Sterk medicin og et interview med Dr. Eric Serrano

I gamle dage, hver gang en læge sagde noget, blev det stort set taget som evangelium. De er trods alt helt utroligt lyse, de trækker alle nogle alvorlige penge, og de er læger .

Selvfølgelig har de af os i vores lille felt kamikaze, teoretisk, selv-eksperimentel bodybuilding en forskellig behandling på de fleste læger. Hvordan det? Nå, de fleste af os løber væk skrige, når nogen blinker hans eller hendes MD-legitimationsoplysninger. Du kan dog ikke bebrejde os. Traditionel medicinsk uddannelse har lært læger, at steroider er et gift i lighed med strychnin; at en hvilken som helst mængde protein, der er større end RDA, vil praktisk talt få dine nyrer til at falde ud; og at creatine har brug for yderligere forskning (selv om der er hundreder, hvis ikke tusindvis af undersøgelser, der understøtter brugen heraf).

Heldigvis er der altid undtagelser. I dag er der læger, der er albue dybt i området for bodybuilding og fysikforøgelse. Og mand, når du finder nogen sådan, har du virkelig fået noget.

Dr. Eric Serrano er en af ​​disse oplyste læger. Faktisk er Serrano så hip på kosttilskud, at han oftere end ikke ordinerer over-the-counter kosttilskud til sine patienter i stedet for stoffer. Han gennemfører også private studier på næsten ethvert nyt supplement, der kommer ned i gedden. Selvfølgelig har han også en dybtrødt personlig interesse for nye kosttilskud, fordi han er en konkurrencedygtig kraftløfter, der senest indgav en rekord i en Midwest-tri-state, der mødtes for totalvægt.

Serrano driver for tiden en privat klinik i Columbus, Ohio, sammen med undervisningsklasser på Ohio State's medical school. Selv om vi gjorde dette interview i telefon, ved vi bare, at han sidder der i et ekstra stort, hvidt labjakke med ærmerne slået af i et kontor, der har så mange bænkpresser, som det har EKG-skærme.

T: Doctor Serrano, hvordan blev du involveret i sports ernæring?

DS: Da jeg lavede min mester i Manhattan, Kansas [i øvelsesfysiologi] arbejdede jeg med mange mennesker, der ønskede at tabe sig, og ved U havde de et vægttabsprogram, og jeg begyndte at lege med forskellige kostvaner . Som en god forsker sagde jeg nej, den kolhydratholdige kost er den, der arbejder, og fik alle papirer, forskning, der bekræftede det, og satte alle på den diæt. Det var sjovt, fordi ingen af ​​de mennesker, der fulgte kosten, lige mistede nogen vægt. Jeg begyndte at spille med antallet af kulhydrater, fedtstoffer, proteiner, og jeg bemærkede, at de fleste kvinder er mere følsomme overfor carbs end mænd, og nummer to, flere kvinder er afhængige af kulhydrater i deres perioder. Efter et stykke tid, omkring 3 måneder indså jeg, at jeg elskede at gøre dette. Jeg kan godt lide at lave ændringer, jeg kan godt lide at se, at folk ændrer sig, og jeg har ansøgt om lægeuddannelse ved University of Kansas.

T: Hvordan er det, at du blev en sådan ekspert på kosttilskud? Det er ikke som medicinsk skole lærer dig om dem?

DS: Da jeg lavede min bachelorgrad, arbejdede jeg på Vet-skolen, og de brugte kreatin til heste siden da. Det var for længe siden, og de vidste, at kreatin ville forbedre hestens hastighed, og det var heste, der var værd at millioner af dollars. Det pikerede min nysgerrighed og interesse. Jeg begyndte at købe kosttilskud for mig selv, så jeg kunne lære alt om dem.

T: Kan du give mig nogle eksempler på, hvordan du kan ordinere kosttilskud i stedet for stoffer?

DS: Nå snakker jeg her sundhedsmæssigt, men jeg har mange patienter med diabetes eller kongestiv hjertesvigt. Jeg fandt ud af, at Co-enzym Q10 kombineret med høje doser af vitamin B vil øge deres hjertes pumpevirkning med 30 til 40%. Jeg havde en patient, der havde en virus, hun var kun 38, og hendes hjerte begyndte at svigte. Hendes udkastningsfraktion var kun 5%, og normal er mellem 60 og 70%. Hun blev sat på listen for en hjertetransplantation. Alt jeg gjorde var to ting: vi startede med Q10; 50 mg. dagligt, og udviklet til 100 mg. dagligt kombineret med 4 gram taurin bruges det rutinemæssigt i Europa som et lægemiddel til kongestiv hjertesvigt og også en kombination af vitamin B. Denne patient gik fra en 5% udkastningsfraktion til 38% om to måneder. Nu er hun på 48%, og det er en utrolig ændring.

T: Doc, da du selv er en styrke atlet, og at du uden tvivl arbejder med mange atleter, der tager steroider, har du nogensinde overvejet at bruge dem selv?

DS: For at fortælle dig sandheden er jeg blevet fristet. Jeg ser så mange atleter, og jeg har mange 500 plus bænkpresser på mit kontor seks af dem. Jeg tænker til mig selv, "mand, jeg arbejder min røv ud, og de arbejder seks måneder og bam, 500 pounds." Jeg har mødt to personer, der kan bænke så meget som siger, at de er naturlige, men en af ​​dem er 6'8 "og vejer 380 pund.

T: Hvilke typer ting tager du generelt for dig selv?

DS: Jeg undersøger altid ting, og jeg forsøger at rotere alting; Jeg vil gerne se, om det kommer til at fungere, jeg vil se om det kommer til at fungere. Bortset fra de ting, jeg eksperimenterer med, tager jeg altid et godt multi-vitamin, og jeg vil anbefale, tro det eller ej, et Weider-vitamin kaldet "Whole Food Base", lavet af Schiff. Det er et fremragende vitamin. Der er også et andet firma kaldet Beverly International, og de har et produkt kaldet "Ultra 4", og jeg har analyseret det tre gange, og hver gang er det 100% af det, der står. Og et firma kaldet Standard Process har et vitamin kaldet "Catalyn", og det er et naturligt vitamin. Hvad det er, er en hel masse madkoncentrater sammen i en kapsel. Du har brug for tre eller fire kapsler, men jeg har set folk bliver bedre ved at bruge dem.

T: Jeg forstår du er en stor fortaler for glutamin?

DS: Glutamin har gjort en stor forskel i mine patienter, især deres immunsystemer, og glutamin bliver af med forkølelse; det hjælper dine led og det kan øge din styrke på en dag. Folk vil spørge mig, hvor jeg får disse oplysninger fra, men jeg har spillet med 11 patienter med forskellige doser. Her er hvad jeg har kommet med: du har brug for .35 gram pr. Kg legemsvægt. Og du tager den i en dosis en time før en træning. Fortæl mig hvad der sker under din træning. Jeg er ligeglad med hvilken type træning det er.

T: Hvad er mekanismen?

DS: Ahhhh. Meget interessant spørgsmål. Jeg ved, at vi kemifolk siger, at det gør det, eller det gør det, men der sker noget andet. Jeg tror, ​​at der er to mekanismer. For det første synes jeg, det er en glimrende energikilde, fordi kroppen kan bryde den ned til glutaminsyre, hvilket er en slags sukker [selvom han ikke ville komme helt ud og sige det, dr. Serrano antyder, at glutaminsyren kan tjene som et kraftigt energisubstrat og derved øge arbejdskapaciteten]. Nummer to, jeg har fundet ud af, og dette er meget vigtigt, glutamin er en markør for overtraining. Hvis jeg tager folk, og jeg har dem nedskrevet deres træning, og hvis deres glutaminsyre / glutaminforhold er over 10 til en, blev den person altid syg eller udviklet ømhed, eller deres præstation gik ned. Jeg vil fortælle dig, at papirer kommer ud på det, for det er meget interessant, hvordan det virker. Hvis forholdet er mindre end 10 til 1, er du overtraining. Hvis jeg giver dig oral glutamin, forhindrer du overtraining. Jeg har nogle teorier om hvordan det virker, men jeg vil ikke tale om dem endnu, hvis det virker på den måde, godt, men jeg vil ikke give folk den forkerte ide.

T: Er glutamin noget, du ville tage hver dag?

DS: Fordi prisen er så høj, ville jeg ikke tage det hver dag. Jeg kan tage en baseline dosis på 2 til 5 gram om dagen for at holde mine niveauer høje, men hvis jeg går gennem en intensitetsfase eller akkumuleringsfase, som Charles Poliquin kalder dem, tager jeg en større dosering på .35 gram (gange kropsvægt i kg) og opdeles i to doser; om morgenen, en time før træningen og den anden halvdel før sengetid for at bevare musklerne, mens jeg sover.

T: Charles Poliquin fortalte mig, at du har kørt nogle eksperimenter på Tribex-500?

DS: Ja! Det er sjovt, fordi Charles ringede til mig og sagde, at du skulle bruge dette, og jeg tænkte: "Åh nej, lidt mere skidt." Jeg begyndte at tage det, men jeg vil gerne sige, at jeg føler, at din etiket er forkert. Det siger tage det på denne måde [tre kapsler, tre gange om dagen]. Jeg prøvede det på den måde. Jeg er en forsker, okay? Så jeg skriver ned, hvordan jeg føler. Jeg stoppede med at tage alt andet. Jeg målte min baseline testosteron niveau. Jeg var overtraining med vilje og mit T-niveau var 228. Så jeg gik videre og begyndte at tage tre, tre gange om dagen som det står på flasken, og jeg bemærkede alt, herunder min sexdrev. Charles fortalte mig, at hver kvinde ville begynde at se godt ud til mig, men jeg bemærkede ikke nogen virkninger op til syv dage efter at jeg startede det.

Jeg troede, jeg ville ændre doseringen lidt og cykle den. Jeg tog 4 kapsler, to gange om dagen. Jeg tog fire en time før en træning, og kun under træningstider og en time efter en træning. Nå pludselig gik min styrke op. Min bænkpress gik op af 2 reps, og jeg tog ikke kreatin eller noget, og jeg laver de samme træningsprogrammer. Jeg kunne fortælle, at jeg blev stærkere, og min sexdrev gik op Jeg blev ved med at få en hard dag hver morgen. Og jeg gik videre og målte mine testosteronniveauer. Det gik til 349. Jeg skulle have målt min gratis testosteron også. Det var en fejltagelse. Det er muligt, at en af ​​ingredienserne i Tribex, en af ​​urterne, kan øge din gratis testosteron. Det ville være meget interessant at finde ud af. Jeg tog det i fire dage efterfulgt af to fridage. Så, du har brug for mindre end hvad flasken siger.

T: Det er interessant, for det er en af ​​de protokoller, vi har eksperimenteret med. Taler du om hormonforlæsere, eksperimenterer du med andre?

DS: Ja. Vi skal lave en undersøgelse af noget, der hedder GH Stack, og jeg vil gerne finde ud af om dette virkelig virker. Vi skal tage ni emner og give dem GH-stakken og tjekke dem ud [med forskellige tidsintervaller] for at se, hvad der sker. Jeg begyndte også at eksperimentere med 5-androstenediol. Jeg vil gerne sige dette: Folk siger, at du bliver større og dette og det, men jeg fik nyheder til dig. Jeg tror, ​​det konverterer mere til østrogen end noget andet. Jeg vil fortælle dig hvorfor. Jeg prøvede det i fire uger, og min sexdrev gik ned og jeg fik ikke noget stærkere. Jeg varierede min dosis fra 100 til 400 mg. en dag en time før træning og jeg så ikke nogen ændringer og 400 mg. er lidt af en høj dosis [og hvis du ser på en standard endokrinologi lærebog, vil du se, at det er generelt tilfældet. Endvidere stiger omregningskursen hævdes, da man bliver ældre].

Lige nu forsøger jeg 19-norandrosten, og jeg har taget det i fire dage, og jeg vil fortælle dig om de næste ti dage, hvis dette er i orden eller ej.

T: Fortæl mig om nogle af de andre kosttilskud, du har eksperimenteret med. For eksempel, hvad er din mening om HMB?

DS: Åh min herre, jeg var meget skuffet over HMB, og jeg har intet imod det, men jeg prøvede 4 gram, 3 gram? Mand jeg købte så meget og jeg sendte så mange penge ind, men der skete ikke noget. Jeg havde 12 personer på det, og en kvinde kom til mig og sagde det fungerede godt, men denne kvinde var over 38, hun tog to gram om dagen, og hendes styrke gik op, men hun var den eneste. Så forsøgte jeg en højere dosis. Vi gik til fem gram, og der skete intet i en uge. Vi gik til ti gram og intet skete, og da vi gik til 12 gram eller mere, blev folk stærkere og mindre ømme. Problemet er, hvis du beregner prisen på 12 gram pr. Dag, vil Bill Phillips være meget rig. Jeg vil ikke anbefale det lige nu for nogen, medmindre din rige og du ønsker at op doserne. Jeg fandt ud af, at kvinder har brug for mindre end mænd, men stadig har du brug for over 10 gram, og det er for meget.

T: Sidste gang jeg talte til dig, var du meget høj på fiskeolie?

DS: Det er en anden, der ses resultater i løbet af en uge. Fiskolier er meget interessante. Jeg bruger dem meget til ting som tør hud og psoriasis, hovedpine osv. Fiskolier er en meget værdifuld styrkebygger, og vejen til at tage dem er 6 gram om dagen. De er meget billige, så jeg ville købe en god fiskeolie som Dale Alexander, men jeg kan godt lide Spectrum det bedste. Hvis jeg vil øge min styrke og tabe fedt, tager jeg 6 gram om dagen, 3 gram om dagen i opdelte doser.

T: Er kapsler okay, i modsætning til straight oil?

DS: Ja, kapsler. En ting, jeg vil fortælle dig, hvis du tager kapslerne, tag dem med mad, for hvis du burper, min Gud, kan du ikke kysse din kæreste.

T: Mange bodybuilders bruger hørfrøolie og borage. Hvordan ville du sammenligne disse med fiskeolierne?

DS: Jeg tror, ​​at hør olie er fremragende til sundhed. Jeg tror, ​​at alle skal bruge lidt af det. Til sundhed anbefaler jeg 1 tsk per hundrede pund; hvis jeg har nogen over 35 år gammel, tager du en spiseskefuld pr. hundrede pund plus 6 gram fiskeolie.

T: Hvorfor ville fiskeolie gøre mig stærkere?

DS: Jeg ville ønske jeg kunne fortælle dig det. Vi ved ikke præcis, hvorfor det gør dig også ved at forbrænde fedt. Disse mekanismer er usikre på nuværende tidspunkt. Du kan ringe til Porter Cotrell, hvem jeg arbejder med, og du kan spørge ham, hvor meget fedt han har tabt i de sidste tre af fire konkurrencer bare ved at tage både hørfrøolie og fiskeolie.

T: For nogle uger siden teoretiserede vi i en af ​​vores kolonner, at det kan være en god ide at tage kosttilskud med grapefrugtsaft. Vi formoder, at et kemikalie i grapefrugtsaften kan blokere et enzym i kroppen, der bryder kosttilskudene ned. Hvad synes du om det?

DS: Jeg synes det er en god ide. De fleste ting absorberes gennem leveren. Men hvis du kan stoppe leveren fra at bryde ned visse pro-hormoner og kosttilskud, min Gud, tænk over det. Du kan faktisk bruge overkommelige mængder HMB. Problemet er, at mange professionelle atleter bruger steroider, og hvis vi skal bruge noget, som forhindrer steroid nedbrydning, kan du komme ind i nogle problemer. Men jeg kan se at bruge grapefrugtsaft med din Tribex. Hvis du kan øge testosteronniveauet, og du kan forhindre nedbrydning af et af kemikalierne eller urterne, kan du få mere effekt per pille og øge testosteronniveauet endnu mere. Jeg kan se det som en stor fordel.

T: Er der nogen kosttilskud, du holder dig væk fra?

DS: Jeg vil fortælle dig det her? Jeg holder mig væk fra hype. Jeg kan ikke lide visse virksomheder derude, der gør krav på at have de bedste produkter, mens det de grundlæggende gør, er at lave de samme produkter som alle andre og måske ændre en ingrediens. Når de begynder at tale om at få 8 pund om fem dage, eller hvad? Jeg har folk, der bruger steroider, og jeg tror på dem, når de får 10 pund muskel om fem uger, men ikke 10 pund med en super-duper creatine crap. Jeg hader det.

T: Da vi taler om kreatin, har du nogle specifikke anbefalinger vedrørende brugen af ​​det?

DS: Sikker. Jeg vil gerne fortælle folk, at de ikke tager kreatin før en træning. Det er helt forkert. Det vil føre til kramper. Nummer to, altid, tag det altid efter en træning. Det er, når din krop er klar til det. Nummer tre, du skal altid cykle det. Nummer fire, tag aldrig antiinflammatoriske midler med det, fordi det kan øge dine kreatininniveauer, og det kan også påvirke dine nyrer, som er den eneste gang, kreatin kan påvirke dine nyrer negativt. Opretholde også en vis mængde hydratisering. Med mine atleter anbefaler jeg 0, 7 ounce vand pr. Kg legemsvægt. Hvad angår den præcise metode til cykling, fortæller jeg testosteron læsere senere. Jeg har ikke fået det specielt udarbejdet endnu, men jeg garanterer en 20% stigning i din styrke og en 15% forøgelse af din kropsvægt ved at cykle det som jeg vil anbefale.

T: Du er en teaser, Doc. Okay, vi venter på at høre dine specifikke anbefalinger om kreatincyklering. Du skal løbe ind i en masse interessante mennesker. Er du i kontakt med nogen andre lige nu, hvem laver interessant arbejde?

DS: En ting, der er interessant lige nu, og jeg kan ikke blive for specifik, fordi fyren laver et patent på det, men der er en vis kombination af aminosyrer, som kan øge din muskelvægt, forhindre ømhed og hjælpe dig med at tabe fed. Nogle siger, at hele proteiner er bedre end aminosyrer, men ikke i alle tilfælde. For eksempel tror de fleste ikke på forgrenede aminosyrer. De tager tre eller fire små tabletter, og de virker ikke. Nå, selvfølgelig virker de ikke. Men hvis du tager mellem .25 og .35 gram pr. Kg, min Gud, vil du se en humungous forskel i styrke og udholdenhed. For eksempel, hvis du laver sæt på ti til 15, kan du få dine reps op til 20 ved at bruge de meget forgrenede aminosyrer.

Testosteron læsere vil først vide, hvad denne kombination er. Denne fyr er fantastisk.

T: Det lyder interessant. Ring til os, når du hører noget, der er endeligt. Forresten, gør du telefonrådgivning?

DS: Ja, men alt jeg fortæller mine atleter er, ikke fortælle aviserne, jeg arbejder med dig. Bare fortælle den næste atlet. Det er sådan, jeg får nye atleter. Jeg har så mange forskellige e-mails hver dag, at nogle gange må jeg slette dem. Lige nu foretager jeg telefonkonsultationer med mindst 4 olympiske atleter, mange professionelle krigere, nogle baseballspillere, mange hockeyspillere takket være Charles og jeg har også nogle atleter, som jeg holder hemmeligt. Jeg foreskriver ikke steroider, men jeg vil gerne sikre at sportsfolk bliver sunde, hvis de tager dem. Disse atleter stoler på mig, og jeg vil ikke lægge noget på diagrammet, og alt vi snakker om er mellem ham og mig.

T: Doc, jeg forsøger at give dig et stik her?

DS: For at være ærlig, køber penge ikke lykke. Hvis min familie er sund, er det ligegyldigt. Og det går godt.

T: Dok, giv os et telefonnummer?

DS: Folk kan ringe til mig på 614-837-8384. Det har jeg ikke noget imod.

T: Tak for din tid, Doc.

DS: Tak.

Forrige Artikel «
Næste Artikel