• Vigtigste
  • >
  • mening
  • >
  • Tip: Bikini Division - A Rant Der er flere bikini konkurrenter på bodybuilding shows end der er bodybuilders. Er det en god eller en dårlig ting?

Tip: Bikini Division - A Rant Der er flere bikini konkurrenter på bodybuilding shows end der er bodybuilders. Er det en god eller en dårlig ting?

Der er ingen anden konkurrencefordeling, der tiltrækker flere deltagere end bikini. På et givet show er antallet af bikini-konkurrenter mere end nogen anden division 25 til en. Årsagen er, at i forhold til de andre divisioner er bikini en kagevandring.

Mens ideen om, at vægttræning, cardio, kost og endda nogle PED'er repræsenterer den nødvendige vej til scenen, er virkeligheden, at mange bikini-piger ser ud som de prepped for deres show på kokain og plastikkirurgi.

Og i disse dage kan en pige velsignet med god genetik, der arbejder med ølbadekaret på din basale poolbjælke sandsynligvis fremme sig på sociale medier som en NPC-bikini-konkurrent og stort set aldrig se på indersiden af ​​et gym. Det er i det mindste sådan, det ser ud. Og det er normalt en fornærmelse mod lovlige konkurrenter i andre divisioner, som faktisk har en eksponentielt hårdere vej til scenen foran dem.

Her er hvad der sker

En pige med en anstændig krop starter vægttræning for første gang i sit liv. Seks uger senere begynder sin træner, kæreste, mand eller veninde at blæse solskin på hendes røv og opmuntrer hende til at konkurrere. Selvom Gene Roddenberry ikke kunne have forestillet sig noget længere væk fra Olympia-idealet, lyder opmuntringen som smigrende, som det gør lokke, og hun beslutter sig for at gå efter det.

Dette stakker i sidste ende divisionen med et ton piger, der ikke har noget at være på scenen. (Men slip en af ​​dem en linje på Facebook for måltidsplaner!) Selvfølgelig ser de tan, tonet og smukt ud. De glir og glitrer og kameraet blinker slukker, når hun vender om og bøjer sig over og skubber hendes vagina ud til tredje række. Så bliver Facebook og Instagram pudset med sexede billeder, og før du ved det, engang andre piger, der ikke har noget på scenen og endnu mindre skam, ender med at prepping til et show, fordi de også gerne vil være som dem.

I sidste ende har vi en snebold-effekt, der har bikini-divisionerne stablet til bjælkerne. Desværre har mindre end en håndfuld den nødvendige fysik, der vil sætte dem i top 10 af et pro show. Dette gør intet andet end tæppe tempoet i showet, frustrer ekspeditørernes tilbageholdelsesstadium, forværrer de virkelige konkurrenter, giver dommerne øjenstamme og borer publikum.

Af hensyn til alle involverede, hvis du ikke har vindende potentiale - som defineret af idealen, ikke træneren tjener penge ud af din indsats - hold dig væk fra scenen! Der er masser af pool barer i Florida, hvor du kan strut dine ting i en våd tee shirt gratis. Konkurrence er for atleter.

Forrige Artikel «
Næste Artikel