Steroider til Bodybuilding

Hvem denne artikel er til

Forhåbentlig forklarede titlen alt, men lad os gøre dobbelt så sikker. Hvis du tænker på at bruge steroider til at forbedre din præstation i en bestemt sport, hvad enten det er fodbold, spor, powerlifting eller Strongman-arrangementer, er denne artikel ikke direkte rettet mod dig. Selvom du stadig vil hente nogle værdifulde tips, har mit område af ekspertise været brugen af ​​steroider til at forbedre kroppen, sammen med standarderne for topniveau konkurrencedygtige bodybuilding.

Med andre ord har jeg lært, hvordan man kommer så tæt som nogen af ​​os er genetisk i stand til at tilnærme udseendet af de store, veiny bastards i Flex magazine. Min specialitet er at forbedre det kosmetiske udseende af mig selv og mine klienter (ser meget nøgne ud), hvilket gør dem ikke bedre atleter. Jeg må også oplyse, at min erfaring med nogle stoffer er noget begrænset, i hvert fald i forhold til andre. For eksempel har jeg aldrig brugt væksthormon, insulin, IGF-1 eller Synthol.

Jeg har temmelig omfattende erfaring med en bred vifte af almindeligt anvendte steroider og hjælpestoffer, og de har leveret fremragende resultater for mig såvel som snesevis, jeg har personligt trænet. For det store flertal af steroidbrugende bodybuildere er det grundlæggende det eneste du nogensinde har brug for. Ikke mange af os bliver nødt til at bekymre sig om at blive sammenlignet på scenen med Ronnie Coleman og Jay Cutler med en stor pengepræmie på spil. Nej, vi vil bare ligne muskuløse hingste.

Hvilke steroider har gjort for mig

Sammenlignet med de fleste, kom jeg til steroider sent i spillet. Ved 27 år havde jeg allerede været i træn i 13 år og havde konkurreret i ti konkurrencer siden 19 år. Dengang havde jeg nået et niveau af størrelse og styrke betragtes som elite til en naturlig bodybuilder med en vægt på omkring 215 pund på 5'8 "og med elevatorer som en 600 pund skøjtehæl, siddende håndvægtpresser med 140'erne og barbell rækker med 365.

Alligevel var jeg ikke tilfreds med min fysik overhovedet. Ved 215 var jeg meget glat, og den sidste gang jeg slog ned til en stoffri konkurrence var jeg kun 181 pund. Mine helte havde været fyre som Rich Gaspari, Dorian Yates, Flex Wheeler og Arnold. Alle havde de utroligt fulde, runde muskler med alle mulige ubehagelige vener, striber og dybe separationer, der kun er mulige med hjælp fra anabolikere. At være naturlig, kunne jeg være noget stor, men glat eller revnet og snoet. Prøv som jeg måske, fandt jeg, at det var meget stort og revet på samme tid var en rørdrøm for mig, medmindre jeg tog steroid-springet. Jeg vidste, at jeg ikke ville være glad, før jeg i det mindste havde en lighed med den type fysik, jeg idoliserede, så i slutningen af ​​1996 begyndte jeg min allerførste cyklus.

Siden da har jeg mistet nøjagtige tæller, men jeg skønner, at jeg har lavet i alt tolv steroidcykler, mest i intervallet 8-10 uger, men senest en hel 15 uger. I begyndelsen var min ugentlige milligram totaler typisk 700-1000, selvom min sidste og bedste cyklus hidtil er opbygget fra 1.500 mg til lidt over tre gram i de sidste uger.

En af mine seneste stakke.

Har min krop ændret sig? Har det nogensinde. På mit sidste show, hvor jeg vandt divisionen Heavyweight i en NPC National Qualifier, vejede jeg ind på 207 pounds med shredded glutes og så meget muskeldensitet som de fleste nationale konkurrenter. Kun en ægte bodybuilding fan ville kende forskellen mellem mig og en pro. Faktisk antager det gennemsnitlige Joe i gymnastiksalen, at jeg er en proff. Jeg har endda en temmelig loyal legion af fans, der kører ind med i gennemsnit 20-30 e-mails om dagen og betaler for mit råd, uden tvivl, fordi min fysik giver mig en vis grad af troværdighed. Så du kan sige, at steroider har tilladt mig at gøre min bodybuilding drømme til virkelighed på flere måder.

Hvilke steroider kan gøre for dig

Jeg kan ikke love, at du vil lave de samme forbedringer med steroider, som jeg har de seneste par år. Du kan have flere genetiske begrænsninger end jeg gør, men så igen har du måske bedre genetik og kan få meget større gevinster.

Lige så vigtigt for genetik er kørsel og livsstil. Jeg er intensivt drevet til konsekvent at træne til min yderste evner, idet jeg bruger de tyngste vægte i god form og aldrig sætter mig ned for noget mindre end total udslettelse af et bodypart. At være selvstændig, jeg har også mulighed for at træne og spise, når jeg vil, selv tage en lejlighedsvis eftermiddag, hvis jeg ønsker det. Jeg savner aldrig måltider, og bruger stort set alle former for juridisk tillæg til rådighed også. Jeg sørger for, at jeg får masser af søvn og undgår stress. Endelig læser jeg hver bog, magasin og websted til rådighed for at optage så meget information om træning og ernæring som jeg kan.

Med andre ord gør jeg alt for at optimere det perfekte miljø for muskelvækst. Du er måske ikke villig til eller i stand til at duplikere denne tunnel-vision livsstil. Men hvis du er, vil tilsætningen af ​​steroider til din bodybuilding gøre en dramatisk forskel i dine resultater. Vær advaret, men steroider opbygger ikke muskler alene. Uden ordentlig træning og spisning vil dine resultater helt sikkert blive kompromitteret. T-mag er et godt sted at starte, hvis du ikke er sikker, så start med at læse alle bagproblemerne. Og jeg mener dem alle. Hvis du er for doven til at gøre det, har du virkelig ingen forretninger ved hjælp af steroider. Jeg betragter steroider som et stærkt værktøj til at komplimentere det hårde arbejde og engagement i hardcore bodybuilderen, ikke en erstatning for dem eller en genvej.

Endelig, hvis du spekulerer på, hvor meget størrelse og styrke du vil få på x mængder af stoffer i x tid, så er det noget, du finder ud af, når du prøver. Jeg ved, at T-mag- forummet konstant skrøbes med indlæg på linje med "Hvor meget vil jeg vinde?" men dette er et spørgsmål, ingen kan svare med nogen grad af nøjagtighed. Vi reagerer lidt anderledes på steroider.

Bulking op

De fleste nybegyndere steroider er interesseret i en ting og kun én ting - "Jeg vil gerne have huuuuuge !!" Og selvfølgelig vil de være freak i går, ikke fem år fra nu. De fleste cykler har også haft dette mål i tankerne. Et af de principper, jeg tror, ​​er, at alle vil få mere masse samlet, hvis de har ventet, indtil et meget solidt fundament af muskel er blevet bygget naturligt, som jeg gjorde. Jeg ved, at der er sjældne undtagelser fra denne regel, men mine observationer i at se mænd og kvinder med længere og kortere træningsbakgrund bærer dette i de fleste tilfælde. En del af dette er højst sandsynligt forbundet med at blive tvunget til at lære mere om korrekt træning og spise netop fordi du er ren og skal kæmpe for hver ounce muskel. Dette primer dig for bedre resultater, når du tilføjer stoffer i blandingen. Når det er sagt, her er hvad jeg har lært om bulking.

De bedste steroidcykluser til hældning af ren muskelmasse omfatter altid mindst en af ​​de mere stærkt androgeniske forbindelser, såsom Testosteron, Dianabol eller Anadrol. Med dem vil du altid bruge noget, der læner mere mod den anabolske ende af spektret.

Deca er langt den mest populære steroid at kombinere med et androgen til dette formål, men i det sidste er trenbolonacetat i hurtig bevægelse for at tage sit øverste sted. Equipoise og Winstrol bruges også ganske ofte. Mine bedste gevinster har været på disse særlige kombinationer:

Test / deca

D-bol / Ligevægt / Winstrol

Test / tren / d-bol

Test / tren / deca

Der er mange mulige permutationer at vælge imellem, og du kan højst sandsynligt være begrænset til, hvad der er tilgængeligt og overkommeligt for dig. Hvad doserne angår, er det noget, der har tendens til at svinge fra individ til individ, selv om det forekommer, at næsten alle har brug for kontinuerligt at øge doserne, da de gør flere cyklusser for at se lignende resultater. For eksempel har jeg konstateret, at jeg i mine tidlige cyklusser kunne få meget gode gevinster på så lidt som 500 mg test og 400 mg deca om ugen, men nu skal jeg bruge mindst to gange mængden af ​​begge for det samme effekt. Den kloge metode er altid at starte så lav som muligt, og kun øge doserne, hvis og når du finder du nødt til. De fleste steroidbegyndelser, især hvis de træner og spiser som champions, vil kunne opnå meget tilfredsstillende gevinster på så lidt som 600 mg i ugen.

Hvad angår træningen, er det bedste ved steroider, at de giver dig mulighed for at træne med større intensitet og højere volumen og hyppighed og stadig gøre meget stabile fremskridt. Før nogle af jer er narkotika-fyre fyre alle huffy og siger at du træner lige så hårdt eller hårdere end nogen steroidbruger, må jeg være stump og sige undskyld, det gør du ikke. Tro mig, jeg trænede som en dæmon, da jeg var ren, men stoffer har tilladt mig at tage det til et helt nyt niveau af rå magt, smerte, raseri og tankegangspumper. Jeg kan bruge teknikker som tvingede reps, drop sets og supersets på næsten hver træning og stadig være i stand til at genoprette og vokse.

Hvor frustrerende var det som en naturlig bodybuilder at træne så hårdt kun for at opleve lejlighedsvise driblinger af vækst hvert par måneder! Overtræning er stadig en fare, men truslen er næsten ikke så udtalt, når du har masser af ekstra hormoner til at reparere muskelvævskader og syntetisere protein i en accelereret hastighed. Mens jeg ikke tror, ​​at mange af os ville klare sig godt på to gange om dagen, delt seks uger i ugen, at nogle af de bedste amatører og pro'er følger, steroider gør det muligt for dig at ramme et bodypart oftere. Er det ikke fornuftigt, at brystet bliver større, hvis det kan komme sig og vokse fra seks eller syv gode træningstimer om måneden i modsætning til fire? Det er det, jeg har fundet ud af at være sandt.

Spise er en kritisk komponent i at opnå muskelmasse, når du bruger steroider. De to vigtigste ting at huske på hele tiden er proteinindtag og samlede kalorier. Dette gælder især, hvis du læner dig mod den hårdførende, ektomorfe kropstype. Uanset det er det næsten umuligt at overdrive heller. Jeg ville ikke klassificere mig selv som en hard gainer, men selv jeg fandt ud af at gøre gevinster i muskelmasse var en kamp, ​​da jeg forsøgte at spise kun "ren" mad.

Efter at have set fremadrettet fyre som Lee Priest, der var berømt for at spise utrolige mængder junkfood i lavsæsonen, besluttede jeg at prøve det. I løbet af en cyklus sidste år besøgte jeg en slags buffet-restaurant mindst en gang om ugen og ville spise for en solid time eller mere. Først ville jeg sørge for, at jeg tog mig af mit protein ved at spise nok stegt kylling, fiskestænger, kødboller eller hvad som helst for at nå op på 100 gram. Efter dette ville jeg gå efter ting som suppe, ruller med smør, frugt, pasta, pommes frites og i sidste ende cookies og is.

En gang om ugen ville jeg bestille til pizza og lægge en hel stor pie væk af mig selv. Sen om aftenen, hvis jeg var sulten, ville jeg have et protein shake på omkring 50 gram, og så spise flere skåle af sådanne sukkerholdige korn som kakaopuster, heldige charme, honningkamler eller flerkornscheerios. Resten af ​​mine måltider var standard ren mad som rødt kød eller kylling med ris eller kartofler.

Mit proteinindtag var altid over 2 gram pr. Kilo kropsvægt hver dag, og carbs var dobbelt så meget. Hvis du tænker, jeg blev federe end WWF's Rikishi på denne måltidsplan, har du forkert. Min holdning var, at fordi jeg trænede så hårdt og brugte stofferne, spiste alt, hvad jeg spiste, til muskler, og denne tro viste sig sandt. Jeg gik fra 210 i starten af ​​cyklen til 232 i slutningen, uden tab i definitionen. Jeg blev ikke revet på nogen måde, men jeg var i temmelig hård tilstand med vener, der sprang ud på brystet og forreste delte, og maven var synlig men sløret. Jeg har også set snesevis af andre bodybuilders med succes at anvende "gluttonous pig strategy", mens de er på gear.

At blive flået, mens muskelmassen bevares

Cy Willson dækkede dette emne meget godt i sin artikel "Steroider til kostning", men jeg har et par point at tilføje, da jeg faktisk har gået gennem eventyret et par gange. Til en konkurrencedygtig bodybuilder tilbyder steroider en kæmpe fordel under slankekurven. Med dem kan du sænke kalorierne, gøre en hel del intens kardiovaskulær træning, og behøver ikke at være bekymret for faren for at miste mager muskelvæv, mens kulden fjernes.

Afhængigt af, hvordan mager du ønsker at få, skal du bruge væsentligt mere gear til at opnå dette, end når du er i en massevindende cyklus. Dette skyldes at komme ned til lave, enkeltcifrede kropsfedtniveauer er et overfald på alle kroppens systemer. Jeg taler ikke om bare at se en klar six-pack her som Body-for-Life-typerne ville overveje rippet. Jeg taler om krydsstrimmel på dine pecs, triceps, serratus, quads og fælder. Glem ikke nok fremtrædende vaskularitet til at plotte en road trip til Vegas, og huden er så tynd at du ligner en kanin med pelsen skrællet af.

For at komme ind i denne ekstreme tilstand, som er blevet standarden selv på amatørniveauet for konkurrencedygtig bodybuilding, skal du bruge en kraftig dosis steroider for at bevare din muskelstørrelse og fylde. Her er et kig på en af ​​de senere uger i min seneste præ-konkurrencecyklus:

Ugentlige totaler:

Testosteronblanding1000 mg

Trenbolonacetat750 mg

Winstrol700 mg

Equipoise400 mg

Clomid350 mg

GAC Heat Miser * 28 ml.

* et bootleg termogent stof, der kombinerer T-3, clenbuterol og yohimbin i en oral opløsning.

Det er klart, at nogle af jer ikke skal bruge dette beløb, men for mig at holde fast på 207 pund og få shredded, det er det, der var nødvendigt. Når jeg har forsøgt lettere cykler og slanket, slår jeg stadig op med at miste muskler. Nogle af jer må muligvis bruge endnu mere, end jeg gør. Dette er noget du bliver nødt til at bestemme alene. En ting jeg vil understrege er, at ligesom steroider ikke vil føre til optimale massevinster, medmindre træning og spisning er spot på, er det det samme med at blive magert. Hvis du snyder på din kost og skimp på din cardio, vil ingen mængde steroider eller fedtforbrændende stoffer give dig striberede gluter.

Sundhed, juridiske og økonomiske spørgsmål

Det er nu min forpligtelse og pligt at dække alle de potentielle ulemper ved at bruge de typer og mængder steroider der er nødvendige for at opbygge kroppen af ​​en elite bodybuilder. For det første er sundhedsspørgsmål. Det er hverken helt sikkert eller sundt at bruge store mængder androgener i længere tid, selvom det er den hurtigste og sikreste måde at gøre fremskridt på. De stærkeste massebyggere er også de mest toksiske, og orals som dianabol og anadrol er berygtede for at forringe leverfunktionen og hæve blodtrykniveauet, når de bliver misbrugt.

At definere misbrug er relativt, og nogle mennesker er mere tolerante overfor stoffer end andre. Boston Celtics udkast pick Len Bias, for eksempel døde af et hjerteanfald efter snorting hans første linje af kokain. Selv om steroider ikke dræber straks betyder det ikke, at de ikke gør langvarig indre skade. Jeg opfordrer dig til regelmæssigt at undersøge og udføre blodarbejde både på cykler og i gang. Selvom du får gode resultater ved at holde på høje doser i længere perioder, øger dette også risikoen. Hvis du tager 75 mg dianabol om dagen i 15 uger, vil det naturligvis gøre mere potentielle skader end at bruge 35 mg om dagen i seks uger.

I sidste ende er vi alle voksne og ansvarlige for vores eget helbred. Bare husk på, at det er meget usandsynligt, at du kan bruge megadoser i årevis uden at have noget relateret sundhedsproblem. Du kan også gøre dig selv en tjeneste ved altid at inkludere et anti-østrogen stof som Clomid, Nolvadex, Arimidex eller endda Biotest's M, så gyno ikke er et stort problem. Og hvis du bemærker, at visse stoffer giver dig mystiske smerter og smerter eller generelt får dig til at føle dig som lort, så prøv Guds skyld at skifte til en anden sammensætning.

Lovligt er det en forbrydelse at besidde steroider uden en gyldig læges recept. Selvom få steroidbrugere nogensinde kommer i problemer med loven, er det sket, og du skal være opmærksom på det. Du kan drastisk reducere dine chancer ved at være så diskret som muligt om din brug.

Mange af os får vores gear nu gennem hjemmesider baseret i udlandet, og dette udgør et unikt sæt risici. Den ene er, at du sender dine penge og ikke får noget til gengæld. Du kan normalt undgå dette ved kun at bruge en kilde, som folk, du ved, har brugt flere gange, mens det viser sig at være pålideligt og troværdigt. En anden mulighed - hvis din pakke bliver afsendt fra et fremmed land til USA - er det, at Told- eller DEA-embedsmænd vil gribe dine stoffer. Du kan miste pengene, eller i værste fald kan du opsætte en arrestation, mens du underskriver det eller henter det fra en postboks.

Jeg har ingen endelig løsning på dette problem, især fordi "gymforhandlere", der spredte Hardcore Houses gennem 80'erne og begyndelsen af ​​90'erne, for det meste er gået væk. De, der fortsætter i dette erhverv, har en tendens til at bære en høj procentdel af falske steroider, og deres prisforbedringer er simpelthen skandaløse. For eksempel på et hvilket som helst antal online kilder kan du finde 50 mg. faner af Winstrol for en til to dollars. Gym forhandlere vil ofte opkræve så meget som tre eller fire dollars for den samme fane, og oddsene er højere, de er falske alligevel.

Hvis du beslutter dig for at gå med en online kilde, skal du prøve at finde en, der skiber fra USA, eller i det mindste et mindre mistænkeligt land end Mexico eller Thailand. Endelig, hvis du tænker på at tage din fysik til det maksimale med steroider, indse det ikke vil være billigt. Selv uden at bruge nogen af ​​de valgfrie lægemidler som GH, og mens jeg tager omkring en tredjedel af året af fra steroider, bruger jeg stadig omkring tre til seks tusind dollars om året på mit gear. For nogle af jer, kan dette beløb lyde som en pittance, mens det til andre kan virke som en formue. Selv de billigste cykler baseret på mexicanske veterinærprodukter vil stadig køre dig et par grand om året. Så hvis du vil gøre dette, forstår det ikke kommer billigt.

Resumé

Forhåbentlig har jeg givet dig nogle meget nyttige oplysninger om brugen af ​​steroider til at lave den bedste fysik du er i stand til. Husk altid, at selvom steroider helt sikkert kan hjælpe dig med at bryde forbi dine naturlige genetiske grænser, kan de ikke ændre din genetik. Ingen mængde medicin, træning og mad vil få dig til at ligne Ronnie Coleman, medmindre du blev opfattet af hans fars super sæd og hans mamas ekstraordinære æg.

Efter et par cyklusser skal du begynde at få en ide om, hvad dit ultimative potentiale er. Og hvis du er fast besluttet, vil disciplinerede og tålmodige steroider hjælpe dig med at opbygge din bedste fysik om nogle få korte år. Hvis du vil have størst størrelse, bedste form og skæmmeste tilstand, din krop er i stand til, kan steroider være vejen at komme derhen.

Forrige Artikel «
Næste Artikel