• Vigtigste
  • >
  • kost-fedt-tab
  • >
  • Tip: 3 uventede måder at få LeanBoost på dit stofskifte, forbedre blodsukkerniveauet og øge metabolisk fleksibilitet. Sådan er det.

Tip: 3 uventede måder at få LeanBoost på dit stofskifte, forbedre blodsukkerniveauet og øge metabolisk fleksibilitet. Sådan er det.

Gør disse tre ting for at få et håndtag på din kost og tabe fedt:

1 - Trigger Mindful Eating

Hvor ofte forbinder du faktisk med din mad og spiser med bevidsthed? Traditionelt plejede folk at sige nåde før de spiste, og på samme måde ville andre religioner have deres eget ritual før måltiderne. Uanset din tro er der fordele ved at være taknemmelig for din mad. Det hjælper dig med at blive til stede og opmærksom, før du tager din første bid.

Gør at spise mere af et ritual end en vane. Når vi engagerer sig, skifter vi til det parasympatiske nervesystem. Dette letter afslapning og blodgennemstrømning til fordøjelsessystemet, der hjælper med metabolisme og assimilering af mad.

2 - Spis ikke kulhydrater med hvert måltid

Hvis du spiser kulhydrater konsekvent gennem dagen, har din krop en stabil forsyning af sukker og vil ikke brænde oplagret fedt. Selvom du virkelig er lænet, vil det altid gøre din krop virkelig god til at spise kulhydrater virkelig godt ved at bruge sukker og mindre effektivt ved at bruge fedt i hvile.

At være metabolisk fleksibel giver dig mulighed for at bruge kilder til brændstof. Prøv at forbruge de fleste af dine carbs omkring din træning.

3 - Gå efter en tur efter at have spist

En kort gåtur (afslappet ikke rask) kort efter at have spist kan hjælpe med at sætte kroppen i en parasympatisk tilstand og hjælpe fordøjelsen. Gennem årene har forskere fundet ud af, at en efter-måltid gåtur, så kort som 15 minutter, kan hjælpe med fordøjelsen og forbedre blodsukkerniveauet. Fordelene omfatter også:

  • Forbedret blodcirkulation
  • Hurtigere metabolisme
  • Sænket triglycerider

Plus, hvis du tager en tur med din partner eller familie, kan det også være lidt kvalitetstid væk fra distraktioner.

Forrige Artikel «
Næste Artikel