• Vigtigste
  • >
  • kosttilskud
  • >
  • Tip: 3 Unique Fat Loss TipsTry disse to overraskende men almindelige sind tips og en rigtig cool køkken-kemi tip for at gøre fedt tab meget nemmere.

Tip: 3 Unique Fat Loss TipsTry disse to overraskende men almindelige sind tips og en rigtig cool køkken-kemi tip for at gøre fedt tab meget nemmere.

En artikel af en navngivet forfatter på et websted, der hedder Ergo-Pharm, har for nylig opført ni fedttabtips. De fleste af dem var velkendte, men nogle af dem var lidt usædvanlige, eller i det mindste indarbejdet et usædvanligt twist. Som sådan følte jeg mig tvunget til at passe (høfligt ord for at stjæle) kernen i nogle af dem, men skrev oprindelig tekst for at gøre dem til mine egne.

1 - Ditch konventionelle tv. Udskift med Netflix eller Amazon Prime.

Hvis du nogensinde har opholdt sig på Aria Hotel i Las Vegas, har du måske bemærket en vanille duft wafting gennem casino gulvet. Det er deres forsøg på at bruge subliminal sindskontrol for at få dig til at spille mere. Hvorfor duften af ​​vanilje ville gøre det, jeg ikke ved, især da det lugter mig som stripper duft og gør mit sind til mere primære kræfter.

De mennesker, der producerer tv-reklamer, er de ultimative herrer herom, men de er interesserede i at vende vores tanker til noget mindre jiggly end hvad vanilje duften får mig til at tænke på.

Et eksempel i en undersøgelse i tidsskriftet "Sundhedspsykologi" fra nogle få år tilbage viste, at tv-madreklamer øgede snackforbrug hos børn og voksne. Det er nok ikke en overraskelse, men graden af ​​indflydelse fra disse reklamer kan bare være lidt af et chok. Det viser sig, at børn har spist ud på junk food 45% mere, når de udsættes for madreklamer.

Voksne var heller ikke immune, men deres hjernevaskning var mere demokratisk, fordi reklamen påvirket dem til at spise mere af både sunde og usunde snackfødevarer. Desuden var denne øgede spise effekt ikke relateret til rapporteret sult eller nogen bevidst indflydelse; Folk, der så på reklamer, gik zombielignende ind i køkkenet og smedede rundt for nogle lækre morser, der lå omkring, hvad enten de var candy-coatede hjerner eller sukkerbelagte korn.

Forfatterne af undersøgelsen foreslog, at "nedsat eksponering for usund mad reklame vil være gavnlig for alle aldersgrupper."

En af de nemmeste måder at rent faktisk gøre, ville være at afstå fra regelmæssig kommerciel tv-udsendelse og se dine programmer på Netflix, Amazon Prime eller kommercielt fri Hulu. Alternativt DVR dine programmer og zip gennem effluvium af snack mad reklame.

Som Ergo-Pharm-forfatteren konkluderede: "Lad dig ikke narre dig selv. Mindkontrollen eksisterer, og du er også modtagelig over for det."

2 - Spis rester, der er blevet molekylært omdannet.

En kold ting sker, når du koger og køler ned polysacchariderne (stivelser) amylose og amylopectin - de forbinder kemisk for at danne ufordøjelige kemiske broer.

Det betyder, at når du koger ris eller pasta og lad dem køle i køleskabet og derefter genopvarme dem, har du reduceret mængden af ​​tilgængelige kalorier i fødevaren med en betydelig procentdel.

En forsker fra Sri Lanka fandt endda, at madlavning af en kop Suduru Samba-ris i vand med en spiseskefuld kokosolie, og lad den køle af i 12 timer før genopvarmning og servering, reducerede kaloriindholdet med 50 til 60%. Andre ris, der er tilsvarende forberedt, er ikke så "resistente", men uanset sorten er det en strategi, der er værd at bruge.

Det samme er blevet fundet i pasta. Forskere fandt, at madlavning pasta, la det køle ned og genopvarme det en dag senere førte til en cirka 50% reduktion i blodglukose. Dette fænomen ses også i kartofler. Og skål også, hvis du fryser det før ristning.

Så hvis du er diæt eller en diætbevidst person generelt, skal du lave mad (eller i tilfælde af toast, fryse) din mad en dag fremover. Du kan reducere antallet af kalorier med halvdelen.

3 - Skift en snack med 20 gram protein.

Hvis udlændinge overtog - klogere, velvillige udlændinge - og forbød os at spise snackfødevarer, ville de fleste af menneskehedens sundhedsproblemer forsvinde. Vi kan stadig være udsat for smertefulde analprober, men i det mindste ville vi alle have abs.

Forebyggelse af den usandsynlige udvikling, måske er det næste bedste, vi kan gøre, at erstatte snacks med noget, som begge hæmmer appetitten og bygger muskler.

Især australske forskere fandt ud af at have et protein shake mellem måltider både hæmmer appetitten og fremskynder energiforbruget. Alt det, der kræves for at gøre dette, var 20 gram protein. Mærkeligt, yderligere protein, selv op til 80 gram, førte ikke til nogen yderligere nedsat appetit.

Hvorfor flere mennesker ikke gør dette er forbi mig. Det kan være, at ordet "shake" giver tanker om at trække en blender og et pulver over hele stedet, så deres ansigt ligner Pablo Escobar efter en lørdag aftenkoksfest.

Du kan dog nemt lave en "shake" ved blot at placere en scoop (21 gram protein) af et godt prøvesmagning (afgørende!) Af høj kvalitet, letblandende protein som Metabolic Drive® Protein i alt fra 3 til 8 ounce af koldt vand og bare hvirvler det omkring lidt med en ske.

Du kunne selvfølgelig bruge ekstra vand, hvis du ville bruge to scoops (42 gram protein). Det smager rigtig godt, og det er uden tvivl den nemmeste måde at hakke ned i taljen.

Kilder

  1. Harris, Jennifer L., "Priming Effects of Television Food Advertising på Eating Behavior, " Health Psychol. 2009 jul; 28 (4): 404-413.
  2. Makasuni, Tako et al., Principles of Starch Gelatinization and Retrogradation, "Food and Nutrition Sciences, bind 5, nr. 3 (2014).
  3. Ferdman, Roberto, "Forskere har opdaget en enkel måde at tilberede ris, der dramatisk nedbringer kalorier, " The Washington Post, 25. marts 2015
  4. MacKenzie-Shalders KL; Byrne NM; Slater GJ; King NA, "Virkningen af ​​en valleprotein-tillægsdosis på mæthed og madindtag i modstandstræning atleter, Appetit. 2015 Sep; 92: 178-84.

Forrige Artikel «
Næste Artikel