• Vigtigste
  • >
  • uddannelse
  • >
  • Tip: Byg en jernklædt bryst uden IronDitch barbell. Eller i det mindste tilbage fra traditionelle benching for en smule og tilføj disse øvelser til dine træningsprogrammer.

Tip: Byg en jernklædt bryst uden IronDitch barbell. Eller i det mindste tilbage fra traditionelle benching for en smule og tilføj disse øvelser til dine træningsprogrammer.

Bænkpressen er den bedste overordnede øvelse i overkropsstyrken, men i forhold til den bedste brystbygger er det ikke det bedste valg. Mange løftere føler det ikke i deres bryst så meget. Og gør det for meget, og det begynder at pisse af dine skuldre.

Hvis du virkelig ønsker at bygge dit bryst, skal du tilføje nogle ringe flyver til dine træningsprogrammer. (Gymnastic ringe, TRX eller Blast Straps vil arbejde for dette.) Jeg har aldrig haft en øvelse stege mit bryst så meget.

I videoen nedenfor viser jeg både ringflyvninger og ring-push-ups med bøjede armflyvninger imellem - hvilket er en stor øvelse i sig selv og er også en stor fremgang for at arbejde hen imod fuld fly. Hvis du er i stand til at skrue ud hele flyver, gør dette til et helvete af et mekanisk drop-set, der garanterer at din bryst hater dig den næste dag.

Ring Fly, Bent-Arm Fly, og push-ups

Her laver jeg 5 fly, så "drop" til 5 bue-arm flyer, så igen "droppe" til push-ups. Dybest set starter du med den hårdeste variation og fremskridt til det nemmeste som du træthed. Tilføj en vægt vest, hvis du har brug for at rampe ting op.

Forrige Artikel «
Næste Artikel