• Vigtigste
  • >
  • kosttilskud
  • >
  • Tip: 6 måder at opbygge muskler mens diæt Hvad er en kost, hvis den spiser din muskel væk? Her er hvordan man opretholder eller endda bygger muskler, mens man taber fedt.

Tip: 6 måder at opbygge muskler mens diæt Hvad er en kost, hvis den spiser din muskel væk? Her er hvordan man opretholder eller endda bygger muskler, mens man taber fedt.

Enhver kan tabe sig. Du skal bare spise mindre og brænde masser af kalorier. Men at tabe sig, mens du bygger muskler er svært. I det mindste vil du have din kostfase for at bevare alle dine hårdt tjente muskler. Her er mine bedste tips om hvordan man opbevarer eller endda bygger muskler, mens slankekure.

1 - Hvil længere, ikke kortere

Mens det almindelige råd til træning af fedttab er at reducere din hviletid i halvt, sætter det dig mere i fare for muskeltab. Sandt nok kan teknikken arbejde, når du er over 20% kropsfedt og helt ude af form, men ikke når du er lænet.

I stedet øge hvileperioder, så du kan fortsætte med at bruge store vægte. For eksempel vil du måske vente så længe som to eller tre minutter mellem tunge sæt squats, deadlifts og bænkpresser.

Husk, din kost og kardio vil tage sig af dit fedt tab. Din første prioritet i gymnastiksalen er at gøre alt, hvad du kan for at holde fast i din styrke og muskelmasse.

2 - Vend pyramiden

I stedet for den traditionelle pyramide-stil træning, hvor du gradvist taper reps nede mens du øger belastninger, gør det modsatte, når du slanker.

Varm op med lave reps og derefter - mens du er i frisk tilstand - ramt dit øverste sæt 6-8 reps før pyramideringen ned i vægten som nødvendigt for at forblive i samme rep-serie. At have denne entydige fokus på et top sæt giver dig mulighed for at holde intensiteten høj og giver dig den bedst mulige chance for at opretholde styrke.

3 - Hold din fod på gasen

Det er fristende at tabe dine vægte og tage det nemt, fordi du "lytter til din krop." Jeg er alt for at være opmærksom på, hvad din krop fortæller dig, men når du kommer ind i den gritty slutperiode af en diæt, vil din krop undertiden lyve for dig.

Du skal holde målet i spidsen for dit sind. Når du er i gymnastiksalen, skal du stoppe med at blive ked af dig selv, skifte din tankegang og begynde at angribe vægtene med intensitet. Det er kun en time om dagen, men ingen anden time vil have samme indflydelse på hvor meget muskler du kan holde fast på eller bygge som sådan.

4 - Skriv det ned

Objektivitet er kritisk, når det kommer til de sidste faser af en kost. Intet andet vil fortælle dig sandheden som en logbog. Hvis du ikke sporer dine nøglehefter under din kost, sætter du dig selv i fare for muskelsvigt.

Den første ting at se på er dine tal fra den foregående uge. Dette kan fylde dig med frygt og angst, men du skal se på dette som en positiv oplevelse, uanset hvad du ser. Ordene på papiret fortæller dig, hvad du skal gøre for at holde din muskel.

5 - Vedligeholdelse er ikke så dårligt

Hvis du har en 16-ugers kost for dig, skal de første 10-12 uger være ved at få stadig stærkere. I de sidste 4-6 uger begynder du dog uundgåeligt at finde fremskridt, og i nogle tilfælde (normalt presserende øvelser) kan tallene endda falde.

Dog kan to forskelle i tankegang gøre hele forskellen:

  1. Acceptér vedligeholdelse. Hvis du indser, at styrkegevinster i den sidste fase af kosten vil være svært at komme forbi, vil du stoppe med at tvinge yderligere reps, der kan sætte dig i fare for skade. På et tidspunkt, når du virkelig sliber, bør opretholdelse af dine vægte ses som en sejr.
  2. Fokus på relativ styrke. Dette kan være motiverende, når du ser nogle elevatorer regress lidt. I stedet for at sammenligne dine personlige bonusser til, da du var din tungeste, eller endda fra nogle få uger siden, begynder du at tænke med hensyn til relativ styrke. For eksempel kan du opleve, at du kan pumpe ud meget mere pull-ups nu, når du er på vej til leanness.

6 - Brug Correct Peri-Workout Supplementation

Brug af en blanding af kosttilskud kan hjælpe med at maksimere dine træningssessioner i løbet af en kostfase. Koffein er det mest oplagte valg her og tager 200-600 mg. før en træning vil give både en mental og fysisk præstation boost.

En mere avanceret mulighed er at bruge Plazma ™, en blanding af hurtigtvirkende di- og tripeptider, som driver næringsstoffer i muskelceller for at give en superpumpe, der gør musklerne mere lydhør over for optagelsen af ​​næringsstoffer.

Pumpen fungerer også som et mentalt trick. Når du pludselig får større pumper i gymnastikken, føler du dig ti gange bedre om din træning, og du vil typisk hæve intensiteten.

Forrige Artikel «
Næste Artikel