Halvfaste Cardio Solution

Lead Image: Aaron Hallett, Fivos Photography

Her er hvad du behøver at vide ...

  1. Fasted cardio kan fjerne ekstra kropsfedt, men også en masse muskler, hvis du ikke er forsigtig.
  2. Muskeltab fra cardio kan bringes til ophør med den rigtige form for fedtabsorberende træning og den rigtige form for omhyggelig timetræning.
  3. Dr. Lonnie Lowery har testet denne metode med succes både i laboratoriet og på bodybuilding-scenen.

Cardio er blevet et dårligt ord. Og med rette det. Traditionel, langvarig cardio er forbundet med muskeltab, styrketab, stofskader, hormonforstyrrelser og tilbagevendende skade. Det kan endda øge angst og udløse trang og overspisning.

Desuden viser langsigtede undersøgelser, at hyppig kardialløsning bare holder op med at virke som kroppen tilpasser sig det. Du er nødt til at fortsætte med at øge varigheden og hyppigheden eller fedt tab vil blot stagnere. Efter år med cardio viser undersøgelser, at fedtforøgelse og stigninger i talje størrelse forekommer hos de fleste løbere, selvom de øger deres hyppighed. Resultat: Den prototype skinny-fedt jogger.

Så hvorfor gør de fleste fysik konkurrenter som bodybuilders og figur atleter cardio? Og hvorfor løber de risikoen for endnu flere problemer ved at gøre det fastet, ofte første om morgenen på tom mave?

Fordi, for hurtig fedt tab inden en fysik show, det virker . Og en konkurrent er ofte villig til at miste nogle muskler og lider de andre ulemper ved overskydende cardio, fordi han eller hun er panik . En truende deadline til at stå på et stadie næsten nøgen og få din krop bedømt kan have den effekt. Og mange af disse konkurrenter kan ofte komme væk med cardio, i det mindste på kort sigt, fordi de bruger stoffer.

Men der er en bedre måde, en smartere måde, der kan tredoble fedt tab fra kardio og samtidig stoppe al katabolisme (muskeltab). Svaret er halvfastet cardio . Men ikke bare nogen form for det vil fungere.

Bygget som en lifter, ikke en løber

"Jeg vil ikke ligne en wrestler eller en crossfitter, " sagde Dr. Lonnie Lowery. "Jeg vil gerne ligne en bodybuilder . Derfor kom jeg op med denne metode til fastet cardio."

Dr. Lowery eksperimenterede med en tidlig version af denne protokol, mens han forberedte sig til et bodybuilding-show. Ernæringsprofessor og forsker ville ikke tage nogen chancer. Han havde brug for hver ounce af muskler til scenen, men han havde også brug for at blive latterligt strimlet. Hans løsning var ekstrem, men det gav ham præcis det han søgte: maksimal fedt tab og fuld muskelopbevaring, noget der næsten ikke er muligt at opnå, når man slår ned til et bodybuilding show.

"Jeg ved, at denne metode er skør, det er ikke for alle. Men hej, det var konkurrence tid. Jeg spillede ikke spil, " sagde han.

Dr. Lowery er en naturlig ectomorph, der vokser op et tyndt, skræmmende barn. Hans krop "ønsker ikke" al den ekstra muskel, og han skal bruge alt i hans intellektuelle arsenal til at bygge det og, vigtigst af alt, holde det . Efter sin massefase fandt Lowery sig ved et for tykt 20% kropsfedt. Det var tid til at gøre noget drastisk: fastet cardio. Men denne gang havde Lonnie et hemmeligt våben.

Angre kropsfedt, når det er sårbart

Princippet er simpelt: Hver morgen vågnede Lowery tidligt og udførte en times fastet "cardio". Det betyder, at det er gjort, før han bruger enhver form for fast mad.

Hvorfor? Fordi kropsfedt er sårbar på nuværende tidspunkt. Det er svagt, fordi dit insulinniveau ligger i bunden om morgenen. Fedt er efterladt ubeskyttet. Dette er den ideelle tid til at maksimere oxidere fedt med en kardiotype aktivitet, tredobbelt fedtmobilisering over allerede høje hvileværdier. (1) Problemet? For meget høj intensitetskardio kan æde muskelvæv. Målet her er at præference brænde fedt, ikke muskel.

Lowery har en unik metode til at undgå muskeltab, mens der drænes fedtbutikker. I stedet for steady state løbe eller intervall stil sessioner bruger han skråture på en løbebånd, der varer omkring en time. Han kalder denne "non-panting cardio", selvom han tilføjer, at det ikke er "ægte" cardio i den tekniske betydning af ordet.

Det virker nemt, og den faktiske træning er, men udføres i fastende tilstand med tilsætning af koffein og et andet taktisk supplement, denne metode kan rive off overskydende kropsfedt samtidig med at man beskytter magert kropsmasse. Bare en vigtig, denne lave til moderate intensitet gør det muligt for ham at redde det meste af sin energi til sin styrketræning senere på dagen.

Hemmelige våben og avanceret taktik

Lowery har brugt denne stil af cardio i årevis. Når han skærer 25 pounds af vægt til et bodybuilding show, kommer typisk kun tre til fem pund af muskelvæv, hvilket er ret godt. Men hvad nu hvis han kunne forhindre al muskeltab? Han ville gå på scenen med tre til fem pund mere muskel. Ved meget lavt kropsfedt har det en dramatisk visuel effekt. Og det kan betyde forskellen mellem første og fjerde.

Lowery har gennem flere år forsøgt adskillige metoder for at maksimere denne strategi, herunder pre-cardio glutamin og en lille mængde valleproteinpulver. Resultaterne blev ramt og savnet. Han bemærker, "Hele proteiner forbruges i midten af ​​en træning kan ødelægge fedt mobilisering og fedtforbrænding."

Den endelige løsning var dette: en betjening af et unikt di- og tripeptidkompleks, der transporteres - uændret, hvilket ikke kræver yderligere nedbrydning - direkte ind i blodbanen under morgenøvelsen. Med andre ord, Mag-10®.

Testen

Det er ikke behageligt at udføre kardio med et stort rør i munden, men Dr. Lowery var fast besluttet på at afprøve denne nye protokol. Der var et par ting han måtte vide.

"Jeg gik ind i laboratoriet tidligt en morgen, hakede mig op til den metaboliske vogn og spores min fede oxidation, da jeg sippede Mag-10, " sagde Lowery. "Jeg kan ikke fortælle dig, hvor glad jeg var at se resultaterne i realtid."

Lowery sagde, at luftvejeforholdet (RER) startede ved 0, 75 - ca. 80-84% af alle kalorier, der blev brændt fra fedtbutikker, hvilket er godt. Alt under en RER på 0, 80 indikerer en overvejende fedtforbrænding. Efter at have drukket den første tredjedel af blandingen i minut 15, forblev hans RER 0, 75. Godt hidtil. Efter at have drukket den næste tredjedel i minuttet 30 var hans RER 0, 74 - lige så god eller lidt højere fedtoxidation. En sidste snude på 45 minutters mark og Lowerys RER var 0, 75! Perfekt.

"Disse tal bekræfter min teoretiske træning og litteratur anmeldelser, " bemærkede Lowery. Min fedtforbrænding forblev i høj gear under min optimerede aerobic session, mens mine muskler var fuldt beskyttet! Dette er et glimrende eksempel på taktisk ernæring. "

Mag-10-metoden, offentliggjort

Fascineret? Her er præcis, hvordan Dr. Lowery bruger denne kraftfulde strategi:

  1. Før sengetid skal du placere en flaske vand og en halv kaffetablet (100 mg) på natbordet. Indstil din alarm i 10 minutter, før du vil stå op.
  2. Når alarmen slukker, tag koffein-tabletten og ramt snooze. Døs tilbage, hvis du kan. Dr. Lowery kalder dette hans "koffein snooze". Ti minutter senere, når alarmen går ud igen, kom du ud af sengen, bland op en servering MAG-10 i vand, og find en tredemølle.
  3. Løbemøllens hældning er 4%. Start med at gå på 3 MPH. Hele træningen skal holdes et lige underbelastningsniveau. Hjertefrekvensen bør aldrig overstige 120 BPM (slag pr. Minut) for yngre fyre, og bør være tættere på 110 eller 115 BPM for ældre mænd. Lowery er i 40'erne og skyder til omkring 115 BPM.
  4. Ti til 15 minutter efter træning er begyndt, drik en tredjedel af MAG-10. Halvvejs igennem, drik endnu en tredjedel. Omkring femten minutter før afslutningen af ​​træningen skal du afslutte det. Ideen er at sprede MAG-10-indtag jævnt i løbet af træningen. Du kan også gøre dette i halvdele: Halvdelen af ​​drikken efter starten af ​​sessionen, halv 15 minutter før afslutningen.
  5. Spis morgenmad så snart du er færdig.
  6. Løft som sædvanlig senere på dagen med en god træningsprotokol. Det betyder igen at manipulere insulin: Jacking det op denne gang og løfte vægte hårdt i den anabolske tilstand. Plazma ™ ville være ideelt her.

Tips

Udstyr Udvælgelse: Dr. Lowery bruger normalt en tredemølle, men han bruger en elliptisk eller stationær cykel til lejlighedsvis. Samme regel gælder: Hold det uden panting. Hvad hvis du ikke har adgang til en cardio maskine? Ingen bekymringer, bare gå en hurtig tur. Lowery foreslår også at skifte mellem en lys jog og en tur. Hvis du er på et skolebane, gå et skød, jog et skød, gentag. Du kan også bruge en vægtet vest. Men husk, dette er ikke "cardio" i den sædvanlige forstand. Ingen sugende vind.

Progression of Exercise Duration: Når man forbereder sig til en bodybuilding konkurrence, vil Lowery starte sin skærefase med 45 minutters kardio ved hjælp af denne metode. ("Tyve minutter er spild af tid, " sagde han.) Som showet nærmer sig, vil han flytte op til 60 minutter i gennemsnit, nogle gange lidt længere.

Forhøjelse af hældning: Da overskydende fedt forbrænder og showet bliver tættere, bliver Lowery mere aerobisk egnet. Han vil bøje tredemøllehældningen fra 4% til 7%, og endelig til 10% som konkurrencen nærmer sig. Igen skal du holde dette på et ikke-pantingsniveau, under 120 BPM.

Fremskridt af hastighed: Der er ikke en. Dette er en tur, ikke et løb (medmindre du bruger walk / jog-metoden).

Ugentlig plan: Lowery bruger denne metode seks dage om ugen, når du forbereder dig til at træde på bodybuilding-scenen.

For meget for dig? Eller hvad du har brug for?

Ekstrem? Tidskrævende? Måske. Men hvis dit mål er rent fedt tab og fuld muskelopbevaring, så har Dr. Lowery perfektioneret strategien for at opnå det. Alt du behøver er en løbebånd, nogle billige koffein-tabletter, en beholder med Mag-10® og ønsket om at hugge din ultimative krop.

Indstil alarmen.

Referencer

  1. Jensen, M. Skæbne af fedtsyrer i hvile og under træning: Reguleringsmekanismer. Acta Physiol Scand. 2003 aug; 178 (4): 385-90.

Forrige Artikel «
Næste Artikel