• Vigtigste
  • >
  • uddannelse
  • >
  • Tip: Idrætsudøverens øvelse Denne rækkevariation er en stor back-builder, det er let på underkanten, og det er yderst funktionelt for sportsfolk. Tjek det ud.

Tip: Idrætsudøverens øvelse Denne rækkevariation er en stor back-builder, det er let på underkanten, og det er yderst funktionelt for sportsfolk. Tjek det ud.

Double-Duty Lat Træk

Fordi latsne indsættes i iliackampen - toppen af ​​bækkenbundet - spiller de en rolle i ryggeneration. Og når du forlænger din ryg, tipper du næsten altid toppen af ​​bækkenet på samme tid og overdriver buen i din bageste ryg.

Mange løftere overdriver ryglængde, når de sætter tætte rækker. Det vil sige, de bøjer fremad på den negative og læner derefter bagud på den koncentriske eller løftende del af hver rep. Dette lægger unødig stress på underkroppen, samtidig med at man tager arbejde væk fra de øvre rygmuskler.

Men der er en måde at kombinere ryggen forlængelse med en tæt greb pull uden så stor risiko for din lændehvirvelsøjlen. Den hedder den stående sammensatte række.

Forbindelsesrækken

Sæt trekanten håndtaget på en høj kabel remskive, stå et par meter tilbage med fødderne skulderbredde fra hinanden og knæ lidt bøjet og bøje sig fremad i hofterne, så din torso og arme skaber en lige linje med kablet.

Ret dine hofter, når du trækker håndtaget til nederste bryst. Fordi du står, går din nedre del ikke i så meget bøjning som det ville, hvis du bøjede fremad på en sidde række.

Perfekt til atleter

Stående bevægelser som denne er altid mere funktionelle. I sport er de handlinger, der kræver overkropsstyrke og styrke, næsten altid afhængige af koordineret handling med kerne og underkrop.

Forrige Artikel «
Næste Artikel