "spike" deres protein med keratin fra hår, fjer, pels og hvem ved hvad der ellers. (Nu kan du lave din scrunched-up Yoda ansigt.) Det hele registrerer som protein, men indeholder ikke alle de aminosyrer du har brug for til at vokse muskler (eller andre væv). Men det lader disse skurke barbere et par dollars ud af deres produktionsomkostninger.

Omkostningerne vil dog sandsynligvis fortsætte med at stige. Derfor vil virksomheder, velrenommerede og disreputable alike, til sidst blive nødt til at overveje et billigere alternativ til kasein og valle. Indtast insektprotein. Bortset fra deres exoskeletoner, der er lavet af ufordøjeligt chitin, er insekter kun protein og umættede fedtstoffer. Selv det ufordøjelige kitin er potentielt nyttigt, da det gør hvert insekt en bid-stor kombination af protein og Metamucil.

Insekter er koldblodede, så de er virkelig effektive til at omdanne foder til protein. Overvej crickets. De har brug for 12 gange mindre foder end kvæg, 4 gange mindre end får, og kun halvdelen så meget som kyllinger og svin. Og de (med undtagelse af kakerlakker, termitter og et par andre) gør det uden at producere drivhusgasser.

Tænk på, hvor nemt det ville være at masseproducerende insekter til forbrug eller omdannelse til proteinpulver. Du behøver ikke rydde jord, du behøver ikke meget foder, og mange kan leve af organisk affald. Med andre ord, hvis du vælter, er du halvvejs der for at blive en insektbonde, der sælger hans lille husdyr til insektforarbejdningsanlæg! Hold dem dogies movin ', cowboy, eller skal jeg sige, bugboy?

Tænk bare, du kunne have en flok kakerlakker, en måler af ormemasker, et luskuld, en kugle med muggbille eller en pakke pilleboller. Alle disse er spiselige insekter, der spises et sted rundt om i verden, som myrer, bier, slugfe, græshoppe, grubs, midge fluer, walking sticks, vandbugs og voksorm. Nogle, som bier, hævder at have smag som "champignonbacon", mens nogle af de større versioner af kakerlak siges at smage som fedtet kylling.

Det er ligegyldigt, at et teoretisk insektproteinpulver ville se og smag fuldstændigt godartet, sandsynligvis aromatiseret på samme måde som nuværende proteinpulver er. Proteinfirmaer ville endda betale reklamekrig, idet de hævder, at deres grubproteinpulver har et bedre PER (protein-effektivitetsforhold) end voksormproteinpulver.

Sikker på det lyder modstridende, men al mad som og ikke lide er kulturelle; du spiser hvad du voksede op med at spise. Ting som Jell-O (fra kogte dyredele), hotdogs (skal jeg endda detaljere deres ingredienser?) Og endda mejeriprodukter, ting vi tager for givet i den vestlige verden, er modbydelige for forskellige kulturer.

Men vi kommer derhen. Overvej at Safeco Field, hjemsted for Seattle Mariners, nu sælger ristede græshoppe inde i parken, lige ved siden af ​​brats, hunde, burgere og Cracker Jacks, og de solgte ud af dem denne sidste åbningsdag.

Desuden er nogle af de spikede proteinpulvere fra Kina? De er sandsynligvis fyldt med bugprotein allerede. Du ved det bare ikke. - TC Luoma

Chris Shugart - T Nation CCO

Diet autoregulation.

Mange mennesker har en intern switch, når det kommer til deres spisevaner. De vælter også diætkontakten og spiser mindre, vælger sundere fødevarer osv., Eller de slår den af ​​og spiser noget inden for rækkevidde, der ikke kæmper tilbage.

Det er ikke kun mangel på viljestyrke eller mangel på ernæringskendskab. Roten problemet er, at de ikke kan autoregulere deres spisevaner. Så den næste store ting er en spise og livsstil tilgang, der tager sig af alle de underliggende problemer, der saboterer evnen til at autoregulere. Heldigvis hjælper videnskaben os med at finde alle brikkerne til dette puslespil.

Så kan du autoregulere? Tja, hvis du skal tælle hver kalorie og hvert makronæringsstof hver forfærdelig dag, så kan du ikke. Endnu ikke mindst. Du regulerer eksternt, hvilket er okay, hvis du forsøger at få unaturligt strimlet, men det skal ikke være en livsstil. Og hvis du altid er skiftende perioder med mikromanagement og klodset binging, så har du et problem.

Så hvordan autoriserer du? Her er den hurtige og beskidte:

 1. Ditch alle snyde måltider. Dette omfatter de typiske weaponized faux fødevarer fremstillet af den vanedannende fedt / salt / sukker combo. Kort sagt, junk food tilsidesætter din evne til at autoregulere din spisning. De fleste færdigpakkede fødevarer er målrettet lavet til at udløse overeating uden at få dig til at føle sig fulde. Virkelig tester de disse ting på rotter, og hvis rotterne viser vanedannende adfærd, sendes produkterne til snackmatgangen.
 2. Du har brug for en lang periode med kold kalkun. Du skal bogstaveligt talt gå gennem tilbagetrækning for at omdanne din hjerne og kortslutte trangene. Dette sker ikke, når du har snyde måltider. Undskyld.
 3. Tag sove så alvorligt som du træner. Her er handlen: Hvis du ikke kan vågne op på tid uden alarm, hver dag, så er dine søvnvaner uberørt. Og problemet med sucky søvn er, at det ændrer dine sultregulerende hormoner, som leptin og ghrelin. Når disse hormoner er skruet op, er du bølget med trang og i grunden sender din krop dig falske "feed me" signaler. Mere her: Den dårlige habit, der gør dig overvundet
 4. Pas på din tarmhelse. Når de dårlige bakterier i din tarm dominerer de gode bakterier, bliver du ramt af (du gættede det) junk food cravings. Det er bogstaveligt talt som et stofmisbrug. Desværre kan snyde måltider, selv en gang om ugen, befrugte de dårlige bugs. Mere info her: Er Gut Bakterier Fedt?

Der er mere til det end det, men de fire er på fundamentet. Husk, at en auto-reguleret æder ikke behøver diæt. Hans krop er fri til at signalere, når han skal spise mere eller mindre. Disse signaler er ikke længere blunted eller ændret af biokemiske misfires. Sikker på, han bliver nødt til at piske fødevareloggen og blive super streng, hvis han beslutter sig for at gøre en fysik konkurrence, men generelt er hans "walking around weight" sund og ser godt ud.

Du kan kalde denne "instinktive spisning", men det gælder kun, hvis dine naturlige instinkter ikke er blevet kapret. Forhåbentlig vil omhu af disse rodproblemer blive den næste store tendens, og ikke en anden fastede-rå-paleo-juice-rensende diæt. - Chris Shugart

Tom Morrison - Vægtløftning Coach, Martial Artist, CrossFit Trainer

Hybrid træning.

Mange bodybuilders forsøger at løfte kraft, alle de olympiske løftere bruger bodybuilding øvelser, alle CrossFitters bruger rehab øvelser, og mange af dem bruger deconstructed gymnastik bevægelser kaldet calisthenics. Dette er ikke en dårlig ting. Den eneste gang det bliver et problem er, når nogle moron beslutter at han er den eneste, der har fået det hele til at regne ud.

Der vil altid være specialister. Arbejde med dem, hvis du vil udmærke dig i en bestemt disciplin. Men du skal være villig til at tage afvejen. Hvis du kommer til at bekymre dig om din rygs sundhed, samtidig med at du prøver at bryde knebøj og dødløftninger, så bliver du simpelthen ikke den mest banebrydende atlet.

Der er en fin linje mellem at være for forsigtig og give alt til baren. Den fantastiske ting ved crosstræning er, at hver generalist skal opleve at være nybegynder igen. Du kan ikke lære en ny disciplin uden at være nybegynder. Og der er måder at få de ønskede fordele uden skaderne.

Så hvad er en måde at undgå skade på? Bevidst opvarmning for at holde skade fare lav og gevinst højt. Sådan her:

Fokus med denne opvarmning er at arbejde på at åbne hofterne og opretholde det bevægelsesområde med en stærk øvelse, som i dette tilfælde er den bandede glutebro.

I hvileperioden benytter jeg en øvelse, som jeg plejede at kæmpe med, hvilket var den fulde tilbagebro, så det var en af ​​de skaleringsmetoder til det. Den nederste tryk i sofaens strækposition var udelukkende for at holde mig ærlig i positionen og ikke skære strækningen kort. Og at skulle gøre et vist antal reps i stedet for at holde fast i tiden er meget mere underholdende.

Dette er min vision for fremtidens træning: Vedligeholdelse af en sund krop, der kan modstå de krav, du stiller på det - i stedet for at blive et sammenbrudt rod af ubalancer og skader. På den måde kan du fortsætte med at gøre de tunge ting, der giver mest tilpasning, forbedre manglerne, balancere ubalancerne, styrke svaghederne og afvæg kropsfedt mål udelukkende til ernæring i stedet for at træne til overtraining. - Tom Morrison

Mark Dugdale - IFBB Pro Bodybuilder

Insulinstyring.

Jeg er overbevist om, at vores sundhed, kropssammensætning og muskelopbygningsmål er afhængige af ledelsens effektivitet og følsomhed. Kosttilskud, kostændringer og træningsprotokoller, der optimerer det insulin, vores krop gør naturligt, er fremtiden for træning og ernæring. Det skal være mindst.

Fuldblæste diabetes plager over 29 millioner amerikanere skyldes i vid udstrækning en stillesiddende livsstil og rigelige mængder af forarbejdede carbs og tilsat sukker. Selv hvis insulinresistens ikke jager dig og dræber dit helbred, vil insulinoptimering kun hjælpe målene for seriøse atleter og løftere. Her er nogle forslag:

 1. Intermitterende fasting vil vise sig gavnlig, men nøglen vil høste fordelene uden at kannibalisere muskler. Det er her, hvor Mag-10® er praktisk som en måde, hvorpå man hurtigt kan få insulinoptimering uden at miste hårdt optjent muskel. Mere info her: The Cheat Fast
 2. HIIT-stil cardio forbedrer insulin effektivitet, og det er godt for dem kort tid. Jeg foretrækker 8 minutters intervaller på en Assault Air Bike.
 3. Supplement som receptpligtig Metformin ser ud til at vise et løfte om prædiabetikeren, men en muligvis mere sikker OTC-løsning er berberin eller min personlige favorit, Indigo-3G®.
 4. Eksplosiv koncentrisk-fokuseret træning optimerer også insulin. Sæt til side et par dage om ugen for at træne med en hastighed vs. pounds fokus.
 5. Infrarøde saunaer eller hot yoga (min favorit) aktiverer varmechokproteiner for at forbedre effektiviteten af ​​dit insulinrespons. Jeg får min varme hatha i tre dage om ugen. Namaste.
 6. Timing dine carbs til at falde sammen med din træning, når din krop er primet og klar til at sætte disse Plazma ™ carbs til bedst mulig brug. Carb græsning før seng er off limits! - Mark Dugdale

Joel Seedman, PhD - Styrketræner og Performance Expert

En genfødsel af barfodet og minimalistisk trend.

For et årti siden barfodet og minimalistisk fodtøjstræning var en af ​​de mest populære trends i fitnessbranchen. Mens du stadig med jævne mellemrum vil se nogle gymnastikfanatikere, der går helt på barfodet, er denne tendens stort set forsvundet. De fleste løftere og atleter er kommet tilbage til traditionelt fodtøj. Jeg tror dog, vi vil se en stor genfødsel af barfodet og minimalistisk træning inden for de næste mange år.

Her er hvorfor: Først da tendensen begyndte blev alle solgt på ideen, fordi forskningen var og stadig er i vid udstrækning afgørende, at barfodet mekanik ikke kun er ideel til optimering af præstationen, men også for at reducere risikoen for skade og ledsmerter. Uheldigvis begyndte nogle få år i barfodetrenden at komme i gang hurtigt, da brugerne forsøgte at hoppe i barfodetræning uden nogen fysisk tilpasning eller fod- og ankelbehandling.

Som følge heraf vendte den minimalistiske trend ned blandt købere og mange skovirksomheder tilbage til traditionelle fodtøj. Men mange styrketrænere, undervisere og terapeuter mener, at barfodetrenden ikke var problemet, men snarere manglen på fysisk forberedelse.

Vi vil se et skifte tilbage til trenden, kun denne gang vil den blive anvendt mere strategisk, da træner forstår at deres atleter skal være fysisk forberedt og trænet til at høste fordelene. De vil sandsynligvis begynde programmeringsøvelser for at målrette musklerne omkring fødderne og anklerne.

Her er et eksempel på mine kollegiale og NFL-atleter, der udfører en simpel single-leg-swap-øvelse, der retter sig mod hver komponent af korrekt fod- og ankelmekanik.

Jeg vil have mine atleter gør øvelser som dette i flere minutter i begyndelsen af ​​hver træning. Dette forbereder fødderne og anklerne til træningen og lærer faktisk løfteren at bøjle sin kerne og producere fuld kropsspænding, hvilket i sidste ende tillader større belastninger at blive håndteret i løbet af træningen.

Under enhver jordbaseret aktivitet eller underkropsbevægelse starter aktiveringen med fødderne og anklerne. Når disse muskler gør deres arbejde, påvirker det alle andre muskler i hele kinetikkæden. Desværre slår skoene dette svar op. - Joel Seedman, ph.d.

Lee Boyce - Styrketræner og Performance Expert

Online coaching.

Det er lidt af en velsignelse og en forbandelse. Fordi vi lever i den digitale tidsalder, er online trænere blomstrende og får trækkraft via sociale medier. Det er godt, fordi det tilskynder til selvtillid i træning, og det gør også trænere tilgængelige for dem på fjerne steder eller dem, der har uregelmæssige tidsplaner.

Ulempen er, at kvalitetskontrol kan gå ud af vinduet. Credentials side er det svært at måle en træners evner, når du arbejder med dem via korrespondance, og de kan ikke rigtig se alt, hvad du laver. Plus, hvis træneren håndterer snesevis af klienter på samme tid, er der en chance for at du måske ikke arbejder med den træner direkte, eller at din programmering måske ikke er individualiseret overhovedet. I disse tilfælde lider programmets kvalitet, og resultaterne kan være suboptimale.

Online coaching har masser af potentiale. Men der bør fastsættes visse forudsætninger for at det kan fungere godt. En løfter, der er interesseret i at ansætte en online træners ydelser, skal være selvmotiveret, disciplineret og ideelt set have en rimelig baggrund for almindelig træningserfaring. En person, der ikke besidder disse træk, vil være svært at arbejde med eksternt. De har brug for personlig coaching først.

Og trænerne er heller ikke klare. En online-træner skal tilbyde sine kunder samme engagement, at han viser sin personlige kundekreds, om ikke mere. Det betyder tilpasset programmering, åben korrespondance og opmærksomhed på spørgsmål eller bekymringer for at foretage ændringer undervejs.

Selvom det er godt beregnet, kan det være lidt af en kontant greb at lave en generisk skabelon til masseforbrug. Dette er, hvad der vil gøre en god træner ikke anderledes end en uerfaren gimmicky coach, der laver det samme. - Lee Boyce

Paul Carter - Styrke og Bodybuilding Coach

Eksogene ketoner.

Jeg var den største skeptiker i verden om disse og forsøgte dem først at bevise, at de var falske. Men jeg var faktisk overrasket over de resultater, de gav mig. Og mit sind fortsatte med at ændre sig, da jeg fortsatte med at implementere dem i folks kostvaner og få den samme feedback. Samtaler gik lidt sånde ...

 • Dem: Hvad i helvede sendte du mig?
 • Mig: Hvorfor?
 • Dem: Fordi jeg føler mig fantastisk, er min appetit under kontrol, og jeg holder ved med at forstyrre mine træningstrin.

Dette var især tilfældet med højt udtømte fysik atleter, hvis glykogen blev tappet ud i slutningen af ​​konkurrence præp, og blandt konkurrenter, der følte sig som zombier.

Ketoner nedregulerer glukosemetabolismen, så de er glukosebesparende. Og for en person, der forsøger at øge hastigheden af ​​muskelopbevaring i en meget udarmet tilstand, betyder det også, at muskelprotein også spares. Kroppen behøver ikke at omdanne aminosyrer til glucose (glukoneogenese) for brændstof, fordi de eksogene ketoner tilbyder et alternativt brændstof til brug i stedet.

Siden mine tidlige observationer har der været peer reviewed arbejde, der har vist løfte om at forbedre præstationen blandt udholdenhedsudøvere, og også for atleter, der skal opnå superkompensation for carb-belastning.

Jeg har også set dem hjælpe mennesker med autoimmune lidelser som Lyme sygdom. Dette vil give mening for dig, hvis du undersøger beta-hydroxy buyterate (BHB) og kigger på studiernes bjerge. BHB blokerer denne ting kaldet inflammasome NLRP3. Og det er gode ting, da kronisk betændelse kan knyttes tilbage til de fleste sundhedsproblemer.

Det spændende ved ketoner er, at de sandsynligvis vil blive brugt til et utal af sundhedsmæssige fordele, ikke kun kropssammensætning eller præstationsforbedring. - Paul Carter

Referencer

 1. Ketosis ændrer brændstof præference og dermed udholdenhed præstation i atleter. Cox, Pete J. et al. Cell Metabolism, bind 24, udgave 2, 256 - 268
 2. En Ketone Ester Drink øger Postexercise Muscle Glycogen Synthesis hos mennesker. Holdsworth, David A. et al. Medicin og videnskab i sport og motion (2017): n. pag. Ovid Insights: Tidsskrifter. 10. april 2017. Web.

Forrige Artikel «
Næste Artikel