• Vigtigste
  • >
  • kosttilskud
  • >
  • Tip: Capsuleen, der gør det hele, er et komplet supplement til muskler, der reducerer fedt, hæver testosteron, sænker østrogen og bekæmper sygdomme.

Tip: Capsuleen, der gør det hele, er et komplet supplement til muskler, der reducerer fedt, hæver testosteron, sænker østrogen og bekæmper sygdomme.

Kraftige polyfenoler

Du kan få dine argumenter om farerne ved sukker, problemerne forårsaget af gluten, fordelene ved D-vitamin eller noget af de andre ting, som dietister eller lænestol ernæringseksperter rutinemæssigt argumenterer for. Alle de ting er vigtige, men ingen af ​​dem er så fascinerende eller følgesvigt som den voksende videnskab af polyfenoler.

Polyfenoler er som en påmindelse plantemetabolitter, der generelt beskytter planter mod ultraviolet stråling eller angreb af patogener. Historisk blev de kun tænkt som plantekemikalier, der gav en bestemt plante en klar farve eller noget, der forårsagede planteafledte fødevarer at have en særlig smag eller lugt.

Vi voksede op i den sidste del af det 20. århundrede, da vi begyndte at genkende dem som kemikalier, som radikalt kunne ændre menneskers sundhed på flere måder.

Selv om videnskaben bag dem stadig er i sin barndom, er vi begyndt at isolere og forstå kraften hos de enkelte polyfenoler i menneskers sundhed. Blandt dem der har tiltrukket mest opmærksomhed (og forskning) er resveratrol, en polyphenol, der forekommer i høje koncentrationer i druer, æbler, blåbær, blommer og jordnødder.

Atleter kan kende sammensætningen for evnen til at hæve testosteronniveauer, lavere østrogen, reducere fedtopbevaring eller hvordan det får unge muskelceller til at vokse længere og tykkere, men et nyt papir i Food Science & Nutrition beskriver i udmattende detaljer en lang liste af resveratrol's andre evner.

Her følger nogle af højdepunkterne fra papiret:

Resveratrol og Diabetes

Resveratrol sænker blodsukkeret hos både type 1 og type 2 diabetikere, øger glucosetransporten, forbedrer insulinfølsomheden og beskytter bugspytkirtlen mod inflammation.

Resveratrol og kardiovaskulær sygdom

En række undersøgelser har vist, at polyphenolen er anti-atherosklerotisk, antihypertensiv, anti-myokardiel iskæmi, anti-slagtilfælde og anti-hjertesvigt generelt. Det gør alle disse ting ved at øge biotilgængeligheden af ​​nitrogenoxid (NO), der påvirker lipidprofiler positivt og er en kraftig antiinflammatorisk.

Resveratrol og Alzheimers

En af bidragyderne til Alzheimers er en overdreven produktion af Reactive Oxygen Species (ROS), og resveratrol har vist sig at svække skaden fra ROS, ud over at have anti-amyloidogene egenskaber (dvs. at hjælpe med at forhindre plaques, der er et kendetegn for sygdommen).

Resveratrol og cancer

Resveratrol har vist sig at hæmme kræftcellevækst og apoptose (celledød). Det beskytter også mod DNA-beskadigelse, der kan føre til udvikling af kræft.

Resveratrol bekæmper en hel masse andre ting, også

Talrige papirer har vist, at resveratrol udover at behandle de primære sygdomme, der rammer mennesket, også viser et betydeligt løfte om behandling af andre sygdomme som Parkinsons, nyresygdom og leversygdom, grå stær, glaukom og diabetisk retinopati, ud over at have antipatogene egenskaber .

Hvad skal jeg vide om Resveratrol?

Som med de fleste polyfenoler er det svært at overdosere resveratrol. Den eneste kendte negative bivirkning rapporteret fra resveratrolbrug var diarré, og de var isolerede tilfælde.

Mens absorption ofte er et problem med polyphenoler, har resveratrol en forholdsvis sund absorptionshastighed på ca. 70%. Biotilgængeligheden af ​​forbindelsen kan dog stadig være lav på grund af dens hurtige metabolisme i tarm og lever. Det er derfor bedre at tage det i tillægsformularen - specielt en der har gjort noget for at øge biotilgængeligheden.

Tilfældet er, at produktet Rez-V ™ indeholder ren resveratrol, der er opløst i lauroyl polyoxyl-32-glycerider, aka gelucire, en blanding af glycerider og polyethylenglycolestere, som forbedrer polyphenols absorption.

Ingen er helt sikker på, om præcis, hvor meget resveratrol du vil have for at opnå terapeutiske resultater. Det ser imidlertid ud til, at 200 mg. en dag (forudsat en høj biotilgængelighed) ville arbejde for generelle sundhedsmæssige formål, mens doser på op til 600 mg. en dag kan være nødvendigt at hæve testosteron, lavere østrogen, øge muskelfiberstørrelsen eller have nogen virkning på de sygdomme / tilstande, der er anført i det beskrevne forskningspapir.

Kilde

  1. Mostafa Rezaei-Tavirani, "Resveratrol: En mirakuløs naturlig forbindelse til behandling af sygdomme, " Food Science and Nutrition, 26. oktober 2018.

Forrige Artikel «
Næste Artikel