• Vigtigste
  • >
  • uddannelse
  • >
  • Tip: Pas på Insta-eksperterDu ser disse jackasses meget på det seneste. Det er på tide at ringe ud de to værste lovovertrædere.

Tip: Pas på Insta-eksperterDu ser disse jackasses meget på det seneste. Det er på tide at ringe ud de to værste lovovertrædere.

Ved du hvad der virkelig griner mine gear? Hvad jeg kalder "øjeblikkelige eksperter." Jeg ser to konkrete tilfælde:

1 - Uerfarne Instagram Coaches

Folk uden erfaring som undervisere eller trænere, der opbygger et stort socialt medie, følger derefter med at sælge online træningsprogrammer.

Det er muligt at gøre et godt job med online coaching ved hjælp af de moderne værktøjer, vi nu har. Det er dog meget svært, og det kræver meget erfaring og disciplin.

At være virkelig effektiv som en online coach er meget vanskeligere end at være effektiv som en "live" coach. Hvorfor? Fordi trænere er problemløsere: Du identificerer et problem, og du løser det med de rigtige træningsbeslutninger. Det er sværere at identificere problemet, når du ikke kan se kunden personligt, og det gøres mere kompliceret ved ikke at se, hvordan han bruger dine løsninger.

Så for at være en god online coach skal du allerede være en meget god "live" coach og have masser af erfaring. Du skal have set alle mulige problemer og vide, hvordan du retter dem.

Hør, jeg forstår det. Når du har en god krop, du vil indbetale. Og at sælge programmer kan være nemme penge, når du har tonsvis af Instagram tilhængere og det udseende, som alle ønsker. Men at få resultater med dig selv er ikke det samme som at få resultater med andre.

Da jeg startede, antog jeg, at alle var ligesom mig. Jeg ville henvende sig til deres træning, som jeg nærmede mig. Som følge heraf fik nogle gode resultater, andre gjorde det ikke. Vi er alle forskellige og reagerer bedst på forskellige anvendelser af metoderne. For at forstå det, og for at kunne give folk resultater, skal du have arbejdet med masser af mennesker fra alle de forskellige områder i den genetiske pool.

2 - Newbie Contest Prep Coaches

Mennesker med meget lidt træningsbakgrund beslutter sig for at lave en fysikkonkurrence og markedsfører sig selv som contest prep eksperter (efter at have lavet et show).

Dette er sandsynligvis endnu mere foruroligende end den første. Jeg har set folk gøre en fysik konkurrence og pludselig markedsføre sig som contest prep eksperter. Dette er endnu mere almindeligt nu, da vi har bikini-klassen og mænds fysik. I disse to klasser kan du gøre ret godt i et lokalt show uden at have betalt dit gebyr i gymnastiksalen. Du kan næsten ved intet vide om korrekt træning og slankekure og gør det godt i lavere niveauer.

Og disse lave erfaringer, ingen kendskab til skønhedskonkurrencevindere, bruger deres "succes" til kontanter ved at forbinde intetanende ofre til at tro at de er eksperter, der får dem klar til deres første show.

Lyt under de bedst mulige omstændigheder under tilsyn af en person med sand oplevelse som en konkurrence træner, konkurrence præp er en ekstremt krævende og endog farlig ting. Kan du forestille dig, hvad der kunne ske, hvis du lægger det i hænderne på en falsk ekspert? Det kan meget vel ødelægge dit helbred sammen med din bankkonto.

Forrige Artikel «
Næste Artikel