Temporær ernæring Q & AA Yderligere undersøgelse af "That AM / PM Thing"

Redaktørens note: Vi kan lide Dr. Lowery's Temporal Nutrition ideer. Han synes at være virkelig på noget med denne 24-timers plan. Husk, at Temporal Nutrition ikke er en "kost", men en tilgang til spisning, der i grunden indebærer at få de fleste af dine kulhydrater i AM og de fleste af dine fedtstoffer i PM.

For dem der har brug for en genopfriskning på konceptet, her er linksne:

Temporær ernæring, del 1

Temporær ernæring, del 2

En udforskning af ideer

Jeg er en salt forbrugerfortaler. Spørg enhver jeg kender, herunder redaktørerne på denne hjemmeside. At være sådan, gør jeg mit bedste for kun at knytte sammen med gode mennesker, om det er i akademikere, forretninger eller personlige bestræbelser. Ligeledes forbinder jeg mig kun med ideer og koncepter, der både har empirisk og professionel støtte.

Så jeg erkender åbenlyst, at alt, hvad du læser om Temporal Nutrition, er en udforskning af ideer: mad til tanker eller måske en kosttilpasning - intet mere på dette tidspunkt. Det er en tilgang til at spise for fysik atleter og ikke beregnet til overvægtige eller for diabetikere (selvom den associerede carb reduktion kan bidrage til en vis grad.)

Jeg er glad for at ændre mine konklusioner baseret på solide og gentagelige nye data som enhver god forsker ville. Clinging til den samme gamle tro og selvbegrebet (selv-vigtige?) Planer er god markedsføring, ikke god videnskab. Så jeg forlader det til marketingfolk og guruer.

Okay, jeg træder ud af sæbeboksen (lidt) og bag den virtuelle podium nu. Lad os diskutere Temporal Nutrition. Efter nogle år arbejdet med vægtstyringsgrupper, der spænder fra overvægtige stillesiddende til atleter, har jeg overvejet nogle få tidlige spørgsmål mere end én gang. Denne artikel er en samling af disse henvendelser og "hvad hvis, " i ingen bestemt rækkefølge.

Husk, Temporal Nutrition er ikke et system eller en bog eller en video, jeg sælger; det er bare en logisk måde at nærme sig spiser, der har oplevet gentagen succes efter casual analyse. Jeg har ikke hørt om problemer fra nogen med hvem jeg har arbejdet med.

Men jeg er også en kritisk tænker, som især er kritisk over for mine egne teorier. Husk, at en tænketanks natur er at undersøge blødende kantteorier og muligheder, mens de forbliver upartiske og så tæt på legitimitet som muligt. Så jeg tilbyder dette citat om tidsmæssige diætmålinger:

De kliniske implikationer af 24-timers variationerne i glukoseregulering til udformning af måltidsplaner og terapeutiske regimer, der kan optimere glykemisk kontrol under forhold med nedsat glukosetolerance, jetlag og skiftearbejde, skal stadig defineres.

Van Cauter, E., et al. Endokrine anmeldelser 1997; 18 (5): 716-738.

Du kan ikke være kritisk sindet eller patient nok til at læse artiklerne "Temporal Nutrition", som kan hjælpe dig med at "lære at fiske" (få færdigheder, der giver dig mulighed for selv at vælge livsstilsmønstre). Det er ikke alt for overraskende. De fleste mennesker ønsker simpelthen den øjeblikkelige tilfredshed med at være "overleveret en fisk", men midlertidig kan resultaterne være. Hvis du vil vide, hvad du skal spise, hvor meget du skal spise, og hvornår du skal spise det (alt sammen med en smuk "læserkrog" om hvorfor det er bedst), skal du købe dig selv (endnu en) diætbog.

Men jeg giver først et vågneopkald. Hvis du har talt med forfattere og forlag så meget som jeg har, er et problem, du vil se med disse penge-drevne tilgange, at forfatteren skal overdrive, hvorfor hans / hendes system er "den ene". Ellers kan han ikke skille sig ud i en glut af lignende guruer. Hans salg og muligvis levebrød er afhængig af det.

Mit mål er radikalt anderledes. Det handler om uddannelse og fysik, ikke salg. Hvis du kan lide en anden tilgang til slankekure, og det virker for dig (analysere dine langsigtede tal så meget som dine følelser), fantastisk! Gå så meget på det som du anser for nødvendigt. Jeg er oprigtigt glad for at du fandt noget, der er kompatibelt med din genetik og livsstil. Hvis du stadig søger efter en uddannet og fri tilgang, læser du dog.

På spørgsmålene!

Sp .: Er denne døgnstilstand at spise om et esoterisk begreb om "madkombination"?

A: Nej. Sandheden bliver fortalt, at menneskekroppen er godt bygget til at forbruge blandede måltider, det vil sige protein og kulhydrater og fedtstoffer sammen: P + C + F. Det er sandt. Vi kan let absorbere omkring 90-95% af de forskellige makronæringsstoffer. Det er godt godt.

I temporal ernæring sættes karbohydrater og fedtstoffer simpelthen ind i deres mest fordelagtige tidsblokke i løbet af en given dag, og proteiner er med rette nogensinde til stede. Vi vil have kulhydrater til at ende som muskel glycogen, ikke? Derefter skal du spise dem på en planlagt måde, for det meste hele morgenen og peri-træningsperioden (tiden omkring din træning.) Det er ret lige fremad.

Vi ønsker også at afvige aftenkræfter, når de fleste af os "falder væk fra vognen", ikke? Så er det logisk at forbruge påfyldning / tilfredsstillende fiber, protein og sunde fedtstoffer snarere end en kvart appelsinsaft eller et pund pasta under "sofastid" om aftenen.

Sp .: Vil denne tilgang til spisning hjælpe mig med at bevæge mig mod en sundere livsstil?

A: Jeg ved det ikke, men det er sandsynligt, baseret på klientfeedback fra dem, der har eksperimenteret med det.

Og jeg kan ikke rabat hvad jeg har set i min egen personlige wellnessindsats. Temporær ernæring er en biologisk bevidst måde at holde øje med på sunde madvalg på de rigtige tidspunkter. Tænk på alle eksempler på raffineret stivelse, dybfrit i fedt, der ikke passer ind i denne AM / PM-tænkning.

Ved at holde øje med dine ubestridelige cirkadiske rytmer og hyppige måltider forbliver en mand (eller kvinde) bevidst om hans spisevaner uden at bekymre sig om sult eller obsessiv portion kontrol og eventuel kostfejl. Vi kan spise en hel del, når det er gjort ordentligt (havregryn, hele frugter, grøntsager, magert kød, lavt fedtindhold mv.)

Jeg kan godt lide denne forestilling, især til bodybuilding mænd. Jeg tror ikke, at obsessivt spiser små portioner af vores yndlingsfri ingen mad virker meget godt. Jeg har sagt det før: Hvilken slags freaky masochisme er det?

Q: Hvor nødvendigt er dette? Er det en kostplan?

A: Det er ikke meningen at være. Kosttilpasning af en diætist tager mange individuelle behov i betragtning, herunder økonomiske, sociale, medicinske og livsstilsfaktorer. Der er hele faglige lærebog kapitler om emnet. Det tager meget tid at gøre ordentligt, og det er meget individuelt, ligesom en ægte kostvurdering er. Derfor er diætplanlægning ikke det samme som det vi ser i mange kommercielle diætbøger.

Derfor er Temporal Nutrition bare en samling af metaboliske og adfærdsmæssige tweaks, der er blevet indarbejdet i mange kostvaner. Det er kun meningen at stable oddsene i en diætets favor. Hele mad valg og total energi balance (EBAL) er afgørende. Enhver der siger ellers sælger noget.

Q: Hvor streng skal jeg følge AM carbs og PM fedtstoffer?

A: Strictness er op til den enkelte og hans / hendes resultater og evne til at overholde. Til at begynde med kan det være en fordel at lægge overvejende (lavglykæmiske) kulhydrater tidligere på dagen - og sige at begrænse dem efter frokosttid -. Og det er et mere moderat og adfærdsmæssigt forsvarligt alternativ til meget lave kulhydrater.

På mine tre eller fire ikke-øvelsesdage hver uge holder jeg det personligt ned til ca. 50g CHO (50 gram kulhydrater) mellem min eftermiddagsmat, aftensmad og aftensmad og har ingen problemer. Dette giver mig en god fornemmelse, men carbindtag er ikke nul. På denne måde er et lavere carbindtag muligt, selv i vores kornbaserede verden. Faktisk plejer jeg at spise nødder og grøntsager i stedet for brød og pasta i dag.

Lad os se det, moderat kulhydratreduktion for en aften - vel vidende, at morgenen vil bringe nogle lavglykæmiske indekscarbs - er langt fra jonesing for carbs hele ugen. Carb jonesing er det, der er almindeligt på en typisk lav-carb diæt, og det resulterer i potentiel overkompensation på en weekend (eller bare falder væk fra vognen). Husk, vi skal tænke "langdistancevaner" og ikke "kostvaner" som sådan.

Vedrørende kostfedt ved vi, at vi har brug for ca. 25-35% kcal fra fedt, eller ca. 80-110 g daglig for en mand. Vi har brug for det til at opretholde testosteronniveauer, korrekt fedt "brændende", visse gavnlige nutraceutiske effekter osv. Når vi begrænser AM-fedtstoffer, har vi stadig brug for en tidsblok, hvor de skal forbruges. PM timer er hvad der er tilbage.

Så foreslår et rimeligt indtag af eftermiddag / aftenfedt (siger 30 gram pr. Måltid) for det meste kun en metode til at reducere deres negative virkninger på tidligere (normalt fordelagtige) carbohydratmetabolisme, mens de får fordelene ved de 80-110 g pr. Dag.

Hvorfor bryder vi os ikke så meget om natten? Fordi carb metabolisme er temmelig elendig om aftenen alligevel ifølge flere offentliggjorte undersøgelser, som vi udforskede i den oprindelige Temporal Nutrition artikel. Det er videnskab, ikke bare mig. Faktisk er her et citat:

Tidligt arbejde rapporterede faldende glukosetolerance om aftenen og om natten med tegn på insulinresistens om natten. Efterfølgende blev en endogen cirkadisk komponent beskrevet for glucose og insulin. Plasmastriacylglycerol (TAG), den vigtigste lipidkomponent i diætfedt, der cirkulerer efter et måltid, synes også at være påvirket af både det cirkadiske ur og sove tid med højere niveauer under biologisk nat.

- Morgan, L., et al., Chronobiol Int 2003; 20 (5): 795-808.

Selvfølgelig kan man tage en mere alvorlig tilgang og simpelthen forsøge at eliminere alle ikke-træningsrelaterede carbs (afhængig af P + F-måltider), men så er mange af os tilbage til at stirre på forældede saltinske kiks som om de var herlige, gyldne klæbrige boller.

Så for at genbruge, forbruges snesevis af fedt om morgenen interfererer med glukosetolerance i meget af dagen. (Og der er mere til det end det, ud over omfanget af denne Q og A.) Jeg vil ikke anbefale det og heller ikke gøre store sundhedsmyndigheder.

Hvis de fulde glykogenfyldte muskler lyder godt for dig (og de burde), er morgentimerne en stor tilføjelse til den traditionelle post-workout-periode. Undgå kulhydrat inden lunchtid, mens forbrugende glykogenindvækstfedt er risikabelt. Vi kan bare ikke udøve hele tiden at kompensere for dette problem hver eneste dag uden at risikere overtraining.

Virkningerne af tunge morgenfedt måltider er foruroligende for mig, i betragtning af at omkring 20 procent af amerikanerne allerede oplever syndrom X (dvs. metabolisk syndrom: glukoseintolerance med overskydende kropsfedt, højere hjertesygdomsrisiko osv.) Så fedt ned til Ca. 10 gram pr. måltid til morgenmad og anden morgenmad er normalt opnået.

Frokost er afgørende. Det kan omfatte lidt mere, måske 15-20 gram fedt, da dit kulhydratindtag reduceres noget. (Se, blandede måltider er ikke onde.) Eller det kunne være helt lavtcarbohydrater eller helt fedtfattigt til dem, der ønsker at skære en af ​​disse tilbage endnu hårdere.

En note, men: cirkulerende fedtstoffer er normalt højere om aftenen, og triglycerid (TAG) -responset på et måltid er faktisk højere på dette tidspunkt. Derfor skal 30 g fedt ved en tidlig middag og igen på aftensmad være rigeligt. (Vi spiste normalt morgenmad fedt som standard, og det er okay, selv hjælpsomt.) Vi ønsker ikke at forværre kardiovaskulær risiko med meget store PM måltider og resulterende TAG-koncentrationer, ligesom vi ikke vil have dem til at rodne i vores kulhydrathåndtering tidligere på dagen.

Sp .: Hvordan hjælper temporal ernæring overholdelse af vigtige individuelle måltider?

A: Lad os tænke over det. Det er ofte nemmere at finde sunde, hurtige og / eller bærbare carb- og proteinvalg om morgenen (f.eks. Havregryn med friske frugter og proteinpulver, fiberrige korn med skummetmælk, hele frugter, fiberfibre med høj fiber og en termos af skummetmælk legitime proteinstænger, cottage cheese med frisk frugt osv.) end at fryse op meget fedt. Vi ønsker at holde AM carb valgene langsomt og moderat størrelse, medmindre du selvfølgelig træner.

Tilsvarende er aftensmaden en god tid at spise magert kød og olivenolie sauterede fibrøse grøntsager. Jeg tror ikke, jeg vil have grøntsager eller fedt i AM, gør du? Endvidere forbliver fødevarefokuset på "hvornår", ikke nødvendigvis "hvor meget." Dette holder fejl og skyld ud af billedet. Fødevarer er en simpel fornøjelse af livet, ikke din fjende.

Q: Jeg har hørt andre steder om P + F (protein plus fedt) om morgenen. Er det kun for bulking? Jeg er op til midten af ​​teenagere i kropsfedt procent fedt efter at have fulgt dette.

A: Jeg kan ikke rigtig tale for dem, der sælger disse slags diæt systemer eller bøger. Jeg tror, ​​du vil opdage, at de fleste medicinske ernæringsmyndigheder anbefaler fedtfrit morgenmad til børn og voksne.

Jeg læste bare et dokument fra 2005, der tyder på fuldkorn og fedtfattig mejeri til morgenmad. (Rampersaud, G., et al. JADA 2005; 105 (5): 743-760.) Der er flere grunde til dette. En del af min egen interesse for mørkere morgener er, at de forhindrer højt cirkulerende fedt i blodet, som er kendt for at forstyrre carb metabolisme hele vejen igennem frokosttid.

Vil udøve ændre denne effekt? Sandsynligvis nogle, men en kostplan, der er afhængig af konstant motion, er ikke rigtig en kostplan i sig selv, er det? Og der er mere til denne fedtfattige, højere-carb AM tænkning også. Fedtfrit morgenmad er for eksempel ikke så tilfredsstillende, ifølge forskning, der blev foretaget tilbage i 1996. Utilfredsstillende morgenmad er ikke til gavn for dieters.

I stedet for om morgenen foretrækker jeg at forbruge protein med sunde fedtstoffer og mindre kulhydrater om aftenen, fordi 1) det er, når blodlipiderne er højere alligevel, og 2) det er, når diætcarboer ikke går ind i muskler alligevel (igen, medmindre du lige udarbejdet). For mig er forbruget af fedt om morgenen mere skadeligt end nyttigt. Carbs synes at være det bedre AM valg.

Venter på at forbruge carbs senere, på et tidspunkt, hvor de ikke let går ind i muskelvæv, er det ikke godt at bruge næringsopdeling . Selvfølgelig, hvis nogen træner hårdt hver eneste nat (som jeg ikke ville anbefale), kompenserer han for dette naturlige fænomen.

Q: Jeg hørte et sted at jeg skulle spise kulhydrater om aftenen. Er det sandt?

A: Igen kan jeg ikke tale for nogen, der ville fortælle dig det, men han kan have en solid grund. Måske har det at gøre med mindre og langvarige virkninger i dag - eller bare markedsføringsværdi.

Jeg foretrækker mindre carbs om aftenen, som jeg har sagt. Måske kan jeg bare ikke komme omkring 30-50mg / dl højere blodglukosemålinger (til et standardmåltid), der ses om aftenen mod morgenen, da de aftenkarbohydrater forbliver delvis "fanget" i blodbanen. For mig kan det bare ikke være godt.

Min fortsatte støtte til denne konklusion er ikke baseret på catchy marketing eller ego. Du ser, jeg er ikke den eneste der bemærker potentielle stofskifteproblemer med høje aftencarbs. Her er nogle citater, den første om konsekvenserne af aften carb-indtag og den anden på de potentielle fordele ved at reducere dem:

... høje natlige glukose- og insulinkoncentrationer vil føre til en reduktion i fedtsyreoxidation [mindre fedtforbrænding] ... fedtsyrer i leveren kan så være blevet drevet mod esterificering [forøget fedtbygning] og således ville nye triacylglyceroler dannes, som ville blive eksporteret til plasmaet som VLDL triacylglycerol. Faste fedtsyrekoncentrationer blev også undertrykt efter højkarbohydratmelet, en yderligere sandsynlig virkning af høje natlige insulinkoncentrationer. Insulin påvirker signifikant lipaseaktivitet, der tjener til at sænke cirkulerende fedtsyrer. Hormonfølsom lipase ville blive undertrykt, hvilket reducerede mængden af ​​fedtsyre frigivet fra fedtvæv. Desuden vil lipoproteinlipaseaktivitet af fedtvæv øges med insulin, hvilket ville favorisere optagelsen af ​​fedtsyrer i fedtvæv til opbevaring af triacylglycerol.

Mens på den anden side ...

Efter det stærke fedtede aftenmåltid er det sandsynligt, at koncentrationen af ​​plasmabedtsyre vil være steget på grund af spildet fra triacylglycerol lipolyse og frigivelsen af ​​fedtsyrer fra fedtvæv. [øget nedbrydning / nedbrydning af kropsfedt] I mangel af signifikante insulinkoncentrationer vil cirkulerende fedtsyrer sandsynligvis have undergået ß-oxidation. [fedtforbrænding] Denne teori understøttes af de højere 3-hydroxybutyratkoncentrationer, der observeres i fastende tilstand efter det fede aftenmåltid.

- Robertson, M., et al. Am J Clin Nutr. 2002 Mar, 75 (3): 505-10.

Samlet set er disse data overbevisende. Og når vi mener, at der er skabt en hel, forholdsvis ny tilstand, kaldet "night eating disorder", som er relateret til højere kulhydratindtag og fedtforøgelse, bliver Temporal Nutrition endnu mere overbevisende.

Kulhydratindtag, især i PM-timer, er et problem for mange af os. Det er ikke så underligt, at de legitime sundhedsmyndigheder har længe fulgt "pladeafsnitsmetoden", der har til formål at kontrollere mængden af ​​stivelse på din plade. (Så jeg er ikke alene i denne tænkning.) Udgaven nedenfor er en old school-tilgang, der anvendes af ernæringseksperter i Idaho, som jeg tror oprindeligt var svensk:

Jeg vil også gerne kommentere konsekvenserne af aften carb-indtagelse og undertrykkelse af væksthormonsekretion (især blandt mænd, der nyder omkring 2/3 til 3/4 af deres daglige GH-udgang tidligt under tidlig søvn). Det er ikke nyttigt. Alligevel er jeg ikke tilfreds med at aftenen fedt ville være bedre i denne henseende.

Du ser, selv om det længe har været kendt, at kost kulhydrat interfererer med ikke-motion GH sekretion, har jeg også set data, som fedtsyrer gør også. Forskellen er, at fedtstoffer holder op med dine dyrebare testosteronniveauer, mens carbs gør lidt i denne henseende. Og testosteron virker synergistisk med GH - utrolig så i henhold til nogle oplysninger, der blev delt med mig af den kendte forsker Kevin Yarasheski på en konference for nogle år siden.

GH alene er groft overvurderet for muskelgevinst. Men hvis du er en af ​​de mennesker, der virkelig er i GH, vil du måske have dit sidste fede måltid til at blive forbrugt kl. 7-8 (afhængigt af din sengetid).

Q: Du anbefaler nogle få hundrede gram carbs? Jeg troede, at carbs gjorde folk fede.

A: Dette afhænger af ikke-motion fysisk aktivitet (NEPA) niveau, gym tid, familie historie, samlede timers kvalitet søvn, stress, opdeling af måltider, kaffe / stimulant indtag osv.

Det er rigtigt, at nogle af os ikke behøver mange carbs. Derfor synes jeg det er bedst at begrænse dem om aftenen. Hvad er et minimumsbeløb? Vi kan basere det på flere ting. Hvad angår hormonelt drevet metabolisme, kan den meget mere aktive form af skjoldbruskkirtelhormon, triiodothyronin (T 3 ) opretholdes med kun 50 g eller mere af daglig kulhydrat ifølge en offentliggjort forskning. Selvom det ikke er meget, forstærkes dette med et behov for ca. 100-150 g daglig for at forblive ude af fuld blæst ketose.

Nu er ketosis ikke lige så farlig for en sund person som det er for en diabetiker, men det er en kamp for at opretholde for mange personer - især med børn i huset eller uden spousal support. Plus kræver hjernen glukose og tvinger den til en tilstand af ketotisk tilpasning (ligner sult på nogle måder) er kun en delvis løsning.

Atleterne stiller et endnu større behov. Vi aktive mennesker har brug for carbs til erstatning af muskelglycogen (selv oplagret fedt "forbrændinger i en kulhydratflamme") såvel som ydelse, træthedsresistens, generel energifornemmelse og diætbestandighed.

Hvis jeg skulle lægge et bruttoantal på det, ville jeg sige, at et kulhydratindtag på 40-55% af de samlede kalorier er en rimelig rækkevidde for mange vægtløftere

Sp .: Passer træning i?

A: Ja. Det er den store korrektion hvad angår kroppens sammensætning og ydeevne, så meget, at det er hvad nogle "kostvaner" faktisk stoler på for deres resultater.

Selv om AM / PM-sagen forsøger at adressere daglige rytmer uanset motion, er der to ting, der vil hjælpe. For det første kan moderat (ikke-panting) trædemøllearbejde eller frisk udendørs vandring foregå i 45-60 minutter. Det er knap nok motion fra en atlet perspektiv, men det virker meget godt med lavvågne insulin koncentrationer.

Denne moderate præ-breakfast øvelse er direkte, fedt-specifikt tab, der er mild nok til at blive gjort næsten dagligt, hvis det er nødvendigt. Jeg kan lide det til bodybuilding formål; Det er som omvendt næringsopdeling i kroppen - men i dette tilfælde er det vævsspecifik "spild". Og det er ikke kun for fysik atleter; mainstream vægt [fedt] kontrol strategier bruger det også:

Øvelsesprogrammer med lav til moderat intensitet, lang varighed og høj frekvens synes at være mest gavnlige, med de mest populære former for motion, der går / jogging, cykling og svømning.

- Grubbs, L. Nurse Pract. 1993 apr; 18 (4): 20-2, 25-6, 29.

Dette direkte angreb på opbevaret kropsfedt virker også godt med det forudgående aften lav-carb / højere fedtindhold, da eventuelle langvarige virkninger yderligere vil øge kropsfedtets sårbarhed. Den ikke-panting cardio ville også sætte dig op pænt at bedst bruge morgencarbs til at komme under morgenmad, anden morgenmad osv.

Hvis du bruger en halv scoop proteinpulver med din java eller te, når du vågner, kan du tænke dig med hensyn til muskelsvigtparanoia. (Aminosyrer kan medvirke til at reducere virkningerne af højvågende kortisol.)

Andet er den oplagte øvelse: vægtløftning. Når det gøres om eftermiddagen eller aftenen, skaber den endnu en endnu mere muskelspecifik "carb vindue" for at ledsage den naturlige AM. Selvom hårde træning ikke kan gøres dagligt i meget lang tid (overtraining kan manifestere sig i så få som seks dage!), Er det nødvendigt for muskelvækst / bevarelse.

Vægtløftning øger selv glucosetolerance på unikke måder, som vi ikke ser med aerobic-only træning. Du kan dog overveje begrænsende intensitetsteknikker som "negativer" (tvungen ekscentriske sammentrækninger) til hver anden uge.

Konklusion: Stacking the Metabolic Deck

Og så slutter de mere almindelige spørgsmål. Sandheden fortælles, menneskelig biologi er rodet og noget åben for fortolkning. Derfor kan Temporal Nutrition ikke kittle alles fancy. Det er okay. Hvad mange læsere kunne bruge, er imidlertid en rigtig skræddersyet ernæringsvurdering fra en kvalificeret, licenseret professionel.

Hvis du ikke kan lide hans personlighed eller rådgivning, grave rundt for en henvisning og nøje vælge en anden - ligesom du ville med en anden udtalelse fra en læge. Dette ville gøre meget af forvirringen, at du måske udvikler læsergurueres bøger og hvordan de går om deres mock vurderinger. Kunsten og videnskaben om en reel ernæringsvurdering er omfattende og medicinsk (og juridisk) accepteret.

Uanset om du vælger en guru eller en licenseret diætist med erfaring i din situation (diabetes, atletik, fedme osv.), Husk at den samlede kcalbalance og hele fødevarevalg er afgørende. Temporal Nutrition's indsats er simpelthen at stable de metaboliske kort i folks favør med biologiske rytm tweaks. Eller måske er det bare noget at overveje, da du lærer så meget som muligt om dine muligheder.

Faktisk, selvom jeg ikke sælger et "system" som mange guruer, tror jeg, du vil finde langt mere bevis for Temporal Nutrition og de kostvaner, der komplimenterer det end for mange diæt teorier, du vil se!

Referencer og videre læsning

1. Baehr, E., et al. Individuelle forskelle i fasen og amplituden af ​​den humane cirkadiske temperaturrytme: med vægt på morgenmorgen-aften. J Sleep Res. 2000 juni; 9 (2): 117-27.

2. Baily, S. og Heitkemper, M. Circadian rytmicitet af kortisol og kropstemperatur: morgen-aften-effekter. Chronobiol Int. 2001 Mar; 18 (2): 249-61.

3. Ballard, F. Begrænset ernæring og proteinomsætning. J Hum Nutr. 1978 aug; 32 (4): 245-52.

4. Conley, M. og Stone, M. Carbohydrate indtagelse / tilskud eller modstand motion og træning. Sport Med. 1996 Jan; 21 (1): 7-17.

5. Facchini, F., et al. Virkning af jernudtømning hos kulhydratintolerante patienter med klinisk tegn på ikke-alkoholisk fedtsygdom. Gastroenterology. 2002 apr; 122 (4): 931-9.

6. Franco, C., et al. Visceral fedme og den somatotropiske akse rolle i udviklingen af ​​metaboliske komplikationer. Vækst Horm IGF Res. 2001 juni; 11 Suppl A: S97-102.

7. Frape, D., et al. Effekt af morgenmadsfedtindhold på glukosetolerance og risikofaktorer for atherosklerose og trombose. Br J Nutr 1998 okt; 80 (4): 323-31

8. Harris, M., et al. Forekomst af diabetes og nedsat glukosetolerance og plasmaglukoseniveau i amerikansk befolkning i alderen 20-74 år. Diabetes 1987 Apr; 36 (4): 523-34

9. Huang, T., et al. Overvægt og komponenter af det metaboliske syndrom i college studerende. Diabetes Care 2004; 27: 3000-3001.

10. Kanaly, J., et al. Cortisol og væksthormon reaktioner på motion på forskellige tidspunkter af dagen. J Clin Endocrinol Metab. 2001 juni; 86 (6): 2881-9.

11. Langkilde, A., et al. Næringsstoffer udskilles i ileostomi udløb efter forbrug af blandede kostvaner med bønner eller kartofler. I. Mineraler, protein, fedt og energi. Eur J Clin Nutr 1990 Aug; 44 (8): 559-66.

12. Matzen, L., et al. Forskellig kortvarig effekt af protein og kulhydratindtagelse på TSH, væksthormon (GH), insulin, C-peptid og glucagon hos mennesker. Scand J Clin Lab Invest. 1990 nov; 50 (7): 801-5.

13. Miles, C. Den metaboliserbare energi af diæt varierer i kostfedt og fiber målt i mennesker. J Nutr 1992 feb; 122 (2): 306-11.

14. Plat, L., et al. Metabolske virkninger af kortvarige forhøjelser af plasmakortisol er mere udtalt om aftenen end om morgenen. Journal of Clinical Endocrinology & Metabolism. 1997; Vol. 84, nr. 9 3082-3092

15. Rampersaud, G., et al. Morgenmad vaner, ernæringsstatus, kropsvægt og akademisk præstation hos børn og unge. J er diæt assoc. 2005 maj; 105 (5): 743-60; quiz 761-2.

16. Reilly, T. og Garret, R. Undersøgelse af daglige variationer i vedvarende træningsevne. Ergonomi. 1998 aug; 41 (8): 1085-94.

17. Robertson, M., et al. Udvidede effekter af aftenmælk kulhydrat-til-fedt forhold på fastende og postprandial substratmetabolisme. Am J Clin Nutr. 2002 Mar, 75 (3): 505-10.

18. Rosmond, R. Rolle af stress i patogenesen af ​​det metaboliske syndrom. Psychoneuroendocrinology. 2005 Jan; 30 (1): 1-10.

19. Spaulding, S., et al. Virkning af kaloriebegrænsning og kostsammensætning af serum T3 og omvendt T3 hos mennesker. J Clin Endocrinol Metab. 1976 Jan; 42 (1): 197-200.

20. Stubbs, R. Breakfast højt i protein, fedt eller kulhydrat: Virkning på inden-dags appetit og energibalance. Eur J Clin Nutr 1996 Jul; 50 (7): 409-17.

21. Van Cauter, E., et al. Roller af cirkadisk rytmicitet og søvn i menneskelig glukoseforordning. Endokrine anmeldelser. 1997; 18 (5): 716-738.

22. Vernikos-Daneliss, J., et al. Ændringer i glukose-, insulin- og væksthormonniveauer i forbindelse med bedrest. Aviat Space Environ Med. 1976 jun; 47 (6): 583-7.

23. Vessby, B. Kostfedt og insulinvirkninger hos mennesker. Br J Nutr. 2000 Mar; 83 Suppl 1: S91-6.

Forrige Artikel «
Næste Artikel