• Vigtigste
  • >
  • blogs
  • >
  • Steroid brugere på soapboxesFalse Håber til salg

Steroid brugere på soapboxesFalse Håber til salg

Alt du behøver er disciplin ... og narkotika

Der er mange fysik konkurrenter online postering motiverende citater over deres egne billeder, tilbyder coaching, og deler rådgivning for at holde sig i form.

Mange af disse konkurrenter er revet ud over troen - både mænd og kvinder - med striberede gluter, dybt skåret seks pakker, deler den ballon ud og spidser som Q-tips oven på deres arme ... du kender handlen.

Disse mennesker ser pæne ud. De er bemærkelsesværdige.

Men deres udseende er ofte mindre som den fyre fyr eller pige ved siden af ​​og mere som en karikatur. Absolut ikke noget du kan opnå gennem træning og ernæring alene.

Men disse er de folk, der ofte har mest at sige om motivation og disciplin.

De vil fortælle dig, at hvis du er så disciplineret som de er, eller hvis du har den samme arbejdsetik, eller hvis du tilmelder dig dem, kan du også få det udseende, de har fået.

Og det er her, jeg bliver lidt pisset.

Stop det med prædikenerne

Jeg får, at atleter bruger præstationsforbedrende stoffer. Det er bare naturen i moderne sport, om vi kan lide det eller ej.

Så kaste en passform over de mennesker, der bliver fanget ved hjælp af stoffer, er dumt. Din foretrukne "narkotikafri" atlet, det er vel ikke sikkert. Og jeg kan kun forestille mig det pres, som professionelle atleter står over for for at lykkes og forblive relevante.

Så stofbrug selv brænder ikke mine cookies.

Hvad er det, når de, der naturligvis bruger, får prædik og foredrag os mere dødelige om, hvordan man gør tingene "den rigtige vej" for at blive mere muskuløse eller lean som dem.

"Alt hvad du behøver er disciplin! Og min kost og træningsprogram! Jeg kan vise dig, hvordan man spiser, træner og ligner mig!" - Online trænere, hvis medicinskabe er på lager som et Tijuana apotek.

Sandheden er, at de fortæller os, hvordan man får shredded og jacked er lidt som en tyv, der fortæller os, hvordan man bliver rig.

Jeg har ikke planer om at få gevinster eller tabe fedt på den måde, og hvis du er en lifetime naturlig løfter, gør du heller ikke.

Defying Genetics

Vægtstræning tåler ikke genetik. Det gør det meste ud af dem.

Det giver dig mulighed for at kapitalisere på dine styrker. Og det giver dig mulighed for at forbedre selv dine svageste links. Men det vil aldrig gøre hvad stoffer kan gøre.

Hvis du bruger dem og dine kunder ikke gør det, har dine valg ugyldiggjort mange af dine råd - især fra et æstetisk perspektiv.

Hvorfor? Fordi opbygning af muskler og træning hårdt mens du bruger anavar, winstrol, dbol eller hvad som helst, gør moden genetik. Det skinner over genetik.

Og det gør hele forskellen i verden for dem, der har "gjort det".

Chancerne er, med konkurrence er det, det er du, kære steroidbruger, ville sandsynligvis ikke have gjort det uden "ekstra hjælp." Og desværre, da mange konkurrenter går igennem det som slik, kan du ikke engang "gøre det" nu.

Der er bare mere konkurrence derude. Der er et voksende fællesskab af selfie-besatte bodybuilding fanatikere, der er juicing up, poserer for Instagram, og tigger for kunder at træne.

Og du har ikke længere greb om, hvordan det er at se din krop dag efter dag med minimal (endnu realistisk) fremgang. Du tog ikke den langsomme sti. Hvordan kan du relatere til dem, der gør?

Der er masser af mennesker, der ikke bruger stoffer, der har sunde ernærings- og træningsråd, men de sælger ikke rørdrømmen, som du dingle foran naive klienter og uerfarne løftere.

Kære steroidbruger

Tænk tilbage til, hvornår du var en naturlig løfter.

Gå tilbage til, hvornår du sidst arbejdede med din røv uden stoffer - måske så du stadig fremad her og der, men intet over-the-top dramatisk. Gå tilbage til det sted og lade som om du valgte at blive på den naturlige vej.

Er du der?

Okay, fortæl os nu om disciplin.

Fortæl os nu, hvordan vi kan få mest muligt ud af vores genetiske potentiale.

Fortæl os nu, hvordan du skal være motiveret.

Fordi få det her: Det er lettere at være motiveret, når du laver massive fremskridt. Og det er lettere at gøre massive fremskridt, når din medicinskab er forsynet med stoffer, der giver dig mulighed for at omgå naturlige begrænsninger.

Bundlinie? Du tog en lettere rute - selvom du aldrig vil indrømme det. Og du har ikke fået mest ud af din genetik; du undslap dem.

Hvis du er en livlig kylling med striberede gluter, enkeltcifret kropsfedt, dybfjerede quads og hårdt skårne triceps, så skal jeg rulle mine øjne, når jeg ser dine ked af motiverende citater.

At løfte sig var ikke nok motivation for dig. Det var heller ikke sundt at spise.

Du kan lære os om teknik, du kan vise os hvordan du programmerer træning, men når det kommer til motivation, er du helt ude af kontakt.

Men gå videre. Publicer din online coaching og få en vis anerkendelse.

Tegn dine socialmediebilleder med flere af de 5.000-ordsafhandlinger for de stjerneklarede piger og stjernekampede yngre gutter, der tror, ​​at de vil se ud som om de bare nå dit niveau af "dedikation" og din evne til at "stole på proces, "" følg dine drømme, "" lev din sande passion "og" aldrig give op! "

De vil finde ud af det i sidste ende. Og måske vælger de endda at blive den sejende fyr eller pige ved siden af ​​en anden internet-berømt karikatur.

Resten af ​​os? Vi kan motivere os selv.

Forrige Artikel «
Næste Artikel