• Vigtigste
  • >
  • uddannelse
  • >
  • Tip: En Circuit Workout for fedt tab og muskel tilbageholdelseNæste for at blive revet i løbet af kort tid, men du er bekymret for at miste muskler? Træn sådan.

Tip: En Circuit Workout for fedt tab og muskel tilbageholdelseNæste for at blive revet i løbet af kort tid, men du er bekymret for at miste muskler? Træn sådan.

Hvis du er mand 12% kropsfedt eller under eller kvinder med mindre end 20% kropsfedt, kan du foretage et par ændringer for at afsløre dybere nedskæringer og se bedst inden for få uger:

  1. Fortsæt med at løfte tungt for at opretholde magert muskelmasse og bevare styrke. Selv i et skarpt kalorieunderskud, hjælper tung træning dig med at opretholde anabolske hormonniveauer og maksimere muskelretention. Vælg to til tre elevatorer og fortsæt med at træne rent for styrke.
  2. Tilføj derefter højintensitetsstyrkredsløb. Vælg tre bevægelsesmønstre og sekvens dine øvelser i et tri-set (tre øvelser udført efter hinanden uden hvile mellem dem.)

Målet er at øge træningstætheden - gøre mere arbejde på kortere tid. Dette virker i korte doser, da løft med relativt tung vægt og korte hvileperioder stimulerer et stort HGH respons, hvilket igen accelererer fedt tab.

Sample Circuit Workout

Dyrke motionIndstillerRepsOp med humøret48Dumbbell Tryk Tryk410Dumbbell Goblet Lunge46 / benOne-Arm Dumbbell Row *38 / armFeet-Elevated Push-Up315Rumænske dødløft315Ab Wheel Rollout315
A1
A2
A3
Hvile 30-60 sekunder, gentag derefter
B1
B2
B3
B4

* One-Arm Dumbbell Row - Rest 60-90 sekunder

Prøv at undgå kumulativ træthed, især med dit greb. I dette tilfælde skal du bruge wraps og skifte greb for at minimere grebsproblemer.

Forrige Artikel «
Næste Artikel