• Vigtigste
  • >
  • uddannelse
  • >
  • Tip: Conditioning Test Lifters skal passere Hvordan er dit generelle fitnessniveau? Test det i dag. Sådan er det.

Tip: Conditioning Test Lifters skal passere Hvordan er dit generelle fitnessniveau? Test det i dag. Sådan er det.

2000 meter rækken

Råmaskinen er en brutal enhed. Og med en simpel test kan du evaluere din ryg, greb, ben, lunger og sind. For konkurrerende rovere er 2000 meter rækken guldstandardtesten.

Som elev skal du også vedtage denne test for at måle din egen generelle fitness. I modsætning til andre kardiovaskulære øvelser, der overdrevent tester ben og lunger, er roing en helkropsindsats. Benene, ryggen, bicepsen og grebet får alle en komplet træning. Det er også meget lettere på leddene end mange andre standardprøver.

Endelig, mens der er nogen teknik til det, for den passer mand eller kvinde, er fuldstændig beherskelse ikke nødvendig for at nå standardtiderne.

I vores gym er standarden for 2000 meter rækken meget enkel:

  • Mænd har brug for at få det gjort på under 7 minutter.
  • Kvinder har brug for at få det gjort på under 8 minutter.

Hvis du er langsommere end det, skal du fortsætte med at arbejde på det som en prioritet. Tror det, at det er en urimelig standard? Vi er en lille, privat facilitet, og vi har haft over 40 medlemmer få det gjort. Du kan også.

Evaluering af dine resultater

9-Plus-minutter for mænd, 10-Plus for kvinder

Du har meget arbejde at gøre. Bare rolig, der er nogle tips nedenfor til dig.

8: 30-9: 00 minutter for mænd, 9: 30-10: 00 for kvinder

Det er ikke godt, ven. Din konditionering vil sandsynligvis holde dig tilbage mere end du indser.

8: 00-8: 30 for mænd, 9: 00-9: 30 for kvinder

Du har sikkert lavet nogle cardio, men ikke nok til at være god til det. Få montør.

7: 30-8: 00 for mænd, 8: 30-9: 00 for kvinder

Respektive, men ikke hvor du vil være.

7: 00-7: 30 for mænd, 8: 00-8: 30 for kvinder

Du er meget velegnet, men ikke helt der. Fokus og få det gjort. På dette tidspunkt er dit sind hvad der holder dig tilbage.

6: 30-7: 00 for mænd, 7: 30-8: 00 for kvinder

Succes! Dette er et fitnessniveau, du bør være stolt af og vil give dig adgang til alt andet, du vil gøre med motion.

6: 00-6: 30 for mænd, 7: 00-7: 30 for kvinder

Cardio freak. Du er unormalt stærk og hurtig.

Under 6:00 for mænd, under 7:00 for kvinder

Tæt på verdensrekordet. Afslut løft. Dit nye liv er roning.

Jeg har set folk fejler testen af ​​mange forskellige årsager. På grund af de store krav til ben og ryg er nogle mennesker ikke stærke nok til at holde strømforsyningen i de 7 eller 8 minutter, der er nødvendige for at få succes.

Nogle mennesker har masser af magt, men gas ud, før de kommer til målstregen. Andre mislykkes mentalt. At bosætte sig og være villig til at gøre ondt i 7-8 minutter er for meget for nogle mennesker. De gør det fint i intervallet, når varigheden er kortere, men et sted omkring 1200 meter mark, tvivler begynder at krybe ind og de giver op.

For enhver løfter, der ønsker at være så god som de kan være, er det uacceptabelt. Medmindre du er en genetisk anomali, vil du ikke nå et af dine fitnessmål uden meget arbejde. Hvis du ikke kan forpligte sig til noget i 7 minutter, så er der ingen måde du vil begå længe nok til at slå en dobbelt kropsvægt dødløft eller en 300 pund bænkpress. Styrken kommer til dem, der er villige til at fortsætte med at arbejde, selv når fremskridt er langsomt.

Kom op kort?

Her er et par måder at rette op på dit problem:

At få tempoet ned til 1:45 eller 2:00 kræver for meget energi.

Forøg samlet styrke i squat, deadlift, trap-bar deadlift, power clean og row variationer. På roveren, prøv 5 korte intervaller af en afstand, hvor du kan matche tempoet og derefter blive længere over tid. Start med 5x250 meter række og stig som det bliver muligt.

Tempoet er håndterbart, men dine lunger brænder og du slukker tidligt.

Du er ikke "fit" nok til denne udfordring. Prøv at arbejde i længere intervaller, som 3x1000 eller 4x750 for at øge udholdenheden.

Tempoet er håndterbart, men et sted rundt i midten giver du op.

Du har det godt med mellemrum, og styrken er der, men 2000 meter rækken giver dig problemer. Dette er sværere at diagnosticere via internettet, men det gør jeg alligevel. Du er mentalt svag og har brug for at få det sammen. Dette er en viljestyrke ting. Du er god nok og stærk nok; du skal bare gøre det. Prøv at slå en 1200 meter række i et 2000 meter tempo (1:45 eller 2:00), hvile 2 minutter og derefter gøre endnu 1000 meter i samme tempo. Hvis du kan gøre dette, er du der.

Forrige Artikel «
Næste Artikel