• Vigtigste
  • >
  • kost-fedt-tab
  • >
  • Tip: 6 enkle måder at finjustere din fysik allerede i temmelig god form? Sådan slipper du de sidste par pund og fremhæver din fysik i løbet af få uger.

Tip: 6 enkle måder at finjustere din fysik allerede i temmelig god form? Sådan slipper du de sidste par pund og fremhæver din fysik i løbet af få uger.

For de fleste løftere er der en forskel mellem deres hverdag "walking physique" og den fysik, de vil have, når de ved, at deres skjorter kommer til at komme ud.

Tænk over det: Du træner hårdt og kigger på din kost det meste af tiden. Til de fleste observatører er du en "fit fyr". Men når du bliver inviteret til en poolfest, planlæg en tropisk ferie eller endda møde en ny kvinde, som du håber, at du vil se dig nøgen om et par uger, vil du sikkert finjustere din fysik, og dit overordnede udseende .

Her er et par ikke-drastiske tip, der vil gøre en betydelig forskel:

  1. Afslut i en pølse. Afslut hver eneste træning med 10 minutters gysning for åndedræt. Det er ligegyldigt, hvordan du gør det, så længe du ligger i svedspætte og kæmper iltgæld bagefter. Se hvor langt du kan køre på en tredemølle i 10 minutter. Gør intervaller på den frygtede trappe. Tilføj nogle cykel sprints, kamp reb eller kettlebell gynger. Hvis du er i stand til at stå op i slutningen af ​​10 minutter, gik du ikke hårdt nok.
  2. Tag dine carbs ned til ca. 100 gram pr. Dag. Dette vil fremskynde fedt tab og hjælpe dig med at dumpe nogle "opblod" og vandvægt, mens du stadig giver nok carbs, så du ikke har lyst til en lunken hundedyr. Brug den største del af disse kulhydrater i peri-træningsperioden (før, under og efter træning). Disse bør komme primært fra din træning næring drikkevarer. Resten af ​​tiden, tænkeprotein og fedtstoffer.
  3. Lav reducere de samlede kalorier. Hvis du allerede har et håndtag på din kost, vil du bare gerne slippe et par hundrede kalorier om dagen, ikke noget vildt. Du behøver ikke at tælle, bare slip den snack du har før sengetøj for eksempel. Eller skære disse kalorier fra dit aftenmåltid. Prøv ikke at spise et par timer før sengetid. (Mere info om det her: The Meal That Damages Metabolism.)

Bonus ting

At se godt går ud over kroppens sammensætning. Undskyld hvis dette får en lille metro:

  1. Hvid dine tænder. Det tager mange år af dit ansigt. Og gule tænder er ubehagelige.
  2. Få en lysbrunstfarve. Hej, det hjælper.
  3. Dyrk et skæg skæg En undersøgelse offentliggjort i Journal of Evolutionary Biology, der stillede spørgsmålstegn ved over 8.500 kvinder, viste, at de fleste af dem finder dette niveau af skægvækst mere attraktivt end rent barberet eller stærkt skægget ... i hvert fald hvis de var på udkig efter sjov og sex. Så hvis dit mål er at se alle sexificerede til en begivenhed, skubber du barberen omkring 5 dage ud.

Forrige Artikel «
Næste Artikel