• Vigtigste
  • >
  • kosttilskud
  • >
  • Tip: De bedste nødder til dine nødder Beskyt dine manddele og bliv virile, bare ved at tilføje disse nødder til din kost. Her er videnskaben.

Tip: De bedste nødder til dine nødder Beskyt dine manddele og bliv virile, bare ved at tilføje disse nødder til din kost. Her er videnskaben.

Hvor har sæd væk?

Sperm tæller falder over hele det vestlige samfund. Ifølge en meta-analyse er sædceller dråbet over 52% siden 1973.

Nu kan det skyldes vores forbedrede teknologi til måling af sædceller, men forskerne mener, at det også har at gøre med eksponering for hormonforstyrrende kemikalier i miljøet og det faktum, at mænd bare ikke er så sunde som de plejede at være.

Mærkeligt nok kan det være med at spise flere valnødder.

Undersøgelserne

En undersøgelse blev udført på 117 raske mænd mellem 21 og 35 år, der indtog vestlige stil diæter. Gruppen, der spiste 75 gram valnødder daglig oplevede forbedring i sædets vitalitet, motilitet og morfologi. Der blev ikke set nogen ændringer i gruppen, der undgik trænødder. Der var også et fald i sæd med kromosomale abnormiteter i valnødgruppen, som var forbundet med niveauer af alfa-linolensyre.

En anden undersøgelse af ældre fyre viste, at valnødder har en beskyttende virkning, når det kommer til prostata og vaskulær status.

Så hvorfor valnødder?

Valnødder er fyldt med ideelle mængder af næringsstoffer, der korrelerer med menneskers sundhed og vitalitet, herunder alfa-linolensyre, magnesium, selen og zink. De sidstnævnte tre mineraler har været forbundet med øget serum testosteronniveauer og sædproduktion og kvalitet. (Bemærk: Du kan også supplere dem med Elitepro ™ Minerals.)

Så har en servering af valnødder hver dag. Dine nødder og andre manlige bits vil takke dig.

Referencer

  1. Levine, H., Temporære tendenser i sædceller: en systematisk gennemgang og meta-regressionsanalyse. Human Reproduction Update, 1-14.
  2. Robbins, (2012). Valnødder forbedrer sædkvaliteten hos mænd, der forbruger en vestlig stil diæt: Randomized Control Diagnostisk Intervention Trial 1. Reproduktion Biologi, 87 (4).
  3. Spaccarotella, (2008). Virkningen af ​​valnød indtagelse på faktorer relateret til prostata og vaskulær sundhed hos ældre mænd. Nutrition Journal, 7 (1).

Forrige Artikel «
Næste Artikel