• Vigtigste
  • >
  • uddannelse
  • >
  • Tip: 4 skumboremaskiner til kraftige presser. Disse overkroppen øvelser vil gøre dig klar til at trykke tungt. Tjek dem ud.

Tip: 4 skumboremaskiner til kraftige presser. Disse overkroppen øvelser vil gøre dig klar til at trykke tungt. Tjek dem ud.

Har du nogensinde sat på toilettet og kæmpet for at tørre din røv? Kæmper du med at nå din sikkerhedssele i bilen? Har du svigtet på overheadkampen? Hvis du svarer "ja" til nogen af ​​disse, så mangler du skuldermobilitet.

Skulderen er en utrolig mobil og kompleks fælles, der skal arbejde med din scapula og thoracic rygsøjle (øvre ryg). For at skulderen skal fungere ordentligt skal du have en tilstrækkelig mængde thorax mobilitet. At tage fat på dine mobilitetsrestriktioner, begynde eller afslutte hver træning, der laver noget blødt vævsarbejde. Det hjælper med at løsne restriktive bindevæv og øge blodgennemstrømningen til de målrettede områder.

Frigivelse af Pecs

Placer skumrullen med en vinkel på 45 grader over kroppen. Placer din palme fladt på gulvet med ydersiden af ​​din pec over rullen. Rul frem og tilbage koncentrere sig om de områder, der er mest følsomme.

Udgivelse af Triceps

Placer skumrullen lige over din albue med din arm udvidet. Placer dit hoved på din bicep for ekstra tryk, når du ruller op mod din skulder. Pause over de områder, der er mest følsomme.

Udgivelse af Lats

Placer din palme fladt på gulvet med siden af ​​din krop over skumrullen.

Rock op, ned og frem og tilbage, der arbejder dig fra skulderen til midten af ​​din side. Tag din tid på de områder, der er mest følsomme.

Frigørelse af den thoraciske rygsøjle

Placer dine skulderblade over rullen med dine arme bagved dit hoved eller over din krop. Rull fra toppen af ​​din nakke ned til din midterste ryg, mens du løfter brystet mod loftet. Igen pause over de områder, der er mest følsomme.

Forrige Artikel «
Næste Artikel