• Vigtigste
  • >
  • uddannelse
  • >
  • Tip: Er du stærk nok til at opbygge muskel? Uanset om du er nybegynder eller en avanceret bodybuilder, så er det derfor, du skal styrke din styrkebase.

Tip: Er du stærk nok til at opbygge muskel? Uanset om du er nybegynder eller en avanceret bodybuilder, så er det derfor, du skal styrke din styrkebase.

Det begynder med styrke

Hvis du er nybegynder, bliver stærkere det vigtigste, du kan gøre. Træning udelukkende til styrke, mens du spiser en muskelbyggende diæt, vil føre til pletter af magert masse, simpelthen fordi din krop ikke er vant til højspændingsmiljøet ved korrekt træning.

Styrken er også vigtig for dem, der har været omkring blokken, men mekanismerne for hypertrofi er lidt anderledes. Når du har bygget en tilstrækkelig stærk base, hjælper kraftigt arbejde dig med at opbygge muskler gennem to mekanismer:

  1. Bygning mere styrke giver dig mulighed for at løfte gradvist mere vægt for mere volumen. For eksempel kan du gå fra bench-presse 80-pund håndvægte til 3 sæt 10 til 100 pund dumbbells til 3 sæt af 10. Denne gradvise forbedring fører til en meget større overbelastning stimulus.
  2. Stærkt arbejde forbedrer muskel fiber rekruttering. Ved hjælp af hypotetiske tal kan du gå fra at rekruttere 40% af muskelfibrene i brystet til 70%. Jo flere muskelfibre du rekrutterer, desto mere kan du træne.

Så styrke er stadig vigtig, selv for den avancerede løfter. Men i stedet for at være den primære muskelbygger, giver tunge løft dig mulighed for at forbedre rekruttering af muskelfiber for at engagere flere muskelfibre og forbedre arbejdskapaciteten til træthed mere muskel.

Rookies skal løfte tungt for at opbygge muskler. Veteraner skal løfte tungt for at gøre alle efterfølgende træning mere effektive.

Forrige Artikel «
Næste Artikel