• Vigtigste
  • >
  • uddannelse
  • >
  • Tip: Pas på Faux Pros Der er mange fordele i fitnessområdet, men der er endnu flere faux proffer. Spot dem og undgå dem. Her er hvorfor.

Tip: Pas på Faux Pros Der er mange fordele i fitnessområdet, men der er endnu flere faux proffer. Spot dem og undgå dem. Her er hvorfor.

Adgangen til træningsinfo via sociale medier er et dobbeltkantet sværd. På den ene side har du adgang til de fleste af de øverste styrketræner og undervisere. På den anden side har du samme adgang til selvudråbte guruer, der er ivrige efter at give råd om rådgivning (og ofte opkræver du det.)

At være i stand til at fortælle forskellen er vanskelig for nogle, men lad ikke din spænding blinde din sans fornuft. Kig efter certificeringer og universitetsuddannede fordele, som du ville, hvis du vælger en personlig træner eller styrketræner. I det mindste skal du sørge for at de har været i spillet i lang tid og har et dokumenteret track record.

Tip: Det 20-årige barn med stor abs og endnu bedre Photoshop-færdigheder kan nok ikke hjælpe dig med at afdække din abs. Bare fordi nogen er i god form og har masser af tilhængere, betyder det ikke, at de er kvalificerede. (Og falske tilhængere kan købes.)

Og der er mange faux proffer fortæller folk at købe kosmetik, der angiveligt giver dig større læber, urte vægttab te, taljen træner, krop "wraps", der dehydrerer dig, og andre pyramide-skema produkter. Bare husk at disse ting sjældent er, hvilke langsigtede resultater der er lavet af.

Spørg altid dig selv: "Ville en Kardashian gøre dette?" Hvis svaret er ja, gør ikke den ting.

Forrige Artikel «
Næste Artikel