• Vigtigste
  • >
  • kosttilskud
  • >
  • Tip: Det bedste juice at drikke for prostata HealthProtect din butt valnød, pisse som en teenager, og lev længere. Sådan er det.

Tip: Det bedste juice at drikke for prostata HealthProtect din butt valnød, pisse som en teenager, og lev længere. Sådan er det.

Hvorfor din far bliver i badeværelset så længe

En mands prostata er en sjov lille ting. Denne valnødstørrelses kirtels job er at producere væske, der nærer og transporterer sædceller. Ca. 30% af din baby smad er prostata juice. Du er velkommen til at slippe denne kendsgerning under middags samtale for at imponere din dato.

Mærkeligt er, at prostata vokser lidt efter puberteten. Nogle gange for meget. Da det er tæt på urinrøret, kan en hævet prostata forstyrre eller blokere urinstrømmen. Dette er kendt som "godartet prostata hyperplasi" eller BPH. Kort sagt gør det svært at tisse.

Og prostata er også meget tilbøjelig til kræft. Det er den mest almindelige form for kræft hos mænd og den næststørste manpiller i den kategori lige bag lungekræft.

Sådan beskytter du din kirtlen

Når det kommer til at beskytte prostata, er antioxidant lycopen, en del af en klasse af phytonutrienter kaldet carotenoiderne vigtig. Din prostata kan virkelig lide lycopen. (Det kan også lide at blive kittede, men det er en anden historie.) Undersøgelser viser, at mennesker, der opretholder gode blodniveauer af lycopen, er mindre tilbøjelige til at få prostatakræft.

Hvor skal man få lycopen

Størstedelen af ​​informationen derude fokuserer på tomater, dåse eller kogte tomater for at være præcise. Men der er en anden stor kilde, der overses: vandmelon.

Problemet er, du skal spise en hel afgrøde af vandmeloner for at få alle de gavnlige virkninger. Undersøgelser bruger vandmelonsaft, men det er ikke bredt tilgængeligt og en smerte i rumpen at gøre. Rettige lycopentilskud i pilleform kan hjælpe, men i det mindste viste en undersøgelse, at de ikke er lige så gavnlige som hel-fødekilder.

Den bedste tillægsrute at tage ud, synes at være frysetørret vandmelon. Selv om det er i form af et koncentreret pulver, er det stadig en hel mad, minus vandindholdet. Jeg får min fra Biotests Superfood-formel (1000 ppu lycopen).

Hvis du er mand, skal lycopen - fra fødevarer, den rigtige supps eller en kombination af begge - være højt på din liste over sundhedskrammer.

Forrige Artikel «
Næste Artikel