Thailand Trilogi - Del 2Sex, Sand og Rock & Roll

Leve mit liv i et langsomt helvede
Forskellige piger hver nat på hotellet
Jeg kan ikke se solen skinne i tre forunderlige dage

- "Billede" Kid Rock

Addiction

Bangkok, beslutter han, er et stof. Det er faktisk alle stoffer, et adaptagen, der bliver hvad han har brug for.

Hvis du går til Bangkok for at blive oplyst og "find dig selv" blandt de gyldne buddhas, vil du blive oplyst. Hvis du går på gaderne i Bangkok på udkig efter selvdestruktion, finder du det også. Bangkok er hastighed og heroin, hallucinogen og narkotisk, stimulerende og depressiv. Det er alt det.

Det siges, at en mands sande karakter afslører sig selv, når han får magt og penge. Det samme kan siges om Bangkok. Hvis din sande natur er en id-drevet hedonist, vil den side af dig komme ud og måske overtage, hvilket fører til en nedadgående spiral af alkohol, narkotika og navnløse kvinder. Hvis du virkelig er god, så vil Bangkok vise dig den del af din natur også.

Men ligesom de fleste af os falder hans karakter et sted i midten. Han er hverken en hærdet synder eller en uberørt helgen, hverken djævel eller engel. Bangkok viser ham begge sider uden at blinke og uden filtre af den vestlige civilisation.

Udforskningen af ​​Bangkok, opdager han, er udforskningen af ​​selv. Du kan måske finde dig selv, men vær advaret: du kan ikke lide, hvad du ser.

Bangkok er ligeglad med enten.

Pattaya: Home of the Wanted og den uønskede

Hvis Bangkok er et stof, så er Pattaya crack kokain. Denne lille udvej by, der ligger cirka to times kørsel fra Bangkok, er blevet kaldt Patpong på steroider, sexet og sand hovedstaden i Asien og Fun City. Det anslås, at Pattaya har flere sexarbejdere per kvadratkilometer end noget andet sted på jorden. Thais selv vil fortælle dig, at Pattaya ikke er det "virkelige Thailand", men snarere en asiatisk version af det vilde vesten. Denne cowboy tilbragte tre nætter der.

Disse to skud blev taget mens de stod på næsten samme sted. Køn på den ene side, sand på den anden. Velkommen til Pattaya.

Som de røde lysdistrikter i Bangkok fik Pattaya popularitet under Vietnamkriget, da tropper gik der for lidt R & R, eller som det måtte være, lidt jeg og jeg (samleje og forgiftning.) Mens jeg var der, var den US Marines og nogle marinere var i byen gør deres bedste for at befri verden af ​​øl og ensomme barpiger. For at fejre deres ankomst klædte mange af go-go barer deres "hej piger" i kvasi-militære uniformer komplet med mini-nederdele. Gud velsigne Amerika.

Siden World Cup mani var også i fuld effekt, havde mange af pigerne fodboldtrøjer eller flagbikinier, der repræsenterer alle de lande, der konkurrerer. Forresten ved du, at den engelske er sandt fodbold, når du ser dem sidde i go-go barer, der ser verdensmesterskabet, mens de fyrre halvt nøgen cuties, der danser rundt om dem, bliver ignoreret. (Du kunne altid se amerikanerne fordi de holdt øje med pigerne, selv under det sjældne mål.) Jeg forsøgte at forklare for fodboldhooliganserne, at for at det skulle være et rigtigt spil, måtte banen skæres i halvt, binde spil bør elimineres, og at cheerleaders bør tilføjes. De fandt det ikke så underholdende, men var alt for fulde til at slå mig op.

Sex og vold alt i en bar. Skal elske Pattaya!

Pattaya har også en stor koncentration af expats. Byen er billigere end den allerede billige Bangkok, og en pensionist kan leve pænt på sin pension og socialsikringskontrol. Han kan også sove med dejlige piger en tredjedel af hans alder på en ugentlig basis. Jeg havde svært ved at afgøre, om disse gamle farts var patetiske eller de smarteste mænd på planeten.

Bar Girls og deres Feks (kunder)

De fleste barpiger har en tendens til at være i deres 20'ere, men jeg løb ind i en, der var 36, og efter sigende arbejder mange i deres 40'ere. Mange kommer ind i erhvervet efter at være skilt fra thailandske ægtemænd. Med en begrænset uddannelse og ofte et barn til at støtte, vender hun til barscenen. Før dette kunne hun have arbejdet i en fabrik, et hotel eller som en fødevareserver, hvor hun lavede 65 cent i timen. I baren kan hun gøre mere om et par nætter, end de fleste thailandske gør i en måned. Disse penge går for at støtte hende og hendes barn, og meget af resten går tilbage til sin familie.

Hun kommer normalt ikke fra Bangkok eller en af ​​de større byer, men fra Isaan-regionen, hvilket betyder, at hun i det væsentlige er en fattig gårdspige. Hvis du spørger hende, siger hun, at hun kun har været i baren i et par måneder, men det er nok en linje. Nogle barpiger drikker ikke alkohol mens de arbejder, mens andre er svimlende fuld af 10:00.

Tro det eller ej, alle disse piger er over tyve år, ikke det der hjælper med at quell "Jeg skal til helvede i hjerteslag", føler at du får efter ogling dem.

Den første dag eller to i Thailand var jeg chokeret over at se så mange gamle, fede hvide fyre, der holdt hænder med unge smukke thailandske piger. Jeg vidste, at dette var strengt et gensidigt forretningsforhold, men det var stadig svært at sluge. Den gennemsnitlige kunde er 20 til 30 år ældre end hans midlertidige kæreste. Han er normalt grå eller skaldet og overvægtig. Han kan være i Thailand på forretningsrejse, på ferie, eller som nævnt kan han være en udlænding der bor der.

Husk, denne slags mand (gammel og fed) er præcis, hvad de fleste barer piger søger efter. Mange af de piger, jeg interviewede, var meget ligetil om dette. Ældre mænd har en tendens til at have flere penge, og som det siger blandt barpiger, "penge nummer én". (Der er endda en enkeltmands overlevelsesguide til Thailand med samme navn.) Selvfølgelig foretrækker pigerne at sove med atletiske yngre fyre, men de plejer ikke at betale så godt og er normalt mere krævende. En ung hunk kan blive overrasket over at se en barpige overlade ham, når en 60-årig fed fyr går ind.

Thais er også meget skadet, når det kommer til hudfarve. Endnu mørkere thailandene menes at være grimme sammenlignet med lysere thailandere. Du finder ingen solseng i Thailand. Som sådan kan sorte, latinos og andre af mørkere hudtone finde det lidt sværere at hente en villig barpige. Men i virkeligheden betyder det kun, at det tager ti minutter i stedet for fem at finde en ledsager til natten. Jeg mødte en sort amerikaner der en eftermiddag, og vi mødtes senere den nat for at gå i bar hopping. Trods løbsproblemerne endte han stadig med den bedste pige i baren. (Hans pige ville coo i øret om, hvor meget hun kunne lide hendes "chokolademand".) Forleden gang jeg så ham, havde han betalt sin bar fint i de næste tre dage og tog hende til Bangkok med ham.

Jim bor og arbejder i Thailand. Hmm, spekulerer på, om hans firma ansætter?

Pigerne har også en tendens til at foretrække amerikanere over andre nationaliteter, selvom de fra England og Skandinavien også er populære. Pigerne har en tendens til ikke at foretrække japansk (som de siger er normalt seksuelle sadister), tyskere eller indianere. Jeg sad med en irsk fyr, der ikke kunne se ud med nogen pige på ølbaren. Jeg spurgte den dejlige unge thang jeg dansede med, hvad problemet var, og hun sagde, at han talte for hurtigt og pigerne følte sig ubehagelige. Hun sagde, at hun kunne lide mig, fordi jeg talte langsomt som en cowboy. Yee haw! (Husk, at de fleste af pigerne kun kender to steder i Amerika: New York og Californien. Hvis de spørger, hvor du er fra - og de vil - fortælle dem Amerika, specifikt Californien. Det får dem til at græde med glæde . Jeg var måske den eneste "Californian" der brugte ordet i Thailand.)

Jeg fandt hurtigt ud af, at jeg blev betragtet som en fangst på barpigen scene. Jeg var ikke for ung (læst brød) og var ikke for gammel, var i god form, var ikke billigt med damens drikkevarer, og som mange barpiger fortalte mig, havde et godt hjerte. De ville ofte beslutte dette efter et par sniff-kys på kinden. At have et "godt hjerte" er værdsat af barpiger, meget vigtigere end udseende, men stadig ikke så vigtigt som penge. Selvfølgelig har et godt hjerte ofte direkte forbindelse med hvor mange penge du giver dem. På et andet niveau tror jeg, at de beskæftiger sig med så mange berusede jerks, der mister dem, at de sætter pris på en god fyr. I Thailand kan være en god fyr faktisk betale sig!

Desværre skubber mamasan de fleste af de pæne piger i klasseværelset ud af vejen og hoppede ind i billedet. Tæve.

I Thailand betragtes en 200 pund fyr, der er temmelig magert, som et ægte valgprøve. Thais er naturligt små, og selv om jeg kun vejede omkring 205 på det tidspunkt, blev jeg anset for at være en kæmpe. (Den gennemsnitlige barpige vejer omkring 100 pund og er meget kort.) Pigerne gnide hele tiden mine arme og bryst og bøjede deres lille biceps til at sammenligne. Husk, at deres gennemsnitlige kunde er over 50, fedt og har en håret ryg. Den gennemsnitlige T-mag- læser, der løfter vægten og spiser ren mest af tiden, ville være Arnold Schwarzenegger i Thailand. Jeg sad aldrig alene i mere end et minut og havde normalt to eller tre konkurrerende til min opmærksomhed. Sikker på, de var hookers, men det føltes fint alligevel!

At samle information til disse artikler, ville jeg købe dame drikkevarer til flere piger og finde en, der var sød og talte anstændigt engelsk. Så ville jeg binde hende, tage hende ud for at spise, skyde pool, lytte til levende musik (normalt thailandske bands spiller klassisk amerikansk rock eller Elvis omslag), betale hendes dobbelte hendes sædvanlige sats og derefter sende hende hjem. Jeg lærte at kende flere piger på denne måde, og det er nemt at se, hvorfor så mange vesterlændinge falder for dem. Jeg følte behovet for at redde flere af dem, tage dem til Amerika, uddanne dem og vise dem verden. Dette er selvfølgelig en del af barpigenfælden.

Smukke Mercenaries

"Du er nødt til at spørge, " sagde James, en amerikaner, der driver en eksportvirksomhed ud af Thailand, "hvem er virkelig rovdyr og hvem er virkelig rovet? Du må ikke narre til at tænke på disse piger som ofre. fuckin 'iværksættere! " John sad sammen med sin 18-årige søn, Steven. De havde begge taget piger hjem natten før og sammenlignede noter, ryger og drikker Carlsbergs. "Man er ikke monogamous af natur, " forklarede James. "Og fortryde ikke noget. Disse piger er lejesoldater."

På mange måder har han ret. Barpiger er generelt søde, adoring og så søde som ordsprogede knapper. Eller i hvert fald, det er hvad de vil have dig til at tænke, så de kan få deres klør ind i dig. Du ser, mens nogle af dem virkelig er dårlige gårdspiger, der forsøger at støtte deres familier og måske finde kærlighed, de fleste har andre ting i tankerne og laver taktiske spil lige fra Bar Girl Playbook. Disse piger er dygtige skuespillerinder, faglige ulemper og hensynsløse manipulatorer. "Som loppe på en hund" fortalte en australsk mig, da hans barpige ramte på mig, da vi alle delte en taxa. "Hun er allerede i gang med sin næste dræbe!" han grinte.

Den kolde sandhed er, at din søde nye elskerinde sidder ved din side, skærer din mad, måske har en kæreste eller mand derhjemme, der ved, hvad hun laver. Du kan betale hende godt for at støtte sin fireårige søn, når du i sandhed kun støtter hendes spilvaner eller hendes mands kærlighed til whisky.

En stor score for en arbejdende pige er at knytte en farang, som vil acceptere at sende sine penge "så hun ikke behøver at gå med mænd." Denne lovesick gentleman vil sende hende en månedsløn, så hun ikke behøver at arbejde i søjlerne eller for at hjælpe hendes familie tage sig af de syge bøffel hjem. (Ja, det er virkelig en fælles linje!)

Unbeknownst til den vestlige, hans dejlige "kæreste" har to andre farangs på linjen gør det samme. Hun fører dem alle videre og fortsætter med at gå med mænd hver nat i baren og leder efter en anden dræb. Der er endda formular brev e-mails disse piger kopiere ord for ord og sende til alle deres farang suitors verden rundt. Disse bogstaver er fyldt med ord af kærlighed og hints for flere penge. Hun kender hendes tid, da en højbetalt barpige er begrænset, og hun udnytter det fuldt ud.

Sweetheart, nådeløs heartbreaker, eller professionel sædekstraktor? Barpiger kan være alle tre på én gang, Gud elsker dem.

Disse angelic looking bar piger kan røve dig, kan stjæle dit kreditkort, eller måske bogart din mobiltelefon, løbe op regningen, så sælge det. Hun kan have en sygdom og ikke fortælle dig. Hun kan sælge de gaver, du giver hende. Men værst af alt, kan hun tage dit hjerte og knuse det under hendes platform go-go støvler. Det er så almindeligt, at et par expats har oprettet barpigeundersøgelsestjenester. For et gebyr, vil de gå tjekke på din kæreste, når du forlader landet for at se, om hun stadig arbejder i baren og få bar bødet. Nyhederne er normalt ikke så gode.

Pigerne foretrækker ugifte, ensomme mænd, fordi de er mere tilbøjelige til at vinde deres hjerte og dermed deres tegnebøger. Men det spiller ingen rolle. Efter at have fortalt en værtinde var jeg gift, sagde hun at det ikke gjorde noget, fordi jeg kunne have en thailandsk kone og en amerikansk kone. Hun lagde en af ​​sine ringe på min lillefinger og sagde, at hun nu var min anden kone eller mia noi. Hun fortalte mig, at hun meget gerne ville komme tilbage til hotellet med mig og så om morgenen skulle jeg tage hende til Spiderman. (Vi skød pool og drak Heinekens i stedet.)

Barer, der bliver gift med farangs er ikke så usædvanligt, men forholdet er sjældent vellykket. Selvom pigen er oprigtig og virkelig er faldet for dig (ikke sandsynligt, men du kan aldrig fortælle forskellen), er forholdet normalt dømt til fiasko af forskellige årsager. Tal med mænd, der har været i disse relationer med tidligere arbejderpiger, og du hører det samme igen og igen: "Du kan tage pigen ud af baren, men du kan ikke tage baren ud af pigen. "

Jeg plejede at tro, at disse lovesick udlændinge var buffoons for at falde for disse piger, men efter en uge i Thailand forstod jeg helt fristelsen. Når du er i Thailand, skal du holde din tegnebog i din forreste lomme og dit hjerte gemt i kassen tilbage på hotellet.

Katoey

Jeg gik ind i baren og blev straks rystet af to piger. De førte mig til et sæde og begyndte at spørge mig de sædvanlige barpige spørgsmål: Hvor er du fra? Hvor længe er du her? Hvor du bliver? Hvor gammel er du? Dette er undertiden den første engelsk, pigerne lærer at tale, og de kan eller måske ikke forstår dine svar.

Pigen til venstre var den typiske thailandske vixen: Hun så alle 18, men var sandsynligvis 24 eller 25. Thai piger ser altid meget yngre ud end de virkelig er. De fleste legit go-go barer kræver, at pigerne er mindst 20, men en 20-årig thailandsk pige ser 15. Denne var petit, selv for en thailandsk, med fine bryster, en fast mave, langt sort hår kommer til hendes midterste ryg og en bund, der lignede en fitness model, kun halvdelen af ​​størrelsen. Hendes silkebløde hud var fejlfri og lys, indbegrebet af thailandsk skønhed. Jeg var i lyst.

Pigen på højre side var højere. Mistænkeligt højere. Hun var ret smuk, men allerede min radar vendte tilbage blandede signaler. Thailand, du ser, er verdens kønsskifte hovedstad. En nykommer lærer tegnene hurtigt: Dame-drenge eller kattoeys som de kaldes, er højere end ægte hunner, har større hænder og fødder og har Adams æbler (medmindre de har været kirurgisk barberet.) Deres stemmer vil være en lidt husky, på trods af hormoner, og deres ansigter ser stadig ud til at være mandlige.

Men i modsætning til kaukasiere gør thailandene ærgerlige overbevisende trannier. Mandlige thailandere har ikke noget legeme eller ansigtshår til at begynde med, og deres bygninger er små og allerede på den feminine side. Nogle gange er katoeys svære at få øje på, og jeg havde hørt historier om farangs tilbringe natten med en fuldt konverteret dame-dreng og aldrig vide det, før nogen andre fortalte ham. Jeg havde hørt andre historier om mænd at få en overraskelse, da de kom ned mellem deres bedmate's ben og fandt en skrumpet penis der ligger der. Og dette var efter oralsex og opvarmet forspil med "pre-op" (en dame-dreng, der endnu ikke har haft alle sine operationer.)

Udtrykket "boys city" refererer normalt til et område af byen fuld af cathouses. I Pattaya er Boyz Town det homoseksuelle område.

I Bangkok er kirurgerne på "kønsfordelingscentre" billige og dygtige. Deres arbejde kan let narre den afslappede observatør, og en populær thailandskirurg siger, at hans arbejde med skalpellen selv har narret gynækologer. De er så dygtige, at første gangs besøgende til Thailand ofte advares om ikke at nærme sig de virkelig flotte kvinder. "Hvis de ser for godt ud, er de sandsynligvis katoeys, " siger ordsprog.

Jeg havde været i Thailand i flere dage og havde haft mange run-ins med dame-drenge, som syntes at være overalt. Normalt freelancers, de ville pote mig i de overfyldte gader eller nærme mig i mørket mens du går langs stranden i Pattaya. Jeg kunne se de fleste af dem nemt nok. Normalt var de ikke tilladt i go-go barer eller udendørs øl barer, så de var intet at bekymre sig om. Chancerne for ved et uheld at gå ind i en homoseksuel bar var også små, da de fleste af disse steder havde indlysende navne som Screwboys og Throb. Touts foran ville forsøge at invitere dig til disse barer med opkald af "Du vil have sexet dreng? Sexy ung dreng til smuk mand?"

Det er vigtigt at bemærke, at gay bashing er et fremmed koncept i Thailand. Der er endda en åbent homoseksuel og populær Muay Thai fighter. Til thais er der ingen dom, kun en kendt forskel. Efter flere nætter i at gå i rødlysdistrikterne og gå til gå-barer, begyndte dette at gnide mig ud. Jeg vil blot fortælle katoeys "nej tak" og gå videre. De ville fejre en pout, smil, og det var det. Efter et par dage blev jeg følelsesløs for dem. Jeg var aldrig blevet truet af homoseksuelle i alle tilfælde og var helt sikker med min mandskab. Jeg ville bare lade dem vide, at jeg havde "ingen planer med en mand" og fortsæt.

Mens jeg sad med den lille pige og hendes lange ven i baren begyndte jeg at tage mærke til danserne på scenen. De fleste af dem var kvindelige, men et par var selvfølgelig dame-drenge. Dette var første gang, jeg faktisk havde set dame-drenge i en bar. Jeg vendte mig til den høje, der havde snuggret i tæt og satte armene omkring mig. "Lady-boys?" Jeg spurgte og bevægede mig mod scenen. "50/50" sagde hun. Thailandere taler altid i procentdele. "Men jeg er alle dame, " sagde hun, og før jeg forstod, hvad hun gjorde, stakkede hun min hånd ned på bikinien, hvor jeg følte en lille smule af pubic hår og intet andet. "Se, 100 procent dame." Jeg fjernede min hånd, stadig ikke overbevist. Thai piger var sjældent det seksuelt aggressive, i hvert fald ikke offentligt. Katoeys var meget mere fremad.

Pigen på min venstre talte okay engelsk og vi begyndte at snakke om hvordan og hvorfor hun havde endt i en go-go bar. Hun var genert og sød på en måde, at kun thailandske barpiger virkelig kan trække sig af. Hun holdt min hånd og kæmpede for at fortælle sin historie. Jeg bestilte hende en drink. Tilsyneladende synes ikke, at den anden pige blev mere opmærksom, og den næste ting, jeg kendte min højre hånd, blev placeret inde i den høje piges bikini top, hvor jeg følte en ret realistisk følelse. "Alle dame" hviskede hun igen i mit øre. Dette overbeviste mig om, at jeg faktisk var markeret af en katoey. Barpiger går sjældent til sådanne ekstremer for at overbevise dig om deres kvindelighed. De behøver ikke.

Hvis dette havde været min første nat i Thailand, ville jeg have boltet fra baren. Men jeg blev vant til "alt går" sex scene og det faktum, at jeg faktisk sad med en transseksuel ikke bugger mig for meget. Jeg havde ikke planer om at pande på hende, så hvorfor ikke chatte med hende? Desværre fik jeg ikke meget info, fordi hun var sur. Jeg havde regnet ud, at hun tidligere var mandlig.

Som i de fleste asiatiske lande er thailandene meget opmærksomme på at redde ansigt. Det ville have været fornærmende for dame-drengen, hvis jeg havde rykket væk og forladt baren. Så jeg fortalte "hende", at jeg troede, hun var en meget flot pige, men ikke blevet født en pige. "Jeg siger ikke, " sagde hun, men hun vidste at koncerten var op. Jeg betalte for drikkevarer, tippet begge piger (en lidt forstyrret, jeg klarte ikke godt hende, og den anden var virkelig forstyrret, jeg havde set gennem hendes ret godt færdige sexændring) og forlod baren.

Jeg bliver fortalt, at mange udlændinge, der bor i Thailand, efterhånden bukker under for drenge og begynder at foretrække dem. Disse mænd, der hævder at være lige lige som en pil, vil grine og sige: "Nå, når du har fået et blowjob fra en katoey, vil du aldrig gå tilbage. En mand ved, hvordan man kan behage en anden mand!" Det forekommer rystende for mig, men i Thailand er seksualitetslinjerne sløret. Helvede, jeg havde næsten været narret mig selv. Åh ja, at blive fængslet af en katoey i Thailand, er noget, jeg kan i det mindste fortælle mine børnebørn om, hvis de får mig til at væske op nok.

Gå tilbage til hotellet den nat, så jeg katoey kommer ud af en anden bar. Tilsyneladende havde hun heller ikke narret nogen anden, eller hun havde ikke fundet en suitor med den særlige kink. Men det var kun 3 og det betød, at natten var ung. Hun ville nok ikke sove alene. Jeg håbede bare, at alle marinesoldaterne i byen havde deres ølbriller væk, da den ene trollede op og bad om en dame drikker.

Dobbelt tid

Et par nætter senere er jeg ved en bar i Pattaya med en Singha og ser pigerne på scenen udføre simulerede lesbiske handlinger med hinanden. Det er godt, fordi pigerne bare skifter fra side til side og keder sig. Jeg har en pige på hvert knæ, begge klædt i leopardhud bikinier og knæhøje læderstøvler. Man har lige vist mig hendes bryster efter at have kigget ned min skjorte og inspiceret min pecs. "Smuk mand, så stor, " gigger hun. "Se det samme" og hun lægger min hånd over hendes bryster for at vise mig, at mit bryst er større end hendes.

Pigen på mit andet knæ havde lige fjernet tungen fra mit øre og forklarede på engelsk, at hun ville gå gratis, hvis jeg ville have hende til. Dette var ikke sandt selvfølgelig, men det var et godt præg. Hun pegede ovenpå hvor der utvivlsomt var et kort tid værelse. Hendes forførende tone ændrede sig, da hun talte hurtig ild thailand til pigen på mit andet knæ. Tilsyneladende havde de besluttet at dele mig, hvis jeg var op for det. Nu ønskede de mig på korttidssalen og diskuterede, hvordan de ville dele fortjenesten. Derefter gik de tilbage til arbejde på mig, en droppe de søde, små sniff-kys og forsøgte at få hendes tungen i munden, mens den anden kontrollerede for at se om jeg var oprejst endnu.

Jeg var keder mig til døden. Nattelivet i Thailand gør det til dig efter en uge. Det forkæler dig. Gårsdagens erotiske fantasi bliver dagens missionærposition med lysene ud. Hvad jeg virkelig ønskede den nat var en god bøf. Det var på tide at komme hjem.

Mørk side

Baseret på billedet, jeg har malet her, tror du sandsynligvis, at Thailand er enten det største sted i verden for en mand eller en fuldstændig hule af synd. (Det er selvfølgelig også.) Men det ville være et tilsyn for ikke at nævne den sande mørke side af den thailandske sexindustri. Selv om meget af dette problem er blevet ryddet, eksisterer det stadig på nogle niveauer. Problemet er børneprostitution. Og jeg taler ikke om en 17-årig bare måneder væk fra at være en lovlig voksen, men piger og drenge lige så unge som otte bliver pimpede ud til pædofile og holdes som nutidens slaver.

Chancerne er, du vil aldrig se denne side af Bangkok eller Pattayas natteliv, selvom du ville, men det er stadig der i nogen grad. Takket være organisationer som ECPAT, End Child Prostitution i asiatisk turisme er denne aktivitet faldende. Mange lande som Tyskland (af en eller anden grund, mange tyskere angiveligt kommer til børn) har også slået ned på grå-området "sex tours" tilbydes i ryggen af ​​porno magasiner, der er rettet mod pædofile.

Jeg var også chokeret over at se så mange børn roaming gaderne sælger tyggegummi og blomster klokken to og tre om morgenen. Mange af disse seks og syv-årige kunne blive fundet at sælge deres snudevarer i go-go barer. Tilsyneladende er børnearbejde lovene næsten ikke-eksisterende eller ikke håndhæves i Thailand. Selv med musikken, neonlysene og de klædt klædte kvinder kunne jeg ikke lade være med at se disse gadebørn og tænke på, hvordan deres liv skal være.

Tilbagetrækning

Som med de fleste lægemidler er tilbagetrækningen fra Bangkok smertefuldt. Han føler det på flyet tur tilbage til USA. Han føler det, når han kommer hjem. Han fanger sig og står der i et forstæder mall, omgivet af sin søvnige banalitet, sin orkestrerede sikkerhed, og dens papirmâche moral, der længes efter kanten, han følte i Bangkok. Her er det som om han kun lidt ved at trække vejret; levende, men på livsstøtte.

Thailand var lidt farligt; han var nødt til at være opmærksom, levende, absorbere alt i sit miljø og reagere. Men ikke her. Her sover han bare søvne gennem hans dag, går gennem bevægelserne i denne faksimile af livet, denne almindelige vanille eksistens.

En misbruger forstår ikke omfanget af hans afhængighed, før han er afskåret fra sit stof. Bangkok er det samme. Han var ikke klar over, at byen havde ham tilsluttet, indtil han forlod. Og som hårde stoffer ved han, at Bangkok kunne være hans død, men han vil alligevel have det.

Dette er dansen til afhængighed og tilbagetrækning. Bangkok kunne let spise ham levende, men om natten, i sin seng, ville han glide ned sin musling smilende.

Og på trods af sig selv kan han ikke lade være med at tænke på pigerne - hvad de laver lige nu, hvem de er med, hvis deres kunder er gode til dem. Men de er på den anden side af verden, og han vil sandsynligvis aldrig gå tilbage. Det ville være bedst at glemme dem, fortæller han sig selv, men han ved, det tager tid. Som spøgelser drev kvinderne gennem hans sind. Ligesom spøgelser kalder deres stemmer til ham.

Thailand har forladt ham hjemsøgt.

Del tre af Thailand Trilogien, der skal udstationeres i næste uge, vil rapportere om steroid handel.

Forrige Artikel «
Næste Artikel