• Vigtigste
  • >
  • kost-fedt-tab
  • >
  • Tip: Bulletproof Kaffe er dumtFor grunde til, hvorfor du ikke bør drikke denne populære, men goofy morgenmad udskiftning.

Tip: Bulletproof Kaffe er dumtFor grunde til, hvorfor du ikke bør drikke denne populære, men goofy morgenmad udskiftning.

Jeg ville have troet, at Bulletproof Coffee nu ville blive udslettet sammen med saftrensninger, frugt og grøntsager smoothies, 800 calorie acai skåle og pterodactyls.

Alt er ting, der sandsynligvis gør langt mere skade end godt, som at gøre os federe eller mindre sunde eller rive vores skræmte legetøjspuder eller Yorkshire terrier væk fra vore våben og fodre dem til pterodactyl fledglings.

Desværre har kun pterodactylerne virkelig forladt os, men resten af ​​de ting jeg nævnte er lige så forhistoriske, i hvert fald i praksis, hvis ikke i virkeligheden. Mens Bulletproof Coffee ikke er den mest egregious health fad around (den ære går til juice rensninger, både oral og anal), det er den, jeg hører mest om.

Hvis du ikke er fortrolig med hvordan man laver det, er her opskriften:

  • 2 kopper sort kaffe
  • 2 spsk eller mere usaltet, græsfodret smør
  • 2 spsk MCT (mediumkædet triglycerid) olie

Bland alle ingredienser, indtil det gør en forførende, vinkende, arterie-tilstoppende melange.

Tilhængere drikker det, fordi det formentlig brænder fedt, dræber sult, eliminerer jitters og holder deres hjerner i høj kapacitet, hvilket er en slags paradoks, fordi hvis deres hjerner virkelig fungerede bedre, ville de udlede, at deres drikke var dum.

Her er fire grunde til, at du skal dumpe disse ting i en gammel krumtap i stedet for din mave:

1 - Bulletproof Kaffe vil faktisk gøre dig federe

Bulletproof (BP) kaffe er ikke en "fedtbrændende" drink. Det er faktisk en fedt bygning eller fedt, der får drikke. Overvej at din gennemsnitlige kop almindelig Joe, med et par spiseskefulde creme, har ca. 3 gram fedt og ca. 40 kalorier. Kontrast det med en kop BP, som har omkring 52 gram fedt og ca. 470 kalorier.

Drikk to af disse, som mange BP-kaffefansere gør, og du har nede næsten kaloriekvivalenten af ​​en Double Whopper med ost, som desværre er mere næringsrig end din BP-kaffe. Helvede, du kunne have spist 20 stegte eller røræg til morgenmad og taget i mindre fedt.

2 - Bulletproof Kaffe vil smøre dine blod lipider

En kop (eller to) af BP-kaffe leverer mere end den generelt anbefalede mængde mættet fedt, og mens fedttab ikke er blodlipidmordet, blev det engang troet at være moderering er stadig vigtig.

Det mættede fedt kommer fra den store, skovlstørrede smørbrød, og oftest gennem et lige stort stort kokosnødolie, som er en rig kilde til mediumkæde triglycerider (MCT), BP-kaffedrikkere, der er tåbeligt begæret.

Så meget smør og mættet fedt generelt vil i de fleste mennesker øge risikoen for hjertesygdomme ved dramatisk forhøjede LDL-niveauer og apolipoprotein B-niveauer, hvor sidstnævnte er særligt bekymrende. Alt det mættede fedt vil også sandsynligvis hæve fastende blodglukoseniveauer og triglyceridniveauer. Ikke godt.

Brugere retfærdiggøre ofte disse problemer ved at insistere på, at MCT-olier hjælper folk med at blive slankere og forbedre body comp. Selvfølgelig har et par undersøgelser vist, at MCT-olie har en beskeden kalorieforbrændingseffekt, men du kunne nok tilnærme den samme fordel ved kun at have to Tic Tacs i stedet for tre.

3 - Bulletproof Coffee vil gøre dig uskadelig i almindelighed

Mens kaffebønnerne i BP-kaffe har et rigt og varieret komplement af polyphenoler, vil en gennemsnitlig morgenmad med æg, OJ og toast eller havregryn og yoghurt plus en almindelig kop kaffe langt overstige BP-kaffen i næringsværdi. Helvete, en Frankenfood-ish Go-Gurt i et squeeze-rør overgår BP-kaffe i næringsværdi.

Ved at drikke BP-kaffe i stedet for en konventionel morgenmad, skal du være mere samvittighedsfuld resten af ​​dagen for at kompensere for det relative indhold af næringsstoffer ved morgenmaden.

4 - Bulletproof Coffee vil give dig Sonic Boom Diarré

Kroppen blev ikke lavet til at indtage meget fedt i et møde. Alaskan slæde hunde konkurrerer i Iditarod kan trække det ud, men ikke dig. De fleste, eller i det mindste mange, mennesker, der begynder at bruge BP-kaffeoplevelse billedrammer skælende diarré. Selvfølgelig bliver kroppen ofte vant til alle former for misbrug, og denne er ikke anderledes.

En Bulletproof Coffee Claim, der kunne være sandt

BP kaffe folk siger, at det gør dig mindre jittery. Jeg kan ikke finde noget bevis på, at det er sandt, men jeg kan ikke finde noget bevis på, at det heller ikke er sandt.

Men hvis du helt sikkert vil gøre din kaffe mere nærende og forbedre jitters, er der en bedre måde at gøre det på. Læg blot en teskefuld uopskåret kakaopulver ind i din kaffe. Det vil bremse jitters, ligesom BP kaffe krav, men det har den ekstra fordel af videnskabelig forskning for at sikkerhedskopiere det. (Mere info her: Overlad din kaffe.)

Tilføjelse af kakao gør også din kaffe til rig suppe af polyphenoler, der nedsætter blodtrykket og forbedrer endotelfunktionen sammen med en lang liste over andre mulige sundhedsmæssige fordele.

Forrige Artikel «
Næste Artikel