• Vigtigste
  • >
  • uddannelse
  • >
  • Tip: 3 kabel øvelser til stærk Abs & ObliquesAbs er lavet i køkkenet ... og på kablet maskine. Når alt kommer til alt, skal du også bygge dem for at kunne se dem. Tjek disse øvelser.

Tip: 3 kabel øvelser til stærk Abs & ObliquesAbs er lavet i køkkenet ... og på kablet maskine. Når alt kommer til alt, skal du også bygge dem for at kunne se dem. Tjek disse øvelser.

Halvknækkekabel Anti-Rotation Press

Dette er en af ​​de mest undervurderede kerneøvelser i eksistensen. Det vil styrke obliques, erectors, multifidi og endda dine glutes. Du kan bruge et reb, en kæde eller en lang stang til at udføre denne bevægelse. Legetøj rundt med forskellige kroppsstillinger og vektorer. Alt fungerer rigtig godt. Sørg for at gentage med den modsatte side.

Kneeling Cable Crunch

Bodybuilders har brugt knælekablet i mange år af god grund - det er en fantastisk dynamisk abdominal øvelse. Du kan eksperimentere for at finde ud af, hvad opsætningen føles bedst, men sørg for, at du kommer i spinalbøjning (hovedsagelig i brystområdet og ikke lændehvirvelområdet) og ikke kun hipflexion.

Kabel Side-Crunch

Knædekabelets sidekræk er en meget effektiv bevægelse, der vil målrette skråderne bedre end knælende kabelknap.

Forrige Artikel «
Næste Artikel